Sötét titok derülhet ki a napokban Orbánról és családjáról, mutatjuk, hogy miért

1981 és ’87 között Orbán Viktor és Simicska Lajos ugyanabba a baráti társaságba tartoztak. Kapcsolatuk tehát nemcsak politikai, nemcsak szakmai, hanem bensőséges, már-már testvéri szinteken mozgott. Jött aztán a G-nap, amikor felrobbant a g.cigránát. Mára ez nem politikai és gazdasági érdekcsoportok harca, hanem valami sokkal több ennél. Történetesen családok csatája, titánok háborúja.

Mivel Orbán és Simicska jó barátok voltak, adekvát, hogy olyasmiket is tudnak egymásról, amiket más nem. Ezek lehetnek akár családi titkok is, mégpedig a szaftosabb, megrendítőbb fajtából. Erre utal Simicska Ádám két különböző megszólalása is, ahol valami egészen konkrét titokra utal, ami egyelőre a sötétben pihen.

“Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények??? 😃:”

Mindenkinek üzenem, hogy a mi családunk teljesen rendben van, nem nálunk kell szaglászni, máshol biztosan több lenne a szaftos téma, nekünk biztosan nem kell coming out-olni. Ezt mindenki értse, ahogyan érteni akarja. Innen is üdvözöllek Viktor, ha már ti vagytok az állítólagos keresztény erkölcs felkent bajnokai!”

Ha megfigyeljük, két dologra utal Simicska Lajos fia. Az egyik a coming out. Ez egy angol kifejezés, jelentése: előbújás. Általában a köznyelv a melegekre használja, amikor felvállalják másságukat a nyilvánosság előtt. Ez lehet nagyon szép dolog, de a coming out mások által is történhet, valakinek a lejáratása céljából. A kifejezés egyébként már más területeken is használatos, nem kizárólag az LMBTQ-közösségben, ezért nem biztos, hogy Orbán Viktor vagy valamely családtagjának hajlamaira utalt a költő.

A másik visszatérő motívum a kereszténység. “Ti vagytok a nagy keresztények?” “Ti vagytok az állítólagos keresztény erkölcs felkent bajnokai”. Nyilvánvalóan olyasmiről lehet szó, ami ellentétes a keresztény mintával, legalábbis az orbáni, KDNP-s keresztény vonulattal, így az előző témakör szintén beleférhet.

Simicska Ádám azért fenyegetőzik többek között péniszkurtítással, mert a Habony-műveknek tudja be azokat a lesifotósokat, akik a családját vegzálják, így vélheti, hogy Orbán áll a felbérelés mögött.

Az, hogy miféle titkok fognak fényre derülni, még rejtély, de látva az eldurvult helyzetet, aligha lesz elkerülhető, hogy kiderüljön netalántán Orbánról, hogy mégsem ő a legnagyobb erkölcscsősz Magyarországon…


Kérjük, oszd meg ezt a cikket, ezzel segítheted a munkánkat! Köszönjük!

 

106 Comments

 1. “aligha lesz elkerülhető, hogy kiderüljön netalántán Orbánról, hogy mégsem ő a legnagyobb erkölcscsősz Magyarországon…” HÁT EZT MÁR NAGYON RÉGÓTA TUDJUK – EBBE SEMMI ÚJ NINCS!

 2. 1. Háborúban nem nézi az ember a családot, mert ott háború van és lőni kell! Ezek között pedig most háború van!….
  2. Fos állampolgár simicska is! Ha békében hagyják és lophat, akkor nem mondja el az igazat! Ha baszogatják, akkor fenyegetőzik! Szóval a magyar emberek érdeke miatt nem mond el semmit! Viszont ha őt és a családját zavarják orsósék, akkor zsarol!
  3. Eddig a jobbikot az oroszok pénzelték, hogy bomlassza az Európai Uniót! Mióta orbán kiegyezett putyinnal, azóta kell egy új mecénás a jobbiknak. Na ez lett simicska!
  4. Hányinger az egész magya konzervatív keresztény oldal!
  5. Geci orbán, geci vona és geci simicska is!

