Április 5 lehet hazánk Fidesztől való megszabadulásának napja

Kép forrása: Fidesz.hu

Merész megfogalmazásokba bocsátkozott az Európa Blokk. A CEU körüli tüntetések kapcsán azt írják, hogy az a változás, amit régóta várunk, akár a mai nappal is bekövetkezhet.

Merész megfogalmazásokba bocsátkozott az Európa Blokk. A CEU körüli tüntetések kapcsán azt írják, hogy az a változás, amit régóta várunk, akár a mai nappal is bekövetkezhet.

“Úgy gondoljuk, hogy G.orbánnak nagyon a bögyiben van az, hogy az Egyesült Államok elnöke még most sem tartja érdemesnek a személyes találkozást a mi kis törpénkkel, akinek hiába lett barna a nyelve Trump megválasztása után, és hiába áll örömében egyik lábáról a másikra az USA megváltozott politikája miatt… Ezért aztán, annak érdekében, hogy egy ilyen szintű találkozót valamiképp mégis kikényszerítsen, azaz, hogy végre kamerák kereszttüzében KEZET RÁZHASSON AMERIKA ÚJDONSÜLT (ugyancsak elmebeteg…) ELNÖKÉVEL, és tárgyalhasson – bármiről is – vele, a budapesti székhelyű Közép-európai Egyetemet (CEU) bezáratta…

Egy másik vélekedés szerint, a lex-CEU igazi oka az, hogy a mai magyar diktatúrában ne folyhasson olyan szintű felsőfokú képzés, amelyből a kikerülő és demokratikus és liberális értékekkel tisztában levő diplomás szakemberek veszélyt jelenthetnek a magyarországi önkényuralomra.

A diktátor azonban most elszámította magát. Azt hitte, hogy – amint az lenni szokott – a kezdeti felháborodást hamarosan a belenyugvás követi majd. Pedig a nép már javában forrongott, és a tegnapi dühkitörése az eddig történt civil megmozdulásoknak törvényszerű következménye lett. Az elmúlt 2-3 év március 15-i és október 23-i megemlékezései egyre inkább már erről a jogos elégedetlenségről szóltak, illetve legfőképpen az egészségügyi- és oktatási ágazat tüntetései tettek mély benyomást az emberekre. Egyre többen látták be, mekkora őrület az, amerre ez az ország halad. Éppen ezért végződtek kudarccal (bár ők nem ezt állítják) a hatalom által kezdeményezett népSavazások is a számukra…

G.orbán nagy FOLYTATJUK-ja mostanra kipukkadt!

Tegnap, április 4-én este, a nemzet főterén a fiatalok leültek a földre, és békésen tüntettek. “Azt beszéli már az egész város: ne írd alá Áder János!” skandálták a résztvevők.

Az alkalmi szónokok végre kimondták a rendszer problémáit, és elhangzott a megoldás is: Ezt a diktatúrát el kell zavarni! Külön örültünk, hogy végre akadt egy országgyűlési képviselő is, Kunhalmi Ágnes személyében, aki ebben a helyzetben pontosan tudta és tette a dolgát. Ezt követően Büki Zoltán civiljogi akitivista pedig bejelentette, hogy ma, azaz szerdán két óránként lezárnak egy fővárosi hidat:

8 órakor a Szabadság hidat, 10 órakor a Lánchidat, 12 órakor az Erzsébet hidat 14 órakor a Margit hidat 16 órakor a Petőfi hidat.

Mindezt addig folytatják, amíg vissza nem vonják a törvénymódosítást.

Amit látunk: a helyzet eszkalálódik!

És ami még tuti biztos: G.orbán körül a hurok egyre szorosabb lesz!

ÉLJEN ÁPRILIS (4.) 5! Hazánk keresztényfidesz-től való felszabadulásának napja!

