Megírták a legdurvább történetet a Fideszről – mi lehoztuk!

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Szenzációs történetre bukkantunk az Európa Blokk Facebook-oldalán. Változtatás nélkül közöljük.

Hol volt, hol nem (azonban sajnos mégiscsak volt!), a Soros egyetemen túl, a kisvasúttól mákszemnyit jobbra, de a pengés szögesdróttól még innen – pontosabban: mindenható vezérének, G.orbán kereszteshadúrnak Cinege utcai udvarában a kerekeskút helyére felállított arany kerti csaptól mintegy 300 km-re délnyugatra – egy kis faluban, volt egy iciri-piciri kis házikó. Abban lakott egy szegény paraszt ember a feleségével, a szorgalmas lányával meg a hóhányó fiával. … Éltek – éldegéltek a szegényemberek alázatos módján. Gyerekeiket a közeli iskolákba járatták, hogy az övéknél szebb és könnyebb legyen az életük… míg egyszer csak a hóhányó parasztgyerek azt találta mondani: Édesapám! Felmegyek én Pestre szerencsét próbálni!”

Nagy bánatba esett a jó öreg, mert hát ő inkább ide, a Szakonyfaluba szánta volna plébánosnak a fiát, de hát aztán addig-addig gondolkodott a dolgon, míg végül megenyhült, és emígyen szólott: Jó van fiam, há mennyé, ha arra vágyol, de a becsületedre aztán jól ügyejjé, mer anná nagyobb kincse nem nagyon van a szegényembernek!”

És a parasztfiú, ahogy az egy rendes mesében lenni szokott, nyakába vette tarisznyáját – benne az édesanyja sütötte hamuban sült pogácsával -, és a magyar főváros felé vette az útját…

Akkor még nem tudta az a semmirekellő, büdös kölök, hogy ha politikusnak áll, akkor bizony nagyon könnyen elkaphatja a gépszíj. Úgy gondolta „papnak lenni vagy politikusnak, az majdnem ugyanaz… Mindkettő “p”-vel kezdődik… meg hát a Főkörösztény Semjénzsóti is aszonta, akár pap vagy, akár politikus, itt is és ott is csak az igét kell hirdetni…” Így hát mi mást tehetett, ha egyszer pap nem akart lenni, mint politikusnak szegődött. (sajnos!)

Pestre érve, először is beiratkozott a narancsok közé inasnak, ahol – már réges-rég elfeledve az otthoni intelmeket – magától az ifjú – bár hangosan kimonva még nem G, de a bőre alatt már bújkáló G-séggel megvert – vezértől tanulta el a bármivel történő visszaélés- és saját lábra állás fontos mesterségét. Ezért aztán, amikor mestere és tanítója Mivezér úrrá és Magyarország királyává kiáltotta ki magát – persze nem így nyíltan, hanem elcsalt választások eredményeképp… -, onnantól kezdve a Parasztfiú Papokkalegykövetfújó-Politikussá (így lett ő a 3P!) vált, a tanultakat pedig már élesben kezdte alkalmazni. Ekkoriban történt meg az, hogy így kiáltotta el magát: „Kukurikú édes Gazdám (ez a G nem az a G…), add ide nekem a fényes rézkrajcáromat!…” Ami narancséknál már akkor azt jelentette, hogy aki közel van a tűzhöz (mint például és többek között mr. 20% Kósa vagy mr. 20-30% Papcsák), az elindulhat rabolni. (sajnos!)

Közismert, hogy Budapest V. kerületében a talaj terméketlen. Emiatt ott nagyüzemi mezőgazdasági földművelés nem folytatható. Ennek ellenére a kikupálódott 3P! nagy lehetőséget látott a feladat mögött, és ura legnagyobb megelégedésére, ott polgármesterré lett. És csodák csodájára, rögtön kapott is egy belvárosi tanyaprogram keretében a Hold utcai piac vezetése – benne a mi jómadarunk tág zsebével – 230 milliós vissza nem térítendő támogatást. Örülne is ennek a hírnek az otthonmaradott család, mert hisz akkor segíteni tudhat a gyerek a keservesen megtermelt javak értékesítésében, debizony abban a piciny faluban akkora a szegénység, hogy az igaz szó nem jut el odáig… És bár sok mindent tanult a tékozló fiú, igazán csak egy valamit vitt tökélyre: rézkrajcár helyett az aranypénz csillogtatását és ennek alkalmazási módozatait. Urának nem okozva csalódást – aki ekkorra már elnyerte a G titulust -, a belvárosi földek helyett, az ott fellelhető legnagyobb kincshez, a lakásállományához nyúlt hozzá, ami rövid időn belül egy igen érdekes átalakuláson ment keresztül. De nem az anyaga veszett el – hisz a newtoni fizika alaptörvénye szerint az nem is veszhetett el -, hanem annak tulajdonosi szerkezete alakult át. Ahogy azt az országban – dakota helyett – a nem mimagyar népek szokják mondani: „Elvesztette köztulajdon jellegét!”…

