Rendkívüli felhívást tett közzé egy felbőszült magyar állampolgár március 15-re!

Kép forrása: szombat.org

Az Európa Blokk Facebook-oldalán olvastuk ezt a bejegyzést, amit most változtatás nélkül közlünk felétek.


Életem első fele az ún. Kádár-korszakban kezdődött tanulással, emberré válással, családalapítással. A második felét pedig az állítólag még ma sem befejezett rendszerváltozás érájában élem. Akár szerencsésnek is tarthatnám magam, mert az én generációmat például – hosszú évszázadok után először – elkerülték a háborúk. Eddig még…

Mégis gigászi terheket cipelek magammal. Fölöslegeseket…

Hazug kor volt az életem első fele és a mostani is az! Az előbbi azért, mert eltitkolták előlem 56’ valódi történetét. Mert utólag tudtam meg, hogy alapvető jogaimban korlátoztak. És mert egy, a saját gazdasági túlélésére is alkalmatlan politikai rendszerben leginkább csak egy szófogadó pajtás lehettem. Ez a mai viszont azért hazug és álságos, mert a politika – a kezdeti remények után – egy még hazugabb és még sötétebb történelmi korunkba juttatott vissza. Ahol a gazdaság “motorja” az állami szinten űzött korrupció, elfogadott “eszmevilága” pedig az általános és mindenki mással szembeni gyűlölet!

Az utánam jövő generáció – a gyerekeim!!! – már egy ilyen társadalomban nevelkedik, tervezné a jövőt. Tudom és látom…

Úgy érzem, van még bennem annyi erő, hogy ezen változtassak. Persze nem könnyű a helyzet, mert látom, hogy a politikusok legtöbbje, akikre – választás útján – jószívvel rábízta magát ez az ország, leginkább visszaélt a hatalommal. Ezért egy igazságosabb társadalom felé vezető úton nem számíthatok rájuk. Ugyanakkor azt is tudom, hogy egyedül semmire sem megyek. Mégis bizakodással tölt el az, hogy most már jól érzékelhetően egyre többen vagyunk azok, akik ugyanezt gondoljuk.

Úgy látszik, minden kornak és korosztálynak van valamilyen kiemelt történelmi küldetése. És amit ilyenkor tesz, azt leginkább az utókor érdekében kell megtennie.

Az én korosztályomnak most az a feladata, hogy a XXI. századba visszatért újhorthys bűnözői világot egyszer s mindenkorra lezárja, végleg elzavarja.

Tiszta és nyugodt tekintettel szeretnék a gyerekeim és az unokáim szemébe nézni. Abban a hitben és tudatban szeretném majd magukra hagyni őket, hogy amikor a hazámban olyan világ akart uralomra jutni, és véglegesen berendezkedni, amely az utánam jövő generációk életét is veszélybe sodorta volna, akkor az ezzel szembeni kötelességemnek eleget tettem, a feladatomat pedig elláttam…

Március 15-én jelenléteddel támogasd valamelyik – az orbáni diktatúra ellen tiltakozó – utcai demonstrációt, délután (14:30) pedig SÉTÁLJ TE IS az Operától a Kossuth térre az ÚJ KÖZTÁRSASÁGÉRT!

245 Comments

 1. Mindenki,egy idealista álmodozó,aki azt gondolja,hogy Orbán Viktor egy személyben a magyarság baja,és károkozója! Ki szavazta be magát az Unióba,meg a NATO-ba? Ki vett fel felesleges kölcsönöket,ambe aztán tönkrement? Ki szavazott éveken keresztül kommunista hazaárulókat a hatalomba? Orbán Viktor,vagy Magyarország népe? Orbánnak sok elhibázott lépése van,és volt,de még mindig ő az egyetlen Európában,aki a nyomorúségos gazdaságpolitika ellenére képes volt az ország szuverenitásának,legalább a látszatát megőriznie! Vona is az EU-t akarja,ezzel bebizonyította,hogy nem nemzeti politikus. Egy nemzeti politikusnak a nemzete érdekei szerint kellene cselekednie,nem idegen háttérhatalom bábjának szegődnie- jópénzért!

