Orbánék megtették az elképzelhetetlent: 75 év felett NINCS egészségügyi ellátás!

Mici néni vagyok drágáim!

Eddig a négy fal között fuldokoltam a dühtől, az elégedetlenségtől, de úgy gondolom: nemcsak én gondolkozom úgy, ahogy leírom, megosztom Veletek gondolataimat:

Kinyitom a laptopomat – szundítottam egy keveset az ebédke után, hát majdnem orvosi ügyelet lett a dologból – egyrészt szinte leestem a székről, másrészt a szélütés kerülget —- azt a keserves szakramentumát!!!

Hát délelőtt még nevetgéltem azon, hogy kibabráltak a hazudóssal meg a seggébe lógó nyelvűvel, erre kiderül most délutánra, hogy a hazudós most már valóban ISTEN-t játszik?

Tudnotok kell, hogy FELGYÓGYULTAM daganatos betegségből, nyertem 1-2 csatát a gonosz ellen! Ezért aztán végletekig undorítónak tartom ezt a hazudós görényt, amikor is…

„…az Orbán-kormány egyre mélyebbre süllyed az embertelenségben: sajtóinformációk szerint hiába válik elérhetővé Magyarországon is 15 új, fejlett onkológiai gyógymód, szakmai források szerint csak 75 éves korig fogja kifizetni az egészségpénztár.

Orbán Viktor nyíltan és egyértelműen azt üzeni az idősebb generációknak, hogy rájuk már nincs szükség, nekik nem jár a gyógyulás, az egész életen át befizetett adót pedig nagyon szépen köszöni, majd elkölti stadionra és sertéstelepre…

…megengedhetetlen, hogy 75 év felett nem jár az új kezelés a rákos betegeknek, a megfelelő kezelés megtagadása egy rákos betegtől egyenlő a halálos ítélettel!!!


A cikket beküldte az Ellenszélnek: Sz. Jutka

827 Comments

 1. kedves nyugdíjasok továbbra is lehet kezet csókolni neki,lehet kinyalni a valagát 1.6%-os emelésért,lehet menni brüsszelbe hülyét csinálni magatokból ,egy ilyen mocskos féreg megérdemli a tiszteleteteket hajrá nyugdíjasok

 2. Kíváncsi lennék, melyik orvos szegi meg, és üli le helyett az Orvosi Hypokrateszi eskü megszegését. Az egészségügyi ellátás nem korhoz, hanem alapvető állampolgári, és emberi méltósághoz való jog. Ja, itt a hiba. JOG!!!

 3. Kedves fiatal társaim akik internetezteek, ezt meséljétek el a nagypapátoknak, nagymamátoknak. Ha a szüleitek nem neteznek akkor nekiek is, hogy ne betegedjetek meg, mert ninx ugri bugri, semmi gyógyszer vagy gyógyulás államilag.Irány a temető. A mnór megtette kötelességét.

 4. Én is nyugdíjas vagyok….és remélem Ön is megéli, hogy lehessen nyugdíjas…..de kikérem magamnak és több társamnak ezt az általánosítást, nem minden nyugdíjas hülye, nem mindenki csókolgatja OV kezét, nem minden nyugdíjas süket és vak. Vannak akik nem a királyi médiákból informálódnak, és vannak, akik érzik a saját bőrükön, hogy mire megy ki a játék…..még ha sokan saját maguk tapasztalásában sem hisznek, hanem “benyalják” a média által sugallt demagóg dumát.

 5. Nem tudom elképzelni ,hogy ez igaz szerintem ez rém hír ,hogy a beteg emberek minél előbb elhalálozzanak ,mert ennek a cikknek az olvasásával ,kivannak téve vagy infartust kap ,vagy agyvérzést .

 6. “Kíváncsi lennék, melyik orvos szegi meg, és üli le helyett az Orvosi Hypokrateszi eskü megszegését. ”
  Azokról az “orvosokról” hallottál már akik a rokkantsági felülvizsgálatokat végezték?

 7. Istvánné Fülöp:nem,nem agyrém.75 év felett a gyógyithatalan betegségű embereknek nem jár az OEP támogatása az esetleg életmentő gyógyszerekre.

 8. Hát ugye, járni jár, csak nem jut! jogászmaffia, legyen benne biztos, hogy nagy gondba nem fognak kerülni…

 9. “Nem tudom elképzelni ,hogy ez igaz …”
  Kedveském, megnyugodhat. Ez a hír igaz. Tessék mér végre felébredni, és tudomásul venni hogy EZEK, mindenre képesek.

 10. Egyszerűen hihetetlen, hogy micsoda aljas emberek vannak! Ez az Sz.Jutka nevű vénasszony valahol álmodhatott valamit, mert ide olyan orbitális hazugságot lökött fel – a szerkesztőség ellenőrzése nélkül – amit csak mélyszoci, erre kiképzett provokátorok képesek kitalálni! Persze az itteni szoclib elvtársak és elvtársnők azonnal lelkesen hirdették tovább, hogy lám a patás milyen gonosz, meg mire költi az ország pénzét! Sz. Jutka egy aljas banya, s ezt pártonkívüliként mondom, mert mindig utáltam a rémhírterjesztést! Ez a mocsok nőszemély úgy látom része annak a hadjáratnak, amit a maszop és liberális oldal kitalált – a rémhírterjesztéssel felháborítani a népet! Nézzetek már utána az ilyen aljas híreknek, s ne higgyetek a hazug bandának!

 11. Tapasztalatból tudom: az ilyen vizsgálatokon, pszychésen zavart, alulművelt, a doktori diplomát megszerző ám orvosnak egyáltalán nem nevezhető egyedek hajtják végre a fentről érkező parancsokat. Mélységes tiszteletem a nagyon-nagyon kevés kivételnek.

 12. Na persze, ha valamelyik állami vezető szülője lesz a beteg, majd természetesen jöhet a kivételes elbánás! Miért nem tud kinyiffanni ez a szemétláda, még akkor is, ha megkap minden korszerű gyógyszert? Azt már látjuk, hogy mentálisan már a padlón van!

 13. Van errôl esetleg más cikk, megbízható info…valami, ami ezt a híresztelést megbízhatóan alátámasztja???? Nem találok ui. semmit a neten!

 14. A fidesz intézkedéseivel kapcsolatban a “hivatalos közlöny”-t emlegetni több mint hülyeség.
  Tessék ezen elgondolkodni. Persze csak akkor ha nem fideszesnek tetszik lenni. Ha az, akkor hőbörögjön csak nyugodtan tovább a mélységes mély sötétség alján…..

 15. Mit művelt mond csak?

  Mit műveltetek ti 2002 és 2010 között? Mondj egy nem nemzetellenes intézkedést 🙂 300 Ft Matyi!

 16. Hehehehe…. látom, már megjelentek a fideszgeci trollganék népes csoportja, hogy megmagyarázzák a szart.
  Mi van kisköcsögök / Besetel Jenő, fapapucs, charles , stb. /, ennyire szar a helyzet hogy még szombat délelőtt is dolgoznotok kell ahelyett hogy anyátokat másznátok?

 17. Kb. ez a szinted, amit itt bemutattál, meg a haverjaidnak is, aki megírta ezt a hazugságot! Ha IQ-hoz mérnénk a szavazati jogot a fülke közelébe sem mehetnél!

 18. Áldassék az orbánviktor neve!

  Nem baj kedveskéim, aki már megélt 75 évet az már eleget élt, adja át a helyet a tetterős fiataloknak, úgymint orbán, rogány és tsai, különben is, orbán úrék bölcsen hoztak egy törvényt hogy az időseket a fiataloknak kell eltartaniok.
  Másrészt mindenki tudta hogy kire-mire szavaz, hát akkor örvendjenek az Úrban és élvezzék az orbányakormány cselekedeteit, amíg csak lehet.

 19. Tisztzelt balibes kolléga, az emlékezeted igen szelkektív, próbálj meg összpontosítani és emlékezz arra, amikor a Horn kormáby idején a nyugdífjasok 0.6 % emelést kaptak. Sorosról beszélsz?

 20. Ne gondold! Én idősgondozó házban dolgoztam és láttam milyen állapotban hozták vissza a kisöregeket a kórházból.Leszedálva,hogy minnél kevesebb gond legyen velük és csont sovànyan.

 21. Látom a lelki szemeimmel, ahogyan a 75 év feletti Mici néni leül a lap topja! elé és nekifog ennek a baromságnak. A sok primitív balos, ehülyült DK-s,MSZP-s hívő, élükön a legprimitívebbel, aki valaha is megnyilvánult, a Gonoszgólya nicknéven irogató gyáva, nevét, arcát(pofáját) vállalni nem merő szarkupaccal az élen, ezt el is hiszi, és látványosan uszít a kormány és Orbán Viktor ellen. Ez itt úgy működik, hogy a haza áruló baloldaliak egy előre meg nem írt levél tartalmáról mondanak véleményt. Ráadásul orvosokat gyaláznak..Ilyen mélyre süllyedt társadalmi réteget, mint ez a szánalmas baloldal, csak sajnálni lehet..

 22. http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ma-nagyobb-esellyel-gyogyulnak-a-daganatos-betegek idézet a szövegből “nem tiltja meg a 75 évesnél idősebb betegek kezelését az adott szerrel, hanem jelzi, hogy a 75 év feletti betegek részére a gyógyszer rendelése a kezelőorvos felelőssége.” Azt kérdezném az okos fideszestől, igen Tőled, hogy ez mit jelent? A forrás a kormány.hu

 23. http://www.kormany.hu/hu/em… idézet a szövegből “nem tiltja meg a 75 évesnél idősebb betegek kezelését az adott szerrel, hanem jelzi, hogy a 75 év feletti betegek részére a gyógyszer rendelése a kezelőorvos felelőssége.” Azt kérdezném az okos fideszestől, igen Tőled, hogy ez mit jelent? A forrás a kormány.hu

 24. Ez nem tartozik a hypokrateszi eskű ‘jogkörébe’! Ez az istenkormány, istenorbán találmánya. Az orvos segítene, de nem kapja meg az OEP-től a támogatott onkológiai gyógyszert. Megint nagyon sok orvos fog eltűnni, akiknek a lelkiismerete nem engedi meg a kettős mércét.

 25. Milyen 0,6 százalék nyugdíjemelésről tetszik beszélni? Ez is a fideszes suttogó propagandából származik?
  “Közhelyszámba ment az előző kormányzati ciklus alatt az akkori
  MSZP–SZDSZ-es ellenzék által unos-untalan hangoztatott azon körülmény,
  hogy 1998-ban az év elején a Horn– Kuncze-kormány által elhatározott, 20
  százalékos nyugdíjemelést az Orbán-kormány – differenciált, az alacsony
  nyugdíjak 25 százalékos, a 30 ezer forinton felüli nyugdíjak
  mérsékeltebb emelése mellett – átlagban 16 százalékra változtatta, és
  ezzel „becsapta” és „megrövidítette” a nyugdíjasokat. Erre a lépésre az
  Orbán-kormányt az ország akkori gazdasági helyzete késztette, a kérdés
  az volt, végrehajtja-e”

  Mint tudjuk, az orbánckormány leszarta a nyugdíjasokat, és az elmaradt nyugdíjemelést, a következő, Medgyessy-kormány hajtotta végre a 13.havi nyugdíjjal, és az egyszeri 15% os kiegészítéssel.
  Úgyhogy ne tessék baromságokat mondani, mert aki hazudik, az lop.

 26. Ecce homo! Íme a faszamagyar, remélhetőleg a templonybajáró pógári keresztén, magyar nemzeti lobogóval takaródzó istenbarma aki ennyire szereti és becsüli a saját népét, a hazáját., és annak polgárait!!

 27. Hát a tény az tény:
  a mai nyugdíjasok- bár egy részének van nosztalgiája a múlt átkos 40 éve felé – de mégiscsak Ők ( tisztelt bátyáink, nővéreink, anyáink, apáink, nagyszüleink) tehát a mostani nyugdíjasok nagy tömegű szavazatai emelték pajzsra ezt a Megbolondult Vezérlő Fejedelmet és tartották fent a magasban 2014 ben is a Tolvajok Kormányát. Ez számszaki tény: az állítólagosan Fiatal Demokratákat a nyugdíjas szavazatok hozták helyzetbe. És ez most is így lesz, kapnak majd egy 13. havi, meg egy választás előtti pót-nyugdíjat és megint ez a népnyúzó banda marad, mert a szavazati hála nem marad el.
  Így lesz, figyelj csak:
  ” Mi egyszerű emberek vagyunk, egyszerű üzeneteket értünk, végig dolgoztuk az életünket.
  Ad nekünk? Igen. Megtartjuk? Igen.
  Minden bajunk pedig nyilvánvalóan csak a piszok volt kommunisták, vagy a mai, Soros féle kapitalista disznók csinálmánya.
  Éljen a Népvezér, éljen a Párt és tovább a Viktori úton!
  Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!
  Éljen a rezsicsökkentés, mert enélkül már nem lenne semmi se!
  Köszönjük a 13. havit.”

  ..és félmillió iksz behúzva…

  Tisztelet a kivételnek.
  ..amiből remélem minél több lesz.

 28. folytatva: “… Ezt bizonyítja az is, hogy a NEAK már az idei évben is több pozitív egyedi méltányossági engedélyt adott ki 75 év feletti betegek számára…” Kulcsszó: EGYEDI MÉLTÁNYOSSÁGI!

 29. Tán te is most kászálódtál le anyádról, hogy itt adod elő magadat? Ilyenkor dupla pénzt kapsz a végtelenül hülye, bugyuta,primitív kommentjeidért? Tán SS tag vagy? (Simicska,Soros) Borzalmasan szánalmas egy fasz vagy!

 30. Kincs ami nincs!
  A régi, átírt alkotmányban még a lehető legmagasabb szintű egészségügyi ellátás szerepelt, az orbánya elvtársék által átírt nemzeti fohászban pedig csak annyi szerepel hogy az állam különböző módokon, pl génmanipulált élelmiszerek mellőzésével, tiszta ivóvízzel, és sportolási lehetőségekkel stb SEGÍTI ELŐ a magyarság egészségben való létét.
  Amúgy a társadalombiztosítás mint jogviszony megszűnt, ma már adót fizet aki fizet, és mint tudjuk, az adó nem eredeztet önmagánál fogva semmilyen ellentételezést, magyarul: aki adózik, az nem számíthat semmilyen ellentételezésre az állam oldaláról.

  Ennyit a nagy hazafias és a nemzet szeretetéről híres orbányakormányról.

 31. Te idióta! Milyen bizonyítékot találtál erre a baromságra? Tőlem szídhatod Orbánt, de a hazugságot nagyon utálom, mindkét oldalról! Vagy te is a rémhírkommandó tagja vagy?

 32. Azért nem kell általánosítani ! Nyugdíjas vagyok, de nem vak és nem hülye. A nyugdíjasok nem csak a jelenlegi rendszer számára feleslegesek, sok fiatal és középkorú is elég tiszteletlen hangnemben beszél rólunk, pedig ennek a korosztálynak többnyire élnek a szüleik. Velük is éreztetik, hogy feleslegesek ?

 33. Hát ki a fasz mint az aki adta, bazdmeg, épp gazdasági világválság vót!
  nem lehet hogy amikor a haza fennmaradása a tét és spórolni kell, akkor egy társadalmi réteg tovább élvezhesse a társadalmi jólét áldásait!!!!

 34. Na, itt egy újabb fizetett, baromságokat író SS (Soros,Simicska). Egy ilyen tetves senkiházi, hogy nem szégyelli magát…

 35. te bazdmeg anyáddal bazdmeg is bazdmeg így bazdmeg beszélsz bazdmeg? Téged ki kéne belezni, aztán kutyákkal felzabáltatni, primitív barom!

 36. A 75 – év felettiek , jelentős része 40 – 45 év , munkaviszonnyal rendelkezik . És ők vannak útban , Orbánnak ???? A határon túliak , mit tettek hazánkért ,?? és kapják a tíz – száz MILLIÁRDOKAT , Ebből baj lesz !!!!!

 37. Ha jól nézem a bérelszámolásom, egészségügyi-, és nyugdíj hozzájárulást még vonnak, Ja, és másfél százalék csavargóadót, Pedig állítólag szinte megszünt a munkanélküliség. 😀

 38. A kormány 2017-től 15 új innovatív rákgyógyszert finanszíroz négy gyakori onkológiai terápiás területen: melanoma, prosztatadaganat, onkohematológia és tüdődaganat. Ez több ezer beteget gyógyulási esélyeit javítja. A tüdődaganat kezelésére alkalmas készítmény befogadási eljárása folyamatban van, az eljárás lezárásáig a rászoruló betegek orvosszakmailag indokolt esetekben egyedi méltányosság keretében juthatnak hozzá a készítményekhez, amennyiben nem érhető el más, támogatott alternatíva. Az érintett készítmény Európai Uniós törzskönyvében, a gyógyszergyártó által lefolytatott klinikai vizsgálat alapján szerepel, hogy a nem kissejtes tüdőkarcinóma indikációban a szer hatásossága statisztikailag és klinikailag nem teljes mértékben bizonyított. Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy ez nem tiltja meg a 75 évesnél idősebb betegek kezelését az adott szerrel, hanem jelzi, hogy a 75 év feletti betegek részére a gyógyszer rendelése a kezelőorvos felelőssége.

  (Az EMMI hivatalos weboldaláról)http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ma-nagyobb-esellyel-gyogyulnak-a-daganatos-betegek

 39. Ugye a hazugság mindig kiderül! Idézem a kormany.hu-ról a valóságot:
  A tüdődaganat kezelésére alkalmas készítmény befogadási eljárása folyamatban van, az eljárás lezárásáig a rászoruló betegek orvosszakmailag indokolt esetekben egyedi méltányosság keretében juthatnak hozzá a készítményekhez, amennyiben nem érhető el más, támogatott alternatíva. Az érintett készítmény Európai Uniós törzskönyvében, a gyógyszergyártó által lefolytatott klinikai vizsgálat alapján szerepel, hogy a nem kissejtes tüdőkarcinóma indikációban a szer hatásossága statisztikailag és klinikailag nem teljes mértékben bizonyított. Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy ez nem tiltja meg a 75 évesnél idősebb betegek kezelését az adott szerrel, hanem jelzi, hogy a 75 év feletti betegek részére a gyógyszer rendelése a kezelőorvos felelőssége.
  A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit.
  Azaz egy még nem befogadott készítményről van szó, aminek esetleges mellékhatásai az idősebbekre károsak is lehetnek! Az orvos belátása szerint engedélyezik!

 40. De akkor azt is tudnod kell, hogy amit leírtál, azt nem valamiféle KORMÁNYZATI ELŐÍRÁS szerint kellett végrehajtani, hanem minden egyes eset mögött emberi tényezők állnak. Nővérek, eü.dolgozók. Az persze megint más kérdés, hogy vajon, ha 5x annyi lenne a fizetésük, akkor jobb lenne-e a betegápolás helyzete(?) De ezt a problémát kb. 30 éve toljuk magunk előtt. Erről nem a Fidesz tehet, sőt ők tettek eddig a legtöbbet az eü vonal erősítésére.

  Nyilván majd jönnek a hozzámszólások az ellenpéldákkal, de sajnos “Mici nénikre”, hangulat- és álhírkeltőkre, valamint bérbarmokra immunis vagyok! 😀

 41. Több más, igen gazdag ország belezakkant a gazdasági válságba, nekünk meg éppen akkor kellett a konvergenciaprogram értelmében a hiányt 4% körülire csökkenteni , más jóléti országok a spórolás helyett inkább elengedték a hiány mértékét, pl roncsautóprogrammal, de mi ilyesmire gondolni sem mertünk mert nemhogy a hiányt növelhettük volna, hanem nagy mértékben csökkenteni kellett.

  A hiányt a következő orbányakormány növelte, az unorthodox gazdasági kísérletével, ami végül is az ellopott, nyugdíjakra félretett manyup pénzek 3000 milliárdjával tömött ki.
  A gyűlölt büdöskommonyistáknak eszébe nem jutott volna a nyugdíjakat elvenni a lakosságtól, erre csak orbánc volt képes, és hogy a geciség csúcsát betetézze, még nyugdíjmegmentésnek nevezte:)

 42. 🙂 amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten!
  Veletek, megátalkodott fideszistákkal csak így lehet beszélni. A szép szóból nem értetek.

 43. József Halasi. Nagyon igazságtalan vagy. Nem minden nyugdíjas csókol kezet egy szemétnek, és nem nyalja a s….ét, mert tisztában van az elmeállapotával, és azzal, hogy soha nem árulhattunk volna egy gyékényen. Verje meg az Ő Istene minden elkövetett szemétségéért ezért mrk különösen. Embetiség ellen elkövetett bűntett!!!!!!!! A sok tolvajlásért nem is beszélve.!!!

 44. Úgy látom, hogy te hülyébb vagy, mint a döglött hintaló!Közgazdasági ismereteid a nullával egyenlőek, te a Bokros-féle mantrát próbálod magyarázni…

 45. Ne érzékenykedjen az a seggfej, aki ilyet ír egy polgártársának!!!!

  “remélem, te hamarabb megdöglesz, mielőtt nyugdíjas leszel!”
  Kisgeci.

 46. Azt jelenti, hogy a 75 év felettiek magasabb rizikójú korosztályt képviselnek, esetleg maga a kezelés rövidítheti meg az életüket. Liza Horváth korrektül másoljon, ha már teszi…
  “A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit “

 47. Semmi gond! csak te se csodálkozz, ha én meg azt írom neked, hogy baszd szájba a rühes kurva anyádat a ravatalon! veletek meg csak így lehet beszélni. Az állás döntetlen, ugyebár? te semmilyen szóból nem értesz, mert egy agyhalott, vérgeci DK-s, Gyurcsány faszát szopogató barom vagy!

 48. Így igaz, olvasni tudni kell “A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit “

 49. Ezt a sok hülyeséget biztosan Japánban tanultad, mert azt a sok hazugságot amit a facen magadról írtál, csak magyarul nem tudó hiszi el rólad…Szánalmasan primitív vagy!

 50. Vannak még itt a magadfajta szoci lumpenproliból néhányan, de már kihalóban vagytok! Addig nyugodtan trógerkodhatsz itt! Amúgy a folytonos lopásozásról még nem jutott eszedbe, hogy hol vannak a bizonyítékok? Mert én még egyet sem láttam! Viszont fel tudom sorolni a maszopos börtöntársaság tagjait, ha érdekel.

