Április 5 lehet hazánk Fidesztől való megszabadulásának napja

Kép forrása: Fidesz.hu

Merész megfogalmazásokba bocsátkozott az Európa Blokk. A CEU körüli tüntetések kapcsán azt írják, hogy az a változás, amit régóta várunk, akár a mai nappal is bekövetkezhet.

Merész megfogalmazásokba bocsátkozott az Európa Blokk. A CEU körüli tüntetések kapcsán azt írják, hogy az a változás, amit régóta várunk, akár a mai nappal is bekövetkezhet.

“Úgy gondoljuk, hogy G.orbánnak nagyon a bögyiben van az, hogy az Egyesült Államok elnöke még most sem tartja érdemesnek a személyes találkozást a mi kis törpénkkel, akinek hiába lett barna a nyelve Trump megválasztása után, és hiába áll örömében egyik lábáról a másikra az USA megváltozott politikája miatt… Ezért aztán, annak érdekében, hogy egy ilyen szintű találkozót valamiképp mégis kikényszerítsen, azaz, hogy végre kamerák kereszttüzében KEZET RÁZHASSON AMERIKA ÚJDONSÜLT (ugyancsak elmebeteg…) ELNÖKÉVEL, és tárgyalhasson – bármiről is – vele, a budapesti székhelyű Közép-európai Egyetemet (CEU) bezáratta…

Egy másik vélekedés szerint, a lex-CEU igazi oka az, hogy a mai magyar diktatúrában ne folyhasson olyan szintű felsőfokú képzés, amelyből a kikerülő és demokratikus és liberális értékekkel tisztában levő diplomás szakemberek veszélyt jelenthetnek a magyarországi önkényuralomra.

A diktátor azonban most elszámította magát. Azt hitte, hogy – amint az lenni szokott – a kezdeti felháborodást hamarosan a belenyugvás követi majd. Pedig a nép már javában forrongott, és a tegnapi dühkitörése az eddig történt civil megmozdulásoknak törvényszerű következménye lett. Az elmúlt 2-3 év március 15-i és október 23-i megemlékezései egyre inkább már erről a jogos elégedetlenségről szóltak, illetve legfőképpen az egészségügyi- és oktatási ágazat tüntetései tettek mély benyomást az emberekre. Egyre többen látták be, mekkora őrület az, amerre ez az ország halad. Éppen ezért végződtek kudarccal (bár ők nem ezt állítják) a hatalom által kezdeményezett népSavazások is a számukra…

G.orbán nagy FOLYTATJUK-ja mostanra kipukkadt!

Tegnap, április 4-én este, a nemzet főterén a fiatalok leültek a földre, és békésen tüntettek. “Azt beszéli már az egész város: ne írd alá Áder János!” skandálták a résztvevők.

Az alkalmi szónokok végre kimondták a rendszer problémáit, és elhangzott a megoldás is: Ezt a diktatúrát el kell zavarni! Külön örültünk, hogy végre akadt egy országgyűlési képviselő is, Kunhalmi Ágnes személyében, aki ebben a helyzetben pontosan tudta és tette a dolgát. Ezt követően Büki Zoltán civiljogi akitivista pedig bejelentette, hogy ma, azaz szerdán két óránként lezárnak egy fővárosi hidat:

8 órakor a Szabadság hidat, 10 órakor a Lánchidat, 12 órakor az Erzsébet hidat 14 órakor a Margit hidat 16 órakor a Petőfi hidat.

Mindezt addig folytatják, amíg vissza nem vonják a törvénymódosítást.

Amit látunk: a helyzet eszkalálódik!

És ami még tuti biztos: G.orbán körül a hurok egyre szorosabb lesz!

ÉLJEN ÁPRILIS (4.) 5! Hazánk keresztényfidesz-től való felszabadulásának napja!

 


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Hajdina

  Ezt a baromságot! Fogalmatok nincs róla milyen kárt tesztek az országgal!!

  • Gábor Somogyi

   Kárt, ezek a mocskos tolvajok tesznek, méghozzá felmérhetetlen.

  • László Ács

   Seggnyalókám, ha az kár szerinted, hogy az embert megtanítják gondolkodni és nem birka módjára követni valakit tényleg kár.

   • Horváth Antónia

    Igazad van ezt így nem lehet tovább tűrni , leakarja butítani a népet hogy csak bólogató Jánosok legyenek. Hajdina akkor te nem vagy tisztában azzal amit ez az törpe okoz az országnak. Már szégyellem hogy magyar vagyok egyre jobban érezni kint a magyar gyűlöletet. És mindez egy törpe miatt. Abban is kételkedek hogy nem akarja -e átjátszani az országot idegen kézre , mert ebben az is benne van ( csak megjegyzem a vízkészlet miatt).

