Simicskáék tudnak valamit Orbán családjáról: a Fidesz bukását jelentheti, ha kiplakátolják

fotó: nol.hu

Korábban már írtunk róla, hogy 1981 és ’87 között Orbán Viktor és Simicska Lajos ugyanabba a baráti társaságba tartoztak. Kapcsolatuk tehát nemcsak politikai, nemcsak szakmai, hanem bensőséges, már-már testvéri szinteken mozgott. Jött aztán a G-nap, amikor felrobbant a g.cigránát. Mára ez nem politikai és gazdasági érdekcsoportok harca, hanem valami sokkal több ennél. Történetesen családok csatája, titánok háborúja.

Mivel Orbán és Simicska jó barátok voltak, adekvát, hogy olyasmiket is tudnak egymásról, amiket más nem. Ezek lehetnek akár családi titkok is, mégpedig a szaftosabb, megrendítőbb fajtából. Erre utalt Simicska Ádám két különböző megszólalása is, ahol valami egészen konkrét titokra utal, ami egyelőre a sötétben pihen.

“Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények??? 😃:”

Mindenkinek üzenem, hogy a mi családunk teljesen rendben van, nem nálunk kell szaglászni, máshol biztosan több lenne a szaftos téma, nekünk biztosan nem kell coming out-olni. Ezt mindenki értse, ahogyan érteni akarja. Innen is üdvözöllek Viktor, ha már ti vagytok az állítólagos keresztény erkölcs felkent bajnokai!”

Ha megfigyeljük, két dologra utal Simicska Lajos fia. Az egyik a coming out. Ez egy angol kifejezés, jelentése: előbújás. Általában a köznyelv a melegekre használja, amikor felvállalják másságukat a nyilvánosság előtt. Ez lehet nagyon szép dolog, de a coming out mások által is történhet, valakinek a lejáratása céljából. A kifejezés egyébként már más területeken is használatos, nem kizárólag az LMBTQ-közösségben, ezért nem biztos, hogy Orbán Viktor vagy valamely családtagjának hajlamaira utalt a költő.

A másik visszatérő motívum a kereszténység. “Ti vagytok a nagy keresztények?” “Ti vagytok az állítólagos keresztény erkölcs felkent bajnokai”. Nyilvánvalóan olyasmiről lehet szó, ami ellentétes a keresztény mintával, legalábbis az orbáni, KDNP-s keresztény vonulattal, így az előző témakör szintén beleférhet.

Simicska Ádám azért fenyegetőzik többek között péniszkurtítással, mert a Habony-műveknek tudja be azokat a lesifotósokat, akik a családját vegzálják, így vélheti, hogy Orbán áll a felbérelés mögött.

Mivel a Simicska-Orbán viszony a Jobbik óriásplakátjain keresztül is elmérgesedni látszik, egyáltalán nem kizárt, hogy az üzletember egyetlen csettintéssel átírja a politikai közéletet azzal, hogy ezt a titkot országszerte kiplakátolja a saját felületeire. Ez annyit jelentene, hogy a helyzet súlyosságától függően mindenhol látnánk azt, amit most még homály fed.

Akkor vajon mi történne?


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Almási József

  Ebből a cikkből az égvilágon semmi nem derült ki.
  Kb. a bulvár alsó szintjével egyenértékű.

  Ha Simicska ezt mondaná, ha Simicska azt tenné…
  Vajon mire gondolhatott a gyereksimicska? Családi titkok?
  Vagy valami egészen más?
  Ez lenne a tényfeltáró újságírás?
  Vagy valami egészen más?

  • Fónagy Béla

   Egy ilyen plakátkampánnyal amiről szó van a cikkben, gondolom várnak a választási kampány végéig. Ha egy csepp eszük van.

   • babilinko

    Pontosan

  • kajla

   értő olvasással elég sok minden kiderül

  • babilinko

   Korai lenne még bármivel előrukkolni. Jól fogja időzíteni.

   • Miklós Berke

    nem marad adósa….

   • Melinda Lajcsák

    A fiával van gond de nagyon!

    • Hajni Major

     Nincs azzal gond,csak orbán és hívei nem szeretik a melegeket-ennyi .

    • Török Miklós

     Mi baj van a fiával ? A fia egy másik vallást alapított ! Vagyis csak bejegyeztette valamilyen felház nevű valamit,és gyűjti az 1% felajánlásokat és kaja apjától az állami támogatásokat ! Ez nagy gond,nekünk, a mi rovásunkra. Hogy ennek ellenére a saját apját sem tiszteli,az a magánügyük. Mi gond van még vele ?

   • Tőzeges Alfréd

    Megmondta Simicska, hogy akkor kell a felcsútiba belerúgni, amikor már fekszik – ő meg is fogja tenni.