 51. Te aztán ritka egy buta gyerek vagy, előbb végezd el a 8 általánost, aztán próbálgass itt hozzászólni. Tahókám!

 52. tessék már utána járni, amit leír 🙂 ‘ A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit”

 53. Kedves Emberek!
  Talán próbáljunk meg logikusan gondolkodni. Nem furcsálljátok, hogy szinte minden napra jut 2-3 olyan “kormányintézkedés”, amivel a Fidesz megpróbálja “sanyargatni, sorvasztani, megölni és kirabolni” az országot és minket? Hát ne mááááá 😀 😀 😀

  Ki az, aki ezeket elhiszi? 2018 a választás éve lesz! Az utolsó időszakban vagyunk. Szerintetek van olyan kormányzó párt a világon, amelyik a NEGATÍV intézkedéseit PONT ERRE a kormányzási időszakra teszi, tenné????????????????

  GONDOLKOZZATOK!!!!

 54. A balliberális oldal folyton azon rinyál, hogy az oroszok álhírekkel befolyásolják a nagyérdeműt…. vajh ti mit csináltok? Ugyanazon kutya kölykei vagytok, hiába akartok a pártatlan, és mértékadó szerepében tetszelegni. 🙁

 55. Te aztán egy gecihuszár vagy, liberálnáci szarházi! A maszop és a libsik fizetett ügynöke, bérkommentező!

 56. ajajajaj 😀 frusztráltnak tetszik lenni…? azért gonoszkodunk…ejnye… a “kisember” aki az életben SENKI…na ne már…hát a neten arctalanul had legyen már VALAKI. Végre meghallgatják, kommentelnek…..huha ez igen 🙂

 57. Te seggfej! Itt troll csak te lehetsz! Bunkóságod mutatja, hogy mucsafalvi tróger vagy, lumpenproli a legaljasabb hazaáruló fajtából! Anyád jobban tette volna, ha lenyel! Mocsadék!

 58. csak a korrektség kedvéért: ” A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit “

 59. Maga normális? Azért a hazudozásnak is van határa! A maga féle hazudozók, akik idős embereket idegesítenek fel, megérdemelnék a megfelelő büntetést! Szégyellje magát!

 60. Igaza van 🙂 de itt nem a logikusan gondolkozó emberek vannak többségben… a frusztrál senkik, akik itt végre valakik lehetnek

 61. Maga szándékosan hazudik, vagy egyszerűen csak félrevezetett? Gondolom lelkesen nézi az ATV-t, meg olvasgatja a kolozsvári szalonna nevű szennylapot, onnan szerzi a tudást! Nézett már körül a neten, hogy mi az igazság? – nem a Fideszes oldalakra gondoltam, hanem a hivatalos közleményekre, jogszabályt ismertető oldalakra, netán néhány külföldi korrekt elemző oldalra! Mielőtt valami aljasságot elhinne, terjesztés helyett talán utána kellene néznie a valóságtartalmának!

 62. Dagadt gusztustalansag, a szaros szadat ismet orjongesre fogtad, pedig senki nem oka a tahosagodnak, es az impotenciadnak, mint te magad, undorito szarjanko vagy mar sokszor bizonyitottad a hsz-idben, a velemenyem szerint.

 63. Nyilvánvaló – a tények bizonyítják – a ballhibbant oldal beindította a nemtelen rémhírterjesztő kampányát! Ezzel is megpróbálják a Fidesz-kormány ellen hangolni a közvéleményt – sokan, sajnos be is dőlnek ennek – nem néznek utána, mert nem értenek hozzá, vagy kapásból elhiszik. Ritka durva kampány lesz – nem én találtam ki! Nehéz lesz ellenszert találni a folyamatos aljasságokra!

 64. Drága József ez csak egy rögeszméje egy két magához hasonló állítja de biztosan tudom a kórosztályt vesszük a szavazatok alapján nem a nyugdíjasok miatt van ott ahol van.Az én ismeretségi körömben a nyugdíjasok 80% a földbe döngölné ezt a kiskirálynak képzelt parazitát!!Az aktív dolgozok legalább annyira tehetnek a helyzetért és még sunyik is mert szint sem mernek vallani tisztelet a kivételnek!!

 65. Ez pontosan így van! Saját tapasztalat bizonyítja. Nem pénz kérdése az emberség, bár most már anyagilag is sokkal jobb helyzetben vannak, mint korábban, mégis a 20-30 %-uk igazán emberséges, a többi sajnos csak a munkáját végzi nem nagy örömmel!

 66. A témához hozzászólva, ez tényleg felháborító, hogy így eldöntik mások, hogy egy ember élhet-e vagy sem.
  Más: Nem tetszik a hozzászólásokban az állandó személyeskedés, és egymás sértegetése. Ha lehet próbáljunk civilizált módon társalogni, netalán esetleg érvekkel?!

 67. Ezt a marhaságot még életemben nem hallottam! Hogy lenne iskolázatlan, amikor abban az időben ingyen lehetett tanulni, egyetemre járni? Hogy merészelsz ilyet leírni? Jelentős része? 3 millió ember nagy része? Te valóban iskolázatlan lehetsz és sötét, ha még számolni sem tudsz.

 68. 168ora.hu/diszkriminalo-egeszsegugy-75-felett-nem-jar-a-gyogyulas
  És még mielőtt belemerülnél, nem vagyok sem dk, sem maszop, sem ballib, igaz, fityesz rajongó sem.

 69. Ez nagyon felháborító megállapítás. lehet, hogy a nyugdíjasok többsége iskolázatlan, de attól még nem sötét.Bizony a régi időkben a mai nyugdíjasoknak nem mindig volt lehetőségük a továbbtanulásra, de van annyi élettapasztalatuk, hogy sötétnek semmiképpen sem mondanám őket.

 70. Kedves József! Nézd meg a nyugdíjasok örömködését Orbán istenükért Győrben. Hányan lehettek? Ötvenen? Győrben és környékén százezer körüli nyugdíjas él!

 71. Te összetévesztesz valamelyik dagadt ismerősöddel, én profi szintem bringázom, ami nem teszi lehetővé a dagadtságot…rossz helyen keresgélsz! Véleményem szerint te meg egy gecit nyeldeső, fasz szopó szuka vagy! Rendben?

 72. A maga köreiben régi maszopos, most dk-s gyurcsány-kezeket csókoló Alzheimeres vénasszonyok vannak! Az én tapasztalatom egészen más! Úgy, hogy ne általánosítson!

 73. Az ilyeneket meg minden fórumról le kéne tiltani!Beszélj ilyen stilusban az otthoniakkal,mi nem vagyonk rá kiváncsiak!

 74. Jaj
  tipikus… Egy cikk ami a 40% magánvélemény 50% rosszindulat és 10%
  valósságtartalom. Jabronka Richárd írta, Micike néniként neked 🙂 Tényleg elhitted, hogy Micike néni írta? 🙂

  Már
  a cikk címe is hazugság a cikk tartalmához képest. Tehát nem ellátás
  nincs 75 éves kor felett, hanem csak néhány nagyon speciális kezelést
  nem adnak. Ez korábban is így volt Pl implantátumot sem ültetnek be, ha
  az orvos úgy dönt, hogy a betegnek nem javít az életminőségén. Vagy
  bizonyos kor felett már nem altatnak, mert nem biztos, hogy felébred
  valaha. Kb itt is ennyi lehet 75 éves kor felett nincs értelme annak a
  rák kezelésnek.

  Felteszem a kérdést : –
  Szeretnéd, ha az adódból több milliós kezelést finanszíroznának olyan
  esetekben, amikor már a kezelésnek nincs valós értelme?

  Másképp
  teszem fel a kérdést: Szeretnéd, ha jövedelmedből többet vonjanak
  le és olyan eseteket is finanszírozzanak, amikor a kezelésnek már nincs
  valós értelme?

 75. Te majom! Most emelték fel a béredet 15-20 %-al és hülyeségeket beszélsz! Az ország helyzetéről meg tájékozódhatnál korrekten! Már, ha tudod, mi az!

 76. Az, hogy egyszerű emberek betelefonálnak, véleményt mondanak, még nem ok arra, hogy a te féle alakok véleményt mondjanak róluk! Különben meg elég megnézni a mostanában tüntiző csürhét, hogy lássuk, kik szavaznak a maszop és társaira!

 77. Az a nagyobb baj,hogy egy fiatal férfi( még ha vezető politikus is) hagyja ,hogy egy idős nő kezet csókoljon !!! Fordítva Uraim fordítva!!!

 78. Szégyelje magát ezért az alpári nyilatkozatért,önmagát mínősíti ,ön is lesz nyugdijas ha felnem dobja a talpát . Nem minden nyugdija nayalja ennek a trógernak a fenekét és nem minden nyugdíjas hülye, a hülyeség nem kor függő erre ön a péjda,ön nem nyugdíjas mégis hülye,tovább megyek ,egy idióta barom.

 79. Azt a leborult szivarvégit, de okosnak tetszik lenni! Hát Mészáros bácsi hirtelen gazdagodása, Szíjjártó Petike háza, az izsáki polgi két vadászháza, és még sorolhatnám, az semmi? Az nem bizonyíték? Hogy a bácsinak mekkora egy buta embernek tetszik lenni! Nyalja csak a felcsúti valagat, a kommentért járó 14 jó magyar forintért pedig tessék a kasszához fáradni és a három ikszet odakarcolni.

 80. Eleg sok egyutt gondolkodos beszelgetos musorban felvetodik tenykent, hogy csak Bp eseteben ismertek valamennyire az emberek szandekai a szavazati reszvetelnel. Videk hihetetlenul lehangolt, kilatastalannak latja a valtozas lehetoseget, kulonosen erdektelenek, es
  kozombosek a nyugdijasok, csak az ijesztgetos plakatokra reagalnak, mert osszeolvasni a betuket tudjak.Nalam tapasztaltabb diplomasok is szova tettek tobbszor, hogy hatalmas a moralis zulles minden szinten, es videken az ostobasag.Mar a kommentek hiszterias megszolalasai, sertodottsegek is ezt igazoljak.

 81. Köszi Kati, igen, ez elsôre jól is hangzik…ám mégis mit takar vajon pl. az “esélyegyenlôség”? Mert ugye azt tudjuk, ha egy kórházi szobában fekszik két rákos beteg, az egyik 25 éves, sportos fiatalember, a másik meg egy 80 éves, törékeny bácsika, akkor ki lehet számolni melyiknek van nagyobb esélye a gyógyulásra, tehát bácsika kihúzva? Ki dönti ezt el? És pláne; miért szabad dönteni?

 82. Kedves Mici néni !
  Jó hallani , amikor daganatos betegségből épül fel valaki 🙂 Valószínűleg kemoterápiát tetszett kapni…ami ugyan rombol mindent, de hálistennek egy erős immunrendszerű szervezetnek van esélye utána a regenerálódásra is, – mint Mici néninél, merthogy fel tetszett gyógyulni – ….főleg fiatalabb korban..az “új” fajta kezelési módok más úton “avatkoznak be” …igaz az után is lehet regenerálódni , de ahhoz talán még jobban kell az erős immunrendszer és ha utána marad “valami”, az nagy valószínűséggel marad…..mellékhatások meg szervezet és egyéb függő, hogy kinél melyik “jobb” , de mindegyiknél van…..

 83. Én meg azt mondom, hogy nem, a nyugdíjasoknak az a része, akik (legtöbbször nem rajtuk múlott!) iskolázatlanok voltak – sajnos – már nagyrészt nincsenek köztünk. Anyáink, nagyanyáink hiába akartak volna felső iskolába járni, nem volt rá mód. Remélem ezzel ön is egyetért. Akik meg sötétek, azok között – higgye el – éppen annyi a nyugdíjas, mint a fiatal. Szerintem!!

 84. Hát Pálfi neked sincs sok eszed…Szánalom vagy! Akkor hogyan építettem fel Neked az országot a 2-ik háború után? Bután ? Pálfi-Pálfi…

 85. Kedves Anikó! Ne bántsa szegény Palfi Ibolyát, biztos vidéki 😀
  Egyébként igaza van, a stílusa valóban kritikán aluli.
  Aláírás: a “sötét”, vidéki 🙂

 86. Pálfi! Ócsárold a Te anyádat és nem lesz hiszti…Érted?
  Jegyezd meg! Vidéken is olyan emberek élnek mint Te. Van nekik annyi eszük, képzettségük,diplomájuk mint Neked. Csak úgy mondom…

 87. temetési segély még van? remélem, kedves vezetőnk, a dakota ülő hordó, idén már csak az veszi igénybe!

 88. Bezzeg a Jenő bácsi! Csak a Nat Geo meg a CNN, meg Amanpour délutánonként. levezetésnek egy kis Sky News.

 89. Eut a faszságot anyádról példázod? Szégyelld magad, de nagyon. Elveszett az a társadalom, ahol nem tisztelik és becsülik az időseket. Ki a f@szom vagy te hogy így kategorikusan ledegradáld az idoseket csak a koruk miatt? Mit tudsz te az idősekről pókagyú féreg.

 90. Olvasgatom itt a kommenteket ( még ha ez a Jenő bácsinak nem is tetszik) és azon gondolkodom, hány ilyen kiváló ember van itt, akik árokásó-és gyűlölködő szakon végeztek a helyi egyetemen. Ők még talán nem tudják, hogy a gazdának csak erre kellenek.

 91. Azért el kell ismerni nem volt divat abban az időben a diplomák gyűjtése!! Most minden fafejű fiatal bejut az egyetemekre mert az oktatás nem minőség hanem csak létszám orientált!!! Ne felejtsük el az akkor szokásos 5-6 gyerek közűl 1 et max kettőt voltak képesek taníttatni a szülők!!!

 92. Meg lehet nyugodni! 5 % nyugdíj emelésért Viktor seggét nyalják sokan! Igaz hogy a kenyér és a farhát meg a gyógyszer 10% nő de ezt a nyuggerek valamiért nem látják!

 93. Emberek,Fiatalok,Idősebbek !
  Próbáljunk már emberi hangon,és normálisan véleményt írni,nem sértegetni kell,hanem érveket felhozni,és kultúráltan vitázni!
  Én elnézést kérek mindazon Idősebb,nyugdijas Embertől,aki tisztességgel végig dolgozta az életét. Itt most pusztán arról van szó,h a jelenlegi helyzetben szükségünk -nagyon nagy szükségünk van- az Önök szavazatára,arra,h tessenek majd eljönni szavazni,h a gyerekeiknek,unokáiknak is lehessen normális oktatás,munkahely -nem Londonban mosogatni-,h Önöknek legyen megfelelő egészségügyi ellátás /mint hallani ezt is rombolni akarja ez a hitvány kormány/. És tudjuk,h mennyire szemét,aljas módon csapja be,hazudik éjjel-nappal ez a kormány,és milyen alattomos módon akarja majd Önöket is megtéveszteni a szavazatukért….ezért kérjük tisztelettel Önöket is,h jöjjenek el,szavazzanak,és váltsuk le ezt a harácsoló,elmebeteg kormányt! Köszönöm szépen!
  És kérek Mindenkit,h becsüljük,tiszteljük egymást,a harag,a gyűlület nem vezet semmire….
  OK? Köszi!

 94. Anyád p…ja jelentős része iskolázatlan, és sötét.Ebből fakadtál te, a böszme korcs. Hány nyugdíjast láttál a kopaszok között, te marha ! Azt, hogy a nemzetgazdasági nehézségeket ráfogja a nyugdíjasokra, meg a nyomorékokra csak az ilyen beképzelt tahók hiszik el, min te te vagy.

 95. Ha igaz, azért gusztustalan, mert a nyugdíjkorhatár emelkedni fog. És lenne még egy-két év, de így nem lesz.

 96. Ugye ön (nem véletlen a kis “ö”!) a saját anyjáról, apjáról és nagyszüleiről beszél? Még annyit: lehet, hogy ön iskolázott, de ettől függetlenül mérhetetlenül primitív és sötét.

 97. Semmivel sem iskolázatlanabb, mint a mai generáció. Régen egy érettségi többet ért, mint ma egy főiskolának csúfolt, egy átlagos, vagy gyenge gimnázium szintjét sem elérő, vagy kb. olyan főiskola. Az intelligencia meg nem iskolázottsághoz kötött.

 98. Döntések sorozatából áll az életünk Henriette 🙂 de komolyra fordítva mérlegelni kell pl. egy ilyen esetben az előny-kockázat… lehetséges,hogy a 80 éves betegnek az életét rövidítené meg egy kezelés, hisz 80 évesen magasabb rizikójú csoportba tartozik, mint egy 25 éves

 99. Olvasva a kommenteket, aki idős korára hülye, az az volt fiatalon is. Van értelmes idős, és hülye fiatal. A gondolkodni, érvelni, vitázni tudó, a világra nyított ember, az informálódni akaró az nem kor kérdése. Intelligencia, mennyire érdekelnek a körülöttem lévő dolgok. És körülnézni. Nemcsak az egyik oldalon. Egy társadalmat minősíti, hogy viszonyul a idősekhez.

 100. GYILKOSOK! 30 MILLIÁRD FT EGYSZERI BIZTOSÍTÁSÁVAL, 3 – 4 ÉVEN BELÜLI MEGTÉRÜLÉSSEL, CSAK A DAGANATOS BETEGSÉGBEN ELHUNYTAK SZÁMÁT ÉVENTE MIN. 15 %-AL LEHETNE CSÖKKENTENI! ERRŐL ORBÁN VIKTORT 2010-BEN RÉSZLETESEN TÁJÉKOZTATTAM, AMIT ÍRÁSBAN MEGKÖSZÖNTEK, AZÓTA LÉNYEGES INTÉZKEDÉS, MÉG CSAK EGY CÉLIRÁNYOS VIZSGÁLAT SE TÖRTÉNT! AZÓTA ORBÁN VIKTORT SZEMÉLY SZERINT FELELŐSNEK TARTOM TÖBB TÍZEZER MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR ELHALÁLOZÁSÁÉRT!!

 101. Az általánosítás valóban nem helyes, de tagadhatatlan tény, hogy Orbán támogatóinak, ill. rajongóinak nagyobb része a nyugdíjasok közül kerül ki.

 102. ezek szerint téged fizetnek, hogy hazaáruló legyél.
  ne feledd, már nem a bukott baloldallal álltok szembe, hanem az egész néppel. a baloldalt vihetitek magatokkal putyin seggébe!

 103. mi egy ilyen ország vagyunk 🙁 sajnos…a bajban sem tudunk összefogni.. a sok kamu, valótlan hírek gerjesztik a közhangulatot, a hiszékeny emberek erre fogékonyak és nem is néznek utána, hogy valós-e a hír ( ahogy Ön is írta ) Kívánom, hogy a sok mocskolódást íróknak, ez legyen az életben a legnagyobb örömük ( hú de gonosz vagyok 🙂 )

 104. Kedves Ibolya. Önt édesanyja nem tanította meg arra, vagy épp a diplomája megszerzése közben nem jött még rá magától, hogy a magyar nyelvben vannak ékezetes betűk?
  És képzelje, a diploma nem garancia sem arra, hogy az egyén intelligensebb, okosabb, vagy csak jobb rálátással bír, mint a többi ember. Számomra csak annyit tükröz a hozzászólása, hogy maga egyszerűen csak sznob, és ostoba. A kommentek azért sértők, mert maga kezdte jogtalanul a sértegetést. Idióta

 105. azt orbán haverod tette meg, amikor még kommunista volt.
  szopta kádárt majd utána sorost.
  most meg putyin farját csócsálja.
  hazaárulók voltatok mindig is rohadékok.

 106. Mi a fenét számít a tanulás, ha éppen doktorok, jogászok adják el a saját népüket tolvaj hazug keresztény ellenes bűnbandának??

 107. Szomorú Magyarországon,ilyen hozzászólás születhet jaj ennek a nemzetnek mely nem tiszteli honfitársát. Kulturált hozzászólás,bunkó módi 0 1

 108. Kedves Halasi Úr!..Nyugdíjas vagyok,de kikérem magamnak,hogy lehülyézzen és ilyen hangon írjon minden nyugdíjasról…vannak olyanok,akik benyalták az ígéreteket,de a többség nem hülye….Talán nem kellene mindenkit egy kalap alá venni és több tiszteletet a nyugdíjas korúaknak,mert az átlag nem hiszi el a hazugságokat és nem csinál magából hülyét….Köszönöm.

 109. csakhogy maszop már 7 éve le van váltva bazdmeg a nénikédet!
  nem láttál bizonyítékot?
  Éppen aludtál Várhegyi igazgató ügyeinél?
  Voldemúr nagyúr és társai?
  A pénzhamísító és társai?
  Az ötszörös túlárazások és társai?
  A sok el nem kezdett, de pénzt felvett beruházások és társai?

  Rohadj meg amikor a bukott maszoppal véded a gazemberek ténykedéseit!

 110. Pálfi Ibolya te meg hülye vagy! Az én generációmnak (mostani nyugdíjasok) jóval nagyobb része tanulhatott (nem csak középiskolás fokon ), mint a középkorúaké, vagy a fiataloké.

 111. Ibolya, Ön egy igazi suttyó! Nem általánosítok, nem azt mondom, hogy a “Pálfik” vagy az “Ibolyák” jelentős része sutyerák, én pontosan és kizárólag Önre gondolok. Így – Önt leszámítva- senki sem háborodik fel és senki sem veszi magára a “lesuttyózást”.

 112. EGYIK SEM!!

  A magyar népnek elege van a két oldal hazugságaiból!
  MOST IS HAZUDSZ, MERT A VILÁG ELSŐ ÁFA ÉS A TÖBBI UZSÓRA ADÓT NEM ÍRTAD FEL A JOBB LISTÁDRA.

  Meg ezt is lehagytad a jobb feléről:
  – föld eladásokat,
  – haza kiárusítását külföldi migránsoknak
  – magas eladósodás (vagyis hazugság az, hogy meglett fékezve a rákos- kommunista magánnyugdíjak ellopása után)
  – erőszak elburjánzása
  – mindenben utolsó helyre kerülés
  – korrupcióba első helyekre kerülés
  – hazaáruló kormány
  – bűnözők alkalmazása

 113. Nem tudom, hogy melyik időszakot jelenti a “régi idők” meghatározás, de aki a háború előtt nem tanulhatott, olyan ma már kevés van, mert azok közül a fiatalabbja kb. 85 éves, és ilyen korú nyugdíjas, már olyan sok nem lehet! A később születettek viszont az “átkosban” azt tanulhattak, amit csak akartak! Csak azok nem tudtak továbbtanulni, akiknek valamilyen családi, vagy egészségügyi akadályai voltak, és azok, akik nem is akartak! Még néhány kivételt biztosan lehet találni, de azok száma nem lehet túlságosan magas.

