Nézd meg, hogy számolt be az Origo a CEU melletti tüntetésről! Csak pillants rá, megéri!

Kép forrása: eduline.hu

Eszembe jutott, hogy vajon a több ezer emberes tömegben milyen képbeállítást hoznak majd ki az origósok, hogy ne látszódjon senki. Eljátszottam a gondolattal, aztán megnéztem magát a portált. Lélekben már felkészültem a különféle sorosozó, gyalázkodó cikkekre, néhány karakterrombolásra, a tüntetők leügynöközésére, elő is készítettem egy kis rágcsálnivalót, aztán betöltöttem a portált és ránéztem a naptáramra, hogy biztosan ma van-e a tüntetés. Biztosan ma van, hiszen a legtöbben élő közvetítéssel adják Facebookon, hisz én is azt nézem.

Hölgyeim és uraim! A nap legjelentősebb eseményéről az origónak ez a véleménye:

orgo

Amíg tehát alszik a gyerek, és elkészítjük a gyömbéres, édesköményes kolbászos húsunkat, majd kétszer elmondjuk, hogy Simicskáé a Jobbik, utána belecsaphatjuk a rongyot a mosogatóba, és kimondhatjuk:

Elég volt a bikinis teniszcsajokból!

Ez a véleménye az Origónak a CEU bezárásáról. Köszönjük a korrekt tájékoztatást!

7 Comments

  1. Origót már csak a nagyon mazochista emberek olvasnak vagy a félkegyelmű birkák!
    Na azoknak viszont ez tökéletes,mi mást vártál?

  2. Nem vagyok a kormány híve, de azért az igazsághoz ragaszkodjunk. Az Origón ott a cikk: A Közép-európai Egyetem (CEU) melletti tüntetés volt Budapesten. A résztvevők a CEU előtt gyülekeztek, ahonnan a Parlamenthez mentek. A cikk röviden, de tárgyilagosan beszámol a tüntetésről, ennél több szerintem egy kormánypárti médiumtól nem várható el.

  3. Ne legyünk igazságtalanok! Most néztem meg az oldalukat, és bizony, 5, azaz öt mondatot áldoztak a hiteles tájékoztatás oltárán a témára!) Megszámoltam!

Leave a Reply

Your email address will not be published.