Szinte senki nem vette észre, hogy Orbán mekkorát bakizott a szövegében: megmutatjuk

Forrás: hvg.hu

A freudi elszólások a legszebbek, főleg amikor nagyközönség előtt mondjuk ki őket. Valamit hazudni akarunk, de az igazság jön ki a szánkon. Így történt ez a kormányfő március 15-i beszédében is, ahol az Európát ostromló népszavazásról beszélt, pedig nagyon nem arról akart.

Emlékszünk még a 98%-os népszavazásra? Hogyne emlékeznénk. Olyan sokan vettek rajta részt, hogy nem is lett érvényes, ennek ellenére Orbánék úgy kommunikálják, mintha a teljes népesség 98%-a egyetértett volna vele. Mindenesetre ezzel beüzentünk Brüsszelnek, ahogy szoktunk, most pedig Orbán belebakizta szövegébe az igazságot, ezzel egészen más üzenetet küldve Európa fővárosának.

A népvándorlás helyett sikerült a népszavazásról beszélni. “Az Európát ostromló népszavazás” visszaverése valóban megtörtént, hiszen érvénytelen lett végül a referendum. A bakit a 24.hu szúrta ki.

Köszönjük szépen, miniszterelnök úr, hogy végre igazat is mondott a sok sületlenség mellett!

 


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Sandor Nagy

  Hát igen akkor is hazudik ha nem mond semmit sem!

 • Károly Váray

  Ilyen becsületesen Orbán Úr még sohasem beszélt! Mindent kiteregetett a politikájáról……….http://aranyvakum.hupont.hu/24/2016-uj-politikai-szotar

 • Gabriella Pásztorné

  Legalább ne miniszterelnök uraznátok! Ez sem nem miniszterelnök (annak látni kéne az eredményességét) és sem nem úr! Egy önértékelési zavarral küzdő, gyerekkori traumáit nem felejtő bohóc, aki tönkreteszi az országot, csak minél többet lophasson. Na ezt urazni, barokkos túlzás.

  • Zsuzsanna Fazekas

   Tökéletes diagnózis!

 • Erzsébet Kovács

  Gabriella ! azért írom a nevét mindig kisbetűvel , így : orbán viktor …………

 • Jánosné Horváth

  De bizony többen észrevették, azért nem tették szóvá, mert ez a baki, nem a legdurvább volt az egész szónoklatban. Mert a többi nem volt értékelhető, primitív, szitkozódó, üzengető, nem az ünnepről, inkább a gyűlöletről szólt. Politikai magaslatát és tökéletességét kinyilvánítva, felejthető! Egy falusi polgármestertől videón, rá nézve irigyelhető, színvonalú ünnepséget láttam, ahol a résztvevő fiatalok, óvodások, versel, énekkel, a polgármester megemlékezéssel, színvonalas műsort adtak, és a napi politika is csak az ünnepet emelő mértékben került, szóba!

 • Veronika Erdei

  Én észrevettem akkor. És egy jót nevettem. Arra gondoltam, hogy ez felrobbantja az internettet, de nem reagált rá senki. Csoda, hogy most foglalkoznak vele.