Se szeri, se száma nem volt az így megmásult lakásoknak… a parasztgyerek pedig – hiába tanult annyit – még a magának megszerzetteket sem tudta számba venni, pláne nem tudta – és a mai napig sem tudja – azok pontos méreteit! Mindennek ellenére persze itt is eccerű (eccerű! értjük? eccerű!, by matolcsy…) lehetett volna minden, ha nem jelenik meg a színen az a fránya és kekec Juhász fi, aki a saját gondolatait kivételes állhatatossággal és leleménnyel tette közzé… Ezért végül ismét szükség lett a jól ismert segélykiáltásra: „Kukurikú édes gazdám, add ide nekem a fényes rézkrajcáromat!” … Mert hát, mint tudjuk, egy valamire való családban (a rossz nyelvek szerint maffiában) az érdekek összezárnak, és a G a bajból – persze nem ingyen – minden (NER)rokont nemhogy kiment, hanem inkább még feljebb buktat.

mese1

És ahogy telik-múlik az idő, mai mesénk ezidáig eltűnt gazembere, a szakonyfalusi 3P! Antilop, a belvárosi bársonyszékéből egészen az kereszt-narancsos agit.prop. miniszterségig bukott… Igen, kitaláltátok kedves gyerekek! A mai mesénk pont arról a propaganda miniszterről szól, akiről mára már sehol nem jelenik meg híradás, se pedig rendőrségi bűnügyi jelentés, mert mostanáig kámforrá változott, és hosszú idő után, csak ezen a héten szerdán láthattuk újra. De az eseményekkel ne szaladjunk ennyire előre, csak szép sorjában azzal a fonal-felgombolyítással…

Tehát, mint láthattátok, Budapest belvárosának első számú antilopjából azért kellett, hogy miniszter legyen, mert az V. kerületi lakáspanamába már nem látott annyira nagy üzletet, aztán meg már bele is zavarodott az ügyletekbe szegény. Ezért a G király előbb a keresztezett narancs párt parlamenti frakcióvezetői- , majd – hogy a Gülüszemű antilopós tehetsége mégse vesszen már oda, hamarjában a hatalom egyik legfontosabb minisztériumát hozatta neki létre, a hírközlés- és propagandáét, és ebbe – a minisztériumi bársonyszékbe nyomta bele az elállófülű, vagyonbevallást 100szor módosító kisköcsög seggét. (sajnos!)

mee

Ekkor G.orbán királytól kapott megszámlálhatatlan vékányi pénzzel a zsebében, azt a feladatot kapta, hogy az országot mindenféle idegengyűlölő ostobaságokkal plakátolja tele, hogy az emberek lelkét a félelem és a gyűlölet mérgező tüze égesse üszkösödő feketére!…

Mindezt persze nem hiába, mert a valódi cél itt is az volt, hogy G.orbán valamilyen furfangos módon, még többet síbolhasson el alattvalóitól. Ehhez ismét a 3P! (most már inkább négyet írnék, a negyedik a Patkány lenne, de gyerekeket nem szabad ilyen szavakra tanítani ezért maradok a háromnál) tehetsége kellett. Ez a mihaszna kitalálta, majd megszervezte és le is bonyolította, hogy az unión kívül élő, gazdag külföldiek – akik ezen oknál fogva már nem is lehetnek migránsok – jó pénzért, ellenállhatatlan kamattal és 10 éves lejárati idővel, vásárolhassanak letelepedési kötvényt. A magyar állampolgársággal aztán szabadon szálldogálhatnak Európában. Cserébe ezért a kiváltságét a már nemmigráncs fizet, antilop ofshor társai beszedik a zsét, leadják a kötelező százalékot, majd szépen jogutód nélkül felszívódnak. Aztán pedig letejelt júdáspénznek is lábakél.