 114. ezt is éppen a hozzád hasonló nem gondolkodó sorosbérenc fideszes hazaárulóknak szokták mondani. 🙂
  mert olyan veletek vitázni, mint a verébbel sakkozni. 🙂

  nem szoktatok válaszolni a kérdésekre, felvetésekre, hanem vagy a fotót kezditek ki, vagy a személyeskedtek.

  nem baj, az utókornak megvan örökítve mindkét oldal aljassága és nemsokára eljön az amikor majd köpedék embereknek fognak benneteket hívni hazaárulás miatt.
  tudod, ez dettó ugyanaz, mint amikor 2006-ban gyurcsányt védtétek.
  emlékszel rá, hogy milyen ciki volt az akkor? akkor most gondolja arra, hogy a sok (többség) nem fideszes ugyanezt gondolja.
  azt se feledd, hogy tolvaj és népnyúzó kormányokat sehol a világon nem szoktak becsületes emberek védelembe venni.

 115. Óhh, baszod, mert kurvára nincs hosszú várólista igaz?
  Stadion meg gyepfűtés kell is a pár ezer embernek hetente.
  Igaz?

 116. A cikk hazugság, de azért érdemes lenne elgondolkozni azon, vajon azt a pénzt, ami az egészségügyben van, mindig a lehető legjobb módon használjuk fel??

 117. sajnos még nincs vége.
  amíg a fidesz van, addig itt vannak a kommunisták.
  sőt, még csak most jöttek bele.
  már nem is simán csak szocikat utánozzák, hanem már rákosi a példaképük. rákosi mátyás módszereit alkalmazzák.

 118. Anyátokat baszogassátok,de ne a nyugdíjasokat!Mi már tettünk eleget az orszagért,amit a ti korosztályotok,Orbánék szétlopott!Legyél nyugott,ha ez kiderül és tényleg igy van, lessz elég 74 éves,még fitt és katonaviselt,de rákos jövőelé néző nyugdíjas aki géppisztollyal megy a parlamentbe,és nem állítja meg az aknavetősem!

 119. Nagyon örülnék, ha csak a nyugdíjasok egy része hajbókolna Orbáncnak! Sajnos az ön korosztályából és a fiatalabb (de)generációból többen vannak akik értelmi problémával küzdenek!

 120. Akkor csak egy darab szar lehetsz, aki semmilyen véleményt nem mer felvállalni. Még valódi nevét és pofáját sem..

 121. Természetesen, csak a döntést nem szabadna az anyagiaknak befolyásolni….pontosabban a költségeknek nem szabadna semmiféle szerepet játszaniuk a mérlegelésnél, mert a 25 éves elôtt még ott áll az élet, azért….a nyolcvan éves meg már sokat letett az asztalra, azért…mindkettôjük élete egyenlô értékû tehát!

 122. Ti veszekedtek, ez a senkihàzi pedig elveszi mindeneteket! Magyarorszàgnak leàgazott… Egy elnök, aki ràjött hogy felette egy hatalom törhetne pàlcàt az pedig a nép. De az csak egymàst öli mert buta, egoista és hitevesztett!

 123. esetleg anyádnak…
  te paraszt(nemföldműves)…
  a minimálbér netto 84788 ft….
  de ennyit nekapnak az emberek mert 4-6 órában vannak bejelentve…
  ez kb. 2 hétre elég egy 4 tagú családnak, ha ketten dolgoznak…
  és nem közmunkások…
  az 1 millió munkahely csak össze jön…
  az unióba kiment magyarok csináltak üres helyeket…
  de az ilyen retkek mint te, csak az orbáni f@szságokat büfögik fel…
  hozzászólás után kapod a pénzt vagy átalányos vagy?

 124. Szedem rendesen. 🙂
  És eszemben sincs a Múlt Szirszar Pártjának ( vagy bárki másnak) a színeiben írogatni. Nyugi, nem erről van szó. Csak láttam a szürke-neten közzétett statisztikai adatokat anno ( milyen szavazati arányok hozták ki a 2014 es eredményeket) és arra alapoztam a kommentemet. Eszemben sincs senkit se anyázni. Mindössze egy jobb országot szeretnék, Mészárosok, meg Rogánok nélkül.
  Akkor is, ha nem így fogják őket nevezni, tolvaj banda akkor se kell.
  Értsd jól Jenő, mert nem rossz szándékkal írtam.
  Magánvéleményemet posztoltam, de anélkül, hogy bármelyik kommentelőnek a nézeteit bántani akarnám.
  Nem akarom bántani a nyugdíjasokat se- én is az leszek, ha minden igaz, hamarosan.
  Lehet, hogy erősebben fogalmaztam, mint ahogy illendő lett volna, de gondoltam hátha így érthetőbb.
  Szóval: gyógyszer beszedve 🙂

 125. Hogy mondhatsz ilyet!!!!75 éves elmúltam, orvosi diplomám van, nemrég volt az évfolyamtársaimmal együtt az 50 éves aranydiploma átadás, öröm volt látni az évfolyamtársaimat.
  Amúgy a Trefort u.-i gimnáziumba jártam , a 26-os létszámú osztályban a2/3-nak egyetemi diplomája van.

 126. Besetel Jenő trollnak. 1. Igen,én normális vagyok.2. Én is idős ember vagyok. 3.Hazudik a maga táncos keresztanyja,aki a Szakarában homokért dug. 4.Szégyellje magát az,aki nem olvas Egészségügyi Közlönyt,ahol ez a hír egzaktul megjelent:a gyógyithatatlan stádiumú 75 éven felüli betegek CSAK AZ ALAPKEZELÉSRE jogosultak-semmiféle más,nagyobb,jobb hatóanyagú gyógyszerre nem. 5. húzhat vissza a Fidesss seggét 120/sec nyelvcsapással nyalni.

 127. Kedves Mici néni! Én mint egészségügyi dolgozó egyben időseket ápolók mint járatos ember nem értem miért gondolja azt hogy 75 éves korig fizeti ki az egészségügyi pénztár a kezelését szerintem magát vagy nagyon rossz hir forrásokból vesz ilyen sületlenséget mindenkinek jár vizsgálat nincsen életkorhoz kötve.

 128. Ezt a megállapítást kikérem magamnak! Önnek nincsenek szülei, vagy nagyon fiatalok?? Akor pedig ők is!! Szomorú, hogy ilyent kell írnom!!

 129. Legutóbbi információim szerint mindegy, hogy hol tartózkodsz, a nyelvet manuálisan lehet állítani mind telefonon, mind pc-n.

 130. Palfi Ibolya. Ízléstelennek tartom a véleményét, remélhetőleg egyszer ön is nyugdíjassá válik, de kíváncsi lennék melyik osztályba sorolja magát? Ha adta volna az arcát kommentéhez, abból lehet hogy már minősíteni lehetne személyiségét. Egyébként kikérem a nyugdíjasok nevében még akkor is ha iskolázatlanok, vagy kevésbé iskolázottak. Honnan tudhatja ön hogy bárkinek miért nincs pld.diplomája? Gondolkodjon mielőtt minősít.Üdvözlöm.

 131. Manapság már ez sikk…én már fel sem veszem.
  Pedig nagyon nem mindegy, hogy pl. a “szarnyalas”-t szárnyalásnak vagy szarnyalásnak értelmezzük! 🙂

 132. Anikó Vendisch. Egyetértek, Palfi Ibolya hozzászólását ezek indokai alapján igen durvának, sértőnek éreztem.

 133. Imádom az ilyen hozzászólásokat, hogy véleménye van, de a személyiségét, arcát nem adja hozzá, pontosabban mögé bújik kedves Hegedűs Zoltán.

 134. Jogos a véleménye Kiss Ibolya. Mellesleg találkozhatunk nem egy diplomás emberrel aki bunkó, faragatlan.Ha nincs alap intelligenciája, lehet akár hány diplomája akkor is bunkó marad.

 135. Természetesen láttam, sőt hallottam egy egészségpolitikus szájából is! Melynek lényege az volt, hogy igen-igen, de a pénz korlátozott és sajnos ez van kedves idős 75 év feletti emberek!
  De kedves Jenő a világért se tartsa vissza magát OV. és bandájának seggének nyalásától, rajta csak rajta, ezért tartunk már itt, mert ilyen hazaáruló nyalógépekkel van tele az ország. Igen én a szememnek, meg a fülemnek hiszek és nem a Habony média hazugságainak! Értve vagyok kedves Jenő?
  Tudja az a helyzet, hogy Budapesten kívül nem igen lehet nézni az ATV-t, a Hír TV-t, a Klub rádióról már nem is beszéljünk. A vidéki lapokat felvásárolták és csak a Habonyék által megszerkesztett hazugság cunamit olvashatják a kedves vidéki sorstársaink!

 136. Kedves Hedvig! Akkor nyissa ki jól a fülét! Nagyon sok 80 év körüli idős ember él még közöttünk, akik az 1930-as – 40-es években születtek. Közülük bizony sokan nem tanulhattak sem pénzért, sem ingyen, mert amikor tanulhattak volna, akkor a háború után építették fel az országot, hogy mi, az Ő gyerekeik tanulhassunk, meg a mi gyerekeink tanulhassanak ingyen!! …és amíg ők dolgoztak, voltak olyanok is, akik – hál’ Istennek – tanulhattak – akár egyetemen is… Kedves Hedvig! Hány évesnek tetszik lenni?

 137. Bocs, de ez nem így van amit ön leírt: Olvassa végig és értelmezze az alábbi linket. Ha esetleg önnek megvan az az egészségügyi közlönye, amiben el lehetne olvasni az általam belinkelt információ ellenkezőjét, vagy másképp értelmezését, akkor szívesen venném, ha megosztaná velem és talán mások is rábukkanhatnának. Köszönöm.

  http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ma-nagyobb-esellyel-gyogyulnak-a-daganatos-betegek

 138. Micsoda gonosz rémhírterjesztők vannak, akik nem kímélik még az idős emberket sem? Ki fizeti őkkdet, mert ingyen ilyen szörnyűségeket biztosan nem írnak, ha meg igen, mijnt közveszélyeseket be kell zárni őket az elmegyógyintézetbe. Nyugalom, kedves nyugdíjastársaim, nem az újságírókógengszeterek cikkeit kell olvasni, hanem a hivatalos közleményket. Sajnos az ellenzék igen mélyre süllyedt, beleértve az ellnezéki sajtót is.

 139. Inkább a fiatalokat mentsék meg, azok az öregek már egészségesen sem élnének sokáig. Meghalnak, ez a világ rendje, mit kell ezen hisztérikázni?

 140. Csak meg kell nézni amikor Orbán találkozik egy fontos hölggyel, mondjuk például Merkellel és olyan undorító módon végignyalja a kezét csuklótól a könyökéig, hogy nézni is hányinger volt.Ezeknek a büdös bunkóknak nincs egy protokollosuk aki megtanítaná őket, hogyan kell szerepelni a diplomácia világában? Olyanok OV -al az élen, mint egykor Rákosi idejében a TSZ elnökök voltak!

 141. Köszönöm,a kormányzati finomított etetést elolvastam:az Eü Közlöny négy napja megjelent már a kész rendelettel.Önnek külön be fogom scannelni,és elküldöm.Mondja kérem, melyik orvos fogja azt vállalni,hogy gyógyíthatatlan betegének leírja?”na próbáljuk meg még ezt is,legfeljebb én fizetem ki azt az egy-két milliót,ha nem válik be” ?

 142. Előre is elnézést mindenkitől,ha valakit megsértek.Én nem szoktam hozzászólni,sőt olvasni sem igazán a hozzászólásokat,de most kíváncsi voltam.Lehet engem is szapulni utána nyugodtan,nem fogom magamra venni,mert ha valaki nem ismer ne alkosson véleményt rólam,vagy ha mégis akkor nem veszem figyelembe.Itt nem látok mást csak hogy különböző korú,nemű,gondolkodású és politikai beállítottságú EMBER szidja egymást.Ez mire jó?A múlton veszekednek,de miért?Azon már úgy sem tudnak változtatni.Így alakult,ez van.A mostani helyzetről kellene beszélni és a jövőn megpróbálni változtatni.Az általánosításokkal,sértegetésekkel és egymás ócsárolásával nem lesz jobb sem a nyugdíjasoknak,sem a középkorúaknak, sem a gyermekeinknek.Szerintem.De önök tudják!

 143. Változtass nevet… Damjanics…. hogy senki sem asszociáljon még véletlenül se Damjanich Jánosra, aki a ’48-49-es szabadságharc egyik kiemelkedő alakja volt… annak ellenére, hogy szerb származású volt.

 144. Tévedés…. nem iskolázatlan… csak nem tud ide felelni, mert nekik nincs okostelójuk meg internetjük… bármilyen furcsa is ez a mai világban. Hogy megvezethetőek? Aki szegény( nagyon szegény) az szeretne hinni azoknak akik ígéreteikkel szédítik őket… Így lehetett, fordulhatott elő olyan kép is ahol kezet csókoltak Orbánnak 🙁

 145. Szerintem ez a hír nem igaz csak az embereket idegesítik,uszítják.Az a baj ,hogy a média és a sajtó rengeteg kétértelmű és félreérthető dolgot közöl.Meg kell várni amíg kiderül az igazság és utána érdemes aggódni addig szerintem nem kell.Amúgy lassan egy éven belül vagyunk és választás,nem hiszem,hogy választás előtt ilyen rendeletet hoznának.Ez az én véleményem.

 146. Tiszteletet ki kell érdemelni…mert maga biztosan minden honfitársát tiszteli, ugye? LOL ostoba és átgondolatlan comment

 147. jaj, megszólat a SENKI, aki itt alpári stílusával VALAKI-nek érzi magát. Ez legyen az életében a legnagyobb öröme…

 148. Azért ezt át kellene fogalmazni !!!! Az igazság annyi, hogy az új rákkezelési módokat nem támogatja a TB. Minden egyéb kezelést továbbra is igen . Arról lehet vitatkozni, hogy ez az életkor mennyire releváns a dologban. Most olvastam, hogy egy szaklapban ez az életkor szerepel mint az az életkor, ami felett magas a kezelés kockázata, magyarul, többet árt, mint használ !!!

 149. kedves Mária először is nem vagyok balibes vagy mi a franc ,kolléga meg végképp ,másodszor hogy a francba kerül ide soros?harmadszor a Horn kormányba annyi jutott, de ez a geci ha nem lopná el a pénzt több jutna.

 150. természetesen nem is a normálisokra gondoltam,talán nem volt egyértelmű de azokra gondoltam akik megteszik azt,hogy kezet csókolnak ő geciségének,felsegítik a kabátját és sok hasonló dolgot megtesznek,ha nem voltam egyértelmű természetesen bocsánatot kérek azoktól akikre nem vonatkozik

 151. 10 MILLIO FT FIZETEK ANNAK AZ EMBERNEK AKI NYILVÁNOSAN SEGGBEKURJA ORBÁN VIKTORT A KAMERÁK ELÖTT ÉS BELEÉLVEZ A SEGGLUKÁBA . KP BAN FIZETEK !!

 152. Ez komoly, amit ír? Az egészből azt vonta le, hogy én vajon hány éves vagyok? Kedvesem, maga tényleg egy idióta. Valamint rühellem, ha ‘tetszikeznek’, főképp egy idegen. Amúgy jártam egyetemre és nem az én korosztályom, hanem a szüleimé volt az, amely újjáépítette az országot. Ennyit még megértett?

 153. Egyébként valaki végigolvasta a cikket ????? Mert azt írja, hogy 15 ÚJ onkológiaieljárást nem fizet a pénztár……. Az eddigieket továbbra is IGEN…….. Nos, előbb értsük meg a szöveget, s majd utána puffogjunk…..

 154. azt nem tudom de az anyádat előbb szájba baszom az biztos ,ki a kurva anyád vagy te ,hogy beszólj nekem te fideszes geci fasszopó buzi.menj aztán szopdle a geci barátod faszát.általában nem szoktam ilyeneket írni de ez a fideszes gyökér felhúzott,a többiektől elnézést kérek

 155. …meg akiknek a politikai nézete nem egyezett …meg aki nem volt KISZ tag…és még sorolhatnám… de bizonyára nem eléggé tájékozott
  az un.„gulyáskommunizmus” korszakáról

 156. Nincs szerencséd, szegény anyám régen meghalt! Azért figyelj nagyon! Téged megtalálni, hogy hol vagy, nem tart tovább déltől harangszóig. Aztán elbeszélgetünk majd, hogy ki kit mikor fog megbaszni? Ez nem fenyegetés, félre ne értsd, ígéret!

 157. Mérhetetlenül intelligens kommentek,(kommentelők), tisztelet a kivételnek…mért jó ennyire primitívnek lenni?

 158. természetesen felteszem-bár úgy látom,a többieknek fontosabb egymás torkának elharapása,és rendkívül változatos trágárkodása.Ó,gazdag és szép magyar nyelvünk…..Még van egy napom,és aztán utazom “kalandvágyból” külföldre dolgozni…üdvözlettel: M.

 159. Valaki írja már meg, hol lehet elolvasni a 75 éven felüliek egészségügyi ellátását korlátozó rendeletet?

 160. Mindeni olyan stílusban kapja, amilyenben megérdemli. A NORMÁLIS emberek nyilvánvalóan normális stílusban megírt kommenteket érdemelnek.
  Nos, a fideszgeci trollganék, NEM azok.
  Valami más kérdés, kedves?
  Te. Valaki.

 161. Orbán rajongók! Erre varrjatok gombot! Majd megtapasztalhatjátok, ha rákosok lesztek 75 felett, hogy vezéretek hagyja, hogy meghalljatok. Szégyen! Ez lenne a keresztényi viselkedés?

 162. Ne általánosíts, nagyon kérlek! Sajnos azokban a falvakban, kisebb városokban a tájékoztatás egyoldalú. Nincs ATV, nincs HIR TV, nincsenek már független megyei újságok, csak a Fidesz TV-ket nézik. Internet is nagyon ritka ott, ahol még a megélhetés is gondot okoz. Elhiszik ezek az emberek, hogy a gondokért nem Orbán bandája a hibás, hanem még mindig Gyurcsányra mutogatnak. Nem kell nekik demokrácia, nekik elég a közmunka. Rabszolgaként élnek, nem beszélnek, félnek, mert a kiskirályoktól függ a megélhetésük. Budapesti embereket nem tudják becsapni, itt nincs is támogatottsága a Fidesznek.

 163. Igazad van! Sok nyugdíjas társammal beszélgetek, és nem a végzettségük dönti el véleményüket, hanem a tájékozottságuk. Akinek ez nem adatik meg, elhiszi Orbán hazugságait. Sajnos néha jobban imádják, mint Istent!

 164. Igazad van! A Kádár korszakban mindenkinek megadták a lehetőséget a tovább-tanulásra. A munkahelyeken kedvezményeket kaptak, és még külön szabadságot is. Ingyen, támogatással adtak lehetőséget.

 165. “szakmai források szerint” – És mik azok a források? Ezt a Jereváni rádió jelenti? Ez nagyjából úgy hangzik, mikor a hír úgy kezdődik hogy:
  “Brit tudósok megállapították…”
  😀
  Ki az Sz.Jutka? A Jutkát mióta becézik Micinek? Mici az Mária.

  Szóval van egy Mici néni, aki valószínűleg nem létezik. Nem létező forrásokra alapozva állít valamit. Egy szintén vezetéknév nélküli Jutka nevű ismeretlen küldte be az írást.

  És ezt kellene komoly hírnek venni? :-O

  Nem szeretem Orbánt, de ez a “hír” így viccnek is rossz. Ki hisz el mindent bemondásra?

 166. A fenti hazugság cáfolata!
  “2017-től 15 új innovatív rákgyógyszert finanszíroz négy gyakori onkológiai terápiás területen: melanoma, prosztatadaganat, onkohematológia és tüdődaganat.
  Ez több ezer beteget gyógyulási esélyeit javítja.
  A tüdődaganat kezelésére alkalmas készítmény befogadási eljárása folyamatban van, az eljárás lezárásáig a rászoruló betegek orvosszakmailag indokolt esetekben egyedi méltányosság keretében juthatnak hozzá a készítményekhez, amennyiben nem érhető el más, támogatott alternatíva.
  Az érintett készítmény Európai Uniós törzskönyvében, a gyógyszergyártó által lefolytatott klinikai vizsgálat alapján szerepel, hogy a nem kissejtes tüdőkarcinóma indikációban a szer hatásossága statisztikailag és klinikailag nem teljes mértékben bizonyított. Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy ez nem tiltja meg a 75 évesnél idősebb betegek kezelését az adott szerrel, hanem jelzi, hogy a 75 év feletti betegek részére a gyógyszer rendelése a kezelőorvos felelőssége.

