Leleplezték Simicskát – nézd meg, mi rejlik a felszín alatt!

fotó: nol.hu

Az Európa Blokk ezúttal Simicska Lajosról hozott le új anyagot, nem is akármilyet. Az Ellenszél utánközli, változtatás nélkül:


Simicska Lajosról mindezidáig csak annyit tudtunk, hogy van… 27 évig a médiában szinte egyetlen fotó, vagy egyetlen híradás sem jelent meg róla, most hirtelen – ahogy mondani szokás – még a csapból is ő folyik.
Pedig a fidesz összes disznóságában benne volt, a párt alapembereként súlyos gazdasági bűnök elkövetésétől sem riadt vissza. Ő volt az, aki a háttérből felépítette, győzelemre vitte és hosszú évekig működtette az állami szintű maffia hatalom rendszerét. Kitalálta, hogy míg a klasszikus (pl. olasz) maffia az állam ellenében működik, és annak vérét szívja, addig ugyanezt a maffia-szerű tevékenységet a hatalomban is lehet csinálni. Ő volt az agy, viktor pedig hozzá az arc. A vállalkozás teljes sikerrel járt. Előbb 1998-ban, végül pedig 2010-ben a politikai- és gazdasági hatalom ennek a két gazembernek a kezébe került.

Aztán két évvel ezelőtt Simicska hirtelen megvilágosodott és rájött, hogy a 30 évig legjobb barátja mekkora egy G.ci. Pedig csupán csak annyi történt, hogy 2014-ben jó ösztönnel érezte meg, hogy ennek az “illiberális állam”-politikának, amit G.orbán az országunk jövőjének megszabott, törvényszerűen csak egy nagy bukás lehet a vége! Ezért egyszerűen fogta és lenyúlta, bespájzolta magának a közösen megszerzett sokmilliárdnyi lóvét, majd az elhíresült G-napon szakított… Az így kifosztott diktátornak újra kellett építenie azt az „egzisztenciát”, amivel kézben tudja tartani hatalmát,, ezért a Traktor- és Falopó Vejével, meg a Butángázos M. Lőrinc barát okos arcának és polihisztor kezének segítségével most már csutkára kirabolta az országot (így nyilatkozik erről Komjáthi Ferencné nevű mimagyar egy fb-hozzászólásában:

„Simicska abba a tányérba szarik ami előtte etette ő lenne most Mészáros ha nem akart volna kabzsí lenni ha meg mondani akar valamit akkor végre modja”/sic!/…),

miközben a forró fejében megálmodott rendszerszintű átalakítást megtorpanás nélkül végrehajtatta. Maga alá gyűrte a teljes politikai ellenzékét és a sajtót, nyugat-európai mintájú demokráciából keleti típusú önkénybe vitte ezt az országot. Egy olyan diktatúrába, amiért – mert nyilvánvaló, hogy minden önkény egyszer csúnya véget ér – a Lajos jó előre szólt, hogy ezt már ne tegye…

A 2018-as választások előtt Simicska – hogy visszaszerezze gazdasági hatalmát – színre lépett, és a korábbi elbújós magatartásával szöges ellentétben, most róla és Ádám fiáról harsog a sajtó. Miközben Simicska új kedvence a jobbik – ebből is látszik a gátlástalansága – nagyon célzottan és tudatosan készül a hatalomba, ezzel párhuzamosan úgy tűnik, hogy a fiával karöltve, a Visszatérő Márnembarát is sikeresen erodálja G.orbán uralmát. Kialakulni látszik egy új politikai- és gazdasági konglomerátum, amely a jövő évben akár a választásokat is képes lehet megnyerni.

Amint az eddig leírtakból is jól látszik, ezekre a folyamatokra sem a demokratának mondott pártoknak, sem pedig az utcán küzdő civileknek nincs valódi ráhatása. Miközben a magyar parlament ál-demokratikus pártjai saját túlélésük érdekében kollaborálnak, illetve ugyanerre a koncra újak (pl. a Momentum) is bejelentkeznek, és miközben a jövőjüket féltő emberek civil tüntetéseken próbálják megmenteni, és visszavinni a fejlett európai országok közösségébe a hazájukat, aközben annak a NEMKÍVÁNATOS változásnak van a legnagyobb a realitása, hogy a mai szélsőjobb – nem kisebb segítséggel, mint egy Simicska doktorral – mégis képes lesz megcsinálni a maga politikai- és gazdasági bizniszét!