Csak hát beütött a galiba…, mint ahogy annak idején az önkormányzati lakások darabszámával is, úgy itt most a kibocsátott kötvények megszámolásakor lett egy kis bibi: NEM STIMMELT SEMMI SEMMIVEL! Kitudódott, hogy milliárdok tűntek el, büntetlenül.

Na, hát bizonyára ezért kellett kámforrá válnia ennek az akasztófára való Papokkalegykövetfújó Politikus Parasztfiúnak! Így hát mit volt mit tennie a mélyszegény erkölcsű fenegyereknek, elrepült Cecília helikopterével egy kis pihenőre hogy a közvélemény elfelejtse élesen látó, a nagy lehetőségeket észre vevő szemeit… Ez a terv – mármint, hogy elfeledjék – dugába dőlt abban a pillanatban, amikor újra kiborul a szennyes az ügyvédbarát komódjából…

mese3

Azonban, mint tudjátok gyerekek, egy maffia a hozzá leghűségesebb alattvalóit sohasem hagyja az árok szélén, hanem mindenképpen megvédi. És amikor eljön az ideje – mivel a bűnös delikvens megzsarolható – valamilyen újabb piszkos munkára újra felhasználja (sajnos!) a mára kicsit megrogyott legényt. És ha már a szájára vette újra a nép, hát akkor hátvédnek sem lesz az rossz, gondolta az ura… Ennek kezdődő folyamatát láthattuk az Európai Parlament legutóbbi ülésén, ahol G.orban, aki még mindig a Magyarország nevű maffiaállam keresztapája, ismét előhúzta a skatulyából az ő drágajó Tóni barátját. És miközben a G.király a legelképesztőbb módon minősítgette Soros Györgyöt (és mindenkit, akinek köze van hozzá), aközben mellette ott ült az ország egyik legnagyobb bűnözője! …

És az európai parlamenti képviselők képébe tolva mutatta meg mindenkinek, hogy mindenre, a legbizarrabb dolgokra is képes: „Minden magyar és mimagyar számára legyen végre világos, hogy még arról is csak egyedül én döntök, mi történjen egy mindenki által köztudottan közveszélyes nagystílű bűnözővel! Ha úgy akarom – és láthatjátok: úgy akartam és úgy is lett – minden következmény nélkül és állandó sorosozás közepette, akár a legmagasabb európai nyilvános fórumon is megmutathatom és a közéletbe bármikor visszahozhatom az ország egyik legnagyobb nettó politikusbűnözőjét! Naugye!!!” – mormogta magában, repedezett szájaszélét tapló nyelvével végigszántva az elmebeteg magyar király!

Talán nem tévedünk nagyot a jóslatunkkal, amikor azt feltételezzük, hogy újabb súlyos bűntényi feladatok végrehajtása előtt áll a 3P-nertárs… új idők járnak, ébredezik a nép, nem tűrhető az önállóságuk, valamit tenni kell ellene… kell a mihaszna esze… ezért került vissza a száműzetésből.

Kedves meseolvasó barátunk! Nem kellene az ilyen jelenségekkel szemben fellépnünk?

Itt a vége, de ne fuss el véle, hanem állj fel, gyere te is, hallasd a hangodat, mert nem hagyhatjuk, hogy a kárunkra történt meggazdagodásuk büntetlen maradjon!

loading...

97 Comments

 1. tetszett a mese, ugyan hozzafuznem : aki irta valsz egy irigy geci, aki nem lehetet eleg nagy maffiozo a maga haza tajan, de ez nem zavart nagyon, elvezetem a meset, remelem gyerekeidnek is elmeseled majd gecikem…..