  A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit. A NEAK a gyógyszerek támogatása, illetve az egyedi méltányossági kérelmek elbírálása során orvosszakmai szempontokat és az esélyegyenlőség elvét tartja szem előtt. Ezt bizonyítja az is, hogy a NEAK már az idei évben is több pozitív egyedi méltányossági engedélyt adott ki 75 év feletti betegek számára. Határozottan visszautasítjuk azt a vádat, hogy a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) a beérkező egyedi méltányossági kérelmeket nem a szakmai megalapozottság, hanem az életkor alapján bírálja el.”
  (EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkárság)
  FORRÁS:
  http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ma-nagyobb-esellyel-gyogyulnak-a-daganatos-betegek

 167. A fenti hazugság cáfolata!
  “2017-től 15 új innovatív rákgyógyszert finanszíroz négy gyakori onkológiai terápiás területen: melanoma, prosztatadaganat, onkohematológia és tüdődaganat.
  Ez több ezer beteget gyógyulási esélyeit javítja.
  A tüdődaganat kezelésére alkalmas készítmény befogadási eljárása folyamatban van, az eljárás lezárásáig a rászoruló betegek orvosszakmailag indokolt esetekben egyedi méltányosság keretében juthatnak hozzá a készítményekhez, amennyiben nem érhető el más, támogatott alternatíva.
  Az érintett készítmény Európai Uniós törzskönyvében, a gyógyszergyártó által lefolytatott klinikai vizsgálat alapján szerepel, hogy a nem kissejtes tüdőkarcinóma indikációban a szer hatásossága statisztikailag és klinikailag nem teljes mértékben bizonyított. Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy ez nem tiltja meg a 75 évesnél idősebb betegek kezelését az adott szerrel, hanem jelzi, hogy a 75 év feletti betegek részére a gyógyszer rendelése a kezelőorvos felelőssége.
  A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit. A NEAK a gyógyszerek támogatása, illetve az egyedi méltányossági kérelmek elbírálása során orvosszakmai szempontokat és az esélyegyenlőség elvét tartja szem előtt. Ezt bizonyítja az is, hogy a NEAK már az idei évben is több pozitív egyedi méltányossági engedélyt adott ki 75 év feletti betegek számára. Határozottan visszautasítjuk azt a vádat, hogy a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) a beérkező egyedi méltányossági kérelmeket nem a szakmai megalapozottság, hanem az életkor alapján bírálja el.”
  —EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkárság—
  FORRÁS:
  http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ma-nagyobb-esellyel-gyogyulnak-a-daganatos-betegek

 168. 2014-ből. Az utolsó három év nincs itt

  – Negyven éve nem volt olyan alacsony az infláció, mint idén,
  – rezsicsökkentés: 25 százalékkal csökkent az áram, a gáz és a távhő ára, – valamint a csatorna, a víz és a PB gáz díja,
  – ebben az évben már 4,6 százalékkal emelkedett az átlagbér,
  – a családi adókedvezmény 230 milliárd forinttal támogatja a gyermeket nevelőket,
  – a házasulókat havi 5-5 ezer Ft.-tal segíti a kormány a közös életre való felkészülésben,
  – 2011-től újra a gyermek hároméves koráig jár a gyes,
  – adókedvezmény segíti a munkába visszatérő kismamákat,
  – 2010 óta több mint 5 százalékkal csökkent a munkanélküliek száma,
  – 2013-ban 56 ezer emberrel több jutott munkához, mint az előző évben,
  – a kis- és középvállalkozások társasági adója 19-ről 10 százalékra csökkent,
  – Erzsébet-program: 260 ezer embernek biztosít üdülési lehetőséget,
  – az idén 700 ezer tanuló jutott ingyen tankönyvhöz,
  – jövőre már törvény védi a magyar földet a spekulánsoktól,
  – 160 ezer pedagógusnak növekedett átlagosan 34 százalékkal a jövedelme,
  – 95 ezer egészségügyi dolgozó kap 10-41 ezer forintos béremelést,
  – a Széchenyi Kártya Program több mint egymillió ember pihenését segítette,
  – Magyarország a válság ellenére emelni tudta a nyugdíjak reálértékét,
  – hazánkban a kormányváltás óta 24 500 forinttal nőtt a minimálbér,
  – a Munkahelyvédelmi Akció 300 milliárd forinttal segíti közel egymillió ember munkahelyének megőrzését,
  – Magyarországnak már nincs IMF tartozása,
  A kormány 2000 település 685 milliárd forintos adósságát vállalta át, ezzel, több mint 9 millió ember életét helyezte biztonságba.
  Ez a kormány fizette ki az MSZP. helyett a MÁV Start- ot, és a tűzoltók elmaradt bérét is
  – a Minden Gyerek Lakjon Jól! Alapítvány 28 ezer szegény családot támogat,
  -A devecseri és kolontári vörös iszap-katasztrófa kárvallottai új házakat és berendezést kaptak
  -Kártalanította a libatartókat.
  -Minden idők legnagyobb dunai árvízét védte ki a lakosság a kiváló szervezésnek köszönhetően.
  -Újjáépült a Zeneakadémia,
  a Vigadó,
  a Kossuth tér,
  Wellish-palota (Igazságügyi Minisztérium épülete) impregnált kövekkel tatarozták a Parlamentet.
  Megújult az Olimpiai park,
  a Ferenciek tere,
  a Keleti pályaudvar,
  az Erkel Színház,
  a Mátyás templom,
  a Várkert Bazár,
  -a Palota Negyed a nyóckerben és szinte az egész 8. kerület!
  -a Sasadi út (a volt Osztyapenkó) és környéke.
  -Megnyílt a felújított füzéri vár.
  -Elkészült a 4-es Metró, a Keletitől a Kelenföldi pályaudvarig.
  -Új egyetem született és épült, a Ludovika és most épül a Campus kollégiuma.
  -Befejeződött a Széll Kálmán tér felújítása.
  -Jelentősen emelkedik az orvosok jövedelme.
  -A kormány átvállalja a kórházak adósságát.
  -Támogatják a falvakat a segélyezési feladataikban.
  -Szeptembertől minden rászoruló gyermek napi 4-szeri étkezésben részesül.
  Folyik a kórház felújítás! 6,8 milliárd forintból felújított Szent Imre Kórház, 600 millió forintos rehabilitációs ellátás fejlesztés az egri Markhot Ferenc Kórházban.Lerakták az egri Markhot Ferenc Kórház megújítását célzó 7 milliárd forintos beruházás alapkövét. 10 milliárd forint a sportkórház felújítására, 1,4 milliárdért épül a körmendi kórház, a kórházban 8000 négyzetméternyi részt felújítanak és 300 négyzetméter új épületrészt építenek. 1,4 milliárd jut a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház átépítése és korszerűsítése. 30 milliárd forintból újul meg a Zala Megyei Kórház, a Dombóvári Szent Lukács Kórház 1 milliárd 880 millió forintba kerül, 11,2 milliárdos beruházás a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban. Még néhány tétel: 1) Szent Imre kórház helikopter leszállóval BP-en. 2.)APécsi Tudományegyetem 400 ágyas, teljes felújítása. 3) Heves megye, Markot Ferenc kórház 6milliárd. 4) Szombathely Markusovszky kórház. 5) Hatvani Albert Schweitzer fél milliárd. 6) Bethesda gyerekkórház. BP. 7) Debreceni kórház. Kőrmendi kórház, épülőben 1.4 milliárd.9)Kaposvári kórház. 1.5 milliárd! 10) Békés megyei Pándy Kálmán kórház.. 11) Bajcsy-Zsilinszky kórház. BP felújítva. 12) KARCAGI kórház. 13) Várpalotai kórház. 14) Uzsoki kórház. BP. 6.5 milliárd ft. 15) Nyíregyházi kórház. 16) Dombovári kórház.! 17) Hódmezővásárhelyi kórház 896 millió. 18) Somogy megyei Kaposi Mór kórház. 19) Siófoki kórház. 19) Pécsi kórház. 20) Mohácsi kórház. 21) A győri Petz Aladár 11 milliárd CSÚCS TECHNOLÓGIA !!! Még nagyon sok építése, felújítása folyamatban! Akit érdekel üsse be a GOOGLE-ba a: “Kórházfejlesztések Magyarországon” .Meg lehet nézni kívül-belül, műszerekkel! Tavaly 500milliárd forintot áldozta kórházépítésre. A 2016 évben 1000milliárd + alkalmazottaknak is!
  A tanárok fizetését is emelték! 2013 szeptembertől átlagban 50 százalékos béremelést tartalmaz az a pedagógus-életpályamodell, 2014. febr. 7. – Szeptembertől újabb pedagógus-béremelés várható, átlagosan mintegy tízezer forintos nagyságrendben nőnek a keresetek. 2015 Szeptembertől 3,5 százalékkal emelték a pedagógusok bérét, (2002 óta 60 százalékkal csökkentek a pedagógusbérek-2012-es tájékoztatás Csabalik Zsuzsa, a Pedagógusok Szakszervezete miskolci, középiskolai titkára.)
  Főbb utak építésérő, iskolák felújításáról, települések szépítéséről, sport létesítményekről, 4-es metróról, és felszíni tereiről, Kossuth térről nem is írtam. Pedig ezek mind magyar építő szakmában dolgozó emberek megélhetését jelentik, szállítók, kőművesek, asztalosok stb.stb. És ezek csupán a épített dolgok, azoknak is csak a kivonatos vázlata! A 6,4 milliárdból megépülő 30 hektárnyi Mátra naperőművet is csak megemlítem. A hűtő-, és mosógép csere pályázat is említésre méltó.
  -Lekerültünk a szégyenpadról, ahová az előző kormányok juttattak.
  – Felminősítették Magyarországot.
  -10+ 10 millióval támogatják a családok otthonteremtését (CSOK)
  -2017-ben 1743 milliárd forint lesz a családtámogatásra szánt összeg, ami 243 milliárd forinttal több, mint az előző évben.
  Viszont nem tervezett milliárdokért kormánynegyedet a Nyugatinál, nem emelt gázárat egy évben háromszor.
  A kormány igyekezetét a magyarok többsége értékeli,éppen ezért toronymagasan vezet a Fidesz!
  Hajrá FIDESZ – KDNP!

 169. Csak kiegészítem, idézek a cikkből:
  “Az elmúlt húsz év során mintegy tízezermilliárdnyi közvagyon
  tűnt el kézen-közön Magyarországon a privatizációnak nevezett
  rablófolyamat nyomán. A legsúlyosabb felelősség a Medgyessy- és a
  Gyurcsány-kormányokat terheli, melyek a nemzetstratégiai szempontból
  fontos társaságok több mint kétharmadán is túladtak mára – mondta Bencze
  Izabella ügyvéd”
  http://szegedma.hu/hir/szeged/2008/11/rablo-privatizacio-az-imf-hitel-duplaja-maganzsebekben.html

 170. A fenti hazugság cáfolata!
  “2017-től 15 új innovatív rákgyógyszert finanszíroz négy gyakori onkológiai terápiás területen: melanoma, prosztatadaganat, onkohematológia és tüdődaganat.
  Ez több ezer beteget gyógyulási esélyeit javítja.
  A tüdődaganat kezelésére alkalmas készítmény befogadási eljárása folyamatban van, az eljárás lezárásáig a rászoruló betegek orvosszakmailag indokolt esetekben egyedi méltányosság keretében juthatnak hozzá a készítményekhez, amennyiben nem érhető el más, támogatott alternatíva.
  Az érintett készítmény Európai Uniós törzskönyvében, a gyógyszergyártó által lefolytatott klinikai vizsgálat alapján szerepel, hogy a nem kissejtes tüdőkarcinóma indikációban a szer hatásossága statisztikailag és klinikailag nem teljes mértékben bizonyított. Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy ez nem tiltja meg a 75 évesnél idősebb betegek kezelését az adott szerrel, hanem jelzi, hogy a 75 év feletti betegek részére a gyógyszer rendelése a kezelőorvos felelőssége.

  A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit. A NEAK a gyógyszerek támogatása, illetve az egyedi méltányossági kérelmek elbírálása során orvosszakmai szempontokat és az esélyegyenlőség elvét tartja szem előtt. Ezt bizonyítja az is, hogy a NEAK már az idei évben is több pozitív egyedi méltányossági engedélyt adott ki 75 év feletti betegek számára. Határozottan visszautasítjuk azt a vádat, hogy a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) a beérkező egyedi méltányossági kérelmeket nem a szakmai megalapozottság, hanem az életkor alapján bírálja el.”
  —–EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkárság—–
  FORRÁS:
  http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ma-nagyobb-esellyel-gyogyulnak-a-daganatos-betegek

 171. Teljesen felesleges korosztályhoz kötni a politikai oldalt. Az Orbán kezét csókoló lehet akár fiatal is. Ez a kézcsók egy “propaganda” kézcsók!!! Egyébként a hatalomvágy nem fideszes sajátosság. Teljesen független. Mindig voltak kiskirályok, vannak és lesznek. Mint ahogy kisországunk megosztottsága sem újkeletű. 45 előtt voltak a kegyelmesek meg a nagyságosok. Voltak a zsellérek meg a napszámosok. Aztán 45 után kialakult az új “földesurak” meg “gyárigazgatók” és az ezekkel szemben álló dolgozók azaz kétkezi munkások csoportja. Az ország megosztottsága 89. után csak erősödött Nos, itt a kommentekből ez nagyon is látszik, amikor egymással szemben minden tisztelet megszünik és átmegy alpári mondatokba. Az hogy ki melyik oldalon áll még nem ok arra, hogy a másikat a sárba tapossa!

 172. Az ellenzék ismét bebizonyította, hogy minden szava hazugság!
  “A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit. A NEAK a gyógyszerek támogatása, illetve az egyedi méltányossági kérelmek elbírálása során orvosszakmai szempontokat és az esélyegyenlőség elvét tartja szem előtt. Ezt bizonyítja az is, hogy a NEAK már az idei évben is több pozitív egyedi méltányossági engedélyt adott ki 75 év feletti betegek számára. Határozottan visszautasítjuk azt a vádat, hogy a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) a beérkező egyedi méltányossági kérelmeket nem a szakmai megalapozottság, hanem az életkor alapján bírálja el.”
  http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ma-nagyobb-esellyel-gyogyulnak-a-daganatos-betegek

 173. Aztán ha jöhetnének a migráncsok, még az utcára sem merne kimenni 🙂 🙂 🙂 A feleségét, gyerekét, unokáját, ha van, kecske helyett használnák.

 174. Csak sejtésem van…. alkalmazkodnak a cikkben leírtak primitívségéhez, ami a tartalom igazságmagvát illeti. 😀

 175. Ez egy aljas uszító szöveg! Aki elhiszi megis érdemli! Mit ír ez a banya:” sajtó információk szerint”! A cionista sajtó, pedig mindent kitalál, hogy O.V.-t leválthassa bármely aljasságra képes! Még egy ilyen megkreált cikkre is!

 176. Csak az elbutíthatókra igaz. Ez kortól független, habár tényleg könnyebb dolguk van azokkal, akik a fideSS trollmédiáján csüngenek nap mint nap, mert már nehezen fogadnak be olyan új dolgokat, mint betölteni az internetes oldalakat, keresni egy netes keresőben vagy már túl fárasztó számukra az olvasás. Helyette: “állítsuk meg Brüsszelt!”, “rohadt sorosisták!”, “rohadt liberálisok!”.

 177. Igen! Mind a mocsok soros cionista bérencei! Ezek megölték a mi Urunk – amit csak suttogva kiabálunk! Ne higgyen a tényeknek, mert csak megzavarják! Hajrá magyarisztán, hajrá magyarok, csak a fideSS!

 178. Miért kell olyan címet adni,amelyik miatt még szívinfarktust is lehet kapni. Mi az a Cím “…
  75 év felett nincs egészségügyi ellátás.” Kapd be! Gyorsan a vacsorádat.
  Remélem érti a címet író kis gonoszkodó!

 179. Sehol a világon nem dolgozik arányaiban annyi közalkalmazott, mint Magyarországon. A tanárokra nem igaz, ez megint egy orbitális hazugság. Pedagógus életpálya ellenben van, legkevesebb másfélszeres fizetés. És nem úgy, mint Medgyessynél, megemelte a béreket, majd utána az önkormányzatokra lőcsölte a bérfizetést. Ennek következtében az önkormányzatok hatalmas adósságba keveredtek, majd a Fidesz kormány konszolidálta az önkormányzatokat, kifizették helyettük az adósságot, ahogy a kórházakét is. Szörnyű lehet ilyen tudatlanul élni.

 180. Egyszerű összeadás. Akárhogy nézem nem kaptam meg a 2010. évi havi nyugdijam 100%-át a hét év alatt emelésként.

 181. lori bacsi buta vagy !!!!!!!!!!!!!!!!!!Merkel nem hölgy , hanem egy volt büdös komcsi!!!! Europa aruloja !!!!!!!!!!

 182. Azt hiszem, hogy J.H. írása nekik szólt. Nekik kellett volna reagálniuk. Ők viszont kusben vannak. Tipikus eset: akinek nem ige…

 183. Igen, “kedves” kati. Minden honfitársam megérdemli elsőre a tiszteletet, aztán aki nem tudja megtartani, az elveszti.

 184. Ez nagyon korrekt reagálás volt….köszönöm. Jó olvasni ilyen hozzászólást, ahol a “kritikust” nem küldik el melegebb éghajlatra…hogy finoman fogalmazzak. 🙂

 185. Ebben sajnos igaza van….A megfogalmazása is találó, mert valóban rajonganak érte, feltétel nélkül, szinte imádattal néznek fel rá….bár nem tudom felfogni, hogy miért?

 186. Ennek azért nézz utánna. Ha nincs magyar billentyűzet, akkor a piocás emberen kívül már csak az ASCII kód vakon ismerete segít. Gondolom, hogy profi vagy benne.

 187. Miről gondolja kedves Imre,hogy ennek a faragatlan nőnek diplomája van?Akit még az “ősei” sem tudtak megtanítani arra,hogy tisztelje az idős embertársait,attól mit lehet várni.Szerintem a marhaistállóból is kitiltanák,mert az ilyen alak még arra sem való,hogy állatokat etessen!

 188. Ha igaz a hatalom által kiszivárogtatott bizonyos onkológiai kezelések megszüntetésének terve, amely csak 75. életévig garantálja a támogatást, akkor még “szerencsésnek” is mondhatom magam, hisz már átestem korábban sugárkezelésen és kemoterápián, majd kiújulás után még egy terápián. Most már azért kell imádkoznom, hogy ne hogy kiújuljon a betegségem ismét, hiszen már most jóval túlléptem a korhatárt.Értem én, hogy az ország gazdasága nem áll olyan magasságokban, hogy a drága kezeléseket az öregek megkapják, csak azt nem értem, hogy akkor miből van pénze hazánknak arra, hogy stadionok, és idegesítően nevetséges, felesleges, gazdaságtalan, “közeli” emberek igényei szerinti létesítményekkel tömjük tele környezetünket, melyeknek a működtetése milliárdokat emészt majd fel. / Vagy az ezekről készült tudósítások hamisak?/ Annyi emberséget azért elvárunk, hogy ha igaz is, de ezt ne kiabálják világgá, mert az idős emberek is emberek. És akik ezt kitalálták és esetleg bevezetik, azok kik? De azért remélem, hogy csupán kacsa az egész. Hisz a remény nem kerül pénzbe, ugye.

 189. Ez is az átverés része! Akit az Orbán testőrei oda engednek az oda van rendelve! Az a leghatásosabb amikor nyugdíjas öregasszonyok a szereplők!

 190. Ez elég aljas megjegyzés! Igen, akkor mindenki nagyon örült a váltásnak! A kézcsók egy idős nő túláradó örömét jelezte! Gyalázatosan megszégyenítették szegényt! Azt hitték Orbánon ütnek, pedig egy szegény nyugdíjason ütöttek! Megbocsáthatatlan bunkóság máig emlegetni! Azt emlegesse, mikor Gyurcsány rendőrsége szétverte az öregek tüntetését! Tolószékből rángatták ki, és vitték be némelyiket! Kicsit több észt kedveseim!

 191. Mindenki magából indul ki! Szeretnétek már a nagy európai Kalifátusban élni igaz! Igyekezzetek nyugatra, ott hamarabb eléritek!

 192. Kedves Imre, mitől/kitől féltél eddig? A kommunista haverjaid hamarabb feljelentenek! Vagy te is köztük voltál, azért gondolod, hogy most is félni kell!

 193. Hat,azon a kepen tuti,hogy pont nem egy szegeny nyugdijas csokolt kezet,inkabb egy jomodu.Bar szerintem fizetett statisztak lehettek,hisz azota lehet latni,az ur kozelebe bizony mas foldIhalando nem kerulhet.Hisz a Tek jol korbeveszi..

 194. Tudjátok-e nagyokosok, hogy Soros csak a felét fizette az ösztöndíjaknak, a másik felét az állam, mégis mindenki Soros ösztöndíjnak hívja! Ez a jó trükk! Olyan, mint hogy elhitették, Hitler német volt!

 195. Vegigolvastam a nyugdijasokrol szolo vlemenyket….1x mar felmerest kene kesziteni, a nyugdijasok hany %-anak van computere,es netezik…en azt hiszem orszagosan kb 5%…,de ha 10% az is keves……viedeken altalanossagban csak az M!-2-3-4- es talan a Duna foghato..tehat a kiralyi TV…….nincs is honnan informalodni….tehat a tobbseg ajultan imadja OV-t…es biztos,hogy a 20-30-as kevesbe iskolazott ifjusag a neten a politikat olvassa???Sot az iskolazott ifjusag felek,hogy tobbsege is OV vagy Jobbik part….jobbik esetben szinten nem erdekli a politika…

 196. Ez is egy tévedés! Például édesapám most 93 éves lenne és volt mérnöki diplomája. (Kertészeti egyetem) Sőt az ő édesapjának is volt. Pedig nem voltak gazdagok és kivételezettek! Amikor pedig én jártam az egyetemre, akkor is volt olyan ismerősöm aki azt híresztelte, hogy “nem engedték” tanulni. Én ronda pedig utána néztem, hogy az illető hány tantárgyból bukott meg! Nem kell mindent elhinni! Aki nagyon akart az mindig tanulhatott, aki kifogásokat keres az most se tanul!

 197. Ó, ez a legnagyobb bánatuk? Gyurcsány testőrei nem csípték a szemét? Mikor a Múzeum lépcsőjén maga elé rendelte a népi táncos gyerekeket, a Timpanonhoz meg mesterlövészeket állított! A fideszes vagyonokról vízionál, de nem zavarták a milliárdok a hülyeségekre: kormánynegyed a vasút fölé/mellé, kaszinó a Velencei tóra, időkerék, stb.

 198. Nicsak egy kis nyilas növendék! Gondolom rá van tetoválva az SS a melledre! Nem azért mondom de a “Rohadt” feliratú táblák a tieitek!

 199. Az ellenzék ismét bebizonyította, hogy minden szava hazugság!
  Ez az, amit most éppen kiforgattak:
  “A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit. A NEAK a gyógyszerek támogatása, illetve az egyedi méltányossági kérelmek elbírálása során orvosszakmai szempontokat és az esélyegyenlőség elvét tartja szem előtt. Ezt bizonyítja az is, hogy a NEAK már az idei évben is több pozitív egyedi méltányossági engedélyt adott ki 75 év feletti betegek számára. Határozottan visszautasítjuk azt a vádat, hogy a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) a beérkező egyedi méltányossági kérelmeket nem a szakmai megalapozottság, hanem az életkor alapján bírálja el.”
  http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ma-nagyobb-esellyel-gyogyulnak-a-daganatos-betegek

 200. Látom a kézcsók nagyon bántja! Engem is, elönt a szégyen, hogy honfitársaim képesek máig gyalázni azt a szegény nénit, aki túláradó örömét fejezte ki! A balos öregasszonyok csókjai persze nem fájnak! Agyon nyalják falják Vezérüket!