És a szégyen az, hogy most ezen a térfélen, a demokrata-oldalon, ennek az egyébként nettó bűnöző Lajosnak nagyon sokan szurkolnak azért, hogy ha már a pártok és a civilek nem tudják leverni G.orbánt, akkor legalább ő tegye ezt meg… Hogy ennek az az ára, hogy a szélsőjobb kerül hatalomra? Na zágson (mondaná Hitler)…
Ez a nagy szégyen!

Hová jutott ez az ország, hogy sem a pártjai és sem a népe nem képes irányítani a saját helyzetét? Miképp fordulhat elő akár csak a lehetősége is annak, hogy egy ország vezetése, sorsa és jövője lényegében egy maffia-háború kimenetelétől függjön? Mert aki most – illetve bármikor is – Simicska Lajostól reméli a mai diktatúrából a szabadulást, az nagyon téved! Hiszen többek között neki köszönhetjük azt, amiben ma élni kényszerülünk, és ha a jövőben egy új antidemokratikus hatalom születik – amelyik jelenleg csak a Jobbik lehet -, abban neki is fontos szerepe lesz. És az ugye megvan, hogy a jobbik az egyetlen (ráadásul parlamenti) párt, amelyik az európai demokráciát nyíltan elveti…

Térjünk már észhez emberek!!!

Itt egy újabb nyomós érv, amiért a 2018-as évi választásokat nem szabad megvárnunk. Hanem még előtte kell megdöntenünk a G.beteg uralmát! Vissza kell állítani a kétfordulós választási törvényt, a régi választási körzeteket, valamint egyenlő jogokat és lehetőségeket kell adni minden magyar választópolgárnak – legyen az akár külhoni-, akár külföldön dolgozó magyar -! Új rendszerváltozás kell!

Itt most már csak egy szó hiányzik, hogy „kinyíljon a kisbicska”! A CEU elleni törvény miatt már feszült a rugó, hát ne hagyjuk abba! Elég közel vagyunk már a győzelemhez!

Fiatalok, tiétek a jövő, nektek kell az utat megnyitni! Mi, egy vagy két generációval hátrébb állunk, de segítünk benneteket! Láthattátok a vasárnapi demonstráción, hogy mi is ott voltunk, sokan voltunk, és ugyanolyan lelkesen skandáltunk, mint ti! Akármennyire fájt is a lábunk, ott voltunk köztetek, végigálltuk, végigsétáltuk mi is a keresztutatokat!

Ezután is így lesz!  Nem félünk! Veletek vagyunk!

Folyamatos békés tüntetés kell, amiről addig nem megyünk haza, amíg ez a mai diktatúra meg nem bukik…

A tüntetésről itt olvashatsz bővebben.

35 Comments

 1. Miért kell egy jó szövegbe hazugságokat is elrejteni ? A Jobbik soha nem ellenezte és nem is ellenzi az európai demokráciát ! A Jobbik már régen kifejtette az álláspontját és azóta is nagyon sokszor, elmondta, hogy nem eu.ellenes ! Az euroszkeptikusokkal ért egyet,mert az igaz ügyeket és az igazságot képviseli ! Régóta szeretné elérni,hogy az eu. minket is egyenrangú partnerként kezeljenek : Orbán mindig csak a saját hatalma érdekében szólalt fel,sohasem a magyar nép érdekében ! Orbán azért harcol,hogy olcsó munkaerők legyünk a multiknak, és öket támogatja, a Jobbik meg pont most arra kér mindenkit ,minden polgármestert, hogy a Bérúnió nevű programjukat támogassák,mely arról szól,hogy nyolc országgal összefogva követeljék,hogy nálunk is ne csak az árak legyenek európaiak,hanem a bérek is ! Az eu. saját maguk is bevalották,hogy a befizetéseinkből visszacsúrgatott segélyeket csak célzott felhasználásra adják, és ha még lopnap is belőle a multik által kivitt haszon formájában vissza jut hozzájuk ! Nem kellene hülyíteni a népet azzal,hogy eu.nélkül nincs élet,mert igen is szép és gazdag ország vagyunk,és lenne minden,ha nem lopkodnának el mindent ! Ezért mondja azt a Jobbik,hogyha továbbra is alattvaló cselédeknek néznek ,akkor igenis jobb ha kilépünk az eu.-ból ! De mivel ez pont az eu.-nak lenne rosszabb,ezért nem fogják magyarországot kizárni ! De orbánt elzavarhatnák a világ végére is,azt nagyon megköszönnénk nekik ! És igenis vesszen a fidesz, és győzzön a Jobbik !