 2. Ha nincs stílusod Jabronka Richard, akkor inkább írj a magad stílustalansága szerint, de ne utánozz olyanokat, akik mese formában közölnek! Nem fair dolog! Annyira nem igaz, amit ide-hánytál, hogy még mesének se menne el, nem valóságnak, de úgy látom te benne maradtál és nem tudsz kiszabadulni az mszp- mesevilágból, amit Gyurcsány Ferenc képviselt közismerten. Miattatok volt kénytelen többet hazudni, mint amennyit általában szokott, mert a te bandád nem tudott kormányozni, csőd csőd hátán maradt utánatok! Ne ugassatok be a pálya széléről! Nem osztunk nektek többé kártyát! Ne ócsároljátok a mi hazánkat és a mi vezetőinket! Megbuktatok, lebuktatok, elbuktatok! “Hazudtatok reggel, éjjel meg este”! Takarodjatok a fenébe, hazátlan bitangok!!

 3. Majd ha esetleg felhúzza orbán a naciját, majd gondolkozz el azon. hogy hogyan lehet egy egyszerű , buta gázszerelőből az ország egyik legnagyobb milliárdosa.

 4. Csodás MESE “BIRKA” magyarságnak! PEDIG–több száz lámpavas –JÓ ERŐS “ELMŰS”–Várja a “csimpaszkodnl” VÁGYÓKAT! ÉL–még-a KÖTELES MESTERSÉG,! “IS”!

 5. mesétől független előszedhetnéd a negyedikes-ötödikes magyar könyved és megtanulhatnád a helyesírást
  mondjuk ettől még tolvaj bandáról szól a mese ,az igaz

 6. egyáltalán nem, csak magának értelmezési gondjai vannak…de ezért nem a commentelő a hibás 🙂

 7. maga tényleg ennyire egyszerű ,mint faék ?! tényleg nem érti mit irtam ?! akkor ki is a nagyon hülye, maga szerencsétlen bunkó ?! de ez már legyen a maga problémája 🙂

 8. ez a maximum amit kibír magából izzadni?! ez túl karcsú…:-) még sértésnek is gyenge !!!!
  szerencsétlen debil nem vagyok sem MSZP-s , sem Tyúk
  összekever a kedves mamával 🙁

 9. szánalomra méltó , amit itt összeizzad….de ennyi telik magából 🙂
  részemről itt a vége , mert bizonyos szint fölött nem süllyedek le bizonyos szint alá , ego én a magáéra……..
  na pá 🙂

 10. Volt sjnos, miazhogynagyonishazudtunkreggeldélbenmegeste flepnis Fletó, és amíg erre sokan emlékeznek, na meg az ellenzéki agóriát látva, kizárólag a Fidesz rúghat labdába. Ennek lehet örülni, vagy lehet sajnálni, az nem igazán változtat a dolgon, hogy ezt bizony hosszú időre, és nem kicsit, nagyon elkúrta a Fletó.

 11. mért ? csak egy felé lehet fordulni ?? van olyan párt ami még nem volt kormányzáson ..pont mint a migránsozás ha gecorbánc ellen van valaki rögtön migránspártoló .. NEM , NAGYON NEM .. DE ATTÓL HAD ÚÚÚÚTÁLJAM MÁR EZEKET A TOLVAJOKAT .. a nép nyomorog kizsigerelve ők meg 7 év alatt MIND MILLIÁRDOS LETT .. a fizetéséből ??? ha-ha-ha .. nem lesz jó vége ha így folytatják ezek az aljas férgek .. emlékszem még holmi csaura vagy cseszku !! arra is emlékszem mi lett a vége !! az biztos hogy a népnek elege van belőlük ..

 12. Mi lényegesen rosszabbul éltünk Fletó ámokfutása alatt, akkor aztán tényleg nem volt más, csak létbizonytalanság, vegetálás. Lehetne persze másik irány is ezen a kettőn kívül, de ha jól szétnézünk, láthatjuk, hogy nincs. Még kibontakozóban se. Az ellenzéknél ha 3-an vannak, már marják egymást, két pártra szakadnak…

 13. ez hazugság ! sokkal jobb volt az élet .. most van az hogy csak a gazdagok a nép meg éldöglődik PEDIG MOST NINCS ÉS NEM VOLT VILÁGVÁLSÁG .. Gyf idején volt ezt ugye tudjuk .. ennyi szegény mint most ezek a tolvajok alatt van nem volt az 1960-as évek alatt sem .. most a 4,5 millió szegények országa vagyunk és pár 100 ezer a milliárdos .. le vele .. takarodjon ahova való a tolvajok közé a börtönbe .. annyit lopnak és teljesen nyíltan pofátlanul gátlástalanul hogy tátott szájjal ledermedve állunk ekkora pofátlanság láttán .. csaura emlékszem nagyon emléákszem .. pláne a végeredményre .. ha így folytatja ………………………………. azt kapja amit megérdemel ..