 2. “Március 15-én jelenléteddel támogasd valamelyik– az orbáni diktatúra ellen tiltakozó – utcai demonstrációt ” … na itt van a baj a VALAMELYIKKEL !!!!!. Mert egy minden párttól független nagy tüntetés kellene több százezer akár milliós részvétellel is. Mert amíg ez a itt ott külön tüntetgetünk műsor megy addig orbán és korrupt sleppje pofán röhög csak bennünket.

 3. Teljesen egyetértek, de “orbán és korrupt sleppje” rész szerintem így helyes: korrupt orbán és sleppje! Mert ugye minden az ő tudtával és beleegyezésével történik.

 4. BorayÚr/bár nem érdemli meg ezt a megszólitást/! Az Ön okfejtése egy elvakult,szemellenzős emberke,aki sajnos egy skrizofén által vezetett banda idióta szólamait fújja teli torokból! Amit Ön leirt ,nem a mai valóság,de annak az elferditett változata igen! Orbán a XXI.-ik század legnagyobb rablója, a leghazugabb politikusnak nevezhető,császárnak-királynak képzeli magát! Mindent megegednek maguknak,folyamatosan lenézi és kifosztja a népét és a kegyencek,stromanok zsebeit tömi milliárdokkal!

 5. Eduard Boray Amit ön itt leír, az a megalkuvás, és a mélységes seggnyalás tipikus példája! Az nem lehet igaz, hogy csak Orbán az ország megmentője. Miféle szuverenitásról beszél? Az elveszett azzal, hogy az ország népének többsége semmit nem érez annak a rengeteg EU-támogatásból, amit a rabló kormány, vagy ha úgy tetszik, kormányok felvettek, és nem az ország jobbítására fordítottak, hanem a saját klientúra zsebének tömködésére, na és a határon túlra osztott milliárdokra. Az országot az menti meg a tönkremenéstől, attól amit a szerző a cikkben megírt, aki megszabadítja Orbántól és bűnbandájától!

 6. Önnek igaza van, a ma és a holnap el rablója az unokáink életének a nyomorba döntője! Bármi áron el kell zavarni!

 7. Miről beszél elvakult Boray?Milyen magyar önállóságról?En igenis az EU-hoz szeretnek tartozni! Es arra kérem ne handabandazzon,ne hazaarulozzon.Ezek súlyos szavak es százszor gondolja meg mikor ejti ki őket.

 8. Annyiban hibás a nép hogy van egy nagy számú politikai analfabéta nem szavazó több milliós réteg! Ők olyanok mint a szarvasmarha a legelőn, beleélnek a világban legelnek nem értenek semmit csak annyi hogy múúúúúúú!

 9. Mindenkit kell hogy felrázzon az iiyen írás Ez a tag nagyon jól látja a mai helyzetet és szeretne ezen gyökeresen változtatni. Fogadjuk meg a tanácsát és tegyünk meg mindent, hogy ez a zsarnok-csapat a szemétdombra kerüljön.

 10. Nem uram. Az ilyen rablàs Svàjcban lehetetlen. Ott demokràcia van. Nem az orbàn banda osztja az észt. Szinte mindenrõl népszavazàs van

 11. Ez is egy vélemény. Nekem is van, de egészen másmilyen.
  Orbán se nem nemzeti, pláne nem európai, leginkább politikai és köztörvényes bűnöző.
  Nemzeti politikus… pfu… a történelmünket mindíg az ilyen nemzeti politikusok alakították, és mindíg csúnya vége lett.
  És én egyáltalán nem értelmezem negatívan, hogy Magyarország a NATO és az EU tagja, sőt nagyon félek, hogy ez a gazember kalandor kivezeti Mo-t az EU-ból. Márpedig ez a dolgok jelenlegi állása szerint katasztrofális végkifejlet lenne… Mind gazdasági, mind morális szempontból.