 201. Tudja kedves az iskolázatlan nem azt jelenti, hogy nem tud gondolkodni! Egyébként az átverhetőség sajnos nem függ sem kortól, sem iskolázottságtól. Egyszerűen tudni kell saját jól felfogott érdekét!

 202. Mi van zavart elméjű?
  Azért lettetek leváltva 2010-ben, mert az államcsődig fosztottátok ki az országot. A választók nem hülyék és nem felejtették és nem kérnek többet a balos tolvaj bandából.
  Akik még ellenzékből is a nyomorba löknék az embereket, azért tiltakoznak minden adócsökkentés, de még a minimálbér emelése ellen is hevesen tiltakoztak.

 203. Jól látja! A szegedi kézcsók szerintem is fizetett színjáték volt. Ha én a közelébe szeretnék menni, azt biztos, hogy nem tehetném meg!! A “rajongó nyugdíjas öregasszonyokkal lehet a legnagyobb hatást elérni! (Annak idején a március 15.-i hóviharban Orbán által felszedett stopposokról is kiderült, hogy az a “véletlen” jelenet se volt véletlen!)

 204. Nem szűnik meg semmiféle támogatás.
  Olvasd el, hogy mi a valódi helyzet:
  “A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit. A NEAK a gyógyszerek támogatása, illetve az egyedi méltányossági kérelmek elbírálása során orvosszakmai szempontokat és az esélyegyenlőség elvét tartja szem előtt. Ezt bizonyítja az is, hogy a NEAK már az idei évben is több pozitív egyedi méltányossági engedélyt adott ki 75 év feletti betegek számára. Határozottan visszautasítjuk azt a vádat, hogy a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) a beérkező egyedi méltányossági kérelmeket nem a szakmai megalapozottság, hanem az életkor alapján bírálja el.”
  FORRÁS:
  http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ma-nagyobb-esellyel-gyogyulnak-a-daganatos-betegek

 205. No csak! Ilyen kedves naiv fiatal kommentelők is vannak? Még a hatvanas hetvenes években is voltak, akik nem juthattak be humán tárgyat tanulni. Azért volt akkoriban annyi műszaki végzettségű. Olyanok, akikre nem lehetett rábízni a jövő ifjúságának nevelését! Olyanok is voltak, akik egyáltalán nem juthattak be egyetemekre. Hallott a kitelepítettekről? Az sem a háború előtt volt ám!

 206. Attól függ kinek! A Kádár korszak végén más valóban lazult a szigor! De a nem kívánatos egyedeket például a Foxi-Maxin még akkor sem nem engedték diplomázni, hiába voltak tiszta kitűnők! Nem akarták felhigítani a munkásosztály élgárdáját!

 207. Ez így nem igaz! A politikai nézetkülönbség lehetett kizáró ok, amennyiben hatósági intézkedés történt e miatt, különben senkit nem érdekelt, hogy miről mi a véleménye. A különféle tagságok egy ideig valóban előnyt jelenthettek, de nem túl sokáig. Ami a tájékozottságomat illeti, én nem a mostani politikusok elmondása alapján felvázolt “rendszert” ismerem, hanem abból, amit közvetlenül tapasztaltam eddigi életem során.
  Azt a sok hülyeséget, amiket mostanában mondanak (és sajnos tanítanak is!) arról az időszakról, vagy 56-ról, az egyenesen elképesztő!

 208. Igazán hízelgő, hogy naiv fiatal kommentelőnek tart, de sajnos ez nem igaz. Igen, hallottam a kitelepítettekről, ismertem is ilyeneket, de mint köztudott, ezeket 1953 ban megszüntették. Ilyen ítéletek többé nem születtek. A humán vonal helyzetét nem ismertem, mivel magam műszaki végzettségű vagyok.

 209. Kedves Marika Lóth! Nagyszerű, hogy Ön ilyen tájékozott, de én nem azt írtam, hogy SENKI NEM TANULHATOTT!! Gratulálok az egyetemi tanulmányaikhoz! …ne haragudjon, de nem kötekedni kellene, hanem értőn elolvasni mások írásait…

 210. Az orbán és fidesz fanok azon gondolkodjanak el, hogy azok akik a szavazataikkal legitimálják ezt a korrupt hazaáruló orbánt és sleppjét, azok a kormányra és orbánra leadott szavazataik által maguk is bűnrészeseké lesznek.
  Mert mindegy, hogy ki, melyik párt fogja a következő kormányt adni, a mostani kormány politikusok azok mind a bíróságon fognak felelni azért amit tettek.
  De amikor így lesz, akkor majd nem lesz olyan nagy dicsőség az, hogy valaki anno orbánt és a fideszt legitimálta a szavazatával.
  Mi több szégyen lesz, egy skarlát betű, örökké tartó bélyeg.
  Mert az amit orbán tesz, azt a magyarság történetének a szégyen korszakaként fogják majdan a történelem orákon tanítani.
  Ezét azt tanácsolnám a fidesz fanoknak, hogy majdan mikor a gyerekük, unokáik megkérdezik őket, hogy te miért hagytad, akkor tagadják le, hogy ők nem hagyták, hanem támogatták. 😉

 211. Kedves Rózsa! Milyen kalifátus? Utánna nézet már hány emberről szól a.betelepítés? Senki nem szeretné egyre többen jönnének, de a kötvényesekkel vajon hány bűnöző, terrorista jött. Tehát OV harcol, még a rezsi csökkentésért is, de miért? Mert a világpiaci ára lent van a béka segge alatt, még a csökkentéssel is többet fizetünk, mint azok a fránya gazdag országok. Kicsit kedves utánna kéne nézni a dolgoknak mert amit Ov.mond két oldala van!

 212. “kedves ” rózsa ! NYOMORONC fityeSS-es LÉTEDÉRT NEM KELL MÁST CSESZEGETNI, MÉG A SARKI SZATÓCSBÁCSIT SEM, AKI NEM ADOTT anyádnak KOTONT HOTELBE, MIKOR KIÁLLT AZ UTCASAROKRA, ÉS ÖSSZESZEDETT EGY ILYEN VILÁGHÍRŰ I D I Ó T ÁT MINT te ! ! ! ! !

 213. Kedves Kommentelő Társaim!

  Javaslom a stílus felülvizsgálatát.
  És picit a gondolkodást a gyomorból jövő gyűlölködés helyett.
  Előre bocsájtom: nem, nem jár a nyelvem senki alfelében.
  DE! A cikk nem arról szólt, hogy a 75 év felettiek nem kapnak orvosi ellátást.
  Csak arról, hogy a rákbetegsegek legújabb kezelési módszereit az OEP 75 éves korig támogatja.
  Az eddig is használt kezeléseket természetesen ezután is megkapják az idősebb generáció képviselői.
  Addig is gondolkodjunk el rajta:
  Ezek a kezelések méregdrágák. Ha van 1 db életmentő injekciód, kinek adod? Egy 35 éves 2 kisgyerekes családapának, vagy egy 80 évesnek? Így is lehet szemlélni a dolgokat.
  Igen, mindenkinek jár a gyógyulás, az emberséges bánásmód. De van hogy differenciálni kell.
  Azon túl: a rákbetegségek előrehaladása 60 felett erősen lassul. Nyilván nem minden esetben, de általában míg egy rákfajta elvisz egy 40 évest fél év alatt, addig egy 75 évesnek még 15 éve van mondjuk.
  Kinek adnánk ilyen esetben a gyorsabban ható kezelést?

  Tisztelet minden idős embernek, és mielőbbi teljes gyógyulást kívánok minden rákbetegnek.

 214. A NEAK a gyógyszerek támogatása, illetve az egyedi méltányossági
  kérelmek elbírálása során orvosszakmai szempontokat és az
  esélyegyenlőség elvét tartja szem előtt. Ezt bizonyítja az is, hogy a
  NEAK már az idei évben is több pozitív egyedi méltányossági engedélyt
  adott ki 75 év feletti betegek számára.

  http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ma-nagyobb-esellyel-gyogyulnak-a-daganatos-betegek

 215. Az biztos!
  Aki ilyen szinten nyomja a hazugságokat, mint ennek a cikknek az írója, azt nevezhetjük hazaárulónak is.

 216. Olvasom itt a hozzászólásokat, és azon töprengek, hogy lehetséges, hogy ismeretlen emberek egymás torkának ugranak holmi OV miatt? De lám csak működik a taktikája, bár nem ő találta ki, de ügyesen alkalmazza: “Oszd meg és uralkodj! ” Ismerős?? 😀 😀

 217. Egyszerűen arról van szó, hogy az ellenzék nem képes elviselni, hogy ellenzékben van. Nem hajlandó tudomásul venni, hogy a választók szemében ők ellenszenvesek.
  Mert nem véletlen, hogy 2010-ben földindulás szerűen szavazták ki őket a hatalomból, mert megelégelték azt, amit műveltek.
  Most pedig tehetetlen dühükben, tűzzel vassal, hazugságokkal hibáztatják és támadják a kormányt, de még a választókat is, mert nem hajlnadók rájuk szavazni. Lehordják őket mindenféle birkának, legszívesebben kényszerítenék a választókat, vagy más módon, akár erőszakkal is hatalomra jutni.
  Ahelyett, hogy előállnának egy értelmes és a választók számára is szimpatikus programmal.
  Mit csinál ez a kormány?
  Megpróbál javítani az életkörülményeken javítani, adókat csökkenteni, emelte a minimálbért, segíti a lakáshoz jutást és az országot az idegen és ellenséges hordáktól megvédelmezni. Ezek olyan dolgok, amik találkoznak az akár jobbos, akár balos érzelmű emberek személyes érdekeivel is. Az ellenzék meg még ezek ellen, az adócsökkentések, de még a minimálbér megemelése ellen is tiltakozott és teljes mellszélességell áll ki amellett, hogy az európai népekkel szemben ellenségesen viselkedő hordákkal az országot el kellene árasztani.
  Mégis hogy gondolják,
  Ha már egészségügy itt a téma… épp most kap az egészségügy még 150-200 milliárddal többet a működésére, vadonat új kórházakat is építenek.
  A jelenlegi ellenzék amikor hatalmon volt, kivonta a pénzt, leépítéseket csinált az egészségügyben és bezárta, eladta a kórházakat is.
  Most meg csodálkoznak, hogy nincs az a mazochista, aki rájuk akarna szavazni.
  Csak támadnii tudnak, hazugságokkal, gerinctelenségekkel is.
  Kb így fest ez a megosztottság.

 218. A gyújtogató romboló odavezényelt “békés” tüntetőkre gondol? szánalmas amiket itt írogat. maradjon a fakanálnál. Már ha egyáltalán nő . Miért nem meri vállalni kommentjeihez az arcát? Talán vezére megtiltotta,?

 219. Nem. 2010-ben már bőven létszámfölényben voltak a birkák, mint te. Volt korrupció azelőtt is? Nahát! Pedig a világ egyetlen országában sem volt soha. Ezek a mocsok libsik! Bezzeg a mi viktorunk ebben remekül teljesített, de még nem sikerült elérni putyi náci szintjét. Ő ebben egyelőre verhetetlen, de viktorka szorosan a nyomában liheg. Jobb is egy “balos tolvaj bandánál” egy hőn szeretett náci diktátor és az ő tolvaj bandája, akik a lopásban a nagyságrendekben döntögetnek újabbnál újabb csúcsokat.

  Adócsöki, rezsicsöki – kinek? Hol hallottad? Kitől? Kinek kedvez bármi, amit idáig “törvénykezett” a csúti hájtörpe? Nem baj, ha szerinted én vagyok zavart. 😉 Szép csendesen magadra maradsz a szolgalelkű maradékkal, akik sosem fogják megunni, hogy talpat nyaljanak. Akkor már késő neked is ám. Senki sem marad, akihez fordulhatnál, ha rájössz, hogy kisemmiztek és a sárban fetrengesz alamizsnáért könyörögve. Egy ideig még el lesztek azzal, hogy az eLtársaitokat próbáljátok bemószerolni kezdetben csak kapzsiságból, aztán buzgóságból, majd megszokásból és a végén félelemből. Aztán? Aztán vége.

 220. Java részt viszont ők választották meg ezt a szerencsétlent. Én, meg szerintem a korosztályom nem emlékszem hogy kért volna belőle a hírhedt közmunka program projektjével….De a nyugdíjasokat már szinte imádkozni láttam hozzá a választások alatt, na most nesze neked, talán el kellene gondolkozni tényleg a javunkat szolgálja és nem a 1,6%-os nyugdíj emeléssel takarózni, mikor a fél ország 54000Ft-os közmunkán van, amiből nem lehet kitermelni nyugdíjat, egészségügyet, meg még az ő harácsolásukat, és akkor még nem beszéltünk a közoktatásról…. Szerintetek mennyire reális ez az egész fenntarthatóság??????

 221. A közmunka egy sajnálatos dolog ha valaki rászorul, de mégis csak jobb a semminél, vagy hogy egyes ismert réteg tömegei csak tétlenül jussanak hozzá a segélyekhez.
  Nem sok 1,6% nyugdíj emelés, de az inflációhoz való kiigazításból ez jön ki. Mert most nem 20-30% az infláció, mint minden esetben, amikor balos kormányok voltak. Már az is valami, ha nem elvesznek a nyugíjakból, mint a balos kormányok idején.
  Csak azt ne mondd, hogy 5 millió ember van közmunkán és él 54 ezer Forintból 🙂
  Látod így keletkeznek az ellenzéki hazugságok.
  A fenntarthatóságról meg annyit, hogy tényleg javul a gazdaság és nem pedig lefelé megy a hitelfelévetelek és az államcsőd felé, mint a balos kormányok idején.
  Ha másnak nem hiszel, de még az EU gazdasági szakemberei is kénytelenek elismerően nyilatkozni és a nemzetközi hitelminősítők is felminősítenek. Balos kormányok idején ennek mindig csak az ellenkezője történt, a leminősítések.

 222. Persze a cikk írója a hazaáruló ezt viccnek szántad? látom még akadnak sajnos akik elhiszik ennek a mocskos felcsúti féregbnek a szavait istenem köszönöm hogy nem vagyok fideszes!

 223. Vesd össze a cikk tartalmát a valósággal és döntsd el magad, hogy hazugság-e?
  Mert a valóság nem az, hogy a 75 éven felülieknek NEM lesz orvosi ellátása, vagy hogy ne fizetné a kezelésüket a TB, hanem ez:
  “A NEAK a gyógyszerek támogatása, illetve az egyedi méltányossági
  kérelmek elbírálása során orvosszakmai szempontokat és az
  esélyegyenlőség elvét tartja szem előtt. Ezt bizonyítja az is, hogy a
  NEAK már az idei évben is több pozitív egyedi méltányossági engedélyt
  adott ki 75 év feletti betegek számára.”

  http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ma-nagyobb-esellyel-gyogyulnak-a-daganatos-betegek

 224. Van még sokkal egyszerűbb megoldás is hogy meggyőződhess róla ki hazudik.
  Menj be egy orvosi rendelőbe és csak nézz körül, nézd meg, hogy kapnak-e a 75 éven felüliek orvosi ellátást vagy sem. Meg is kérdezheted az orvost is, akár bármelyik kórházban is, de fordulhatsz a kérdéseddel az OEP-hez is.

 225. Nem vagyok rákos, s ha tüdőrákom lenne, szívesebben meghalnék, mint hosszabbítani a nehéz életet. De!!! Ezt ne a miniszterelnök döntse el!!!! És ne tegyen különbséget fizetőképes és kevésbé fizetőképes nyugdíjas és család között a társadalombiztosítás igénybevételénél!

 226. Na és? Nekik van összehasonlítási alapjuk. Átélték a szovjet fizikai és ideológiai diktatúrát, látták Brezsnyev csókjait és déja vu érzésük van amikor tapasztalják a brüsszeli diktatúrát és Soros lesmárolását

 227. Jellemtelen mocsok banda az, amelyik képes ilyen idiótaságokkal hergelni és becsapni a nyugdíjasokat. Ne feledjék azonban, a nyugdíjasok idősek de nem HÜLYÉK !!!

 228. Látom te vérbeli Orbános vagy. Amit te tudod hogy neked jó-e. Nekem csak hátrányom származott belőle, amikor Orbánék vannak kormányon, és ez most sincs másként. Nem érdekelnek a pártok, egyik sem jobb a Deákné vásznánál, pont ezért nem politizálok, de azt elárulom neked, hogy a mai napig sem az általad említett “egyes ismert réteg tömegei” vállalják el a közmunkát, hanem a magyarok akik nem kapnak munkát mert nem a képviselők vagy a gazdagok gyerekei, akik nem rendelkeznek orkánszerű hátszéllel ahhoz, hogy normális helyre felvegyék őket dolgozni, marad a gyár és a közmunka, a sok kitanított szakembernek, bármelyik iskolai szinten. Na erre büszke lehetsz tényleg! Hajrá közmunka, nehogy normális pénzt kelljen fizetni normális munkáért….

 229. Atóól még hogy az ellenzéj gyűlölettől habzó szájjal a legszélsőségesebben hazudik, nem kellene mindennek felülni.
  Szó nincs arról hogy megszűnne a 75 éven felüliek ellátása, még azoknak a bizonyos speciális gyógyerek esetében sem.
  Itt van, neked is beteszem ide külön, hogy mi a helyzet, de megkérdezheted bármelyik orvost is erről.
  A fenti hazugság cáfolata!
  “2017-től 15 új innovatív rákgyógyszert finanszíroz négy gyakori onkológiai terápiás területen: melanoma, prosztatadaganat, onkohematológia és tüdődaganat.
  Ez több ezer beteget gyógyulási esélyeit javítja.
  A tüdődaganat kezelésére alkalmas készítmény befogadási eljárása folyamatban van, az eljárás lezárásáig a rászoruló betegek orvosszakmailag indokolt esetekben egyedi méltányosság keretében juthatnak hozzá a készítményekhez, amennyiben nem érhető el más, támogatott alternatíva.
  Az érintett készítmény Európai Uniós törzskönyvében, a gyógyszergyártó által lefolytatott klinikai vizsgálat alapján szerepel, hogy a nem kissejtes tüdőkarcinóma indikációban a szer hatásossága statisztikailag és klinikailag nem teljes mértékben bizonyított. Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy ez nem tiltja meg a 75 évesnél idősebb betegek kezelését az adott szerrel, hanem jelzi, hogy a 75 év feletti betegek részére a gyógyszer rendelése a kezelőorvos felelőssége.

  A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit. A NEAK a gyógyszerek támogatása, illetve az egyedi méltányossági kérelmek elbírálása során orvosszakmai szempontokat és az esélyegyenlőség elvét tartja szem előtt. Ezt bizonyítja az is, hogy a NEAK már az idei évben is több pozitív egyedi méltányossági engedélyt adott ki 75 év feletti betegek számára. Határozottan visszautasítjuk azt a vádat, hogy a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) a beérkező egyedi méltányossági kérelmeket nem a szakmai megalapozottság, hanem az életkor alapján bírálja el.”

  (EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkárság)

  FORRÁS:
  http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hire

  k/ma-nagyobb-esellyel-gyogyulnak-a-daganatos-betegek

 230. Sok hozzá szólás volt szerintem is megfelelő mindkét oldalról, de csak annyit szeretnék kérdezni itt mindenkitől, ha nem Orbán Viktor akkor ki legyen ” hatalmon”? Vona Gábor… Gyurcsány Ferenc… esetleg a nagyon erőteljes baloldali pártok? Sajnos nem engedhetjük meg magunknak választókként, hogy naivak legyünk. Nagyon szeretnék szavazni én is egy egyenes jellemű vezetőre, aki végre kiállna az ésszerű elvei mellet, véghez is vinné azt és nem válna egy gerinctelen köpönyeg forgatóvá! Jelenleg sajnos tudomásul kell venni hogy nincs más, és addig bármilyen változás öngyilkosság lenne mert ezek közül egyik sem alkalmas semmire csak, hogy ismét elkezdődjön a szét osztás helyezkedés, de érdemi munka semmi. Láttunk már ilyet…

 231. Hasonlóan gondolom én is.
  Fidesz fannak gondolnak egyesek, pedig csak azt mondom, hogy nem kellene újból beleesnünk abba a gödörbe, amiből már nagy nehezen kimásztunk.
  Ez a mostani ellenzék semmi jövőképet sem mutat. Kizárólag bírálni tud, de még azt is csak hazug és gerinctelen módon. Pedig egyáltalán nem olyan tökéletes a kormány, hogy ne lehetne tisztességesen is fogást találni rajta.
  Nagy szükség lenne egy tisztességes, egy jövőképet, programot felmutatni tudó ellenzékre, de ez majd csak akkor lesz lehetséges, ha a jelenlegi ellenzék szétfoszlik, felszívódik és a helyén talán ki tud sarjadni és felnőni egy felelős gondolkodású újabb erő.
  Addig nincs más lehetőség, mint hogy a kevésbé rosszat választani a már többszörösen is bizonyítottan katasztrofálisan rossz helyett.

 232. Utánanéztem, és volt is angol telefonom, amiben nem volt magyar nyelv. Minimális energiaráfordítással tudtam magyar ékezetes betűket varázsolni. Az, meg hogy ha valaki gépen nem tud windows vagy linux rendszeren magyar kiosztást varázsolni, annak kár gép elé ülnie.

 233. Nem vagyok én vérbeli Orbános, csak fel tudom ismerni azt, hogy lefelé, vagy fölfelé menni jobb-e.
  Nem kérek többet a balos oligarchák megszorító csomagjaiból, hitel felvételeiből, államcsőd közeli helyzetet előidéző kormányzásából.
  Ne pont azok kérjék számon a kormányon, hogy milért nincsenek nyugati bérek, akik még az adócsökkentések és a minimálbér emelése ellen is zsigerből tiltakoztak.
  Ne pont azok kérjék számon az egészségügyet, aki csak pénzt vontak ki és egészen a kórházak bezárásáig és eladásáig is eljutva építették le az egészségügyet.
  Mondhatnék még több példát is, de ide most ennyi is elég lehet.
  El lehet képezlni, hogy akkor ők megint, újból, milyen világot hoznának. Olyat, amiért 2010-ben elzavarták őket a választók.
  Ne kezdjük újból előlről azt a nyomorbadöntő csődtömeget.

 234. “az egész életen át befizetett adó” – azért ez egy 75 évesre nem vonatkozik. Ők még igen csak élvezték az olcsó kenyeret és az ingyenes nyaralgatásokat. A mostani fiatalabb generációk itták és isszák a levét az akkor hitelekből fenntartott életszínvonalnak.