  Vedd észre magyar! Ha nem álllsz ki te magadért, akkor miért gondolod, hogy ezek a tolvaj, szélhámos bűnözők képviselni fognak???? Magyar Köztársaság megszűnt! Ellopták, elcsalták, elsikkasztották, eladták elárulták!

 3. A “játékosok” ne minősítsék már egymást! Ezt rá kell hagyni a nézőkre, olvasókra, mert így egyik kutya, másik eb! Ettől nem leszünk okosabbak, csak a bűz, a fekália egyre több lessz!

 4. István Gál….természetesen te nem vagy bunkó! Miért is? Selmeci szavaival: csak…mondanád. Ti itt mindannyian csak bunkózni, gecizni tudtok semmi mást. Végre látnák, hallanák valakitől egy intelligens, nem gyalázkodó, sértegető hozzászólást. Pedig lehetne úgy is….magamról tudom.

 5. Mikor volt a kis felcsúti ” geci ” a kereszténység felkent bajnoka??? Nem is keresztény a bolsevik bunkó putyin bérenc.

 6. Az elmúlt években sokszor a vezetők óhaját vagy kegyét lesve önként is ötleteltek zsákszámra a megélhetési politikusok, vagy a maguk mellé vett ördögien fineszelők, akik helyettük kormányoztak szinte sokszor, ingyen belépőjükkel a Parlamentben, s adtak tán a rugalmas alap-, választási, politikai és egyéb, bizniszelő törvényalkotáshoz a tanácsot… Tehát van, amikor már tudják maguktól is, hogy mit is szeretne a főnök, hogyan akar gáncsot vetni, és milyen területen másoknak – már oda sem kell nézni a vezetőnek, csak jelentik neki, hogy éppen milyen jó nagy marhasággal etették a népet, vagy csináltak meg, anélkül, hogy szólhatott volna a jó nép egy szót is..

 7. Simicska nagyon sok mindent tud a vezírről miért nem áll már elő és mondja el ne bújócskázzon kérjen védelmet. Az a baj az ő füle mögött is sok a vaj. A családjáról nem tud újat mondani mindenki tudja veri az asszonyt 2002-be mikor elvesztette a választást szegény asszonyt alig tudták összerakni a Honvéd kórházba. Azt, hogy tolvaj azt is tudja mindenki, azt, hogy EMBER sanyargató azt is a lopott pénzét hol tartja azt is gyerünk Simicska ha tudsz valamit akkor állj ki magadért az Emberekért ha Embernek érzed magad és nem csak megint sok lóvét akarsz keresni a jobbikon keresztül. LÉGY EMBER MERT IDÁID NEM VOLTÁL AZ!!!!!

 8. A nyomorgó jobbágyság Kelet
  Európában politikai stratégia következménye. A kelet európai tőkés és
  politikus, kizárólag mély nyomorban és sötétségben tartott tömegek felett képes
  uralkodni. Ha nincs nyomor és sötétség ezeket úgy verik ki, mint a rühes
  kutyát. Ezt ők pontosan tudják és megvannak az eszközeik arra, hogy ezt a
  helyzetet előállítsák. A nyugati tőkés és politikus betömi a jobbágyai száját
  fogyasztási javakkal (egyik oldal) és polgári demokráciával (másik oldal).
  Ettől van kuss, legalább is relatíve. De ez kurva macerás dolog. Termelni kell,
  mint állat, kurva magas béreket kell fizetni, meg kell elégedni egy szar 20-30
  %-os profittal, lopni se nagyon lehet, és még a demokrata bohóctáncot is
  állandóan járni kell. Egyeztetni, meghallgatni, legalább a jog előtti egyenlőség
  látszatát fenntartani, szavazgatni, eltűrni a szabad médiát, stb. Kurva nagy
  macera. Kelet Európa gazdasági-politikai elitje mindezt leszarja, sőt kiröhögi.
  Ha a proli elég nyomorult, akkor egy tányér levesért mindenre hajlandó lesz. Ha
  elég buta, elhiszi, amit mondanak neki. Ennyi. Egy buta és nyomorult tömeggel,
  egy kicsit is dörzsölt gazember, azt csinál, amit csak akar. EGY ILYEN ORSZÁG
  NEKEM NEM A HAZÁM. MEGVETEM. ÉS MINDENKIT ERRE BIZTATOK.

