Vágó István zseniális fotóval mutatott görbe tükröt Lázárnak és Semjénnek

Kép forrása: Blikk.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hirtelen annyira fontos lett, hogy a piaci termékekről tűnjenek el az önkényuralmi jelképek, hogy Lázár János aludni sem bír, amíg ott vannak, úgyhogy Semjénzsótival gyorsan be is nyújtottak egy törvényjavaslatot ebben az ügyben, ami már ott figyel a Parlament honlapján.

A két kormánypárti politikus által országgyűlési képviselőként benyújtott javaslat szerint az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célból történő megjelenítése, “és ezáltal lopakodó társadalmi elfogadtatása egyfajta legitimációját jelenti a diktatúrák korábbi szimbólumrendszereinek.

A valóság ezzel szemben az, hogy Lázárék magasról ejtenek arra, hogy mi van ezekkel a jelképekkel. Arról szól igazából a fáma, hogy a Heineken sörön egy vörös csillag ékeskedik, a Fidesz pedig a Csíki sör hamis propagandáját akarja meglovagolni, tettekkel bizonyítva a külhoni magyarok melletti kiállását.

Most pedig Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes az MTI tudósítása szerint azt mondta csütörtökön, hogy

“A kormány kész állami támogatást nyújtani Az Igazi Csíki Sör gyártásáhozés helyzetbe hozná a kézműves söröket is.”

Mit reagált erre Vágó István?

vágó

nari

Ennél keményebb oltás talán nem is kell Lázárnak és Semjénnek…

loading...