 235. Kiss Ervinné:Olvasta az EU. Parlamentben a Soros bácsi ajánlását? Évi 1 millió bevándorlót kell befogadni évenként, első évben 17 000 Euró integrációs segély a drágáknak(szó szerint drágák), és ha az Uniónak nincs pénze majd ad a soros bácsi ( a kis betű nem véletlen), vagy kötvényekkel szegényítse magát tovább Európa! Ez a tanácsa ennek a drága embernek! Engem érdekelne, milyen hátszéllel mehet egy ember az EU Parlamentbe észt osztani, aki nem európai, nincs semmiféle tisztsége az Unióban. Az uniós szenátorokról lajstroma van, kik a megbízhatóak az ő számára! Kikre számíthat Európa szétzilálásában. Nem is titkolja, hogy a “nyitott társadalom ” az ő célja. Gondolom, tudja mindenki mit kell érteni a nyitott társadalmon! Szabad gondolkodni is!

 236. Az első egyetemi diplomát azonban a Magyar egyetemeken szerezték a hallgatók! Utána mehettek a Soros Egyetemre általában azok, akik a közéletben, politikában akartak karriert csinálni!

 237. Petteny Imre! Esetleg volna valami véleménye a Mici néni leveléről is? Vagy csak trágárkodni tud? Váltson oldalat!

 238. Azért azt tisztázzuk, hogy csak a nyugdíjasok miatt van fidesz 2/3-ad.
  Nélkülük még nyerni sem nyert volna.
  Akkor élvezzék a nyugdíjasok.

 239. Igy igaz! A nagyszájú aktivisák, mocskolódnak, hangoskodnak, egyszer migránsokat simogatnak, egyszer a szabadságért tüntetnek, nem érdekli őket más csak minél nagyobb káosz legyen! De hogy lesz azután? Kinek áll érdekében a zavarkeltés? Van körülöttünk elég példa, hogy mi van zavargás után? Nézzük csak Macedóniát, Ukrajnát!
  Erre volna szükségünk? Nem hiszem!

 240. Anikó Vindisch: Igaz nem tudtak egyetemre főiskolára menni valamennyien! Valakiknek fel kellett építeni az országot a II. VH után, majd 1956 után is, miközben a “csengőfrász” árnyékolta be a fiatalságukat, mindenki félt mindenkitől.

 241. Kitty Bolman: Gondolom ez egy meggondolatlan általánosítás volt Pálfi Ibolyától. Nem ingünk, nem vesszük magunkra!

 242. Ilyen buta, primitiv nöt rég láttam már. És az írásaid olyan gusztustalanok, én szégyenlem magam, hogy ilyen létezik.

 243. Zoltán Hegedűs: Elfeledkezett arról a korosztályról, akik 46-47 -n voltak gimnazisták. egyetemi hallgatók, és nem volt jó ” pedigréjük” s eltanácsolták őket az oktatási intézményekből! (Kulák lista, megbízhatatlan osztály stb, stb. Amit Ön írt az már azokra vonatkozik, akik 1955-56 után voltak általános iskolások! A felsőoktatásban még ekkor is pontokat lehetett kapni azért, ha a szülők valamelyike a Szocialista Hazáért Érdemrend birtokosa volt, vagy egyéb kitüntetéssel rendelkezet! Még ekkor sem támogatták azokat un.generációkon át egy szakmát művelőket az un szakmai dinasztiákat!

 244. Az eredeti cikkhez semmi köze a sok hozzászólásnak. Egyébként, ha nem kapja meg egy ilyen idős ember a kemós és hasonló kezeléseket, akkor jobban jár. Többet ártanak, mint ha semmit sem kapnak. Ettől függetlenül egy idős ember egész életében befizetett egészséghozzájárulása parányi töredéke az élete során kapott juttatásoknak. Én kiszámoltam és 35 éves koromban voltam egálban a befizetéssel. Onnantól az államon élősködöm a többi 60 körüli embertársammal együtt.A mostani levonások már más összegek,ezek talán többet fedeznek,de abból kell az idősekre is költeni. Sajnos sokan vagyunk és ez lesz a baj. (műtétek, gyógyászati ellátások,kórházi ellátás, gyógyszerkedvezmények,laborvizsgálatok,szűrővizsgálatok,orvosi vizsgálatok ,táppénz, gyes, gyed mind rengeteg pénz. Közel sem fizettünk annyit, mint, amibe kerülünk életünk során.Sajnos félő,hogy nem sokáig lehet majd így.Ez részemről nem politikai megnyilvánulás, csak tények.

 245. Bunkókám, Fidesznek nem bérencei vannak hanem szimpatizánsai. Bérencei Sorosnak vannak akiket megfizet. A Soros zsoldosok azok, akik megrendelésre balhéznak, Judás-pénzért. Soros nem is titkolja.

 246. Bunkókám a ch végződés a cirill betű XIX századi átírása a cs pedig a XX századi. A Damjanics név nem a tábornok privilégiuma, hanem elterjed egyházi eredetű családnév

 247. Persze hülye szimpatinzánsok mert beveszik ennek a hazaárulónak hazugságait! Sorosnak bérencei úristen mekkora faszságokat beszélsz, elöször is inkább köszönetet kéne mondania vityilónak sorosnál tanulhatott bár így is egy óriási barom, már a pofájára ránézek Orbáncnak már hányíngerem van tőle szégyen hogy az országnak ilyen miniszterelnöke van Még csak nem is megnyerő a stílusa rángatja magát mintha a seggébe 220-at dugtak volna bele de te csak nyald a picsáját, ennek a buzeránsnak te is elárulod ezzel a hazádat. Mutyiszterelnök cím jobban illene rá Brüsszelbe is jól lejáratta magát ők is megmondták hogy hazudik DK is megmondta hogy szégyen amit művel

 248. BOCSI, DE KIFELEJTETTED A TÖBBI POLITIKUST A FELSOROLÁSBÓL! GYURCSÁNY, BAJNAI, BOTKA, VONA, STB.

 249. A GYURCSÁNY BE VALLOTTA,HOGY ÉVEKEN ÁT HAZUDOTT!! HA A DK LENNE KORMÁNYON AKKOR MOST TELE LENNE AZ ORSZÁG SOK-SOK MIGRÁNSSAL,MINT A NÉMETEK, A FRANCIÁK,STB. BIZTOS ÖRÜLNÉL NEKIK ÉS A SOK ROBBANTÁSNAK, MERÉNYLETNEK.

 250. Tény, hogy a háború után a régi rend híveit és előkelőségeit, valamint családtagjaikat kiszorították mindenhonnan, és nem csupán az iskolákból. Ezt a lépést minden uralkodó hatalom megtette, tehát a háború utáni is. Azok, akik egyéb származásúaknak lettek nyilvánítva, valóban ki lettek szorítva az iskolákból. Erre a családunkban is volt példa! Ezek azonban 53-tól fokozatosan megszűntek. Ugyan csak családi példa bizonyítja.
  Valóban lehetett pontokat kapni bizonyos kitüntetésekkel rendelkező szülők után, elég sokáig. Ez is tény, de a többit ez nem akadályozta abban, hogy tanuljon.

 251. Nem szégyenlitek Magatokat egymást támadjátok, és szidjátok. Ezek vagyunk Mi Magyarok soha nem tudunk össze fogni és segíteni magunkon,csak mindig mást okolni mindenért és hárítani. Fel kéne már nőni a feladathoz. Nem pedig ujjal mutogatni egymásra. Cselekedni és megmutatni, hogy nem tehetnek velünk azt amit Ők akarnak!!!!!!!!!!!

 252. Bocsi de Orbán hozta be a migránsokat jó pénzért az csak egy jó ürügy
  volt neki október-2i népszavazás azzal is kiröhögtette magát sokk hülye fideszes buzi meg azt hitte arra szavaz pedig igazából arra volt kíváncsi mennyien szavaznak rá én biztos nem el se mentem hiszen érvénytelen volt mellesleg azóta van sok rossz dolog mióta ő van hatalmon nem a migránsok okozzák, csak mindent rájuk fognak nyald csak a picsáját orbánc pufajkásnak, megis érdemlitek látszik hogy nem vagy igazi hazafi ti fideszesek a diktatúrát szeretik, háborúskodást ha szeretnéd a hazádat nem orbánt támogatnád hanem gyurcsányt.

 253. már miért küldeném ön tökéletesen normális nem olyan mind a többség névtelen,arctalan fideszes féreg aki csak mocskolódik és nem mond semmit

 254. Ezt nem tudom honnan veszi….én nem hallottam ilyen jellegű kimutatásról. Én inkább a közmunkásokra tippelnék, hiszen ők vannak kiszolgáltatva a jelenlegi hatalomnak, főleg a kisebb településeken. De akár még igaza is lehet…….

 255. Most kaptam egy válaszlevelet, amelyben tagadja Dattler Nóra, hogy életkor alapján részesítenék a rászoruló rákbetegeket korszerű gyógyszerek ellátásában. A legkorszerűbbek esetében az orvos dönti el a szükségességet, az ő felelőssége, hogy felírja vagy sem, de nem az életkor szerint dönt, hanem a beteg állapota alapján.

 256. Igaza van, bocsánat! Én csak a többi hozzászólás elolvasása kapcsán éreztem azt, hogy a 80 év körüli embereket “műveletlennek” tartják. Erre reagáltam azt, hogy nem korfüggő igazán a dolog. Egyébként nem tartok senkit “sötétnek” mint néhány hozzászóló. Annak bizony sokkal nehezebb az élete aki nem tanul, vagy valamiért nem tanulhat. Én pedagógusként arra tanítottam a diákjaimat, hogy a tudás a legnagyobb érték! Sajnos sokan nem élnek a lehetőségekkel, megfutamodnak a nehézségek elől.

 257. Biztosan van protokolosa, csak az nem mondhatja meg ennek bunkónak hogy mit hogyan kell csinálni mert ez suttyó barom azt hiszi ha már kiseggelte a jogi diplomát- ha egyáltalán valódi van neki – akkor ő már inteligens és mindent tud!!!!!! HÁT SEMMIT SEM TUD EGY BÜDÖS BUNKÓ MEGALOMÁNIÁS ÁLLAT !!!!!!!
  Elnézést az állatoktól !!!!!!

 258. AZ EGYÜTTÉRZÉS ÉS EMPATIKUS VISELKEDÉS CSÚCSA EZ A KORMÁNY! MÁR A TOTÁLIS LELKI FASIZÁLÓDÁS ÚTJÁRA LÉPTEK! TUDJÁTOK MIT? ÉDESANYÁTOKNAK ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDJAITOKNAK KÍVÁNOM EZEN TÖRVÉNY MEGTAPASZTALÁSÁT!!!HAJRÁ KDNP!!!

 259. Én Tóth Istvánné kérésére próbáltam egy lehetséges választ adni. Nem vagyok kíváncsi az Ön Gyurcsányozására! A legnagyobb bánatomról meg itt egy szó sem esett. Miért szeret félrebeszélni,(macska képével belenyávogni másnak szóló hozzászólásokba??)?

 260. Nincsen OV -és OV közeli ismerősöm,sem “barátom”. Nem áramlik hozzám semmilyen EU-us pénz sem,hogy ha megérem a 75 évet,hogy abból fizessem az orvosi kezeléseket,csak a jogos nyugdíjam. Segget sem nyalok,nekem sem nyalnak,de nem vagyok buta, és még nem vagyok skizofréniás sem.De ezt ami itt van úgy utálom ahogy van.De 1-et nagyon.

 261. Itt van, olvasd el mi a valódi helyzet, mi az amit kiforgat ez a fönti cikk, aztán döntsd el hogy ki hazudik.
  Vagy nézz körül egy rendelőben hogy ellátják-e a 75 éven felülieket és megkérdezheted akár az orvost is. Aztán rájössz hogy itt most felültél egy nagy kamu hazugság propagandának.

  “2017-től 15 új innovatív rákgyógyszert finanszíroz négy gyakori onkológiai terápiás területen: melanoma, prosztatadaganat, onkohematológia és tüdődaganat.

  A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit. A NEAK a gyógyszerek támogatása, illetve az egyedi méltányossági kérelmek elbírálása során orvosszakmai szempontokat és az esélyegyenlőség elvét tartja szem előtt.
  Ezt bizonyítja az is, hogy a NEAK már az idei évben is több pozitív egyedi méltányossági engedélyt adott ki 75 év feletti betegek számára. Határozottan visszautasítjuk azt a vádat, hogy a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) a beérkező egyedi méltányossági kérelmeket nem a szakmai megalapozottság, hanem az életkor alapján bírálja el.”

  http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ma-nagyobb-esellyel-gyogyulnak-a-daganatos-betegek

 262. Nos akkor most Te nyilatkozz gyurcsányistaként,hogy …..Sz Jutka…..ugyan kicsoda is,akinek az írását az ELLENSZÉL leközli.Mennyi ebben a valóságtartalom? Gyanítom ,hogy ezt az útszéli mocskolódást, bizonyíték hiányában egy bíróságon azonnal elbuknád.Látod ez egy szabad ország,ahol ilyen szabad a véleménynyilvánítás.

 263. Te hol voltál TSZ elnök? Ismerős a képed,csak egy kis segítséget kérnék Tőled az emlékfelidézésre!

 264. Na látod itt a bizonyíték.Orbán,ha adja az,ha kapja az a baj. Tehát Nektek semmi nem jó. Tönkretettétek Magyarországot és szétvertétek a Kádártól kapott aránylag jól működő MSZMP-t.Csak pusztítani tudtok,ezért a nép teljesen elfordult tőletek. Nem Orbán a hibás azért,
  mert Ti alkalmatlanok vagytok mást képviselni magatokon kívül.

 265. Arról értekezz kérlek,hogy életszínvonalban 2010 előtt és után,hogy állunk!? Az útszéli előadásmódot azt fölösleges leírni,hiszen abban semmilyen számszerűsített adat nincs,tehát értéktelenség.

 266. Ellenszélnek: Sz. Jutka! Jutka Kedves! Ha lehetne ossza meg velünk, mi az a ”
  15 új, fejlett onkológiai gyógymód.” Sokunkat érdekelne…Köszönöm!

 267. Olvass utána,hogy mi a kalifátus!…,,a kötvényesekkel vajon hány bűnöző,terrorista jött”….. No hány??Szerinted mennyi?! Akik idejöttek,azoknak minden adata a magyar hatóságoknál megvan, hiszen törvényesen útlevéllel jöttek.Ilyen módon bárki bejöhet az országba. Aztán……,,még a csökkentéssel is többet fizetünk,mint azok a fránya gazdag országok”….A közművek,….víz,gáz.áram….még ma is nagyrészt((kb90%)) a ….,,gazdag országok”….vállalatainak tulajdonában vannak.Ők kérnek többet tőlünk,mint a saját országaik állampolgáraitól,tehát nem OV-ra kell fogni! Elkezdte visszavásárolni az MSZP-SZDSZ bűnszövetség kormánya idején szarért-húgyért eladott magyar vállalatokat,de ahhoz Horn,Gyurcsány,Bajnai,Kóka, Demszky, Kis,Kőszeg,Haraszti,Solt,Bauer,Pető,Magyar….stb.,lopott pénze is kellene! Ők voltak az országrablók.

 268. Csaba Szepsy, talán megszagoltad hogy tudod? Együtt voltatok taggyűlésen hogy kommunistázol? A vezéred az igazi volt (ifjú)kommunista, ha nem tudnád. Miből gondolod hogy Európa árulója lenne? Gondolod hogy a németek annyira hülyék hogy újra meg újra a csúcson marad? Nem baj, majd Csaba Szepsy megment minket.

 269. Figyelj szarházi, anyádat idiótázd le, meg a vezéredet…Azt meg csak mellékesen jegyzem meg, nem kell felháboritani a népet mert már épp eléggé zabosak, már az a fele amelyik nem nyal be a meleg szarig ennek a retkes felcsúti gecinek,

 270. Undorító. Öreg vagyok, hál Istennek még egészségesnek mondhatom magam, de már hányok ezektől az “isteni” döntésektől. Mi a lófasznak fizettük a rengeteg egészségügyi hozzájárulást? Én eddig nem igen vettem igénybe, a részemet felajánlom egy beteg társamnak, aki rászorul a kezelésre.

 271. Nem tudom, hogy mi a faszt képzelsz magadról, hogy a német kancellárt le büdös komcsizod, mikor az is az volt akinek a seggét kinyalod bő nyállal? ha egy csepp eszed lenne akkor már rájöttél volna, hogy ha nincs Merkel és nincs

  Németország, akkor már Mo. a süllyesztőben lenne ! Mond, minden fideszes ilyen barom ?

 272. Azért ezt is elhagyhatnánk, nem ? Az ősöket nem bántjuk, mert ők nem tehetnek arról, hogy az utód hülye !

 273. és ez min változtat ? ha soros támogatta akkor soros támogatta, de leszarni a jótevőt nem illik, még ennek a GECI orbánnak sem !

 274. Oszt áruld már el, hogy az általad felsoroltak mikor vették igénybe a soros támogatást? Sorosnak nem az volt a célja, hogy a baloldali figurákat támogassa, hanem pont azt az oldalt bomlassza ! Mielőtt baromságokat írogatsz, előtte illik tájékozódni !

 275. A helyzet az, 27 éve elindultunk a lejtőn és senki nincs, aki fékezne, ebben a “távirányítású buszban”. Most is, csak veszekedtek, tépitek balról jobbra, ide-oda egymás haját, mintsem azon lennétek, hogyan kell/lehet ezt a száguldó cirkuszt megállítani! Vagy összefogunk, vagy tényleg végünk! Mire vártok??? Pártok nélkül, FOGJUNKMÁRÖSSZE!!!!!

 276. Hehe, ő csak egy gumicsizmás istállós fiú = ne sértegessed a volt TSZ-elnököket = volt köztük értelmes is – én is ismertem nem is egyet.

 277. Kovács Béla! Hülye bunkó vagy a felcsutiddal együtt = amikor kancellárként tárgyal Merkel asszony, akkor mint kancellár van jelen , és úgy is kell megadni neki a tiszteletet – azaz nem etikus olyankor kezet nyalintani! Amennyiben – feltéve, de nem megengedve – a lakhelyén fogadná a felcsútit mondjuk ebédre magánszemélyként,, akkor igen, járna neki a virágcsokor, kézcsók – az igazi, nem a felcsúti féle nyalás -, de mint írtam ez sohasem fordulhat elő, mert Frau Merkel sosem fogadná ezt a pojácát magánszemélyként. Nemsokára hivatalból sem fogadja majd.

 278. Neked te papagáj osztott valaki lapot?A szüleid voltak ostobák hogy kisszék helyet egy idiótát csináltak.Te névtelen senki.

 279. te vénségedre lettél ilyen hülye vagy így születtél?hogy kerül ide a soros?tetves fidesz seggnyaló takarodj

 280. először egy mocskos fidesz bérenc ne tegezzen,másodszor soha nem voltam Gyurcsány párti,harmadszor nem tudom ki az az Sz Jutka és nem is érdekel ,negyedszer takarodjatok a kurva anyátokba mocskos tolvaj,hazaáruló fidesz tetvek

 281. Kedves Cicus!
  Soha, semmilyen pártnak nemvoltam tagja. Mindig szerettem a magam ura lenni és a tükörbe reggelente belenezni ( szembeköpes nélkül ).
  Félni nem kell, csak amíg nem fog össze a magyar( felrevezették !) , addig a magamfajta mérje fel a helyzetet. Mi állunk ki az ország mellett a munkánkkal.

 282. Az osztrákok is németek. Braunau most is az osztrák nemet határon található. KIS Ervinnének Igaza van. Figyelj oda! Lécci.

 283. kedves vezírünk elintézte, hogy visszahozzák MO-ra a halálbüntetést, de csavart tett bele, és az ártatlanokat végzi ki, a bűnösök meg élik világukat.

 284. 1, Nem vagyok Fidesz párti
  2. Onkologus vagyok Németországban
  3. Nem mind a 15 nek, csak kettőnek a kifizetését nem vállalja át 75év felett, főleg azért, mert ebben a korcsoportban vagy nem mutatott plusz hatást, vagy nem is vizsgálták.
  4. Ezek a szerek sem csodaszerek, és Németországban is csak akkor fizetik ki az alkalmazásukat, ha a bevált szerek már csődöt mondtak
  5. Nem mentik meg a betegeket, csak kivételes esetekben, amit elérnek az egy további élettartam, átlagosan 8-10 hónap.

 285. Na, itt jól összetömörültek a liberálbolsi patkányok. Itt aztán visítozhatnak, meg okádhatnak kedvükre!

 286. Nagy ellentmondás van benned.Ha annyira ismernéd az alapvető viselkedési szabályokat, mint ahogy itt mutatod,akkor az első mondatodat nem írtad volna le, a nekem küldött válaszodban.

 287. Én a nőket…..azaz a pinát….szeretem,de még azt sem nyalni,hanem dugni.Nem vagyok nagy Orbán párti,de azt sem szeretem,ha ok nélkül mocskolják.Ma nincs jobb kormányfő nála.Persze rengeteg hibát csinál.Például a Gyurcsány,Bajnai,Kóka,Demszky, Magyar,Bauer, Pető,Haraszti…….stb.,hitvány, magyarellenes ZSIDÓNÁCI-t, mind el kellett volna számoltatni úgy,ahogy ezt megígérte2009-ben. Ez van.

 288. Még véletlenül sem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy a “hazudós” pártján állok, vagy akár kedvelném, de linkelné valaki azokat a “szakmai források”-at, amelyek “szerint csak 75 éves korig fogja kifizetni az egészségpénztár” az “új, fejlett onkológiai gyógymód”-okat? Mert én nem találom…

 289. én meg azért sajnállak mert neked ehhez az aljas hírhez érv kell .én isten látja lelkem az orbánon kívül senkinek nem akartam rosszat de aki ezt kitalálta remélem a szüleit is a halálba küldi.persze ott nyilván életbe lép a b verzió őket megsegíti a fidesz

 290. Ezt ha jól emlékszem Nicolae Ceauşescu is bevetette a hetvenes években. Ennek tükrében Orbánnak is van még közel két évtizede?

 291. Nem is hiszik,hogy ok is milyen hamar 75-evesek lesznek!Csak nekik les.z penzuk magan korhazra!!!

 292. Elösször is ha utannaneztetek volna , a nevem kötelez , soha nem voltam komunista , es fideszes sem !! Nemcsak buta ,de primitiv is vagy , ill. alpari!

