Botrányos interjút adott Orbán húsvétkor – elismeri, hogy a magyar milliárdosok akarata a mérvadó

Kép forrása: Facebook

Háromszor olvastam újra azt a mondatot a kormányfő Magyar Időknek adott interjújából, ahol ugyan az “ellenséget” támadja, mégis elismeri, hogy a békés együttéléshez arra van szükség, hogy ne rugózzunk a legtehetősebbek akaratának érvényesülésén.

Az ominózus mondat így hangzik:

„Ha elfogadnánk, hogy Brüsszelből vagy más politikai, pénzügyi központokból diktáljanak, hogy magyar vagy amerikai milliárdosok mondják meg, hogy mi legyen hazánkban, akkor konfliktusaink sem lennének”.

Magyarországon magyar milliárdosok mondják meg, hogy mi legyen hazánkban, hiszen Mészáros Lőrincen keresztül a kormány a piacot is leuralja. Ha úgy tartja kedve, felvásárolja a médiát vagy akár a fél Balatont a kedvenc gázszerelőjén keresztül, de az már bántja a csőrét, ha Soros György az alapítványain, egyesületein keresztül ügyeket támogat akár a gyermekéhezés felszámolása, akár az emberi jogok vagy éppen az oktatás esetén. A kormányfő attól sem riad vissza, hogy ellehetetlenítse a CEU működését, csak mert nem bírja elviselni, hogy a strómanjaival képtelen irányítani a civileket és a “külföldi erők” által finanszírozott, világszerte elismert oktatási intézményeket. Ha sikerülne megszüntetnie ezeket a redundáns tényezőket, ahogy fogalmaz: nem lennének konfliktusai, ha elfogadjuk a magyar milliárdosok akaratát.

Az interjúban a miniszterelnök sablonos sorosozásba kezd:

„Nem hiszem, hogy a polgári értelmiség szívesen árulna egy gyékényen azokkal, akikről a hamarosan elfogadandó törvény eredményeképpen világosan kiderül: külföldi pénzen, külföldi érdekeket szolgálva, külföldi megbízásból végzik a tevékenységüket”. Szerinte „az egész ügy arról szól, hogy Soros György a nyilvánosság elől rejtetten, magyarországi szervezetein keresztül temérdek pénzzel támogatja az illegális bevándorlást”.

Azt mondom, hogy Soros Györgyöt nem szabad lebecsülni, egy nagy hatalmú, mindenre elszánt milliárdos, aki nem ismer se istent, se embert, ha az érdekeiről van szó. Meg akarjuk védeni Magyarországot, ezért vállalnunk kell a küzdelmet is – magyarázta, és az interjúban Margaret Thatchert is idézte:

„Mindig örülök, ha a személyemet támadják, mert ez azt jelenti, hogy a politikámat nem tudják”.

El kell keserítenünk Orbán Viktort, ugyanis épp a politikája miatt támadják a személyét, mert az nem más, mint egy nem túl nagyra nőtt diktátor kis gömböccé válása, mellőzvén a magyar érdekeket….

13 Comments

 1. azért már milyen gáz, h Indiai Szikh-ek éhbéres munkásai lettek a magyarok ? ez a rendszerváltás eredménye kérem..

 2. Azt azért még semki nem fejtette ki, a Teheránban való atomgyártás kinek a külföldi érdeke? A magyar milliárdosoké netán?Ez is megérdemelne egy misét, a nagy magyar nemzeti békeharc jelige címén.

 3. Ahogy eddig is mondtam. Orbán derekasan kiszolgálja a multikat.
  Amit leírt (többesszámban) a szakdolgozatában, -amikor még erősen LIBERÁLIS eszméket vallott- ahhoz tartja is magát.
  Úgy Magyar, Nemzeti és Keresztény ez a faszi…ahogy egy japán gésa… !!!

 4. Ez a cikk és a mai napi M1 hírei mélységesen felháborítottak! Hová jutott ez az ország, a közmédia és mit képzelnek magukról egyes emberek?!? 15 óra után hallottam egy olyan műsort a rádióban, (Riporter: Rendszer Zsuzsa), amely a klerikákális érzületű kortársaim üldözöttségét kívánta illusztrálni. Ez az egész legalább csúsztatás, de inkább egyszerűen hazugság volt! Nem hinném, hogy én vagy a velem egy korúak lennének az ún. “Kádári üldözöttség” hiteles tanúi!!! Ez egy röhej!!!

 5. Birkaországunk legelső külföldről támogatott Zembere = a felcsúti Orbán. Fizeti: Putyin et., utasítgatja mikor mit tegyen = Putyin et.

 6. Én nem értem, hogy magukat értelmesnek gondoló embereknek miért problémás meglátni, hogy “általában” mi a hatalomba törekvők érdeke!
  Arisztotelész megmondta: “A demokrácia a gazdagok tülekedése a hatalomért”

  A hangzatos címek mögé bújás, (Haza, szabadság, béke, demokrácia stb…) csak az álca…

 7. Annyira jól sikerült megvédeni a hazát hogy a határzár el is bontható.Belépéskor közölni a menedékkérővel itt 84e ftért lehet dolgozni,57ért lehetsz közmunkás ebböl a lakhatást ól az étkezést minden saját zsebből megy.Ennyit kap a szerencsétlenebb sorsú ide született magyar is.Egy darab nem maradna itt,még az országot is kikerülnék.A boldogulni,fejlődni akaró szorgalmas emberek a szakmunkástól az orvosig pedig elvándorolnak.Ez az út sehova se vezet,ez nem szabadságharc,hanem a szar takargatása..Elterelés.

 8. Azt mondom, hogy Orbán Viktort nem szabad lebecsülni, egy nagy hatalmú, mindenre elszánt milliárdos, aki nem ismer se istent, se embert, ha az érdekeiről van szó. Meg akarjuk védeni Magyarországot, ezért vállalnunk kell a küzdelmet is ellene.

 9. iZRAEL AZ ÖRÖK RETTEGÖ ES INGYEN TOLJÁK BELE A TÖBBSZÁZ ATOMBOMBAT VAGY RÁVALÓT PERSZE SZEMET BECSUKVA.MA MÁR 3-4 DARAB MINIMUM A RUSZKI SZERINT IS AMI VAN NEKI ES ITT VERI A NYALAT ES MEGTAMADNÁ IRANT MERT AKKOR NEM KELLENE SZARAKODNI SZUTYKOS ARABOK EGYMASNAK UGRASZTASAVAL HANEM HADIUTAT VAGNA KI MAGANAK AZ IRANI HATARIG AZ ÖBÖLIG ES ATOMMAL FENYEGETNE AKI UGAT -SZIRIA IRAK-HOGY AZ ÉLETÉRE TÖRNEK ES AKADALYOZZAK A VEDEKEZESBEN.JA HOGY AZ EGESZ UTCA KEKLLENE A RETKES UZSORAS SZANHIDRENES HORDANAK AZ MELLÉKES.PUTYKO HA PUTYINLENNE BEVONULNA A GOLANRA ES 24 ORAT ADNA A A FÖZSIDÓNAK HOGY A LABAI ELÉ TEGYE AZ ATOMKÓDOKAT ES SILOKULCSOKAT TERVRAJZOKAT ES KOTRODJON MIND AZ USABA TORONYIRANT VAGY UVEGHEGY LESZ A SEGGUK ALATT.HA A TAKKKNYOss rokonsag höbörög az usa veret sziva akkor odabaszni washingtonnak new yorknak es csend lesz kussolva

Leave a Reply

Your email address will not be published.