Sötét titok derülhet ki a napokban Orbánról és családjáról, mutatjuk, hogy miért

1981 és ’87 között Orbán Viktor és Simicska Lajos ugyanabba a baráti társaságba tartoztak. Kapcsolatuk tehát nemcsak politikai, nemcsak szakmai, hanem bensőséges, már-már testvéri szinteken mozgott. Jött aztán a G-nap, amikor felrobbant a g.cigránát. Mára ez nem politikai és gazdasági érdekcsoportok harca, hanem valami sokkal több ennél. Történetesen családok csatája, titánok háborúja.

Mivel Orbán és Simicska jó barátok voltak, adekvát, hogy olyasmiket is tudnak egymásról, amiket más nem. Ezek lehetnek akár családi titkok is, mégpedig a szaftosabb, megrendítőbb fajtából. Erre utal Simicska Ádám két különböző megszólalása is, ahol valami egészen konkrét titokra utal, ami egyelőre a sötétben pihen.

“Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények??? 😃:”

Mindenkinek üzenem, hogy a mi családunk teljesen rendben van, nem nálunk kell szaglászni, máshol biztosan több lenne a szaftos téma, nekünk biztosan nem kell coming out-olni. Ezt mindenki értse, ahogyan érteni akarja. Innen is üdvözöllek Viktor, ha már ti vagytok az állítólagos keresztény erkölcs felkent bajnokai!”

Ha megfigyeljük, két dologra utal Simicska Lajos fia. Az egyik a coming out. Ez egy angol kifejezés, jelentése: előbújás. Általában a köznyelv a melegekre használja, amikor felvállalják másságukat a nyilvánosság előtt. Ez lehet nagyon szép dolog, de a coming out mások által is történhet, valakinek a lejáratása céljából. A kifejezés egyébként már más területeken is használatos, nem kizárólag az LMBTQ-közösségben, ezért nem biztos, hogy Orbán Viktor vagy valamely családtagjának hajlamaira utalt a költő.

A másik visszatérő motívum a kereszténység. “Ti vagytok a nagy keresztények?” “Ti vagytok az állítólagos keresztény erkölcs felkent bajnokai”. Nyilvánvalóan olyasmiről lehet szó, ami ellentétes a keresztény mintával, legalábbis az orbáni, KDNP-s keresztény vonulattal, így az előző témakör szintén beleférhet.

Simicska Ádám azért fenyegetőzik többek között péniszkurtítással, mert a Habony-műveknek tudja be azokat a lesifotósokat, akik a családját vegzálják, így vélheti, hogy Orbán áll a felbérelés mögött.

Az, hogy miféle titkok fognak fényre derülni, még rejtély, de látva az eldurvult helyzetet, aligha lesz elkerülhető, hogy kiderüljön netalántán Orbánról, hogy mégsem ő a legnagyobb erkölcscsősz Magyarországon…


Kérjük, oszd meg ezt a cikket, ezzel segítheted a munkánkat! Köszönjük!

 


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Marcsi

  “aligha lesz elkerülhető, hogy kiderüljön netalántán Orbánról, hogy mégsem ő a legnagyobb erkölcscsősz Magyarországon…” HÁT EZT MÁR NAGYON RÉGÓTA TUDJUK – EBBE SEMMI ÚJ NINCS!

 • Ataman Kozak

  1. Háborúban nem nézi az ember a családot, mert ott háború van és lőni kell! Ezek között pedig most háború van!….
  2. Fos állampolgár simicska is! Ha békében hagyják és lophat, akkor nem mondja el az igazat! Ha baszogatják, akkor fenyegetőzik! Szóval a magyar emberek érdeke miatt nem mond el semmit! Viszont ha őt és a családját zavarják orsósék, akkor zsarol!
  3. Eddig a jobbikot az oroszok pénzelték, hogy bomlassza az Európai Uniót! Mióta orbán kiegyezett putyinnal, azóta kell egy új mecénás a jobbiknak. Na ez lett simicska!
  4. Hányinger az egész magya konzervatív keresztény oldal!
  5. Geci orbán, geci vona és geci simicska is!