 2. Török Úr! /bár ez a megszolitás nagyon-nagyon túlzás/ Egy fasisztoid pártot akarnak hatalomba jutattni? Hányingerem van Önöktöl! Nem ezért az idiótizmusért küzdöttünk 89-90-ben!

 3. Ez nem más mint szerecsen mosdatás. A JOBBIK egyértelműen EU ellenes, amit rendszeresen hangoztatnak- újabban nem direkten -. A bérunió gazdaságilag megvalósíthatatlan, ha a gazdaság hatékonyságában és a versenyképességben óriási eltérések vannak. Az EU-ból történő kilépés vagy a kizárásunk elvi veszteséget jelentene az EU-nak, gazdasági összeomlást nekünk. Támogatások nélkül annyi se lett volna éves átlagban a beruházási hányad, mint az elszámolt amortizáció, tehát irány a bangladesi színvonal.

 4. Szerintem mindenki szavazzon arra a pártra amelyik neki kedves.De tegyük a Simicska és Orbán hátterét mindenki előtt világossá.Ezek alapján döntsenek az emberek,hogy hová is akarnak tartozni.Lényeg,hogy senki ne maradjon otthon,hanem járuljon az urnákhoz és adja le szavazatát.Ha ez megtörtént akkor a számlálás után kiderül,hogy ki kivel akar összeállni kormány alakításhoz és ki nem !Ha Orbánt akarják leváltani,akkor ne maradjanak otthon hanem szavazzanak !Ez lesz a kulcsa a leváltásnak !!!

 5. Ez:

  “Aztán két évvel ezelőtt Simicska hirtelen megvilágosodott és rájött, hogy a 30 évig legjobb barátja mekkora egy G.ci. Pedig csupán csak annyi történt, hogy 2014-ben jó ösztönnel érezte meg, hogy ennek az “illiberális állam”-politikának, amit G.orbán az országunk jövőjének megszabott, törvényszerűen csak egy nagy bukás lehet a vége! Ezért egyszerűen fogta és lenyúlta, bespájzolta magának a közösen megszerzett sokmilliárdnyi lóvét, majd az elhíresült G-napon szakított…”

 6. Török Miklós! Honnan is veszi, hogy a jobbik nem EU ellenes, mikor minden megmozdulásával ennek ellent mond. Lehet ez vicc, de a valóságtartalomhoz nincs köze. Az igazságosztást a jobbik magyar gárdával képzeli talán? Árulja már el nekem mi lenne itt az EU támogatások nélkül, amely nagyobb összeg volt, mint a háború után a Marshall segély, csak éppen szétlopták és nem az ország javára használták. Nagyon remélem, hogy a jelenleg tizenszázalékos jobbik sohasem lesz még csak hatalom közelébe sem.

 7. Biztos, hogy ez a jó megoldás? Mert ha mindeki otthon marad, mint a MIGRÁNS KVÓTÁS népszavazáson, akkor vakarhatja a fejét minden párt!

 8. Ez lenne az igazi csoda. Arra nem gondoltál hogy orbán a külföldi levélszavazatokkal hogyan csalhat ? Legutóbb is azt hazudta hogy mindenki a fideszre szavazott,de meggyőződni nem lehetett róla,mert azonnal ledarálták.