 9. van valami bizonyitékod is arra hogy a ruszkik …. azaz most “más” pénzeli őket? vagy csak a megszokott birodalmi propaganda az egész! mert ha van bizonyiték akkor bíza feljelentést kell tenned! ha nem teszed akkor bűnpártoló vagy …. semmivel sem jobb mint a gengszterváltás óta eltelt idők kormányzó pártjai!!!! és remélem minden ilyen lógni fog!!!!!!!

 10. Ezek az ide-oda vagdalkozások, megfigyeltetések, a családtagok zaklatása, mind-mind az bizonyítják: hiába állnak a legfelsőbb szinteken, hiába van pénzük, vagyonuk, egyet nem tudtak ” megvásárolni”: az intelligenciát, az alázatot! Ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valakit tiszteljünk, értékeljünk! A sokat szenvedett hazánk, nemzetünk, Többet Érdemelne!!

 11. Az nem lenne baj, ha vaj van a füle mögött, mert egy vádalku keretében meglehetne vele egyezni.
  A baj ott van, hogy nem tudja, hogy kivel kössön még vádalkut. Még senki nem esélyes 100%-ban 2018-as győzelemre.

 12. Vádalkut kötni Polttal Orbán ellenében? Ferenc, ezt gondolja át még egyszer! Simicskánál nem vettem észre, hogy olyan erős öngyilkos hajlama lenne, mint Welsznek, aki beült a rendőrautóba, és azonnal végzett magával!

 13. A hiba ott van az elemzésedben, hogy a HAZA nem egyenlő a megélhetési politikusbűnözőkkel! Aki ezt összekeveri az oktondi ember! A haza mindig csodálatos Anyaföld ami eltart, fenntart minden olyan embert aki megdolgizik érte, mindig számíthatsz rá. Termést ad a munkádért cserébe, Energiát, alapanyagokat ha veszed a fáradtságot és kitermeled, megtermeled amire szükséged van! Nem a hazát kell megvetni butuska, hanem a politikai elitet amely megfoszt a jobb élettől! Ébredj fel!

 14. Amúgy szégyelld magadat amiért másokat a saját butaságod követésére bíztatsz! Ez szégyen és a haza elárulása!

 15. Kár a gőzért! A te megélhetési politikusbűnözőid nem létezhetnének egy olyan helyen, amit az ember hazájának nevez. A te megélhetési politikusbűnözőidet nem a háttérhatalom rakta oda, ahol vannak, hanem a magyarok. Akik, persze, buták és szegények, tehát nem nagyon róható föl nekik, amit tettek. Tudod. Bocsáss meg nekik uram, mert nem tudják, mit cselekednek! De ez messze nem egyenlő azzal, hogy bárminemű közösséget lehessen velük vállalni. Nem lehet. Akinek meg az anyaföld a hazája, arról nem tehetek. Legyen neked az anyaföld a hazád és arcod verejtékével keresd a te kenyeredet. Ez engem nem zavar. Mindenkinek joga van hülyének lenni, templomba járni, Putyint, Tacskót imádni, egyáltalán mindenhez, ami másnak nem árt. Viszont a te isteneid elvettek az életemből 8 évet. És ezt nem fogjátok büntetlenül megúszni.