 293. Elösször is ha utannaneztetek volna , a nevem kötelez , soha nem voltam komunista , es fideszes sem !! Nemcsak buta ,de primitiv is vagy , ill. alpari! üdv nevtelen kajla!

 294. Köszönöm. Üdv.

  — Eredeti üzenet —
  Feladó: Disqus <notifications@disqus.net>Címzett: <dienes.janos@citromail.hu>Elküldve: 2017. április 30. 0:4Tárgy : Re: Comment on Orbánék megtették az elképzelhetetlent: 75 év felett NINCS egészségügyi ellátás!

  “Nem szűni meg semmiféle támogatás.
  Olvasd el, hogy mi a valódi helyzet:
  “A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit. A NEAK a gyógyszerek támogatása, illetve az egyedi méltányossági kérelmek elbírálása során orvosszakmai szempontokat és az esélyegyenlőség elvét tartja szem előtt. Ezt bizonyítja az is, hogy a NEAK már az idei évben is több pozitív egyedi méltányossági engedélyt adott ki 75 év feletti betegek számára. Határozottan visszautasítjuk azt a vádat, hogy a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) a beérkező egyedi méltányossági kérelmeket nem a szakmai megalapozottság, hanem az életkor alapján bírálja el.” FORRÁS:
  http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/ma-nagyobb-esellyel-gyogyulnak-a-daganatos-betegek

  Settings

  A new comment was posted on http://www.ellenszel.hu

  Rita Dattler

  Nem szűni meg semmiféle támogatás.
  Olvasd el, hogy mi a valódi helyzet:
  “A NEAK a 75 évnél idősebb betegek méltányossági kérelmeit is ugyanazon szempontok alapján bírálja el, mint a 75 év alatti betegek kérelmeit. A NEAK a gyógyszerek támogatása, illetve az egyedi méltányossági kérelmek elbírálása során orvosszakmai szempontokat és az esélyegyenlőség elvét tartja szem előtt. Ezt bizonyítja az is, hogy a NEAK már az idei évben is több pozitív egyedi méltányossági engedélyt adott ki 75 év feletti betegek számára. Határozottan visszautasítjuk azt a vádat, hogy a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) a beérkező egyedi méltányossági kérelmeket nem a szakmai megalapozottság, hanem az életkor alapján bí rálja el.”
  FORRÁS:http://www.kormany.hu/hu/em

  6:04 p.m., Saturday April 29

  |

  Other comments by Rita Dattler

  Reply

  to Rita Dattler

  Rita Dattler’s comment is in reply to

  János Dienes:

  Ha igaz a hatalom által kiszivárogtatott bizonyos onkológiai kezelések megszüntetésének terve, amely csak 75. életévig garantálja a támogatást, akkor még “szerencsésnek” is mondhatom magam, hisz … Read more

  You’re receiving this message because you’re signed up to receive notifications about replies to jnosdienes.

  You can unsubscribe
  from emails about replies to jnosdienes
  by replying to this email with “unsubscribe”
  or reduce the rate with which these emails are sent by
  adjusting your notification settings.

 295. Ez egy eszement hülye propaganda!? Egyes “ellenzékiek” tehetetlenségükben mindenre képesek, azért hogy másokat lejárassanak és önmagukat fényezzék! Degenerált idióták!

 296. Roppantul érdekes az,hogyan írtál véleményt arról,aminek a szerzőjét sem tudod.Hát akkor figyelj kérlek! Az.,,ORBÁNÉK MEGTETTÉK AZ ELKÉPZELHETETLENT:75 ÉV FELETT NINCS EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁS!”…című írás alján ott van,hogy …..,,A cikket beküldte az Ellenszélnek: Sz. Jutka.”……!!! Sz. Jutka állításait,meg nem nevezett újságírókra hivatkozással írja. Ha ezt bíróságra vinnénk,Sz. Jutka nagyot bukna.Ha egyáltalán valós személy Sz.Jutka.

 297. magyarán fingod sincs ki az az sz jutka nem értem mi bajod azzal ha én sem tudom és leszarom

 298. már megírtam de a gyengébbek kedvéért még egyszer leírom nem minden nyugdíjasra gondoltam hanem azokra akik csókolgatják a geci kezét,és félreértés ne essék ezt a képet ugyan úgy elítélem mert ez nem a tisztelet jele ez a hülyeség jele.fordítva az a tisztelet jele

 299. igen érdekelne a te bizonyítékod,és nagyon sajnállak téged ,hogy nem látod azt amit 7500000-ember vagy szerinted tényleg a mészáros éves 100milliárdos gyarapodása az eszének köszönhető ?te naiv fideszes talpnyaló tényleg sajnállak

 300. már túl vagyok azon,hogy ostaba fideszes faszfejeket meggyőzzek bármiről ,téged sem foglak köszi

 301. olvasgatom a hszket és újra + újra látom,hogy a cél adott,minél nagyobb káosz,annál jobb.Ebben sokat segítenek az un hírírók.Tele van a média mindenféle vacak emberekkel, akiknek semmiféle tehetségük nincs. De ez teljesen igazságos szerintem: akinek az Isten nem adott tehetséget, annak adott feltűnési viszketegséget,és lassan már nem csak megváltani szeretnének ,közölni akarnak valamit,hanem irányítani a világot.

 302. sajnálom az édesanyádat ,hogy csak egy ilyen degenerált tetves köcsögöt tudott a világra baszni ahelyett ,hogy a földhöz baszott volna

 303. Ezt azért olvassátok el ! ! ! Csak, hogy tiszta legyen a kép . . .

  A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő közleménye a 168 Óra április 24-én „Diszkrimináló egészségügy – 75 felett nem jár a gyógyulás” címmel megjelent cikkel kapcsolatban
  (2017.04.27.)

  Megtévesztő és alaptalan félelmet kelthet a betegekben a 168 Óra április 24-én „Diszkrimináló egészségügy – 75 felett nem jár a gyógyulás” címmel megjelent cikke, melyet több sajtóorgánum is átvett.

  A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) elutasítja azon vádakat, hogy az esélyegyenlőség elvét figyelmen kívül hagyva életkor és nem szakmai megalapozottság alapján bírálja el az egyedi méltányossági kérelmeket. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy szakmailag indokolt esetben több egyedi méltányossági pozitív engedély került kiadásra idén 75 év feletti betegek körében.

  A cikkben hivatkozott készítmény tüdőcarcinoma indikációjának befogadási eljárása jelenleg is folyamatban van. Ezen eljárás lezárásáig a rászoruló betegek egyedi méltányosság keretében juthatnak hozzá a gyógyszerhez orvosszakmai indokoltság esetén, amennyiben nincs más elérhető támogatott és hatásos alternatíva.

  Az érintett készítmény Európai Uniós törzskönyvében a gyógyszergyártó által lefolytatott klinikai vizsgálat alapján került feltüntetésre a nem kissejtes tüdőkarcinóma indikációnál, hogy „a 75 éves vagy annál idősebb betegektől származó adatok mennyisége túlságosan korlátozott ahhoz, hogy erre a populációra vonatkozóan következtetéseket lehessen levonni.” Ez azt jelenti, hogy a tüdődaganat indikációban a készítmény hatásossága statisztikailag és klinikailag nem teljes mértékben került bizonyításra. Ez ugyanakkor nem tiltja meg a 75 évesnél idősebb betegek kezelését az adott szerrel, hanem jelzi, hogy a 75 év feletti betegek részére a gyógyszer rendelése a kezelőorvos felelőssége.

  Az egyedi méltányosság révén a NEAK olyan korszerű és szakmailag indokolt készítményekhez való hozzáférést biztosít, amelyek még nem kerültek befogadásra, így más módon nem elérhetőek a betegek számára. A NEAK az esélyegyenlőség elvét szem előtt tartva a gyógyszerek támogatása során az életkor alapján nem tehet és nem is tesz különbséget a betegek között, hiszen ez esetben a legmagasabb szintű szabályokat sértené meg.

  Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő

 304. Hülye kérdés.
  Nem hinném, hogy ezt ellehet dönteni az alapján, hogy ki hány éves.
  Mert ha igen, akkor úgy is eldönthető lenne, hogy ki milyen erős, vagy okos, kinek van több pénze és stb, és stb.
  Ja és ne egy injekció legyen csak, az ilyen betegségek kezelésére.
  Ez a minimum a szolidáris állam esetében.
  Azt kellene eldönteni, hogy egy ilyen államban akarunk e élni, vagy egy olyanban, amelyik nem sokat fordít az állampolgáraira és általában az szükséget szenvedőkre.

 305. KIVÉS GYÖRGY!Hát ez borzasztó nagy tévedés! Nem sok múlott Soroson,csupán önmagát megváltónak hirdeti és vannak akik ezt elhiszik,mint Te is.

 306. …..,,A cikket beküldte az Ellenszélnek: Sz Jutka”……Ez azt jelenti,hogy az írásnak nincs felelőse,tehát a valóságtartalma nulla.

 307. Uram! Tükörbe nézett és önkritikát gyakorolt? Ön és bunkó társai miatt tart mai itt Magyarország! SÖPREDÉK!!!

 308. tetves fideszes buzi ha érdekel a véleményed kiverem belőled addig a pofád befogod és kussolsz szarkupac

 309. Húúúú, de tetszik az új neve!! Az anyja vagy az apja után örökölte?? Igaz! Ilyet kérdezni?? Apja sem volt soha, csak tévedésből jött a vilára!!!

 310. Mekkora idióta alaptalan faszság!!!!!! Megint egy rémhírterjesztő soros fasszopó média és
  firkász

 311. Zabi Papi! Ugyan már! Egy kicsit dusztingválni kellene (ja, ezt nem pénzért lehet venni! ), mert aki csak ismételni tudja önmagát, az elég szegénységi bizonyítványra vall! Tudom, nem tehet róla, hogy nagyon adakozó volt az anyja, mert amikor megkérdezték hogy ki az ön apja, akkor két falút nevezett meg, hogy válogassanak! Szegény Zabi Papi! De ez még mindig jobb, mint akinek egy sincs!! Zabikám! Nem szégyen az, csak kellemetlen, mert nem tudja hogy mikor, kinek hogy köszönjön!!

 312. figyelj oda mit beszélsz az anyámról mert megetetem veled saját szarodat,bár ez neked nem lesz szokatlan így is szar folyik a szádból mind a fideszéből

 313. …miért nem? 89 után születtél és cserkész lettél,mert felszámolták a Mókus őrsöt..?

 314. Karolykam ! N

  ekem ez nem a kormanyom , csak a komcsikat utalom ! Draga NAGYAPAM MONDTA : akomunnyista ha eszik , ha iszik , ha lelegzik , föleg ha beszel , mindig hzudik!!!!!!!!!!! A Darvini rendszerbe besorolhatatlan kepzödmeny! Szerintem , ket diplkomaval ÖÖÖÖÖÖ mar csak tudta , en meg megeltem mindazt amit ÖÖÖÖÖ mondott !!!!!

 315. Meg a jó édes kurva anyátokat ti megalomániás istenképzetű tetvek! Mi ez a részetekről ti barmok? Talán valami bosszúhadjárat, amiért csalódott és dühös emberek százezrei ágálnak a diktatórikus rendszeretek ellen? Ha valaki idős és küzdene a halálos kór ellen nemhogy segítenétek, hanem ráadásul még ellehetetlenítitek? Ha nem tudnátok ti beképzelt szarházik akik most idős nyugdíjasok, azok építették ezt az országot, amit ti és a korrupt mocskos bűnözőbandátok, és a pereputtyotok szétloptok és elherdáltok! Azt hiszitek mindent megtehettek? Nem lesz olyan szerencsétek, hogy ezt megússzátok! Felháborodott és dühtől tajtékzó emberek százezreit nem fogjátok tudni megállítani, hogy az aljasságokat amiket műveltek ne a ti véretekkel mossák le, remélhetőleg minél előbb! Az isteni bűnbocsánatban talán reménykedhettek ha eljön a végső időtök, de ebben az országban a sírotokat leköpni fogják a becsületes emberek, nem pedig megkoszorúzni! És most személyesen neked címzem Orbán Viktor te maffiavezér!! Belegondoltál hogy mire lehet képes egy 75 éves, aki korához képest elég tetterős? Aki már nem lát reményt a gyógyulásra mert elveszed tőle az esélyt? Ha közlik vele hogy már csak pár hónap az élet, mert az intézkedéseitek miatt nem kaphat esélyt a gyógyulásra? Seggfejkém imádkozz hogy ne jusson eszébe, hogy magával vigyen téged is egy ámokfutással, amiről bár tudja hogy az utolsó lesz, de jót tesz vele az országnak, mert csak pár hónapot veszíthet!!! Szerencsésnek mondhatom magam hogy egészséges és fiatalabb vagyok, így megérhetem azt hogy ne leköpjem, hanem levizeljem a fejfádat! Remélem ha nem is élő adásban, de legalább videón visszanézhetem ahogy a véredbe fulladsz bele te mocskos állat!!!!

 316. Kedves Kitti: Sajnos szerintem félreértette a hozzászólásomat. Én Pálfi Ibolya komentjére reagálva azt írtam, hogy attól, hogy a mai nyugdíjasoknak a többsége nem tudott továbbtanulni, mert nem volt rá lehetősége még nem iskolázatlan, sötét, és könnyen átverhető, mert rengeteg élettapasztalattal rendelkeznek, Igaz én még csak 40 éve szereztem a diplomámat, de soha eszembe sem jutna valakit akinek nem volt módja továbbtanulni iskolázatlan sötét alaknak nevezni

 317. Az én anyukám most 77 éves, Kitűnő tanuló volt, Falun laktak, de minden pénzt összeszedve beíratták a városba iskolába. mivel rossz volt a buszközlekedés kollégista volt. Sajnos csak 1 félévig tudták fizetni a kollégiumot, Hiába volt kitűnő a bizonyítványa nem tudott továbbtanulni, mert nem bírták fizetni. Ettől még se nem tudatlan, se nem sötét

 318. pontosan azért nem kellene általánosságban sötét iskolázatlan embereknek nevezni azokat az embereket, akik becsületes munkával nap mint nap tisztességesen dolgoztak és építették az országot. Sajnos vannak olyanok, akik hagyják, hogy megvezessék őket, de ez nem az iskolázottságtól függ .

 319. Nekem a kézcsókkal az a legnagyobb bajom, hogy legyen az bármelyik politikus is, jobbos, vagy balos képes fogadni a kézcsókot, Ugyan ki ő, a Jóisten? vagy a Pápa? mert férfinak csak a pápának csókolnak kezet, Kézcsókot az illem szerint a férfiak adnak a nőknek hódolatuk jeléűl

 320. elismerem,de ha te kihúznád a fejed a mocskos orbán picsájából és körül néznél rájönnél,hogy ti mocskos fideszes férgek vagytok a legnagyobb tahók és nincs jogotok megszólalni,élni és szarok a véleményedre meg a pofádra

 321. Nyugi, az anyjának és apjának járni fog az ellátás !!!
  Valamint sógórnak, rokonnak, csicskásnak, milliárdosoknak…
  Te meg nem kötöttél 75 feletti korodra külön biztosítást ? A te bajod…
  Legfeljebb Orbán röhögve hátradől a karosszékében a fogyatkozó
  idős-létszámot látva …. EZEK TÖMEGGYILKOSOK !!!

 322. JÓZSEF HALASI ezt írta :(Szerintem egy beteg ember, trágárság nélkül meg se tud szólalni)
  “elismerem, de ha te kihúznád a fejed egy mocskos orbán picsájából és körül néznél rájönnél, Hogy ti mocskos fideszes férgek vagytok a legnagyobb tahók és nincs jogotok megszólalni, élni és …” Szerencsétlen véglény!!!

 323. Az eutanázia minden formályát üldözi a törvény! Ezt miért nem? Már csak a stadionokba terelt nyugdíjasokról és az azokban szervezett haláltáborokról kell döntést hozni esetleg kormány viktornak kicsi helyre bajuszt növesztenei és egy karlendítéssel elindítani a programot!

 324. Huuuuuuuuuuu emberek, kb 20 hozzászólást olvastam el, egy sajtóhírből, ami lehet csak az ellenzéki sajtó propagandája, így lesüllyedni, ismeretlenül egymást anyázni, hülyézni.. stb. Had ne mondjam
  milyenek vagytok

 325. A nyugdíjas meghalhat, a fiatal, pedig éljen meg külföldön.. Senkiháziak talpnyalóitól, pedig azt hallgatom, maradjak is kint!

 326. Nem kell mindent elhinni amit az interneten lehet olvasni. Kamu hir…
  De azert jot lehet nevetni a hozzaszolasokon. Igy vitatkozni a semmin😅

 327. Ki állítja, hogy a jogi diploma – v. bármelyik diploma – intelligenciát is ad? Az alap “az otthonról hozott” intelligencia…amit fejleszthet, megfelelő érzék (szerzett műveltség) birtokában esetlegesen – nem garantáltan

 328. Ne altalanosits. Nem csak anyugdijasok 1 része hanem az aktivak nagy resze is abba a körbe tartozik aki isteniti ezt a ferget. Azok is felebredhetnenek csipkrozsika almaikalmaikbol. Én nem vgyok meg nyugdijas de ugy latom hogy sok aktiv ember beszűkült elmével még hisznek a mediank akik kiragadnak pár mozzanatot amiben az idos enyerte néhányan épp orbant istenezi.Sokan ezért a anyugdijasokat hibaztatjak hogy ők nyertek pedig azok akik most a legjobban szidjak lehet hogy azok szavazata juttatta a tronra.

 329. Olvasva ,,ezt a borzadalmat amit írtok !! Ne egymást ,sértegessétek !! könyörgöm ! Miért ,,,nem azzal foglalkoztok ,hogy lesz tovább !az a sokk ember ,aki még 75-év felet van ,vagy rövid időn belül bele kerül ebbe a korba !!! MI LESZ VELE !!! Damjanics ,Bakonyi Erzsébet !ön hol él !mert hogy nem ebben az országban az biztos !! Nem gondolja ,ma én ,holnap ön ! és lehetne sorolni ,,azt a sokk hozzá szólót ,aki csak ,drágál módon tud nyilatkozni !Hogy mi lesz velünk !Ezzel kéne törődni !Próbáljunk ,emberi hangon beszélni egymással !! ( OKÉ!!!!! ) *

 330. Az nem derült ki miből gondolja a cikk írója, hogy 75 év felett megtagadnák az ellátást. Viszont a büdös bunkó ellenzékieskedő amatőr csürhe egyből rázendített a kormányellenes alpári mocskolódásra. Ehhez képest Soros leszopása megnyugtató lenne számukra, és nem kockáztatnák az infarktust a kritizált egészségügy kezelésében.

 331. Lesz az… a fizetősöknek, a kiemelt VIP kórházakban, ahová közönséges ember még a tekintetét sem emelheti majd ..

 332. “.Nem vagyok nagy Orbán párti”
  De de,dehogyis nem, egyértelműen látszik! Minek azt ilyen virágmintákkal takargatni?
  “Ma nincs jobb kormányfő nála.” ….aki ilyen orbitális csacskaságokat firkázik, mi más lenne?

 333. “Merkel nem hölgy , hanem egy volt büdös komcsi!!!! Europa aruloja ”
  A megállapításodhoz képest nézzük meg, melyikőtök hol tart.
  No one knows who Merkel is, but every one knows who you are! Is that right?

 334. Nos tisztelt Magyarok az itt leirtakert , es az egymassal tisztelet tudo szep magyaros szavak hasznalataert, es velemenyeitekert, utal minket az egesz vilag, es milyen igazuk van, Egyeltalan ti emberek vagytok, vagy meg mindog a fan eltek?,ostoba adok kapokkal soha sem fog a rendszer valtozni,teljessen hiaba valo dicserni illetve szarni, es ugyan ezt tenni egymassal .is,

 335. Van erre egyáltalán törvény, vagy csak a levegőbe beszélünk ? Jó lenne tudni a jogszabályt ! Tudja valaki legalább a számát ?

 336. Én azt mondom, hogy nemsokára közöttük is sok lesz a 75 fölötti és általában mindenki azt kapja, amit ad. Arra kérem a jövőbeni , akkori kormányt, hogy ezekre bármilyen más törvény lesz addig, csak ezt használja majd. Sajnos már nem hiszem, hogy láthatom, de ha a jó Isten megsegít, majd megírom nekik akkor is, hogy ki, mint veti ágyát, úgy alussza álmát! Szemét, rohadt banda, kimondták saját szüleikre, nagyszüleikre a halálos ítéletet! Undorító!

 337. legyunk oszintek…Az Orbannak az volna jo ha nem is volna nyugdijas az o szemeben ti csak felelitek a segelyeket semmire kellok vagytok..kulonben is milyen jogon el valaki meg 75 evesen..??ki van am az szuperul szamolva…

 338. a cigany az cigany marad mit lehetne orbannak tanitani mikor az oltozkodese eppoly bunko mint a nagyvalagu lanyanak a feje a taplo Tiborcz gyerek

 339. Természetesen, akinek nem inge, ne vegye magára…. Halasi úr is csak azokra gondolt – gondolom -, akik nyalják a seggét OV-nak….

 340. Gondolom akik ilyet írnak, magukból indulnak ki és azt hiszik, hogy minden idősebb ember idióta, mint ő maga. Én már ezen nem kapom fel a vizet. Ön se tegye, nem ér annyit! 🙂

 341. Igaza van, nem kéne felháborodni….tulajdonképpen az általánosítás bosszant leginkább, de az az élet minden területén. Sokan mindenkit egy kalap alá vesznek, pedig nem kéne…..Ez kb. az a kategória, hogyha az idősebbek minden fiatalra rásütnék a drogos bélyeget…..pedig ők vannak kevesebben, és a normálisak vannak többen.

 342. De nyugger társaim! Kezdjetek el számolni. Nekem szerencsém volt, duplán is. Egyszer azért mert már 11 éve, hogy megoperáltak a rák miatt. És meggyógyultam. Már az is szerencse, hogy lo évvel a mütét után egy alapos utóvizsgálatot is elvégeztek / az egri onkologia!/és megállapitották szerencsére e téren semmi bajom. Na már most, ha akkor érvénybe van Orbánék e rendelete mennyit megsporolhattak volna a nyugdijjam megszünésével. Legalább két diszpáholyra valót egy uj stadionba.

 343. Elnézést a javitásért Rákosi idejében nem voltak TSZ-ek, a parasztember meg volt annyira öntudatos, hogy nem csokolt egy férfinek kezet. No ami azt a néhány akkori tszcs-t illeti, a kezdetben nem is lett volna miért!