 

37 Comments

 1. A Fideszesek, igen.. Ennél lejjebb már hová. ? Ez nem kormány, hanem egy tolvaj banda, amihez képest az olasz maffia csak egy szerzetesrend volt.. 3:)

 2. Sajnos Büki Zoli Akciói nemigen vezettek eddig eredményre.
  Nem szabad ilyen dolgokat előre bejelenteni, mert még a környékről is elzavarják a tüntetőket. Olyan kormány ellen tiltakozó akciókat kell szervezni amire nem lehet előre felkészülni, törvénybe sem ütközik, és hatalmasat üt! Ilyen lesz legközelebb a BKV sztrájk is, amire rá lehetne építeni egy spontán más területet érintő blokádot!

 3. Seggnyalókám, ha az kár szerinted, hogy az embert megtanítják gondolkodni és nem birka módjára követni valakit tényleg kár.

 4. Világosíts fel kérlek, milyen kárt tesznek? Mert egyenlőre nincs barikád, nem gyújtanak fel autókat és a tv székház sincs ostrom alatt, mint anno.

 5. Igazad van ezt így nem lehet tovább tűrni , leakarja butítani a népet hogy csak bólogató Jánosok legyenek. Hajdina akkor te nem vagy tisztában azzal amit ez az törpe okoz az országnak. Már szégyellem hogy magyar vagyok egyre jobban érezni kint a magyar gyűlöletet. És mindez egy törpe miatt. Abban is kételkedek hogy nem akarja -e átjátszani az országot idegen kézre , mert ebben az is benne van ( csak megjegyzem a vízkészlet miatt).

 6. Ennyire alantas és tehetségtelen hazánkban élősködő gén-nyomorulttól már régen olvastam magyar betűvetést…- de ez a szánalom még a nyomiktól is a legalja!!!
  “Az alkalmi szónokok végre kimondták a rendszer problémáit, és elhangzott a megoldás is: Ezt a diktatúrát el kell zavarni!”
  Megoldásként elzavarás? – aztán jönnétek Ti Demszkynheadestől + Bajnaistól…- gyurcsival a metszett faszotokon?!
  Nyomorék geci! Látszik még nem vert L buzi apád aki anyád is; – de nem kóser!!!…:(
  Ugyan már…: Április 4. – Kommunista-bolsevik zsidók ünnepe amire a hazai jól élő magyargyűlölő sáskahad holmi fáradt Talmuddal és Kabbalával próbál domborítani?!
  Ószeres zsidós…- büdös röhej!
  Milyen gáz már ez is; – a minden zsidót kiirtó Ciklon-B után?!…:D
  Takarodj apartheid Israelbe…- Jabronka Richárd!!!

 7. Kedvesem! Elèg elszomorító olvasni, hogy mast se tudsz mint gyűlölködni! Ovi apu nálad sikeresen alkalmazta a gyűlölet politikáját! Miközben szar fröcsög a szádból, elfelejtesz apró pici dolgokat!
  1. Az egès Lex CEU törvèny nem szól masról mint pènzről. Ovi apu ezzel próbálja zsarolni Trampli bácsit, hogy agyá pèzt. Mert sajnos 2018-ra bezárul az eus csap amit eddig öntöttek a magyar kádba felzárkóztatás címèn! Kèrdem èn laikus hol a kurva anyámba van az a rengetg mani?
  2. Április 4. Ugyi erre a napra időzítette Ovi apu a CEU ellenes, bocsánat nem az, mert ugye mindenki tagadja a pártból, külföldi felsőoktatási intèzmènyek magyarországi működèse, törvèny nyèlbeütèsèt, mert Don Putyinger segge úgy nyalható könnyen.
  Kapcsold fel a villanyt seggnyaló! A te bőrödet is a vásárra viszik, hiába bègetsz.

 8. Meg volt a napi zsidózásod, további kellemes böfögést, fingadozát és fenékvakargatást kívánok.

 9. Ez mind belőled jött? Gratulálok! Méltónak mutatkozol a jelenlegi hatalom építőköveként. Veletek tud Orbán várat építeni. Szarból várat…

 10. Nos! Ha megpróbálna (talán) legalább egy értelmes mondatot leírni, még akár reagálni is lehetne! Őszinte részvétem! 🙁 Orvosnál mikor volt, hogy kiengedték a zárt osztályról? )

 11. Amíg az óránkat nézzük, hogy még van hat perc az engedélyezett tüntetési időből, itt semmi sem fog változni.

 12. Nagyon jó lenne, ha a fiatalok élére egy megbízható, szavahihető, értelmes politikus állna, aki tényleg el tudná érni a pozitív változásokat! Szerintem, akkor az egész magyar nép követné és közösen ki tudnánk harcolni a régen óhajtott demokráciát és a mai vezetők leváltását! Vajon van az országunkban ilyen vezéregyéniség?

