Visszanyalt a fagyi: Balog Zoltán a magyar egészségügy áldozata lett

Balog Zoltán

Történt, hogy a TV2 stúdiójába meghívták Balog Zoltán emberi erőforrás minisztert, és megkérdezték a kormányzati intézkedésekről, arról, hogy miként értékeli a jelenkori magyarországi viszonyokat.

“Ezekben az ügyekben fontos, hogy honnan indultunk, hova jutottunk, és merre szeretnénk továbbmenni. Minden említett ügyben ma jobb a helyzet, mint a kormányzásunk elején volt” – mondta magabiztosan a miniszter.

Ezen a ponton szeretnénk megjegyezni, hogy a Publicus kutatóintézet felmérése alapján az emberek kétharmada szerint az elmúlt években romlott az állami egészségügy állapota, 56 százaléka szerint pedig mindezért az Orbán-kormány tehető felelőssé.

Valami aztán eszébe jutott Balognak, mert korrigálta a fentebb idézett kijelentését: „ha azt mondjuk, hogy jobb, az nem azt jelenti, hogy jó, hanem hogy jobb annál a helyzetnél, mint ami korábban volt. Szándékosan mondtam ezt így.”

Nem sokkal utána beleállt, hogy amit eddig mondott annyira nem is igaz: „Vannak helyzetek, amikor én sem vagyok elégedett a magyar egészségüggyel.”

Azurák Csaba kíváncsi lett, és belekérdezett, hogy milyen helyzetre gondol a miniszter. Balog Zoltán pedig elárulta, hogy ő maga is az egészségügy áldozata.

“Amikor miniszterként rajtam végeztek egy apró műtétet, aztán elrontották… én sem voltam boldog ettől természetesen.”

Ha esetleg ez egy fejműtét volt, az magyarázatot adna arra, hogy miért folytat Balog kormányzati ámokfutást. Ha más műtétről, akkor a miniszter úr a saját csapdájába sétált.

10 Comments

  1. “…rajtam végeztek egy apró műtétet, aztán elrontották….”
    Valóban. Életben hagytak.
    Hülye magyar egészségügy. Még ezt is elbaszták.

  2. Ez a mocskos felszetelt pap hogy tud ilyen arcpiritóan hazudni? Tudaj e hogy mi az emberi erőforrás? Tudja e, hogy ez az izom nevü valami! Tudja e, hogy ő az izomagyu minisztériumot vezeti? Szerintem nem! Tisztában van e azzal, miket állít? Hogy az merő egy hazugság? Tisztában van e vele, hogy ezzel isten ellen vétkezik? Valószínű tudja, csak azt nemtudja felfogni az “izomagyu”, hogy ovika nem az isten! Szentemberek! Ilyen ember (ebber?) a szószólótok! Nem kéne már őt is a mélybe taszítani, mint Szent Gellértet? Az egész bagázs ilyen velejéig romlott bírkacsorda! És van poája közönség elé állni! Felháborító, és emberhez méltatlan…..papról már nem is beszélek, mert hazudnék vele! Ő egyszerüen egy seggnyalonc, és nem istemszolga! Előremegfontolt aljas szándékból hazudik, bókol a patás ördögnek! Szégyellje megát, lenne miért, csak ezr ő már nemtudja! “Uram, bocsáss meg neki, hisz nemtudja mit cselekszik”!

  3. A XXI. században van még szavuk a papoknak a templom kapun kívül? Nagyon szomorú és szégyen hogy ennyire primitívek az emberek hogy még mindig szükségük van a hülyítésre! A politikába beavatkozó papok mocskosabbak mint a civilek! Úgy hazudoznak hogy az már mindennek a teteje, engedték hogy ki jöjjenek a templomból, itt az eredménye!

  4. Amióta a Mentőkkel viccelődött, háááát…. A következő műtétre ne igényelje az OMSZ közreműködését….Lehet hogy a műtét elmarad….

  5. Tudatosan vannak a kvóták, hogy mennyit lehet fordítani egy betegségre. Tudatosan vannak a várólisták. Áthajtani az embereket a magánklinikákra, magánrendelőkbe. Így lehet megtartani az orvosokat. Elmegy a magánrendelőbe, kezd 15 e Ft-tal, majd másnapra visszarendeli a kórházba, ha nem így lett volna, akkor két hónapot, hármat vár, majd elvégzi állami költségen a szükséges vizsgálatot, de újból tejel a beteg. A tényleges várólistás meg csúszik egyet, illetve az ilyen elé kerül. Majd visszarendeli a magánrendelőbe, és ott is mégegyszer fizet. Tehát: 3x tejelt!

  6. of course like your web site but you have to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to inform the truth however I’ll definitely come back again.

Leave a Reply

Your email address will not be published.