 344. Volt nélhány termelőszövetkezeti csoport / tszcs/ na-gyon szerény körülmények között. l953.ban a Nagy Imre kormány lehetőséget nyujtott a felszámolásra, jonéhány meg is szünt / mondhatném széthordták/ az igazi tsz szervezése l959-ben kezdoődött és kb 61-ben már szinte alig volt falu ahol ne lett volna.Igazi felvirágzása a nagyfoku gépesités után l970-es évekre esik, a hetvenes évek végére a magyar mezőgazdaság a világ élvonalában voltNe kioktatásnak vedd kérlek, de én már felnött voltam akkor ezért emlékszem pontosan

 345. Nem minden nyugdíjas hülye,csak aki a nyakunkba szabadítja újra ezt az aljas rablóbandát.54 évet dolgoztam,54 évig fizettem a tb.nekem nem jár lófasz se,mert betőltőm a 75-öt.Dödölj meg orbán a rád szavazókkal együtt.

 346. Tévedsz, nem 1,6 %, hanem 0,9 %-os, ÁLLÍTÓLAGOS emelés a nyugdíjnál… Azért állítólagos, mert a korábban elvont 13. nyugdíjat “soh” nem érik utól, csak “elmúlt 8 éveznek” a HÜLYÉK! Ilyen korrrupt, mocsok, gazember, disznó, agyalágyult stb. kormányra nincs szüksége Magyarországnak!

 347. Nem kell kiábrándulni az ilyen “hozzászólásból”, nem akart semmi rosszat mondani, csak azt, hogy orbán egy “görény”, sőt “g&ci” is egyben, így CSAK ELLENE SZABAD szavazni, pl. a JOBBIK-ra!

 348. Közben, mindkét kezét a zsebében tartva “símogatja” a kis “orbánt”, vagyis a “farkát” FÉLELMÉBEN…

 349. Én is nyugsijas vagyok, álmomban sem csókolnék kezet OV-nak.Éngem is sért az álltalánosítás szerintem a kézcsokolósok, mind fizetett, agymosott nyugdjas. fideszes.

 350. Micsoda nagy szavak. Európa árulója! Ugyan mit jelent ez a két szó!!! Ha deffiniálni kellen, kiváncsi lennék, hogy mit mond róla. “Büdös komcsi”, régebben mindenki az volt, még Orbán v. is és a csapata is.

 351. A média szerint, saját pártján belül tömeges tüntetés volt Őnagysága, kétszínű politikája miatt. Erre varrjatok gombot .

 352. Ezt azóta már cáfolták, mert egy aljas csúsztatás és hamis hír.
  Balog Zoltán 10:30 percnél pontosan cáfolja:

 353. Én is nyugger vagyok és remélem megérem a 75, de addig még van egy választás, ez a korrupt banda szerzett egy negatív szavazatot, remélem többet.

 354. Tartok tőle, neki is csak addig van rád szüksége, amíg rá szavazol. A – fizess – kft ‘arctalan poétikája’, akikből haszna van élhessen, a többinek,.. HUSS ! Udv.

 355. Téved kedves . Az ő hozzátartozóikra ez nem vonatkozik, mint ahogy rájuk sem, az ellehetetlenítés csak az Istenadta ‘ajándéka’,..Udv.

 356. Visszataszító, hogy nincs benne annyi intelligencia, hogy egy idős nőnek – ha már abban nincs annyi tartás – a kézcsókját nem fogadom el.

 357. Muszáj neked is beállni a primitív nyuggerezők közé,vanróla reprezentatív felmérésed,hogy a nyuggerek közt több a hülye mint köztetek?

 358. Nem lehet ezeket a majmokat feljelenteni,gyílkosságra való felbújtásért? Ne adj isten előre megfontolt,anyagi érdekből elkövetett gyílkosságért. Mert ez annak számít. Jaaa! Nem,mert a mentelmi jog védi a patkányokat!

 359. Ez a cím persze ebben a formában nem igaz. Nem szüntették be az orvosi ellátást, kizárólag a nagyon drága, újgenerációs daganatellenes gyógykezelést. Nem vagyok fideszes, tehát legalább mi maradjunk a valóság talaján, kérem.

 360. Te nagyon el vagy tévedve! Miből gondolod, hogy mindenki az volt? Sem KISZ-hez, sem párthoz soha nem dörgölőztem. Igaz, nem is tartoztam a kedvenceik közé , de én csak röhögtem rajtuk. Hozzá teszem nem voltam egyedüli ezzel a nézettel. De ne legyen kétséged, ezek kommunisták, csak kicserélték a párttag könyvüket!

 361. Én is nyugdíjas vagyok és azt gondolom maguk nagyobb hülyét csinálnak magukból,hogy megtartsák a munkájukat.Nekünk erre már nincs szükségünk, hogy benyaljuk mi önként és szabadon vállaljuk,hogy utáljuk O.V.t és nem általánosítunk! És tudja mit csokolgasa a kezét a radai rosseb.

 362. Nyíltan senki nem lehetett antikommunista, mert lecsukták, mint ellenforradalmárt. 10 évet lehetett gugolni, a kommunizmus tagadásáért.

 363. Tökéletesen egyetértek! ez az általánosítás annyit jelent, hogy minden szőke hülye és minden fekete okos. De azt is jelentheti, hogy minden fekete hülye és minden szőke okos. Hogy lehet pusztán kor alapján egy kalap alá venni hülye seggnyaló kézcsókozó talpnyalókat és szuper intelligens embereket. Szentgyörgyi Albert 93 éves korában is penge agyú volt, pedig azt hiszem az már pár évvel több mint a ma kimondott 63,5 nyugdíkorhatár!!

 364. Ha a 75 felettiek nem mennek az egészségügybe, legalább tovább élnek!!! A Természet felé kell fordulni és akkor van hosszú és egészséges élet. A gyógyszerek megölnek, a gyógyteák és a gyógyító ételek megfiatalítanak.!!! Nem menjünk az egészségügy lakossággyérítő rendeléseire, hanem helyette kiránduljunk. Igyunk tiszta vizet, s tiszta sót használjunk és védekezzünk az elektroszmog minden fajtájával szemben és akkor sokáig fognak élni a 75 év felettiek is!!

 365. “…megengedhetetlen, hogy 75 év felett nem jár az új kezelés a rákos
  betegeknek, a megfelelő kezelés megtagadása egy rákos betegtől egyenlő a
  halálos ítélettel!!!”
  A cikk idézett mondata azt állítja, hogy ez a rendelkezés egyenlő a halálos ítélettel. Igaza van, de nem ez az egyetlen. Gondoljunk csak arra, hogy ez az Orbánnak nevezet haramia minden idős, beteg embernek eddigi uralma alatt csak kárt és pusztítást okozott, felsorolni is nehéz, de megemlíthetjük a krónikus osztályok (elfekvők) megszüntetését, az otthoni ápolás minimumra való csökkentését és így tovább. Ezek a rendelkezések teljesen világossá teszik, hogy Orbán náci ideológiát követve ki akarja irtani ezt az öreg, beteg mihaszna, kenyérpusztító generációt.
  Azok a nyugdíjasok akik ma még kézcsókra járulnak a keresztapa kacsójához, megérhetik még, hogy ellátatlanul, állami segítség nélkül lesznek kénytelek saját otthonukban vegetálni halálukig. Akkor már a despota nem a kézcsókot fogja hiányolni tőlük, hanem a mielőbbi halálukat!

 366. Kedves Tóthné. Én nem kérem ki magamnak,nekem nem ingem és nem veszem magamra. Tehát meg sem sértődök az ilyen hozzászóláson.

 367. Hazudsz. Ezt a cumit kiadta be neked. A ok büdös komcsi ezzel védekezik. Hazudnak mind. Esetleg nem jutottál feljebb ,de nem zártak be

 368. ..egy fraszkarikat, el ne hidd! ….kisdobos, uttoro, minden gyermek szeretett jatszani csoportosan is, nem ultunk a gep elott, nem is volt! haha, …ha azt mondtak esetleg a szuleid,nagyszuleid, hogy az akkor agymosas volt, lehet, de most is az van azzal a kulonbseggel es mekkora kulonbseggel, hogy akkor az osszes atlag csalad jol elt, nem luxus, hiszen atlagrol beszelek, ma mi is az atlag? Szuleim, nagyszuleim sosem voltak parttagok, en sem, ugye a partba csak 18 eves kor utan lephettel be, akkor mar volt valamennyi esze mindenkinek, a kisdobos es uttoro elet, meg a KISZ elet a kozepsuliban mar a multe es ott volt a lehetoseg, hogy belep valaki a partba vagy sem. Az mar nem agymosas volt, kiveve, hogy a “dorzsoltek” persze beleptek bizonyos anyagi joletert, es azok a dorzsoltek most is ott vannak a vezetesben, szoval ezek a tenyek, ez a “tiszta” tortenelmi vetites, nem amit a mar nem is tudom hanyadszor megvaltoztatott, sajat kedvukre atirt konyvekbol tanitjak az ifjusagot, hazugsagot hazugsagra halmozva. Csak meg egy pelda: szuleim atlagos fizetessel rendelkeztek, van egy tesom, mi minden nyarat vegig nyaraltunk a tesommal, taborok, beutalok, valamint a szuleinkkel mindig minimum ket hetet toltottunk a Balcsin, nem, nem volt sajat nyaralonk, melyik atlag csalad tudja ezt megengedni maganak nemcsak ma, de mondjuk az elmult 10-15 evben? Oszinten, vedd csak peldanak a sajat csaladod, ha atlag fizetesbol eltek, ugye errol van szo, mert ha boven van penz a szamlan, akkor teljesen mindegy melyik orszagban elsz, jol elsz. Kutass az emlekeidben vagy kerdezd meg a szuleidet, hogy Ok hogyan eltek . En 1955-ben szulettem, mar nemcsak szulo, de nagyszulo is vagyok, szoval csak maradjunk az egyszeru, igaz tenyeknel, nem varom, hogy valaszolj, ha ez Neked kellemetlen, de legalabb sajat magaval legyen oszinte az ember, ne piszkalja a masikat, ne vagdalkozzon, foleg ne hasznaljon csunya szavakat, azzal csak magat mereti meg, mutatja be. Legyen szep napod. 🙂

 369. Kedves Berta ! En egy masik commentre valaszoltam , es nem Önre irtam , hogy buta , vagy alpar , a nevünket pedig megtalalod a Facebuckon, es akkor megerted ,hogy mire gondoltam! Bocsi !

 370. Nálatok nem igaz, nálunk a valóság, mert a riportfilmek archiválva vannak. Persze a hitetlenkedést megértem, hiszen OV, hátsójának langymeleg barlangjából ezt valóban nem látni!

 371. Te meg konkrétan leszoptad Fletot! Most pedig rohadj meg! Tudod te bunkó, ha valakinek más a meglátása, véleménye netán bizonyítéka van és nem egyezik kényes ízléseddel, akkor se anyázz és ne mondj vulgáris véleményt, érted te rohadék bunkó!

 372. Nyugodj le Sanyika! Ha nem vetted volna eddig észre , egyáltalán nem anyáztam, de ha már itt tartunk, szegény anyád, ha tudta volna, hogy milyen hülye gyereket szült, egészen biztos, hogy inkább lenyelte volna!

 373. Görög Ibolya szuper protokollos volt, de az első Orbán kormánynak nem kellett. Azóta a kormány emberei úgy öltözködnek, viselkednek, hogy mi szégyelljük magunkat miattuk.

 374. Minden jót kívánok szüleinek ! Élvezzék fiuk agyrémét ! Nekik is részük van benne, hogy ilyen lett !

 375. lehet de a 90-lájkoló nem véletlen,te meg csak nyugodtan szopd az orbán faszát és nyald a seggét és amikor oda kerülsz,hogy nem kapsz ellátást gondolkozz el a dolgon.ja ti hülye fideszesek nem tudtok gondolkodni mert nincs mivel,sajnállak benneteket

 376. “Von Haus Aus” mondja a német, arra aki születésétől kezdve otthon szívta magába az inteligenciát

 377. A felsoroltak közül egyik sem volt tömeggyilkos. Orbán viszont az. A 75 év feletti emberek tömegének gyilkosa, mert megtagadja tőlük a gyógyítást, hogy minél hamarabb pusztuljanak.

 378. Kedves Halasi “ÚR” ön se mai csirke, valami otromba,tapló,tahó bejegyzést sikerült kipréselni magából. Kaparja elő azt a csepp jólneveltséget amiről élete során talán hallott, már ha tudja miŕől beszélek….

 379. Sajnos az a baj ,hogy a lakájmédiából legyen az Rádió TÉVÉ…jaj el is felejtettem már nincs is más média mert mindent megvettek ezek a hagy ne mondjam milyenek és szajkózzák a sok hazugságot undorító hirdetéseket és nagyon nagyon sokan vannak akik mást nem tudnak hallgatni…így nem tudják mennyit lop csal hazudik ez a rezsim….

 380. Amikor kezet csókolt Merkelnek, éppen hogy leégette magát, mert a német diplomáciai protokoll , ezt nem engedi, nem írja elő! ÖNGÓL!

 381. Kedves nyugdíjas! Próbálja meg a leírtakat értelmezni és ne játssza itt a sértődöttet. A József azokhoz szólt , akik a kezeit csókolgatták, meg a templomban misét mondtak érte. Ha ön nem tette, akkor lépjen odébb, mert nem önhöz szólt. Van önöknek egy szövetségük, és van annak elnöke, aki szintén hálát rebegett az ” Úrnak” !!! Tehát nyugodtan lehet általánosítani, akinek meg nem ” inge, az ne vegye magára” . Ennyi történt dióhéjban.

 382. Azért ez a cikk cím ebben a formában nem igaz. Orvosi ellátás van 75 éven felül is, csak a legmodernebb daganatos egészségügyi ellátást vonta meg ártunk és ormányunk élén a zorbánnal. És mi lesz az ő szüleivel? Ők sem kapnak ellátást, rák esetén hagyja őket meghalni? Vagy egyáltalán ezért találta ki az egészet, hogy az apjának visszafizesse a fiatalkori rajta esett sérelmeket, rugdosásokat, veréseket? Reszkessetek Orbán szülők, jön a gyerek!

 383. Meg a krva anyát aki ilyeneket megoszt és lehet szidni is érte mert igaz hog fiatal vagyok de már nekem is sok a hazugságokból

 384. Én Canadában élek LG telefonom van. Nincs Magyarnyelvü menüm, de ha irok a telefonomon a betük között van ékezetes. Én laptoppal vagyok gondba, mert itteni , elképzelhetö, hogy be lehetne állitani az ékezeteket , de ismerösöm nincs aki megnézné !

 385. Én is 1955-ben születtem.Munkás-családban éltem.Nem tölthettünk nyaranta 2 hetet a Balcsin, mert nem jutott rá.A hasonló anyagi helyzetű barátaim és szüleik sem.Csak a vasárnap volt szabad.Nem volt Erzsébet-tábor, ahol egy hétig napi 100 Ft-ért négyszeri étkezést kaptam volna, mint ma Zánkán a gyerekek ezerszámra.Nem volt ingyenes a tankönyv. Keményen spóroltunk a szeptemberi tanévkezdésre. Soha nem juthattunk el Horvátországba,pláne nyugatra,pl.Olaszországba,,mint a mai gyerekek szüleikkel sokan.A háborús évekhez képest jól éltünk,igaz.de nem írkálhattál nyílt fórumokra büntetlenül, nem szidhattad a kormányt,nem nevezhetted mocskos féregnek az ország vezetőjét,pedig az embereket akasztatott. A nyugati társadalmakhoz képest pedig a béka feneke alatt éltél.Ezt a távolságot nem is hozzuk be soha. Nyögjük, hogy 40-50 évig az ellenkező irányba mentünk és most azonnal szeretnénk jól élni.Ez a szöveg nem tetszik ugye?

 386. Az én apám 1953-56 ig börtönbe volt (politikai elitélt) 1960-ba 100 hold ( kb 50 hektár ) földet vettek el tőle ,TSZ-be csak segédmunkás lehetett ! Nemszerette se a rendszert se a komcsikat ! Most meg az én gyomromat keverik fel ugyanezeknek a komcsiknak a trágár szitkozodásai ! De én akkor se gyülölöm őket , mert a gyülölet az egy ojan méreg,amiből minden nap bekapsz egy kanállal,és azt várod hogy a szomszédod dögöljön meg ! Ugyhogy komcsik gyülölködjetek, akkor is nektek lessz rosszabb !

 387. Azt kívánom nektek kretének hogy nyaljátok a kommunista 3/3-ok seggét ti is mind azok vagytok menjetek Gyurcsánnyal meg a többi ellenzéki kreténnel Szíriába az nyaljátok egymás seggét mosolyogva , 75 éves kortól ilyen durva daganatos betegségek elleni kezelést nem élne túl senki ott sajnos már ilyen mértékben nem regenerállodik a szervezet olvassatok utánna mondjuk csak az aki tud a többi meg választáskor vigyen magàval zsepit nem vagyok fideszes és egyik pártal se szinpatizállok de ha nincs Orbán mára mi járnánk el lopni a szőröstalpú románokhoz olyan szegénység lenne

 388. Istenem ! Mivé lett a Magyar nép ? Mocskolódás tetőfokon.Meg kell mondjam hogy sok hazugság van a Neten,tudomásul kell venni ,ez ilyen világ.Nincs becsület, nincs hűség, az emberi kapcsolatok romokban hevernek.Mutassatok Nekem olyan vezetőt,akit elfogattok ,és tökéletes lesz számotokra !!!!!!!

 389. Elevenen rohadjon meg minden kormánytag, aki megszavazta ezt az elképzelést. Az ilyen embertelen intézkedéseket hozó kormányra szavazó nyugdíjasok pedig csak dögöljenek meg az imádatukkal együtt. Ez már nem politika, hanem élő emberek ellen elkövetett gyilkosság !!!

 390. Idióta narancsos agymosott ! …….Orsós Vityka mi?……egy rohadék cigógyerek aki komcsiból lett maffiavezér !

 391. Szeresd őket wazze, senki nem akadályoz meg ebben ! ….szegény apád valamit nagyon rosszul csinált, ha EZ lett belőled !

 392. “… nincs egy protokollosuk aki megtanítaná őket, hogyan kell szerepelni a diplomácia világában?…”

  Volt… Azzal kezdték, hogy kirúgták… Pl. az egyik: Görög Ibolya, aki olyan szintű protokollos “ezer” év tapasztalatával, hogy amit ő nem tud erről a “szakmáról” azt vagy nem érdemes tudni, vagy nincs is…

 393. Sőt! A legújabb intézkedés szerint a daganatos betegek csak az olcsóbb kezelést kaphatják, az újabbakat, modernebbeket – megkockáztatom:- jobbakat – csak “egyedi jóváhagyás” alapján.

 394. mi ez ha nem eutanázia a 75 éven felüli is értékes ember és az orvosok a gyógyításra esküdtek fel és az összes beteg gyógyítására kivétel nélkül ha nem így tesznek megszegik az esküjüket és nem orvosok többé

 395. biztos hallotta azt a mondást akinek nem inge ne vegye magára ,természetesen nem a normális nyugdíjasokra gondoltam hanem azokra akik kezet csókolnak a tetűnek,felsegítik a kabátját és ezt még a tv ben közhirré is teszik mindha ez ez egy jó és követni való lenne,talán ez nem jött le aki magára vette bocsánat,de akit érint szégyelje magát

 396. nem értem miért tapló,tahó amit írtam ez az igazság vagy ön nem látta a tvben ,hogy nyugdíjasok csókolják ennek a szemétnek a kezét és pld a Kudlik Júlia adja fel rá a kabátot.férfi ember létemre szégyenlem a pofám az ő helyébe is.a jó neveltségem meg nem teszi lehetővé,hogy egy velejéig korrupt,tolvaj,népírtó kormányról bármi jót írjak mert nem tudok.

 397. Undorító, hogy ilyen mocskos módon kell hazudozni, ha már másképp nem megy a kormány lejáratása. Csak az a baj, hogy a 20-as IQ feletti emberek látják pontosan, hogy mennyi mindent tett már ez a kormány és nem dőlnek ilyen marhaságoknak. Hazudozzatok csak, ezzel is csak a kormányt támogatjátok, mert az emberek látják a különbséget és soha többé nem akarják a ti fajtáitokat hatalmon látni.

 398. Jolanka, te egy idióta birka vagy ! Orbánc seggét nyaló vadbarom ! ……neked most kurv@ra tetszik a vályogsori suttyó és maffia bandája? Most jó felé mész Jolanka?……..

 399. Hazudni ? Neked értelmezési problémáid vannak! Szeresd a maffiózó vályogsori pocakos gazembert! ………..agymosott birkák !

 400. Orbánisztánban mi történik azzal, aki nem nyal be csontig a fideszes maffiának? A csúti törpe likvidáltatja !

 401. Szepsy a nevével kérkedik! Ki nem sz@rja le ezt úri gyereket? …….döbbenet, hogy manapság újra lehet a származással kérkedni és a tehetség nem számít!

 402. Mondj egyetlen vezetőt, aki a regnálása idején nem a saját hatalmát erősítette MINDEN ÁRON.Az elmúlt 50 évben mikor volt szempont,hogy NEKED jobb legyen?Ezért barmolsz itt másokat,mert most sem történik másképp?És még cigányozol is, amit te sem nem tudsz bizonyítani, csak jó adunak tűnik a fröcsögésed mellé.

 403. De mit vártok egy ílyen embertől aki még maga sem képest be vallani ,hogy nem tartozik a Magyar Nemzetiséghez ,hiába Magyar Állampolgár Óriási kűlömbség e kettő kőzzöt .
  DE mondok én valamit,hogy,hogy nem létezik Oknyomozó Újságíró,hogy fel kutasa az eredeti Szüleit nagyon egyszerű csak el kel meni Vezsénybe Szolnók Megye,és röktön ki derül,hogy ki is valójában ez az Orsós cigány.,

 404. Jolánka! Te tényleg hatalmas vadbarom vagy ! Ha az elmúlt 50 évben nem volt jó, akkor most sem legyen?……Mit hablatyolt, ez a rohadék orbánc 28 éve?……….gondolkodj, ne legyél hülye !

 405. Ne piszkáljam?……tűrjem, hogy egy mocskos cigógyerek, akit a Soros vakart ki a vályogsorról megkeserítse az életünket? …… Az Orsós pereputty semmit nem tett az országért !