 12. Boray Úr! Mit jelent az, hogy nemzeti politikus? Mert az, hogy egy ország megválasztott vezetője a nemzete érdekei szerint cselekszik, az alap. Amit Ön leír a “nemzeti politikusról” az már megbocsásson egyszerűen ökörség. Mi az az idegen háttérhatalom? Magyarázza már meg, ha tudja!

 13. Ne adjon a pocskolók véleményére, igazat írt! Az előző, a “nyócév” garnitúrája elkapkodta az uniós tárgyalásokat, minden nekünk rosszba beleegyezett, hogy ők lehessenek a belépést vezérlők – jól tudták, hogy ez az uralkodásukkal őnekik nagy hasznot hoz. Ők voltak azok, akik azt mondták, hogy “biztos a magyar volt a hibás”, amikor Irakban a jenki katonák “félelmükben” lelőtték a mobilvécét szállító autó sofőrjét. Arra kevés példát találunk, hogy a magyarok, Magyarország érdekeiért kiálltak volna, mindenre rábólintás helyett vállalták volna a konfliktust. (Ki nem engedte, hogy az ellenzők a tévében békésen beolvassák a követeléseiket? Ki nem küldött erősítést FÉL NAPON KERESZTÜL a tévészékházat védő rendőröknek? Ki verette meg a manipulált állami erőszakszervezettel az októberi ünneplő tömeget?

 14. Kell, hogy minden embert érdekelje ez a végső segély kiáltás , hogy érdemes élni, és a gyermekeink, unokáink jövőjéért kiállni , és harcolni ennek legfőbb kritériuma az orbán rezsim megbuktatása !!!Mutassuk meg, hogy a magyarban van kurázsi, hogy a jövőért harcolni képes

 15. Valamilyen módon el kell érnie a Magyarnak legelőször, hogy létre jöjjön végre az igazi összefogás. Egy nemzet egy szívdobbanás. Sajnos erre még várni kell, addig amíg az anyagi világban az arányok nagyjából ki nem egyenlítődnek. Olyan ország vezetőkre van szükség, akik az önös érdekeiket nem helyezik a népjólét fölé. Addig, amíg, nem kerül belátható távolságba a pénz eltűnése, az általános jólétre kicsi az esély. Nem élünk jól, mert állandóan panaszkodunk, és semmit nem teszünk a kizsákmányolókkal. Talán a valamiért való küzdelem értelme meggyőzné a többséget, a valami ellen való harc helyett.

 16. Azok a békés ünneplők ,miután fel égették a tv székházat,és be hatoltak az épületben,hát még ki is rabolták a büfét és mindent ami mozdítható volt vitték!Ezt nevezik,valami csürhe bandának!

 17. Van egy olyan érzésem ellenzék azért van, hogy megosszon bennünket. Ezért tudnak Orbánék röhögni a markukba. Élek a gyanúperrel, hogy titkos paktuma van az ellenzéknek velük, hogy a nép ne tudjon győzni.

 18. Szerintem a legjobb tiltakozás azz lenn ha az utcák és terek ahol viktor megjelenne a lakosság nem menne el.A némaság és üres utcák mindennél többet érnek!

 19. Az én generációm már végig élte a Kádár-rendszer elvtársi világát, igaz a pálya széléről, mert nem volt gusztusom hozzá, hogy beljebb lépjek. Azt hiszem ezért is vagyok kisnyugdíjas, de az, ami most van, alulmúl minden rémálmomat! Ilyen szégyenérzet nélküli kifosztását az országnak, teljes pályás letámadást, hogy fociszavakkal éljek, nem képzeltem volna…!!!

 20. Magyarország NATO-csatlakozását OVi és pártja is megszavazta, 1998 februárjában határozatba is foglalta az Országgyűlés és 1999. március 12-én teljes jogú taggá vált. Két szélsőséges párt, a Munkáspárt és a MIÉP ellenezte csak a belépést. Még a népszavazást említeném, mely elsöprő többséggel az IGEN-t eredményezett a belépés mellett.