 9. Egyetértek. Ugyanakkor azon is el kéne hosszasan mélázni, hogy talán IGAZAT MOND.
  Éppen ettől hiteles. A FIDESZ-t megelőző kormányokról már mindent tudunk. (ők kiestek) Ami meg “maradt” azok nem vettek részt az ország lepusztításában.
  Momentum, LMP, Jobbik. Úgyhogy lehet válogatni.
  Ne adjunk hitelt azoknak, akik az elmúlt 27 évben hazavágták az országot…!!!

 10. Már most csal. Mit gondolsz, miért osztogatja a cigányoknak, meg a határon túliaknak a milliárdos közpénzeket…

 11. Ha nem a Jobbik nyer,akkor nem is lesz igazi rendszerváltás sohasem ! Több alkalom nem lesz már hogy jóvá tegyék a hibáikat akik nem rá szavaznak ! Egy év alatt már senki sem tud olyan nagy pártot alapítani,mit a Jobbik 14 éve. Akkor marad a fidesz és teljes megsemmisűlés, ha holnap nem lesznek elzavarva !

 12. “nyugat-európai mintájú demokráciából keleti típusú önkénybe vitte ezt az országot”. Mikor volt nálunk nyugat-európai mintájú demokrácia? Egyáltalán mi az? Valaki kifejtené? Amúgy jó az nekünk?

 13. .
  Én csak azét nem értem, hogy minek azokat gyengíteni, akik az ellenségem ellenségei?
  De ha mégis eljön az idő, hát akkor kell és nem előbb, mert ha előbb az csak az ellenségemnek segítek.

  Teszek én rá, hogy miért csinálja Simicska, egyébként is tudja az aki gondolkodik és figyel.
  Az a lényeg, hogy eredményes legyen és amortizálja orbánt.

 14. Igazad van. Sajnos tudtam, amit írtál. Mégis a legjobban a jobbik nevének kisbetűs írását szerettem. (Én is így SZOKOM.)

 15. A nyomorgó jobbágyság Kelet Európában politikai stratégia következménye. A kelet európai tőkés és politikus, kizárólag mély nyomorban és sötétségben tartott tömegek felett képes
  uralkodni. Ha nincs nyomor és sötétség ezeket úgy verik ki, mint a rühes
  kutyát. Ezt ők pontosan tudják és megvannak az eszközeik arra, hogy ezt a
  helyzetet előállítsák. A nyugati tőkés és politikus betömi a jobbágyai száját
  fogyasztási javakkal (egyik oldal) és polgári demokráciával (másik oldal).
  Ettől van kuss, legalább is relatíve. De ez kurva macerás dolog. Termelni kell,
  mint állat, kurva magas béreket kell fizetni, meg kell elégedni egy szar 20-30
  %-os profittal, lopni se nagyon lehet, és még a demokrata bohóctáncot is állandóan
  járni kell. Egyeztetni, meghallgatni, legalább a jog előtti egyenlőség
  látszatát fenntartani, szavazgatni, eltűrni a szabad médiát, stb. Nagyon nagy
  macera. Kelet Európa gazdasági-politikai elitje mindezt leszarja, sőt kiröhögi.
  Ha a proli elég nyomorult, akkor egy tányér levesért mindenre hajlandó lesz. Ha
  elég buta, elhiszi, amit mondanak neki. Ennyi. Egy buta és nyomorult tömeggel,
  egy kicsit is dörzsölt gazember, azt csinál, amit csak akar. EGY ILYEN ORSZÁG
  NEKEM NEM A HAZÁM. MEGVETEM. ÉS MINDENKIT ERRE BIZTATOK.

 16. Kedves ellenszél! Egy hiteles linket, vagy legalább valamit arról hogy a Momentum kapcsolatba lépett Simicskával! Gondolom nem lesz…

 17. aki még mindig egy vagy több pártrendszerbe gondolkodik az büdös hazaarulo idegenszivü patkány a demokracia hívó-fedöszavú francia forradalomtól napoleoni haboruktól szent szövetsegtöl müködő nemzetközi uzsorashorda szabadsagtipró emberölö bolygopusztitó bábja híve katonaja.magyarölő mind.vagy közvetlen népszavis elsö embert aki mindent visz es ellenörizzuk folyamatos népzavival vagy legyen atomhaboru mert az is jobb mint ezeknek a patkányoknak az egypolusu vilag terve maffia hatalma

 18. Szerintem a 18-as választást egy-az egyben elcsalják a hatalmon levők. Ezért lenne célszerű még a választások előtt elzavarni ezt a kormányt, Simicskával együtt. Jöhet szinte akárki, csak ezek tünjenek el a balfenéken.