  Vedd észre magyar! Ha nem álllsz ki te magadért, akkor miért gondolod, hogy ezek a tolvaj, szélhámos bűnözők képviselni fognak???? Magyar Köztársaság megszűnt! Ellopták, elcsalták, elsikkasztották, eladták elárulták!

  • Gonoszgólya

   SAJNOS igazad van. Ennél többet erről a témáról felesleges is mondani.

  • József Nagy

   van valami bizonyitékod is arra hogy a ruszkik …. azaz most “más” pénzeli őket? vagy csak a megszokott birodalmi propaganda az egész! mert ha van bizonyiték akkor bíza feljelentést kell tenned! ha nem teszed akkor bűnpártoló vagy …. semmivel sem jobb mint a gengszterváltás óta eltelt idők kormányzó pártjai!!!! és remélem minden ilyen lógni fog!!!!!!!

  • Kiss Béla

   No és akkor neked ki a “jó vezér” ? talán gyurcsány ? Vagy Botka?

  • Natália Kardos

   Igazából szarok rá, hogy ki kit pénzel. Az MSZP-SZDSZ (+Gyurcsány), illetve a másik oldalon a FIDESZ-KDNP már bizonyította, hogy csak az emberek kifosztásához, a lopáshoz, a korrupcióhoz és az ország tönkretételéhez ért! Ilyenekre nem szabad szavazni!
   Jöjjön a következő! Ha az is a nép/nemzet ellen van, akkor azt is el kell küldeni!

 • István Gál

  Atman Kozák! Te egy bunkó vagy a rosszabbik fajtából.

  • Gere István

   A “játékosok” ne minősítsék már egymást! Ezt rá kell hagyni a nézőkre, olvasókra, mert így egyik kutya, másik eb! Ettől nem leszünk okosabbak, csak a bűz, a fekália egyre több lessz!

  • id. Böhm Miklós

   István Gál….természetesen te nem vagy bunkó! Miért is? Selmeci szavaival: csak…mondanád. Ti itt mindannyian csak bunkózni, gecizni tudtok semmi mást. Végre látnák, hallanák valakitől egy intelligens, nem gyalázkodó, sértegető hozzászólást. Pedig lehetne úgy is….magamról tudom.

  • Gábor Balogh

   látom maga mindenhez hozzáirja a csicska kis szovegeit … ingyen ilyen aktív, vagy van trafikja is?

   • NágelFerenc

    “ingyen ilyen aktív, vagy van trafikja is?”
    :))

  • ferigabi

   Miért is? Sajnos minden szava, – ha nem is szalonképes – nagyon igaz!

   • Gonoszgólya

    Szalonképes. EZEK, ennyit érdemelnek. SEMMI jobbat.
    Sőt, még ez is túl kedves volt velük szemben.

  • Gonoszgólya

   Mi van kisköcsög, sértegetik az istened?
   Szar ügy. Imádkozz jobban.

 • Istvan Gal

  Hacsak?….hacsak szívrohamot nem kap a járőrkocsiban addig

 • Kolman Jozsef

  Csinálják a mübalhét, hiszem ha látom, érzem a p por szagát.

 • János Falus

  Mikor volt a kis felcsúti ” geci ” a kereszténység felkent bajnoka??? Nem is keresztény a bolsevik bunkó putyin bérenc.

  • Pal Attka

   Putyin a lóf@zt, sábesz bérenc! Nekik rendez itt világkongresszust a mi pénzünkből ,felejtetek !