 • Kelemen Győző

  A sorok között is olvasva, egy biztos. Orbán múltjában nagyon sok a takargatni való sötét múlt. Remélem egyszer mindent megtudunk és a geci belebukik.

  • babilinko

   A jelenében semmi más sincs mint takargatnivaló, évtizedekre titkosítva.

   • Teri Bécsi

    A titksitás feloldathatatlan?

    • babilinko

     Ha megbuknak, felható lesz, de attól tartok inkább felgyújtják a parlamentet.

 • babilinko

  Kapaszkodjatok meg! Számomra az sem volna meglepő, ha Simicska beáldozná magát.

  • Veronika Wágner

   Bármit mond vagy tesz – amivel megszabadít minket OV.-tól – hálásak leszünk neki és NEKI minden meg van bocsátva! :O 🙂

   • Tőzeges Alfréd

    Nem fogja beáldozni magát, azon dolgozik, hogy minimum vádalkura kapjon igéretet. Valszeg a Gyurcsány által emlegetett dokumentumok mögött is ő áll és közvetítőkön keresztül tárgyalnak. Említette a Fleto az ATV-ben, hogy a papírokért nem csak pénzt kérnének, hanem valószínüleg mást is. Nos ez a más lehet pl. a Simicskával kötendő vádalku.

   • babilinko

    Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is Simicskának drukkolok majd. Azt pedig már soha sem fogom megtudni, hogy Orbán miért ezt az utat választotta. Lehetett volna felelős államférfi, akinek fontos az ország és annak népe. Ehelyett gátlástalan, kapzsi, gőgös maffiózó lett, aki nem csak a saját népét csapja be és árulja el, hanem azokat az európai polgárokat is, akinek az adójából, földet, bankot, újságot televíziót, rádiót, kastélyt, tavat, kikötőt, gázt, olajat, és a cégek tucatjait veszi, és megszámlálhatatlan offshore számlákra menekíti a pénzüket. Pedig mekkora pofával offshore lovagozott, amikor Simor András (egykori MNB elnök) vagyonnyilatkozatában feltüntette az Ciprusi bankban tartott megtakarítását.

    • Huszár Éva

     Ez az, ami a IegfájdaImasabb. Én azt hittem, hogy a “poIgári” Magyarországot komoIyan gondoIja, gondoIják. 2000 óta már Iátom, hogy nem. A hataIom megváItoztatta- de Iehet, hogy csak ennyi voIt benne? A nép “okosítására” már nem teIt a tehetségbőI?

 • Stáry Lóránt

  Ó hát Orbánnak olyan vastag a bőre, hogy egy krokodilnak is becsületére válna!

 • Maci

  Utolsó pillanatban kell teríteni a szennyest,mikor már nem lehet agyonhallgatni és letagadni.Mikor már nincs idő mosakodásra.Remélem lesz valami értékelhető a múltjában amit már nem díjaznak a ‘fanok’ sem!

  • Péter Vadász

   Igy igaz akkor kell teríteni amikor biztos hogy ezt már nem tudja eltusolni, kivédeni !!!!

  • Huszár Éva

   Nem tudok eIképzeIni semmi oIyat, ami egy igazi Orbán-funt ki tudna ábrándítani. Egyrészt Simicska az ő szemükben ma már a patás ördög- akitőI bármi kiteIik és akiveI szemben bármi megengedhető. Az simán, hogy vaIótIan doIgokat áIIít -hamis bizonyítékok aIapján. Másrészt ahogy Putyin imádó és MerkeI utáIó Iett a csapat szinte egy piIIanat aIatt, és az, hogy Orbán esetében a (hangosan!) IiberáIis múIt teIjesen megbocsájtva, ősök MSZMP érintettsége szintúgy viIágosan jeIzi: nincs az a “titok” ami ütős Iehetne.

 • Futrinka

  Csak van valami a zaklatásban, hisz Habony visszahívta az embereit Simi házától.

 • Mucius Scaevola

  Mitől vallásos az Orbán!???1989-ben még azt mondta ő vallásnélküli!!!!!!

  • Tőzeges Alfréd

   Az Antal-kormány idején a parlamentben még azt üvöltötte a KDNP.seknek, hogy : csuhások, térdre imához!

   • babilinko

    második Orbán kormány idején pedig reggeltől estig nagy pofával offshore lovagozott (Simor András volt MNB-elnökre), ma pedig Orbán emberei tucatjával alapítják az offshore cégeket, naponta cserélgetik a tulajdonosok neveit, hogy minél követhetetlenebb legyen, és ne lehessen a pénz nyomára bukkani

 • László Gulyás

  Már kipakolhatna.

 • Farkas Károly

  Ezek keresztények??? Röhej ateisták voltak és maradtak. Én is ateista vagyok és büszke rá.