 19. Mi volt, mi nem volt, kit érdekel.Meseszerű ez az egész.Van egy mese, aminek az a címe, Tündér Lala.
  A mi Tündér Lalánk a Simicska lehetne, mint a mesebeki kisfiú, aki a mese végére visszaszerezte az ország hatalomi szimbólumát, a jogart.Ebben az országban erre csak a
  Simicska Lajos lenne képes, mert Ő képben van és Ő a legokosabb fideszes.Nem baj, hogy pocakos, hogy hózentrógeros,hogy Ő is tróger volt, ha az ország jogrendszerét a régi mederbe tudná vissza terelni,mi szegények nagyon szeretnénk, és Ő lenne a Mi Tündér Lalánk!

 20. Ha nincs más mód, akkor a két rossz közül a kevésbé rosszat kell választani, ugyanis gondolni kell arra is, hogy az országot 2018 után is működtetni kell. Márpedig ahol a pénz, ott az úr, ott a gazdasági hatalom. Az eddig bebetonozott, óriási vagyonok bizony nagy gondot okoznának, ha egy tisztességesen tervezett jóléti programot indítanának. Tehát szükség van minden felhalmozott tőkére, pénzre, mert ugye pénzzel lehet pénz keresni és eredményeket elérni, jövőt megalapozni. Plusz, az eu-s pénzek sem jönnek olyan mennyiségben. Ezért alaposan át kell gondolni, hogy hogyan tovább, és hogy érzelmi alapon kiket távolítsunk el magunk mellől. Tudják bizonyára, hogy mit jelentett a kiegyezés egykor. A cél szentesíti az eszközt és menet közben jöhetnek a jobb megoldások fínomításai. A bölcs ember azt mondja, hogy az okos /harmadik/ ember kihasználja a másik két ember civakodását, egymás sárba tiprását, és ő győz, mielőtt azok észbe kapnának.Nem vagyok politikus, de a hosszú évtizedek alatt tapasztaltam egyet s mást. Természetesen tévedhetek. De azért jó lenne ezen elgondolkodni.

 21. Simicska nyilván nem szent, de Orbánt nem a szenteknek kell leváltani, hanem az ellenzéknek.
  Simicska pedig egyelőre a háttérből is ellenzékibb, mint a DK vagy az MSZP, akik népszavazáskor bojkottáltak, ma pedig mindketten miniszterelnöki pozícióról álmodoznak.
  Az ellenzékből ma csak azokat szabad és kell ekézni, akik nem hajlandók akár az ördöggel is összefogni Orbán leváltása és egy arányos választási törvény megalkotása érdekében. 2022-ben aztán lehet egyénieskedni. A recept az ellenzéki győzelemhez megvan a magyargerinc.hu oldalon.

 22. “Leleplezték Simicskát – nézd meg, mi rejlik a felszín alatt! ” “Aztán két évvel ezelőtt Simicska hirtelen megvilágosodott és rájött, hogy a 30 évig legjobb barátja mekkora egy G.ci. Pedig csupán csak annyi történt, hogy 2014-ben jó ösztönnel érezte meg, hogy ennek az “illiberális állam”-politikának, amit G.orbán az országunk jövőjének megszabott, törvényszerűen csak egy nagy bukás lehet a vége! Ezért egyszerűen fogta és lenyúlta, bespájzolta magának a közösen megszerzett sokmilliárdnyi lóvét, majd az elhíresült G-napon szakított… Az így kifosztott diktátornak újra kellett építenie azt az „egzisztenciát”, amivel kézben tudja tartani hatalmát,, ezért a Traktor- és Falopó Vejével, meg a Butángázos M. Lőrinc barát okos arcának és polihisztor kezének segítségével most már csutkára kirabolta az országot” most akkor kit lepleztek le?

Leave a Reply

Your email address will not be published.