 14. a flepnis az a gecorbánc nem tuttad ?? hisz grázba járt kezeltetni magát HÓNAPOKIG !!! .de most elcsípték hál ISTENNEK a lopásával csalásával .. he-he-he ..az este volt a híradóban a csalása amit számlákkal igazoltak fel is jelentették .. csak elkapják a korsót* .. . vagy orsóst 🙂

 15. Miért mondanám? Szó szerint nyomorogtunk. Fizetések szart se értek, családi pótlék stagnált, gyerekek utáni adókedvezmény csökkent! Rezsi az egekben, devizahitel pedig az én fizetésemet egy az egyben elvitte. Nem, nem vettem fel felelőtlenül. Saját családi ház felújítására vettem fel, többet is adtak volna, 45ezer volt az induló részlet, 1 év múlva meg 180. Orbán alatt végtörlesztettem.
  Munkahelyem ugyanaz volt.

 16. a davizahitelt KÖSZÖND GECORBÁNCNAK .. 2001-BEN EZ HOZTA BE !! nem értem mért hazudjátok mindig másra !! pofátlanság !!
  AZT SE FELEJTSD EL HOGY 2010-BEN MENNYI VOLT AZ ÁRFOLYAM ÉS MENNYI LETT AMIKOR A FASISZTAFITYMASZISTA CSÜRHEBANDACSORDA MEGSZÓLALT.. NÉZZ UTÁNA AMIÉRT OLYAN SOKAT FIZETTÉL AZT GECORBÁNCNAK KÖSZÖND.. a családi pótlékot ezek sem emelték miket beszélsz te ?? én már csak tudom .. éééés minden évben folyton kérni kell !! hiába tanuló a gyerek !! a részletek felemelését is gecorbáncnak kell megköszönnöd .. hiszen ahogy a kandzsi megszólalt a forint árfolyama azonnal 20 forinttal gyengült .. aztán még tovább .. 2010-ben a frank árfolyama 184ft ( http://www.vaminfo.hu/Rate/Archive/2010-03 ) forint volt és most mennyi ??? na ne fogd másra amit ezek a mocskok ezek a gecorbánci aljas férgek csináltak .. le velük .. a mocskos tolvaj csaló harácsoló népnyúzó rabszolgatartó kizsákmányoló aljas mocskos férgekkel ..

 17. Orbánék átvettek egy totál lerabolt országot, amit talpra állítottak. Hogy eközben nekik is jut szépen, azt nem sajnálom. Már a dédszüleimtől is csak elvett mindent a sammihez nem értő akkori bunkó, proli banda. Ezek ennyit tudnak. Elvenni, amit más az eszével, képességeivel megteremtett, amit generációk létrehoztak. Soha többé szemkilövetős, padláslesöprős kommunistákat!

 18. nagy tévedésben vagy Bajnaitól a VILÁGVÁLSÁG UTÁN
  egy felhozott országot vett át a gecorbánc SAJÁT BEVALLÁS MIKROFONBA MONDTA (!) nem kéne hazudni !!
  jut nekik szépen ???? !!!! nekik nem szépen jut hanem MINDEN JUT a nép éhen döglik se egészségügy se oktatás csak a lopás a csalás a rabszolgatartás .és igazad van

  “Ezek ennyit tudnak. Elvenni, amit más az eszével, képességeivel megteremtett, amit generációk létrehoztak”

  soha többet olajszőkítő vasúti vagonokkal lopó népnyúzó kizsákmányoló rabszolga sorba taszító saját zsebét tömő kizsigerelő 64 adót nyakunkba szakító mocskos aljas férgeket kezdve a tolvaj lopó gecorbáncon végig a többiig .. járjon úgy mint az elődje a szomszédban .. valami csau , vagy cseszku* .. ilyen aljas szemét rohadt aljadék kormánya MAGYARORSZÁGNAK MÉG SOSE VOLT !!
  KAPJA AZT AMIT MEGÉRDEMEL ..”habár fölül a gálya és alul a víznek árja AZÉRT A VÍZ AZ ÚR” !! (PETŐFI)

 19. Hello! I know this is kind of off topic but I was wondering which
  blog platform are you using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for
  another platform. I would be awesome if you could point me in the
  direction of a good platform.

