Április 5 lehet hazánk Fidesztől való megszabadulásának napja

Kép forrása: Fidesz.hu

Merész megfogalmazásokba bocsátkozott az Európa Blokk. A CEU körüli tüntetések kapcsán azt írják, hogy az a változás, amit régóta várunk, akár a mai nappal is bekövetkezhet.

Merész megfogalmazásokba bocsátkozott az Európa Blokk. A CEU körüli tüntetések kapcsán azt írják, hogy az a változás, amit régóta várunk, akár a mai nappal is bekövetkezhet.

“Úgy gondoljuk, hogy G.orbánnak nagyon a bögyiben van az, hogy az Egyesült Államok elnöke még most sem tartja érdemesnek a személyes találkozást a mi kis törpénkkel, akinek hiába lett barna a nyelve Trump megválasztása után, és hiába áll örömében egyik lábáról a másikra az USA megváltozott politikája miatt… Ezért aztán, annak érdekében, hogy egy ilyen szintű találkozót valamiképp mégis kikényszerítsen, azaz, hogy végre kamerák kereszttüzében KEZET RÁZHASSON AMERIKA ÚJDONSÜLT (ugyancsak elmebeteg…) ELNÖKÉVEL, és tárgyalhasson – bármiről is – vele, a budapesti székhelyű Közép-európai Egyetemet (CEU) bezáratta…

Egy másik vélekedés szerint, a lex-CEU igazi oka az, hogy a mai magyar diktatúrában ne folyhasson olyan szintű felsőfokú képzés, amelyből a kikerülő és demokratikus és liberális értékekkel tisztában levő diplomás szakemberek veszélyt jelenthetnek a magyarországi önkényuralomra.

A diktátor azonban most elszámította magát. Azt hitte, hogy – amint az lenni szokott – a kezdeti felháborodást hamarosan a belenyugvás követi majd. Pedig a nép már javában forrongott, és a tegnapi dühkitörése az eddig történt civil megmozdulásoknak törvényszerű következménye lett. Az elmúlt 2-3 év március 15-i és október 23-i megemlékezései egyre inkább már erről a jogos elégedetlenségről szóltak, illetve legfőképpen az egészségügyi- és oktatási ágazat tüntetései tettek mély benyomást az emberekre. Egyre többen látták be, mekkora őrület az, amerre ez az ország halad. Éppen ezért végződtek kudarccal (bár ők nem ezt állítják) a hatalom által kezdeményezett népSavazások is a számukra…

G.orbán nagy FOLYTATJUK-ja mostanra kipukkadt!

Tegnap, április 4-én este, a nemzet főterén a fiatalok leültek a földre, és békésen tüntettek. “Azt beszéli már az egész város: ne írd alá Áder János!” skandálták a résztvevők.

Az alkalmi szónokok végre kimondták a rendszer problémáit, és elhangzott a megoldás is: Ezt a diktatúrát el kell zavarni! Külön örültünk, hogy végre akadt egy országgyűlési képviselő is, Kunhalmi Ágnes személyében, aki ebben a helyzetben pontosan tudta és tette a dolgát. Ezt követően Büki Zoltán civiljogi akitivista pedig bejelentette, hogy ma, azaz szerdán két óránként lezárnak egy fővárosi hidat:

8 órakor a Szabadság hidat, 10 órakor a Lánchidat, 12 órakor az Erzsébet hidat 14 órakor a Margit hidat 16 órakor a Petőfi hidat.

Mindezt addig folytatják, amíg vissza nem vonják a törvénymódosítást.

Amit látunk: a helyzet eszkalálódik!

És ami még tuti biztos: G.orbán körül a hurok egyre szorosabb lesz!

ÉLJEN ÁPRILIS (4.) 5! Hazánk keresztényfidesz-től való felszabadulásának napja!

 

loading...