 • Jenő Kiss

  Az elmúlt években sokszor a vezetők óhaját vagy kegyét lesve önként is ötleteltek zsákszámra a megélhetési politikusok, vagy a maguk mellé vett ördögien fineszelők, akik helyettük kormányoztak szinte sokszor, ingyen belépőjükkel a Parlamentben, s adtak tán a rugalmas alap-, választási, politikai és egyéb, bizniszelő törvényalkotáshoz a tanácsot… Tehát van, amikor már tudják maguktól is, hogy mit is szeretne a főnök, hogyan akar gáncsot vetni, és milyen területen másoknak – már oda sem kell nézni a vezetőnek, csak jelentik neki, hogy éppen milyen jó nagy marhasággal etették a népet, vagy csináltak meg, anélkül, hogy szólhatott volna a jó nép egy szót is..

 • Gonoszgólya
 • Boris

  Most sem mondtál semmit. Holnap, megint megpróbálod?

 • Katka Kiss

  Simicska nagyon sok mindent tud a vezírről miért nem áll már elő és mondja el ne bújócskázzon kérjen védelmet. Az a baj az ő füle mögött is sok a vaj. A családjáról nem tud újat mondani mindenki tudja veri az asszonyt 2002-be mikor elvesztette a választást szegény asszonyt alig tudták összerakni a Honvéd kórházba. Azt, hogy tolvaj azt is tudja mindenki, azt, hogy EMBER sanyargató azt is a lopott pénzét hol tartja azt is gyerünk Simicska ha tudsz valamit akkor állj ki magadért az Emberekért ha Embernek érzed magad és nem csak megint sok lóvét akarsz keresni a jobbikon keresztül. LÉGY EMBER MERT IDÁID NEM VOLTÁL AZ!!!!!

  • NágelFerenc

   Az nem lenne baj, ha vaj van a füle mögött, mert egy vádalku keretében meglehetne vele egyezni.
   A baj ott van, hogy nem tudja, hogy kivel kössön még vádalkut. Még senki nem esélyes 100%-ban 2018-as győzelemre.

   • Géza Horváth

    Vádalkut kötni Polttal Orbán ellenében? Ferenc, ezt gondolja át még egyszer! Simicskánál nem vettem észre, hogy olyan erős öngyilkos hajlama lenne, mint Welsznek, aki beült a rendőrautóba, és azonnal végzett magával!

 • Kalandra Fel

  A nyomorgó jobbágyság Kelet
  Európában politikai stratégia következménye. A kelet európai tőkés és
  politikus, kizárólag mély nyomorban és sötétségben tartott tömegek felett képes
  uralkodni. Ha nincs nyomor és sötétség ezeket úgy verik ki, mint a rühes
  kutyát. Ezt ők pontosan tudják és megvannak az eszközeik arra, hogy ezt a
  helyzetet előállítsák. A nyugati tőkés és politikus betömi a jobbágyai száját
  fogyasztási javakkal (egyik oldal) és polgári demokráciával (másik oldal).
  Ettől van kuss, legalább is relatíve. De ez kurva macerás dolog. Termelni kell,
  mint állat, kurva magas béreket kell fizetni, meg kell elégedni egy szar 20-30
  %-os profittal, lopni se nagyon lehet, és még a demokrata bohóctáncot is
  állandóan járni kell. Egyeztetni, meghallgatni, legalább a jog előtti egyenlőség
  látszatát fenntartani, szavazgatni, eltűrni a szabad médiát, stb. Kurva nagy
  macera. Kelet Európa gazdasági-politikai elitje mindezt leszarja, sőt kiröhögi.
  Ha a proli elég nyomorult, akkor egy tányér levesért mindenre hajlandó lesz. Ha
  elég buta, elhiszi, amit mondanak neki. Ennyi. Egy buta és nyomorult tömeggel,
  egy kicsit is dörzsölt gazember, azt csinál, amit csak akar. EGY ILYEN ORSZÁG
  NEKEM NEM A HAZÁM. MEGVETEM. ÉS MINDENKIT ERRE BIZTATOK.