  OVi folytatta le az EU-s csatlakozáshoz a tárgyalások nagyobb részét. Akkor még nagyon is be akart lépni az EU-ba. 😀

  A szuverenitás látszata? Az meg mi? 😀 😀 Magával a szuverenitással is kitörölhetjük, hát még a látszatával! 😀 😀 Üres lózungok.

  Nem lehet egyszerre dugni is és nemzeti szűznek maradni is.

 21. ” Egy nemzeti politikusnak a nemzete érdekei szerint kellene cselekednie,nem idegen háttérhatalom bábjának szegődnie- jópénzért! ” Hát pont azt csinálja b@sszus, ha még nem vetted volna észre :)))

 22. Igen, ő szó szerint keresztapaként működik: csak az a mutyi futhat, amelyet engedélyez, és százalékot is kap mindből.

 23. Jól beragadtatok a bugyuta “csűrhézésbe”. Akik elégedetlenek, mindenütt lázonganak ! Nézz be a sajtóba most is dühöngenek pár száz ezren Európában. Ha lenne egy igazi “csürhecsapat” elkergetné az egész fostalicskát gyurcsányostól, orbánostól Rablók mind! Nem kell itt a szelektív érzékenység…

 24. Igazad van ! Mert az ellenzék is széthúz ! A románoktól vehetnénk példát, már másodszor a Román nép nyert ! De a magyar soha nem volt összetartó 1848 után !!

 25. Vannak ilyenek hidd el és nem is kevesen ! Az ostoba zöm viszont azzal van elfoglalva, hogy tapasztalat és felvilágosodás hiányában önti ide a toxinjait, majd pornófilmeket néz további “épitkezése” céljából. Nemzeti érzelmű internetes Tv-kben megismerkedhetsz olyan zseniális magyar nagyságokkal , akik nagyvilági mércével mérve is egyedülállóak, nagyszerű emberek. Ha megpróbálná meghallgatni és követni őket a sok lúdtaslpas, már régen nem itt tartanánk. De nem lehet őket rávenni, vagy csak nagyon keveset…

 26. Te meg még nagyobbat.Ki lesz aki vezet?Az előző gárda?Mert egyenlőre más nincs.(persze minden baj okozója a fidesz,mindig is, de bizonyság?még a metró ügy sincs megoldva,vagy nem is kell megoldás?hol volt az ország hét éve?most már lehet újra kölcsön az IMF-töl,majd visszafizetjük, és lehetünk okosak a saját kárunkon tanulva)

 27. Két külön HÉTEN történt a tévés randalírozás, amit a rendőrök fél napig engedtek, és az október 23-i ünnepség. 23-án már csak új csőcselék jelent meg, akiket a Bajcsyn végigkergettek a rendőrök a HAZAFELÉ TARTÓ ünneplők közé,

 28. A meggyesiék döngették a mellüket, hogy milyen ügyesen FELGYORSÍTOTTÁK a tárgyalásokat. Ez arra emlékeztet, hogy a hornkormány milyen büszke volt arra, hogy gyorsan magánosították a magyar ipart – vagyis minden értéket elkótyavetyéltek. (Az Antall idejében történt magánosításban is a cocilizmusból maradt hivatalnoki apparátus keze volt – ugyanis nem volt a becsületes emberek között elegendő hozzáértő, akikkel azokat leválthatták volna.

 29. A szuveneritás(nemzeti függetlenség) azt jelenti, hogy gazdasági függöséget teremt. Megadja a gazdasági terjeszkedés lehetőségét mindenkinek, akinek pénze van(multik, beruházók), és ezek határozzák meg az ott dolgozók megélhetését.
  Ha majd a szuveneritásból meg lehet élni, akkor elhiszem, hogy létezik.De addig …….belőle a népnek(aki akarja a függetlenségét) csak éhen halni lehet.

 30. A kifosztást volt kitől tanulja. Még mindig több minden épült az elmúlt hét évben, mint előtte nyolc év alatt. (és nem elsősorban a stadionokra gondolok)

 31. Miről beszélsz ember. Ki beszélt gárdáról vagy bármiről Agyament legalább értelmezd amit írtam.

  De ha írás akarsz akkor kapsz.
  Amiről nem igen illik beszélni és az ilyen agyhalottak füle mellett elmegy.

