Lázár megdöbbent a luxusadó javaslatán – úgy leoltották, mint a pintyet!

A gazdagokért aggódó Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter „megdöbbent”, hogy Botka László luxusadót fog kivetni azokra, akiknek 1 millió forintnál nagyobb a havi jövedelmük, 100 millió forintnál több a vagyonuk, és 100 hektárnál több földjük van – emlékeztetett Varga üzenetére az MSZP.

A gazdagokat védő Fidesz minisztere kijelentette: „nem tartja erkölcsösnek és észszerűnek” a gazdagok megadóztatását, így azt sem, hogy az ebből befolyó 300 milliárd forintot az egészségügy rendbetételére, színvonalas oktatásra, a fizetések és nyugdíjak emelésére fordítsák – írja a Népszava.

A Fidesz a letelepedési kötvényekkel, a gázdrágítással és a közüzemi cégek lenyúlásával foglalkozó offshore cégein keresztül százmilliárdokat lop ki az országból, Andy Vajnának pedig áfamentessé tették a kaszinózást, és mentesítették az online pénztárgépek használata alól. Ezek után hogy beszélhet Varga Mihály a feketegazdaság visszaszorításáról és az előírt adók beszedéséről? – teszi fel a kérdést az MSZP, hozzátéve: Botka László programja igazságot fog tenni: fizessenek a gazdagok! Botka László a meglopott és kisemmizett emberekkel együtt el fogja zavarni a tolvaj Fideszt. Ezért kínálunk szövetséget párthovatartozástól függetlenül mindenkinek, aki változást akar. Botka Lászlónak ehhez megvan az ereje és megvan a programja. A Fidesz már láthatóan fél tőle. Magyarország megjavítható – válaszoltak Varga Mihálynak a szocialisták.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Nem tartja erkölcsösnek és ésszerűnek? Honnan is tudná szegény Lázár, hogy mit jelentenek ezek a szavak? Fideszéknél csak a “célszerűséget” ismerik de azt nagyon.

 • Mária Nyári

  Regen is volt szo luxusadorol akkor is egyetertettem tehat ebból következik
  most sem gondolom maskepp, mert ez mar nemallapot amit müvelnek,

 • Kup Ica

  1. A villanyt szokták leoltani.
  2. A cikk Varga Mihályról szól és nem Lázárról.

 • Majoros István

  Üsd a burzsujt vedd el tőle! Add oda a lumpnak.

  • susztermatt

   100e-ből 16% nem ugyanaz, mint egymillióból, mert ha 100e-ből elvesznek 16e-et nem marad bérletre, ennivalóra, de ha 1m-ból elvesznek 350e-et 650-ből még KIRÁLYI MÓDON lehet élni. Progresszív adózás, attól lehet elvenni,aki belefullad már a pénzébe….