  • Utczás Gábor

   A hiba ott van az elemzésedben, hogy a HAZA nem egyenlő a megélhetési politikusbűnözőkkel! Aki ezt összekeveri az oktondi ember! A haza mindig csodálatos Anyaföld ami eltart, fenntart minden olyan embert aki megdolgizik érte, mindig számíthatsz rá. Termést ad a munkádért cserébe, Energiát, alapanyagokat ha veszed a fáradtságot és kitermeled, megtermeled amire szükséged van! Nem a hazát kell megvetni butuska, hanem a politikai elitet amely megfoszt a jobb élettől! Ébredj fel!

   • Utczás Gábor

    Amúgy szégyelld magadat amiért másokat a saját butaságod követésére bíztatsz! Ez szégyen és a haza elárulása!

    • Kalandra Fel

     Kár a gőzért! A te megélhetési politikusbűnözőid nem létezhetnének egy olyan helyen, amit az ember hazájának nevez. A te megélhetési politikusbűnözőidet nem a háttérhatalom rakta oda, ahol vannak, hanem a magyarok. Akik, persze, buták és szegények, tehát nem nagyon róható föl nekik, amit tettek. Tudod. Bocsáss meg nekik uram, mert nem tudják, mit cselekednek! De ez messze nem egyenlő azzal, hogy bárminemű közösséget lehessen velük vállalni. Nem lehet. Akinek meg az anyaföld a hazája, arról nem tehetek. Legyen neked az anyaföld a hazád és arcod verejtékével keresd a te kenyeredet. Ez engem nem zavar. Mindenkinek joga van hülyének lenni, templomba járni, Putyint, Tacskót imádni, egyáltalán mindenhez, ami másnak nem árt. Viszont a te isteneid elvettek az életemből 8 évet. És ezt nem fogjátok büntetlenül megúszni.

     • Utczás Gábor

      1. Egyistenhitűek vagyunk, látom a vallás terén se vagy otthon!
      2. Aki a saját hazáját gyalázza, …”sehonnai bitang ember”…Petőfivel szólva.
      3.Újra elmondom, mert nem érted! A Haza, nem egyenlő a kormánnyal, kormányzópártokkal, politikusokkal, sőt még a választópolgárokkal se! A HAZA az adott nemzetnek élettere évezredek, évszázadok óta amit vérrel, verejtékkel szereztek ill. őriztek meg a történelem során.
      4. Ne fenyegetőzzél, mert egyrész jogod sincs hozzá, másodsorban, hatalom nélkül ovis dolog!

     • Kalandra Fel

      Hatalom nélkül ovis dolog. És te meddig leszel hatalmon? Még öt percig, aztán mentek a levesbe. És nem fogtok tudni elbújni.

 • György Csillag

  mi lehet a titok? valaki meleg vagy leszbikus a családban?

 • TeeKillah

  Lehet leobbantotta a terriblekket. Kétszer.. 😀

 • Józsefné Tóth

  Ezek az ide-oda vagdalkozások, megfigyeltetések, a családtagok zaklatása, mind-mind az bizonyítják: hiába állnak a legfelsőbb szinteken, hiába van pénzük, vagyonuk, egyet nem tudtak ” megvásárolni”: az intelligenciát, az alázatot! Ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valakit tiszteljünk, értékeljünk! A sokat szenvedett hazánk, nemzetünk, Többet Érdemelne!!

 • A Kornél

  Van barom, aki elhiszi a “viszályt”?

  • Pal Attka

   Én is így gondoltam, de lehet hogy most már valós. Húsbavágó sebeket ejtettek egymáson, itt már nem lesz tűzszünet… Simicska helyében én a választásokig elhagynám Magyarországot. Potentált orbánellenes személynek ma életveszély itt élni. Az eltüntetésnek már 22.századi technikái léteznek, gondolom Mo-on is ! Halandók minden képzelőerejét felülmúlják

 • Csizma

  Rizsa, rizsa, rizsa. Jöjjön már az a coming out…

 • István Bendula

  Magyarország ma,politikai,gazdasági,erkölcsi és etnikai fertő.Ilyen undorító állapotban soha nem volt az államalapítás óta. Kb.70 éve kezdődött a fertőzés,amit sürgősen kezelni kell.