Nem csitultak a kedélyek: újabb nagy tüntetést szerveznek – mutatjuk a részleteket

kép forrása: eduline.hu

Ha azt gondoltuk volna, hogy a civilek feladják, nagyot tévedtünk, ugyanis a tüntetéssorozat folytatódik!

Az esemény oldalán az írják:

Nem hallgathatunk! Lex CEU, civilek elleni törvény, EU-ellenes kampány, a szabad média maradéka elleni háború, reklámadó, és folytathatnánk a sort. Az elmúlt másfél hónapban a kormány szisztematikus hadjáratot folytat a magyar szabadság megmaradt intézményei ellen. A jövőnk ellen.

Elég volt! Maradjon a CEU Budapesten, a civilek Magyarországon, Magyarország pedig az EU-ban!

Két választásunk van, elbújunk, otthon maradunk, elmenekülünk az országból, várjuk mi fog történni, vagy saját kezünkbe vesszük a sorsunk irányítását, felemeljük a fejünket és büszkén, közösen kiállunk Magyarország jövőjéért, a saját jövőnkért!

Együtt vagyunk erősek!

Az elmúlt hónapok nagy tüntetéseit szervezők összefogtak egy közös tüntetésre. A Kossuth téri 80 ezres tüntetést és a Szabadság téri 15 ezres tüntetést szervező Oktatási Szabadságot és a Nem maradunk csendben csoport azért tett így, hogy ezzel is összefogásra ösztönözze a polgárokat!

Üzenjük meg!

Május 26-án jár le az Európai Bizottság által a magyar kormánynak adott válaszadási határidő. Üzenjük meg Brüsszelnek és Budapestnek, hogy mi, bal és jobboldaliak, liberálisok és konzervatívok, együtt állunk ki a magyar szabadságért!

Üzenjük meg mindenkinek: hangosak vagyunk, elegen vagyunk és nem félünk a kormánytól, nem fogjuk hagyni hogy szétlopják és eladják hazánkat. Nem fogjuk hagyni, hogy az elkövetkező húsz, harminc vagy ki tudja, hány évünket előre koporsóba tegyék!

Fogjunk össze, találkozunk május 21-én a Műegyetem rakparton és minél több vidéki, és külföldi helyszínen, mutassuk meg, erősebbek vagyunk, mint ahogy a kormány gondolná!

Részletek hamarosan!

4 Comments

  1. Amennyiben ök szerencsétlenek, akkor a mai Magyarországon rengeteg szerencsétlen van. Az csak nézőpont kérdése, hogy ki miért.

  2. Én nem osztogatnék ilyen jelzőt, mert helyetted is harcolnak, hogy neked is jobb legyen, persze ha ezek neked jók velük maradhatsz,és ha mennek akkor te is mehetsz, mert szabad a választás.

  3. You made some first rate factors there. I regarded on the internet for the issue and found most individuals will go together with along with your website.

Leave a Reply

Your email address will not be published.