 20. Autoliker, facebook auto liker, Auto Like, Working Auto Liker, Facebook Liker, Auto Liker, auto like, auto liker, autoliker, Increase Facebook Likes, Photo Auto Liker, Photo Liker, Autoliker Facebook, Fb Autoliker, Status Auto Liker, Status Liker, autolike, Autoliker, Facebook Autoliker, Facebook Auto Liker

 21. Hello, i feel that i saw you visited my weblog thus i came to “go back the choose”.I’m attempting to in finding things to improve my website!I assume its adequate to use a few of your concepts!!

 22. เพิ่มไลค์คนไทย, กด Like, Up Like Fanpage, บริการปั้มไลค์ฟรี, บริการเพิ่มไลค์เฟสบุ๊คให้แฟนเพจ, ไลค์แฟนเพจได้สูงสุดหนึ่งล้านไลค์, เพิ่มไลค์เพจ ราคาถูก, รับทำไลค์แฟนเพจจำนวนมาก, กดไลค์, จ้างปั้มไลค์, รับจ้างกดไลค์, รับจ้างปั้มไลค์, ปั้มไลค์แฟนเพจ, ไลค์เพจ, บริการปั้มไลค์แฟนเพจฟรี, ปั้มรูป, จ้างไลค์, รับเพิ่มไลค์แฟนเพจ เป็นการโปรโมทแฟนเพจ เพื่อเพิ่มยอดขายสินค้าได้, รับไลค์แฟนเพจ, ปั้มไลค์เพจ Facebook, Auto Like, จ้างเพิ่มไลค์, รับปั้มไลค์รูป, Like Fanpage, รับเพิ่ม Like Fanpage Facebook ราคาพิเศษ เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการเพิ่ม Like Fanpage ให้ดูเป็นความน่าเชื่อถือของร้าน, จ้างกดไลค์, ปั้มเพจ เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการยอดไลค์เพจเพจเยอะๆ, ปั้มเพจเฟสบุ๊ค, เพิ่มไลค์ฟรี, ปั้มไลค์ทั่วไป, ปั้มไลค์ง่ายๆ, เพิ่มไลค์, รับทำเพจเฟสบุ๊ค, ปั้มไลค์เพจคนไทย, ปั้มไลค์ครบวงจร, รับปั้มไลค์เพจ, ปั้มโพสต์, เพิ่มไลค์แฟนเพจ ราคาถูก, ปั้มไลค์มือถือ, แฟนเพจพร้อมยอดไลค์, รับเพิ่มไลค์, Add Like Fanpage, ปั้มไลค์ราคาถูก, รับทำไลค์ครบวงจร, ปั้มยอดไลค์เป็นคนไทย 100%, ปั้มไลค์เพจฟรี, เพิ่ม Like, ปั้มไลค์สถานะ, รับ Like Fanpage, ปั่นไลค์, ปั้มไลค์เฟสบุ๊ค, ปั้มไลค์ฟรี, ไลค์คนไทย 100%, ปั้มไลค์ ในโทรศัพท์, ปั้ม Like ฟรี, จ้างไลค์รูป, ไลค์แฟนเพจเฟสบุ๊ค, กดไลค์แฟนเพจ, ปั้มเพจ, ปั้มไลค์รูป Facebook, ปั้มไลค์เพจ, โกงไลค์, รับจ้างเพิ่มไลค์, การเพิ่ม Like เป็นการเพิ่มโอกาสทางการขายสินค้าของคุณนั่นเอง ด้วยงานบริการเพิ่มไลค์แฟนเพจระดับมืออาชีพ ประสบการณ์การทำงานหลายปี, ปั้มไลค์รูป, ปั้มไลค์รูปเฟส, รับสร้างแฟนเพจพร้อมยอดไลค์, บริการเพิ่มไลค์แฟนเพจฟรี, กดไลค์รูป, Pump Like, เพิ่มไลค์แฟนเพจ, รับไลค์ครบวงจรทั่วไทย, รับทำเพจสินค้าพร้อมยอดไลค์, ไลค์แฟนเพจ, ปั้มไลค์, บริการเพิ่ม Like ให้แฟนเพจของคุณ โดยทีมงานระดับมืออาชีพ ในระยะเวลาอันสั้นและราคาถูก รับประกันไลค์จากคนไทย 100%, ไลค์แฟนเพจราคาถูก, รับเพิ่มไลค์แฟนเพจเฟสบุ๊ค, เพิ่มไลค์เพจ, ซื้อไลค์แฟนเพจ, ปั้มไลค์ Facebook

