Szinte senki nem vette észre, hogy Orbán mekkorát bakizott a szövegében: megmutatjuk

Forrás: hvg.hu

A freudi elszólások a legszebbek, főleg amikor nagyközönség előtt mondjuk ki őket. Valamit hazudni akarunk, de az igazság jön ki a szánkon. Így történt ez a kormányfő március 15-i beszédében is, ahol az Európát ostromló népszavazásról beszélt, pedig nagyon nem arról akart.

Emlékszünk még a 98%-os népszavazásra? Hogyne emlékeznénk. Olyan sokan vettek rajta részt, hogy nem is lett érvényes, ennek ellenére Orbánék úgy kommunikálják, mintha a teljes népesség 98%-a egyetértett volna vele. Mindenesetre ezzel beüzentünk Brüsszelnek, ahogy szoktunk, most pedig Orbán belebakizta szövegébe az igazságot, ezzel egészen más üzenetet küldve Európa fővárosának.

A népvándorlás helyett sikerült a népszavazásról beszélni. “Az Európát ostromló népszavazás” visszaverése valóban megtörtént, hiszen érvénytelen lett végül a referendum. A bakit a 24.hu szúrta ki.

Köszönjük szépen, miniszterelnök úr, hogy végre igazat is mondott a sok sületlenség mellett!

 

7 Comments

  1. Legalább ne miniszterelnök uraznátok! Ez sem nem miniszterelnök (annak látni kéne az eredményességét) és sem nem úr! Egy önértékelési zavarral küzdő, gyerekkori traumáit nem felejtő bohóc, aki tönkreteszi az országot, csak minél többet lophasson. Na ezt urazni, barokkos túlzás.

  2. De bizony többen észrevették, azért nem tették szóvá, mert ez a baki, nem a legdurvább volt az egész szónoklatban. Mert a többi nem volt értékelhető, primitív, szitkozódó, üzengető, nem az ünnepről, inkább a gyűlöletről szólt. Politikai magaslatát és tökéletességét kinyilvánítva, felejthető! Egy falusi polgármestertől videón, rá nézve irigyelhető, színvonalú ünnepséget láttam, ahol a résztvevő fiatalok, óvodások, versel, énekkel, a polgármester megemlékezéssel, színvonalas műsort adtak, és a napi politika is csak az ünnepet emelő mértékben került, szóba!

  3. Én észrevettem akkor. És egy jót nevettem. Arra gondoltam, hogy ez felrobbantja az internettet, de nem reagált rá senki. Csoda, hogy most foglalkoznak vele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.