  Világbank hitel. 10millát kértünk, 6 ot kaptunk. 11et fizettünk vissza. És ezzel le is zártuk volna tartozásunk 91ben.
  Aztán jött a rendszerváltás és hirtelen megnőtt a tartozás 22-re miközben 11et vissza fizettünk, plusz kamatos kamatok. És azt is 10 szerezték csak az első 4 évben.

  Na ezt köszönhetjük orbán és a többi volt elvtársnak(MDF, MSZP, stb.) és rohadtul nem Kádárnak. Ha már itt tartunk. Ja és a szabad rablást. Amikor állami cégeket hugyért árultak. Amikor több százezres esztergagépeket, darukat, hegesztőket, traktorokat, stb. 1 forintért árultak. Mikor 500milliós céget 80 ért adtak el külföldre. Erről konkrét teljes doksim is van a felszámolóbiztostól, ahol a rendszerváltó “egységes elvileg több párt rendszert pártjai” osztotta ki, hogy ki kell árusítani mindent. (Vagyis nincs oldalak közt eltérés. Leosztva mindenkinek a biznisze) Vagyis a fidesz ugyan az mint az mszp vagy dk, vagy lmp stb..

  Miért? Mert a cél hogy létre hozzanak egy gazdag tőkés réteget, aki majd munkát ad. Csak éppen már az elv megbukik akkor mikor a gazdag réteg bankba és tőzsdén forgatja a pénzt. nem munkát teremt, hanem a pénzt dolgoztatja. Ez már az első orbán kormányzáskor kiderült. De meg is volt jósolható és már akkor bukta volt az orbán kormányzás. Erre jött rá az mszp kormányzás ami ezt szintén folytatta. (MDF első idejéről nem is beszélve aki az egészet kezdte.)

  De mondhatnám a több száz adónemet. Nyugdíjak elrablását, fosztogatást, közpénzek lenyúlását.
  Persze, papíron úgy megoldva hogy jogszabályoknak megfeleljen, csak hát a jogszabály nem kicsit hézagos illetve úgy igazított, hogy ne legyen a lopás törvénytelen.(Itt jön a sok hülye, hogy akkor az nem lopás. DE AZ, csak nincs szankcionálva)

  orbán hazafiságáról nem is beszélve. Amikor elvileg lezárja a határokat, de pénzárt árulja az országot, a földet, az állampolgárságot. (Egri csillagok várvédőkhöz youtube nézd – A haza nem eladó.) Orbán pedig árusítja. Akkor ez mi ha nem hazaárulás és nem csak képletesen hanem tényszerűen pénzért.

  Igazságos adó rendszer? Hol? A megélhetéshez képest a szegénytől többet a gazdagtól kevesebbet von el. Egyedül a pénz számtani értékéhez matematikailag igazságos, de se erkölcsileg, se való életben nem az. Ja és kinek nagyobb a támogatás? akinek több a pénze? Miért? Annak mi a f@..nak kell bármi támogatás. Ha dupláját fizeti is jobban él, mint az aki szegény és 1000Ft is létszükséglet.

  Eü adó? Mire? Az egészség nem megvehető, nem eladható. Az vagy van vagy nincs, akkor hogyan adóztatható. Ja, hogy így nem olyan vagyon ami csak eü.-re kórházakra fordítható hanem bármire. mert az adó fordítható bármire, stadionokra is. De a TB vagyis biztosítás csak egészségügyre volt költhető vagyis nem lenyúlható.
  Az összes új adó azért kell, hogy legyen mit ellopni.

  És ha már gárdázol.
  Nem támogatom a nácizmust, se a rasszizmust, se a szélsőjobbot. Teljes nézeteimmel ellen való. Nem vagyok semennyire sem jobboldali, bár baloldali sem.