 23. ปั้มไลค์.com แหล่งแลกไลค์สำหรับคนไทย ระบบแลกไลค์ที่ดีและเสถียรที่สุด ในปัจจุบัน! ปั๊มไลค์ ปั๊มไลค์บนมือถือ แลกไลค์ โกงไลค์ แฮกไลค์ รูป โพส สเตตัส วีดีโอ คอมเม้น แฟนเพจ ผู้ติดตาม Like Hacklike Pumplike Instagram Youtube Twitter และอีกมากมาย ฟรี!

 24. Please let me know if you’re looking for a author for your
  site. You have some really good posts and I feel
  I would be a good asset. If you ever want to take
  some of the load off, I’d absolutely love to write some articles
  for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please shoot me an e-mail if interested. Thank you!

 25. I’m really enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which
  makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did
  you hire out a developer to create your theme? Fantastic
  work!

 26. Hello, i think that i saw you visited my blog so i came to “return the favor”.I’m trying to find things to improve my site!I suppose
  its ok to use some of your ideas!!

 27. I got this web site from my pal who shared with me concerning this website and now this time
  I am browsing this web page and reading very informative
  articles or reviews at this place.

 28. My brother suggested I might like this website.
  He was once totally right. This put up actually
  made my day. You cann’t believe simply how so much time I had spent for this
  information! Thanks!

 29. Thanks for the marvelous posting! I really enjoyed reading it,
  you are a great author. I will always bookmark your blog and will often come back someday.
  I want to encourage that you continue your great
  writing, have a nice morning!

 30. Someone necessarily assist to make critically articles I would state.
  This is the first time I frequented your website page and
  to this point? I surprised with the analysis you made to create this actual submit incredible.
  Magnificent task!

 31. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a weblog site?
  The account helped me a applicable deal. I have been tiny bit familiar of this your
  broadcast offered bright transparent concept

 32. Have you ever considered publishing an ebook or guest
  authoring on other sites? I have a blog based upon on the same ideas you discuss
  and would love to have you share some stories/information. I
  know my audience would appreciate your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e
  mail.

 33. Pretty great post. I simply stumbled upon your weblog and wished to say that I have really
  enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing
  on your feed and I’m hoping you write once more soon!

 34. The 2018 recipients of this University of Washington’s prestigious teaching awards may be from fields ranging from social work to surgery, but one thing they have in common 3 week diet is their ability to inspire students. thanks for the information here. also find information regarding 3 week diet.

 35. Definitely believe that which you said. Your favorite
  reason seemed to be on the net the simplest thing to be aware
  of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they plainly
  don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole
  thing without having side effect , people could take a signal.
  Will probably be back to get more. Thanks

 36. Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The overall look of your site
  is magnificent, as well as the content!

 37. Hi! This is my 1st comment here so I just wanted to give
  a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your articles.
  Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects?
  Appreciate it!

 38. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is valuable and everything. But imagine if you
  added some great pictures or videos to give your
  posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips,
  this blog could certainly be one of the greatest in its niche.
  Superb blog!

 39. Greetings! I know this is kinda off topic but I was wondering
  if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and
  I’m having trouble finding one? Thanks a lot!

 40. wonderful publish, very informative. I wonder why the opposite specialists of this sector do not notice this.
  You should proceed your writing. I’m sure, you’ve a huge readers’ base already!

 41. Woah! I’m really digging the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult toget that “perfect balance” between usability and appearance. I must say you’ve done a very good job with this.Also, the blog loads very quick for me on Safari.Excellent Blog!

 42. I’m gone to convey my little brother, that he should also pay a visit this web site on regular basis to obtain updated from latest news.

Leave a Reply

Your email address will not be published.