  • László Horváth

   Világosíts fel kérlek, milyen kárt tesznek? Mert egyenlőre nincs barikád, nem gyújtanak fel autókat és a tv székház sincs ostrom alatt, mint anno.

   • Veronika Wágner

    egyenlőre MÉG !!!!!!

  • Finta László

   Lökött vagy nyanya elme oszt helyed mint akinek a ,,,,,,,,,,, nyalod !

  • Szabó László Miklós

   Ez engem is érdekelne. A legmocskosabb hazaárulás amit ez a kormánynak csúfolt briganti banda el mer követni.

 • Havas Joschy

  A Fideszesek, igen.. Ennél lejjebb már hová. ? Ez nem kormány, hanem egy tolvaj banda, amihez képest az olasz maffia csak egy szerzetesrend volt.. 3:)

  • István Tamasi

   Bízhat a fideszben:mindig van még lejjebb.

 • Hidasi György

  Sajnos Büki Zoli Akciói nemigen vezettek eddig eredményre.
  Nem szabad ilyen dolgokat előre bejelenteni, mert még a környékről is elzavarják a tüntetőket. Olyan kormány ellen tiltakozó akciókat kell szervezni amire nem lehet előre felkészülni, törvénybe sem ütközik, és hatalmasat üt! Ilyen lesz legközelebb a BKV sztrájk is, amire rá lehetne építeni egy spontán más területet érintő blokádot!

  • Veronika Wágner

   Így igaz……ezt a helyzetet most ki kell használni…..különösen úgy hogy sok helyen (külföldön ) is mellettünk állnak!!!

  • L. Hedvig

   De hát ez is be van jelentve előre!

 • Pálos Trend

  Ennyire alantas és tehetségtelen hazánkban élősködő gén-nyomorulttól már régen olvastam magyar betűvetést…- de ez a szánalom még a nyomiktól is a legalja!!!
  “Az alkalmi szónokok végre kimondták a rendszer problémáit, és elhangzott a megoldás is: Ezt a diktatúrát el kell zavarni!”
  Megoldásként elzavarás? – aztán jönnétek Ti Demszkynheadestől + Bajnaistól…- gyurcsival a metszett faszotokon?!
  Nyomorék geci! Látszik még nem vert L buzi apád aki anyád is; – de nem kóser!!!…:(
  Ugyan már…: Április 4. – Kommunista-bolsevik zsidók ünnepe amire a hazai jól élő magyargyűlölő sáskahad holmi fáradt Talmuddal és Kabbalával próbál domborítani?!
  Ószeres zsidós…- büdös röhej!
  Milyen gáz már ez is; – a minden zsidót kiirtó Ciklon-B után?!…:D
  Takarodj apartheid Israelbe…- Jabronka Richárd!!!

 • csiki21

  A forradalom érdeklődés hiányában elmaradt. Jóidőben Újra Kezdjük!(JUK!)

 • Varga Ferenc

  Amíg az óránkat nézzük, hogy még van hat perc az engedélyezett tüntetési időből, itt semmi sem fog változni.

 • Izsák Lászlóné Klára

  Nagyon jó lenne, ha a fiatalok élére egy megbízható, szavahihető, értelmes politikus állna, aki tényleg el tudná érni a pozitív változásokat! Szerintem, akkor az egész magyar nép követné és közösen ki tudnánk harcolni a régen óhajtott demokráciát és a mai vezetők leváltását! Vajon van az országunkban ilyen vezéregyéniség?

 • Korozs Lajos

  MI LENNE HA NEM VOLNA ELLENZÉK……..DÖG UNALOM……….pedig mindenkinek szüksége van a cirkuszra…………

 • L. Hedvig

  Nem szorosan, de mégis ide tartozik. Nem kedvelem Simicskát csak azért, mert pálfordult… vagy inkább azért sem. De ha az Orbán család zsarolható akár a gyermeke által, jó lenne, ha nem zárná magába, nem fenyegetőzne vele nap, mint nap, hanem kipakolna. Vagy nem meri? Az sem tragédia, de akkor ne mondogassa.

 • Erzsébet Plangárné

  Az Országházát kellene élőlánccal körűl venni és nem engedni be ezeket a fideszes hazug bandát és elzavarni őket még Magyarország földjéről is !!!