Szinte senki nem vette észre, hogy Orbán mekkorát bakizott a szövegében: megmutatjuk

Forrás: hvg.hu

A freudi elszólások a legszebbek, főleg amikor nagyközönség előtt mondjuk ki őket. Valamit hazudni akarunk, de az igazság jön ki a szánkon. Így történt ez a kormányfő március 15-i beszédében is, ahol az Európát ostromló népszavazásról beszélt, pedig nagyon nem arról akart.

Emlékszünk még a 98%-os népszavazásra? Hogyne emlékeznénk. Olyan sokan vettek rajta részt, hogy nem is lett érvényes, ennek ellenére Orbánék úgy kommunikálják, mintha a teljes népesség 98%-a egyetértett volna vele. Mindenesetre ezzel beüzentünk Brüsszelnek, ahogy szoktunk, most pedig Orbán belebakizta szövegébe az igazságot, ezzel egészen más üzenetet küldve Európa fővárosának.

A népvándorlás helyett sikerült a népszavazásról beszélni. “Az Európát ostromló népszavazás” visszaverése valóban megtörtént, hiszen érvénytelen lett végül a referendum. A bakit a 24.hu szúrta ki.

Köszönjük szépen, miniszterelnök úr, hogy végre igazat is mondott a sok sületlenség mellett!

 

9 Comments

  1. Legalább ne miniszterelnök uraznátok! Ez sem nem miniszterelnök (annak látni kéne az eredményességét) és sem nem úr! Egy önértékelési zavarral küzdő, gyerekkori traumáit nem felejtő bohóc, aki tönkreteszi az országot, csak minél többet lophasson. Na ezt urazni, barokkos túlzás.

  2. De bizony többen észrevették, azért nem tették szóvá, mert ez a baki, nem a legdurvább volt az egész szónoklatban. Mert a többi nem volt értékelhető, primitív, szitkozódó, üzengető, nem az ünnepről, inkább a gyűlöletről szólt. Politikai magaslatát és tökéletességét kinyilvánítva, felejthető! Egy falusi polgármestertől videón, rá nézve irigyelhető, színvonalú ünnepséget láttam, ahol a résztvevő fiatalok, óvodások, versel, énekkel, a polgármester megemlékezéssel, színvonalas műsort adtak, és a napi politika is csak az ünnepet emelő mértékben került, szóba!

  3. Én észrevettem akkor. És egy jót nevettem. Arra gondoltam, hogy ez felrobbantja az internettet, de nem reagált rá senki. Csoda, hogy most foglalkoznak vele.

  4. My spouse and i felt absolutely relieved Edward could conclude his preliminary research using the precious recommendations he had in your weblog. It’s not at all simplistic to just always be making a gift of tips and tricks which some other people may have been making money from. And we also see we need the writer to appreciate because of that. All the explanations you’ve made, the easy website menu, the friendships you will assist to engender – it’s got all wonderful, and it’s really leading our son and us imagine that that topic is brilliant, and that is pretty essential. Thanks for the whole thing!

  5. Thank you so much for providing individuals with a very memorable possiblity to read critical reviews from this blog. It’s always very sweet and as well , full of a good time for me personally and my office peers to visit your website not less than three times in one week to see the latest tips you will have. Of course, we’re usually pleased with all the powerful creative ideas you serve. Selected two ideas on this page are basically the simplest we have had.

Leave a Reply

Your email address will not be published.