 16. 1. Egyistenhitűek vagyunk, látom a vallás terén se vagy otthon!
  2. Aki a saját hazáját gyalázza, …”sehonnai bitang ember”…Petőfivel szólva.
  3.Újra elmondom, mert nem érted! A Haza, nem egyenlő a kormánnyal, kormányzópártokkal, politikusokkal, sőt még a választópolgárokkal se! A HAZA az adott nemzetnek élettere évezredek, évszázadok óta amit vérrel, verejtékkel szereztek ill. őriztek meg a történelem során.
  4. Ne fenyegetőzzél, mert egyrész jogod sincs hozzá, másodsorban, hatalom nélkül ovis dolog!

 17. Hatalom nélkül ovis dolog. És te meddig leszel hatalmon? Még öt percig, aztán mentek a levesbe. És nem fogtok tudni elbújni.

 18. Igazából szarok rá, hogy ki kit pénzel. Az MSZP-SZDSZ (+Gyurcsány), illetve a másik oldalon a FIDESZ-KDNP már bizonyította, hogy csak az emberek kifosztásához, a lopáshoz, a korrupcióhoz és az ország tönkretételéhez ért! Ilyenekre nem szabad szavazni!
  Jöjjön a következő! Ha az is a nép/nemzet ellen van, akkor azt is el kell küldeni!

 19. Magyarország ma,politikai,gazdasági,erkölcsi és etnikai fertő.Ilyen undorító állapotban soha nem volt az államalapítás óta. Kb.70 éve kezdődött a fertőzés,amit sürgősen kezelni kell.

 20. Én is így gondoltam, de lehet hogy most már valós. Húsbavágó sebeket ejtettek egymáson, itt már nem lesz tűzszünet… Simicska helyében én a választásokig elhagynám Magyarországot. Potentált orbánellenes személynek ma életveszély itt élni. Az eltüntetésnek már 22.századi technikái léteznek, gondolom Mo-on is ! Halandók minden képzelőerejét felülmúlják

 21. Gondolod hogy Orbán képes lenne arra hogy eltegye láb alól, aki nem szimpatizál velük? Volt már rá példa?

 22. Heya are using WordPress for your blog platform?

  I’m new to the blog world but I’m trying to get
  started and create my own. Do you need any html coding expertise to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

 23. Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and
  i was just curious if you get a lot of spam responses?
  If so how do you stop it, any plugin or anything you can advise?
  I get so much lately it’s driving me insane so any assistance is
  very much appreciated.

 24. I used to be recommended this web site via my cousin. I’m no longer positive whether this post is written by him as nobody else realize
  such special approximately my trouble. You are wonderful!
  Thank you!

 25. Howdy! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers
  and starting a new initiative in a community in the same niche.
  Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a wonderful job!

 26. I don’t know if it’s just me or if perhaps everybody else encountering
  issues with your website. It appears as if some of the text within your content
  are running off the screen. Can someone else please comment and let
  me know if this is happening to them too? This could be a problem with my web browser because I’ve had this happen previously.
  Thank you

 27. With havin so much content and articles do you ever run into any issues of
  plagorism or copyright violation? My website has a
  lot of completely unique content I’ve either created myself
  or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the
  internet without my agreement. Do you know any ways to
  help prevent content from being ripped off? I’d definitely appreciate
  it.

 28. Thanks for your personal marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you
  are a great author. I will make certain to bookmark your blog and will come back
  in the foreseeable future. I want to encourage you continue your great writing, have a nice evening!

 29. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips for newbie blog writers? I’d genuinely appreciate it.

 30. Great weblog right here! Additionally your site
  loads up very fast! What web host are you using? Can I get
  your affiliate hyperlink for your host? I want my website loaded up as fast as yours lol

 31. Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was
  just wondering if you get a lot of spam feedback?
  If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest?
  I get so much lately it’s driving me crazy so any
  assistance is very much appreciated.

 32. fantastic publish, very informative. I wonder why the opposite specialists of this sector don’t realize this.
  You must proceed your writing. I’m confident, you’ve a great readers’ base already!

 33. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew
  of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.

  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe
  you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog
  and I look forward to your new updates.

 34. There are some attention-grabbing points in time in this article however I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I’ll take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as well

Leave a Reply

Your email address will not be published.