Mici néni kiosztotta Bayer Zsoltot – nézd meg, hogyan!

Mici néni vagyok, drágáim!

Eddig a négy fal között fuldokoltam a dühtől, az elégedetlenségtől, de úgy gondolom: nemcsak én gondolkozom úgy, ahogy leírom, megosztom Veletek gondolataimat:

Kinyitom a laptopomat és már fröccsen is rám a hírek legelsője:

A lovagkereszttel kitüntetett publicista – amúgy nálam „a-senki” kategória a fiúcska – a Karc FM-en futó műsorában mocskolódott! A műsorban ocsmány szavakkal beszélt arról az esetről, amikor április végén aktivistán jelentek meg a parlamentben, hogy az Igazságügyi Bizottság vitáján a civileket megbélyegző törvény ellen tiltakozzanak.

A lovagkereszttel kitüntetett „a-senki” kifejezte csalódását, hogy az ülést vezető kormánypárti Rubovszky György végül mégsem dobatta ki a tiltakozókat a Országgyűlési Őrséggel. Ugyanis szerinte a parlamentben tiltakozni „tökéletesen törvénytelen, és sehol a büdös életben, sehol a világon egyetlen parlamentben sem tűrnék ezt el”. Szerinte ez az a pont amikor már nem kell finomkodni. A bizottsági ülések vezetőinek pedig azt tanácsolta, hogy

„ha még egyszer ezek vagy ilyennek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”

Hogy biztosan mindenkinek átmenjen az üzenet, Bayer megismételte, hogy csak semmi finomkodás:

„Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.”

A Paláver című műsor teljes adását az alábbi linkre kattintva tudják meghallgatni, már akinek lesz gyomra végighallgatni: https://youtu.be/Fq3970yzDpA 

 

Egyébként az is hallottam, hogy a „híres feljelentgető”, Tényi István – aki a korábbi hírek szerint az V. kerületi Fidesz tagja, ezt azonban mostanában a párt cáfolja – kéri a Médiatanácsot, hogy indítson vizsgálatot ebben az ügyben, mégpedig a fenti adás gyűlöletkeltő tartalma miatt.

Hát drágáim, megmondom őszintén, ennek „a-senki”-nek – aki  a vulgarizmusban, a mások semmibevételében, illetve ocsmány címkékkel ellátó élenjáró harcos – anyja helyett megtanítanám a jó modorra – lehet, hogy egy-két annak idején kihagyott pofon is elcsattanna! 

Kijár neki, mert az igazságért küzdőket bántja, meg egyáltalán: ocsmány szavakkal használja ki a helyzetet, hogy most ő a bátrak-bátra, ő „a-senki” bármit megtehet, hiszen elvbarátainak ez kitűnő alkalom az általa elmondottak mögé bebújni, és háttérbe újabb és őjabb milliárdokkal megtömni a zsebeket.

 

Na várom, hogy mikor szólal meg a kormányszóvivőcske – a kis drága! – és elsimító szép szavaival majd ’lezártnak tekinti’ a felröppent híreket, és lecsendesíti a sajtó megjelent képviselőit, mondván: nincs történés! – Begyűjtenek egy-két telefont, kicsavarnak egy-két újságírói kart, majd hazamennek a szent családi kötelék oltalma alá.

… hiszen megteszik (bármilyen formában) ugyanezt naponta

… hiszen megtehetik…

… megtehetik?

… meddig


A cikket beküldte nekünk: Szjutka. Köszönjük neki!

loading...