 13. Így igaz……ezt a helyzetet most ki kell használni…..különösen úgy hogy sok helyen (külföldön ) is mellettünk állnak!!!

 14. MI LENNE HA NEM VOLNA ELLENZÉK……..DÖG UNALOM……….pedig mindenkinek szüksége van a cirkuszra…………

 15. MOCSKOS FIDESS BÉRENC VAGY ,ARC NÉLKÜL POFÁZOL ROHAD MEG !!FÉLSZ MEGMUTATNI A POFÁDAT MERT TE IS TUDOD HOGY LESZ ELSZÁMOLTATÁS ÉS EZT BÜNTETÉS NÉLKÜL TE SEM FOGOD MEG ÚSZNI ROHADÉK.

 16. Nem szorosan, de mégis ide tartozik. Nem kedvelem Simicskát csak azért, mert pálfordult… vagy inkább azért sem. De ha az Orbán család zsarolható akár a gyermeke által, jó lenne, ha nem zárná magába, nem fenyegetőzne vele nap, mint nap, hanem kipakolna. Vagy nem meri? Az sem tragédia, de akkor ne mondogassa.

 17. Tisztelt Fogarasi úr! Két kapura tetszik játszani? Ön volt az egyetlen, aki lájkolta Pálos Trend böfögését, akkor most miért beszél ellene?

 18. Ez engem is érdekelne. A legmocskosabb hazaárulás amit ez a kormánynak csúfolt briganti banda el mer követni.

 19. Az Országházát kellene élőlánccal körűl venni és nem engedni be ezeket a fideszes hazug bandát és elzavarni őket még Magyarország földjéről is !!!

 20. 2018. 08. 08-án 08.óra 08 perckor: MAGYAR NEMZETGYŰLÉS A HŐSÖK TERÉN!
  Idegeneknek nem akarod odaadni a hazád, házad, otthonod? Akkor ott vagy!
  Nem akarod, hogy a házadba hazátlan telepeseket telepítsenek? Akkor ott vagy!
  Eleged van a rabszolgaságból? Akkor ott vagy!
  Eleged van a kizsákmányolásból? Akkor ott vagy!
  Eleged van a bankárkormányból? Akkor ott vagy!
  Eleged van az öncélú burzsoázia törvénytelenségeiből? Akkor ott vagy!
  Emberi jogaidat érvényesíteni akarod? Akkor ott vagy!
  Vissza akarod kapni ellopott életedet? Akkor ott vagy!
  Nem akarsz HAZÁNKBAN se ó és se új migráns telepest? Akkor ott vagy!
  Nem akarsz kivándorolni uzsorás elnyomóink miatt? Akkor ott vagy!
  Tisztességes munkáért európai béreket akarsz? Akkor ott vagy!
  Ott a helyed Neked is ha eleged van abból, hogy vadidegen régi-új honfoglalók és kollaboráns hazaárulók lopják el Jó Istenünk hagyatékát!
  JUSSUNK EL EGYÜTT KÖZÖSEN A CÉLIG!
  MEGOSZTÓ PÁRTOK NÉLKÜL!
  Minden magyar embernek egyetlen közös célja egy valóban magyar Magyarországért; – csakis az ALKOTMÁNYOZÓ NEMZETGYŰLÉS lehet!
  MUTASD MEG A GYERMEKEIDNEK , hogy mi MAGOK VAGYUNK; – mert MAGYAROK vagyunk!

  ORBÁN VIKTOR UNOKATESTVÉRÉNEK VALLOMÁSA A BANKÁRKORMÁNY LAKÁSMAFFIÁJÁRÓL ÉS AZ ISRAEL PARANCSÁRA ZAJLÓ MAGYAR IRTÁSRÓL!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.