Így még sohasem tréfálták meg Kövér Lászlót – mutatjuk!

Mici néni vagyok, drágáim! Eddig a négy fal között fuldokoltam a dühtől, az elégedetlenségtől, de úgy gondolom: nemcsak én gondolkozom úgy, ahogy leírom, megosztom Veletek gondolataimat:

Kinyitom a laptopomat — lassan már kívülről fújjátok Ti is a reggeli napirendemet:

hírolvasással kezdtem a kávézgatás mellé — és mindenütt a hazudozós miniszterelnökünk és pénztárcabarátai megnyilvánulásait olvashattam.

Hát gondoltam, minek kell ez nekem?  Újra nekiálltam képeket nézegetni, és mire lelek?

Most már tényleg nagyon kell vigyáznom magamra, mert a röhögéstől egyszer bizony combnyaktörés lesz! – hiszen most is majdnem lefordultam a székről:

A Parlament ülésterme melletti mosdóban a Munka törvénykönyvéből vett cikkelyekkel kidekorált vécépapírt helyezett el valaki.

Fotó: 24.hu
Fotó: 24.hu

Kövér László házelnöknek üzenem:

Idefigyelj Lackó!

Jobb lesz, ha apró kis szolgálat-szemétkedéseid helyett kiterjeszted a figyelmedet egyre több területre — Bizony-bizony ez is a munkakörödbe tartozik, ha nem szóltak volna! Nem csak ’odabenn a trónon’ kell alakítanod a szolgálatkész /ámde kilóg a lóláb, mindannyian tudjuk a parancs végrehajtó pártkatona vagy!
Vagy  ez is egy előre megkomponált remekművetek, és itt a remek alkalom, és  létrehozzatok több milliárdos költséggel egy „Légy Résen Bizottságot” — amelyik rajta tartja a kezét/szemét az Országház  teljes területének fegyelmén???

Figyelünk ám, mi is résen vagyunk – és a hülyék intézete mindig a másik oldalon van, nem azon ahonnan mi figyeljük a tevékenységeteket! Drága olvasóim – várlak Benneteket is soraink közé: figyeljetek, vigyázzatok, buktassuk le a kis államilag összemutyizó tolvajokat! Eljön a mi időnk, nem kell sokat várni!


A cikket beküldte: Sz. Jutka

loading...