Botrányos interjút adott Orbán húsvétkor – elismeri, hogy a magyar milliárdosok akarata a mérvadó

Kép forrása: Facebook

Háromszor olvastam újra azt a mondatot a kormányfő Magyar Időknek adott interjújából, ahol ugyan az „ellenséget” támadja, mégis elismeri, hogy a békés együttéléshez arra van szükség, hogy ne rugózzunk a legtehetősebbek akaratának érvényesülésén.

Az ominózus mondat így hangzik:

„Ha elfogadnánk, hogy Brüsszelből vagy más politikai, pénzügyi központokból diktáljanak, hogy magyar vagy amerikai milliárdosok mondják meg, hogy mi legyen hazánkban, akkor konfliktusaink sem lennének”.

Magyarországon magyar milliárdosok mondják meg, hogy mi legyen hazánkban, hiszen Mészáros Lőrincen keresztül a kormány a piacot is leuralja. Ha úgy tartja kedve, felvásárolja a médiát vagy akár a fél Balatont a kedvenc gázszerelőjén keresztül, de az már bántja a csőrét, ha Soros György az alapítványain, egyesületein keresztül ügyeket támogat akár a gyermekéhezés felszámolása, akár az emberi jogok vagy éppen az oktatás esetén. A kormányfő attól sem riad vissza, hogy ellehetetlenítse a CEU működését, csak mert nem bírja elviselni, hogy a strómanjaival képtelen irányítani a civileket és a „külföldi erők” által finanszírozott, világszerte elismert oktatási intézményeket. Ha sikerülne megszüntetnie ezeket a redundáns tényezőket, ahogy fogalmaz: nem lennének konfliktusai, ha elfogadjuk a magyar milliárdosok akaratát.

Az interjúban a miniszterelnök sablonos sorosozásba kezd:

„Nem hiszem, hogy a polgári értelmiség szívesen árulna egy gyékényen azokkal, akikről a hamarosan elfogadandó törvény eredményeképpen világosan kiderül: külföldi pénzen, külföldi érdekeket szolgálva, külföldi megbízásból végzik a tevékenységüket”. Szerinte „az egész ügy arról szól, hogy Soros György a nyilvánosság elől rejtetten, magyarországi szervezetein keresztül temérdek pénzzel támogatja az illegális bevándorlást”.

Azt mondom, hogy Soros Györgyöt nem szabad lebecsülni, egy nagy hatalmú, mindenre elszánt milliárdos, aki nem ismer se istent, se embert, ha az érdekeiről van szó. Meg akarjuk védeni Magyarországot, ezért vállalnunk kell a küzdelmet is – magyarázta, és az interjúban Margaret Thatchert is idézte:

„Mindig örülök, ha a személyemet támadják, mert ez azt jelenti, hogy a politikámat nem tudják”.

El kell keserítenünk Orbán Viktort, ugyanis épp a politikája miatt támadják a személyét, mert az nem más, mint egy nem túl nagyra nőtt diktátor kis gömböccé válása, mellőzvén a magyar érdekeket….

loading...