“Ha az RTL-t nézed, elvisz az ördög” – ezzel tömik a gyerekek fejét hittanórán

Megszokhattuk már, hogy a hithű fideszesek nem szeretik, ha valaki a pártjukat szidja. Az azonban még a mai napig meglepő, hogy az ideológiai nevelést már az iskolákban elkezdik a tanárok. Nem véletlen, hogy a kötelező erkölcstan- és hittanórák esetében olyan témákról esik szó, amelyek eltántorítják a tanulókat a gondolkodásra késztető hajlam bárminemű igényétől, esetleg a Fidesz-tanítástól távolabb eső témáktól.

Így történt ez egy budapesti egyházi iskolában is, ahol egy apuka beszámolója alapján a gyermek az alábbi párbeszéddel jött haza.

somogyi

Tehát van ugye az RTL Klub. Az a csatorna, amelyik már beintett a Fidesznek, és híradóját a nyalós, közszolgálati stílus helyett a kekeckedős műfajra váltotta. Mivel ez a híradó a fideszes tanárnéninek nem kedves, ezért azzal tömi a gyerek fejét, hogy a Sátán keze irányítja a híradót.

Erkölcstanórán, és még csak nem is hittanon. (Nem mintha ott sokkal jobb lenne). Az azonban megnyugtató, hogy a tanárnéni megindokolta azt is, hogy Orbán Viktor miért van hatalmon. Azért, mert Isten akarta, hogy a magyarokat vezesse. Ez azért jó, mert így már fellélegezhetek, ugyanis hogy én nem akartam, az biztos…

Oszd meg ezt a cikket, ha szerinted sem kellene engedni tanítani az ilyen pedagógusokat!


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • agnes losonczi

  Úgy kell annak, aki katolikus iskolába járatja a gyerekét. Úgy mégis, mit várt?!

  • Zsolt Nagy

   Hát gondolom hogy nem ezt !!!!

  • Nyikhaj istenke

   Szerintem mindig az.

  • Andor Tamás

   Egy szó sehol, hogy katolikus, vagy evangélikus, esetleg teljesen ateista iskola! Az “erkölcstanárnéni” a szóban forgó pedagogus!

   • agnes losonczi

    Bezony olvasd újra. A papa szövegében szerepelt, hogy katolikus suli.

   • Sandor Nagy

    Pedofil az egész banda!

   • László Ács

    “a helyi katolikus iskola” ebből maga mit ért?

 • Sandor Rabai

  Az isten mindenható, akkor mi a kurva anyját nyavalyog, hogy mit szeretne, csináljon mindet a szája íze szerint, a többi a mi dolgunk.

 • Károly Váray

  Butácska kérdés ! nyilván az IQ…

  http://aranyvakum.hupont.hu/24/2016-uj-politikai-szotar

 • András Gyenge

  Állítólag az erkölcstan nem hittan.
  De ez egy blöff csak, mint az Úszó VB előterve és költségvetése..Sajnos az.. És itt vannak átverve a szülők– kik azt hiszik, normális okos dologról szól, az életre nevel.. Hááát…alattvalókat akarnak nevelni.

 • Andor Tamás

  Újabb megdönthetetlen bizonyítéka Isten létezésének!

  • Singig Jungle

   Mi? Hogy idiótákat is teremtett, mint te?

   • Andor Tamás

    Még mindíg elfogadhatóbb, mint a te pofátlanságod!

    • Singig Jungle

     Juj de jól megmondtad nekem. Ez biztos tetszik az Úrnak. Szaladj, nyalj egy ostyát.

 • klepto

  A párbeszéd alapján a hölgy véletlenül nem Hit-Gyülekezete tag? Ők szoktak ilyen stílusban beszélni; mivel ők azt hiszik, hogy napi kapcsolatban vannak istennel; és a legfőbb vezető egyenesen személyesen tárgyal vele minden nap mindenről, és mindenkiről 😀

  • Speedward

   Betol a csaj pár utcát és rögtön kapcsolatba kerül a Főnökkel 😀

  • agnes losonczi

   A papa szövegében katolikus iskola szerepelt, és azok ördögszámba veszik a hitgyüliseket. Egyébként az önteltségük is igen sok esetben ugyanakkora.

   • klepto

    Persze olvastam, hogy Katolikus iskola, de az egyházi iskolában sem csak egyházi tanárok vannak (lehetnek), hanem világiak is. Ebből gondolom, hogy ez a magát tanárnőnek képzelő iq gyilkos hölgyike sem lehet apáca, max. hitgyülis agymosott fanatikus idióta…

    • agnes losonczi

     A katolikusoknál a hitgyülisség kizáró ok mind tanárként, mind bármilyen tagként a katolikus közösségükben. Egyébként sajátmaguktól is bőven képesek ilyen ordas elfogultságra, kifejezetten katolikusul hangzik ez aze elvisz az ördög. Az unokatesóm neje is egy vadkatolikus és az ő anyja már a másfél éves unokákat is folyton ezzel fenyegette, hogy rossz voltál, elvisz az ördög, ha mondjuk nem kérték az utolsó falatot, vagy nem engedelmeskedtek automatikusan. Nem is merte őket odaengedni egyedül.

     • klepto

      Ezt nem gondoltam volna 🙁
      Ami tény, a hit és a vallás nem mindig találkoznak, és a vallásosság, az egyház soha nem akart híveket nevelni, kizárólag engedelmes marhákat, akik még a levegővételhez is engedélyt kérnek, és természetesen, hiszen ez minden vallásnak a lényege, pénzzel tömik a vezetőik, és az egyházuk zsebét 🙁
      Ez miatt indultak a keresztes háborúk is, ez miatt üldözték a gondolkozókat, és sajnálattal olvasom, hogy ma is így működnek. 🙁
      Holott ebben a túlhajszolt, embertelen világban szükség lenne az egyház lelki támogató szerepére, a vezetők, papok baráti ölelésére, egy helyre, emberre, közöségre, ahol a megfáradt hívő leteheti a lelki terheit, és új reményt, hitet, erőt meríthetne a hátköznapok csatáihoz, lelki fájdalmaihoz.
      Ez az, amit én még mindig hiányolok az egyházakból, és sajnos az ilyen megnyilvánulásokból is látszik az, hogy ki mire hajt (jelen esetben, és a legtöbb egyház/felekezet sajnos csak a hatalomra, és a pénzre), és kinek mi az istene…

     • agnes losonczi

      Hát a katolikus egyház sose ölelést adott, hanem félelemkeltéssel és fenyegetéssel igyekezett dirigálni a híveit, és világi hatalomra tört. Ezt most se bírják elfelejteni. Nézd meg a mikola személyét, szigorúan katolikus család, főleg az unokaöccs, aki lesavazta a volt barátnőjét, mikor az erőt gyűjtött, hogy elutasítsa az őt kihasználó kapcsolatot. Betegesen hatalomfüggő.

 • Speedward

  Én is egyházi iskolába jártam 4 évig, de szerencsére engem nem úgy neveltek, hogy minden szarral át lehessen mosni az agyam. Ez a szülő felelőssége is, hogy ne adja a gyerek nevelését 100%-ig az iskolának. Sőt az iskola feladata alapesetben csak a tanítás kellene, hogy legyen. A szülőnek kellene nevelni a gyereket. Csak sajnos a szülők többsége magasról szarik a gyerekre, belöki egy iskolába majd ott felnevelik a gyereket helyette.

 • János Dunai

  vallasokat nem csak az iskolakból de a országból is ki kell tiltani a helyuket beszántani a képviselöiket meg munkatborba