  DE ha csak ez az egy párt (ma már nép párt) amelyik képes és hajlandó is elszámoltatni, fletót és orbánt és a sleppjét, rá szavazok. Inkább 4 év szélsőség aztán majd lehet választani újból, vagy megtartani őket, majd kiderül, de el kell takarítani bármi áron orbánt és bandáját, és feltót és a libsi trógereket.

  Na ennyit erről.
  És ez a te szemed előtt is történt, és itt nyáladzol a fidesz vagy mszp/dk/valamelyik fos baloldali párt után. Ha az elmúlt 26 év trógerságait, pártfüggetlenül nem tudod értelmezni és felfogni, akkor te másik világban, egy párhuzamos világban élsz és rohadtul nem a valóságban. Nem a normális emberek valóságában. hanem burokban, elmezavaros burokban.

 32. A Milla óta, amelyik deklarálta az elején, hogy nem tetszik a rendszer, pártoktól független tüntetésnek indult, és pár évig azzal mentek utcára a zemberek, hogy pártokat nem kérünk a soraink mellé, közé stb. A pártok lassan növekedtek, vagy stagnáltak.. A kormány meg taktikázott, ötletelt, tiltott, gáncsolt..
  De mivel négy évenként választások vannak, ezért a Kétfarkú komolytalankodó párttá váló, a gyorsan törekvő Momentum és mások észrevették, hogy még mindig párttá válnak, hiába akarnak civilként valamit, politikusi útra indulnak.. Az MDF is először mozgalomként mutatta magát, ha jól emlékszem, aztán pártként indult..

 33. Ki vett maga mellé ” kommunista hazaárulókat” ( aki maga is az ) köpönyegforgatókat, hogy közös erővel kifosszák a népet azemberek nevében? Ki nem védte meg a bankoktól azembereket,mint ahogy Horvátországban megtették?Ki hizlalta fel Mészáros Lőrincet, ( bár az a saját számlája egy majom bábbal )?Akiket Ön emleget ” kommunista hazaárulóként” azok töredéke kárt nem okoztak ennek az országnak! A NATO-nak mer az EU-nak csak köszönhetünk,mert az Ő pénzük nélkül, sokkal nagyobbakat kellene hazudni az “Orbán- féle gazdasági csodáról”!! Kérem húzza már ki a fejét a Fidesz seggéből!!

 34. a titok a kényelmes háborítatlan élet, a viszonylagos egzisztenciális biztonság. nem éri meg ezeket kockáztatni a nép győzelméért. ha a nép le akarja rázni a zsarnokságot és győzni akar, lázadjon fel. majd meglátjuk, hogy a mostani ellenzékből valaki is mellé áll-e? ennyike a politika. mindenki a más farkával akarja a csalánt verni, főleg a politikus.

 35. Miért nem hagyjuk már békén az ünnepeket… mi lenne, ha csak egyszerűen emlékeznénk a hősökre? Tisztelettel, szeretettel?

 36. Vajon bárhol a világon, de ne menjünk messzire: A Vajna tv ( TV2) megengedné,hogy bármikor bejelentés nélkül beolvassanak egy ellenzéki petíciót?? Ha így gondolja, akkor nem tudom hol él és talán mással is bajok vannak!

 37. A leg monumentálisabb megemlékezés az igazi 1848-as márciusi ifjakról az lenne, ha mindenki otthában maradna.És végig gondolná magában az élete történetét.Esetleg leírná, őszintén.Az unokáinak, hagyatékként.
  Ezzel a jövőt szolgálná, és nem színfalazna a mai hazug prófétáknak.

 38. Szánalmas az egész iromány. Elég beszűkült tudatra vall, hogy azért volt hazug, mert
  eltitkolták 56 igazi történetét, és később tudta meg, hogy jogaiban korlátozták, és mert csak kis pajtás volt. Vak volt ez az ember ? Nem látta, hogy a piros könyv árnyékában hogyan élnek a pártfunkcionáriusok, vagy a szakszervezeti vezetők. Ami vicc volt, hogy a szakszervezet védte az embereket, kivel szemben is a munkás-paraszt kormánnyal szemben ? Csak az jutott előbbre, aki belépett a KISZ-be, vagy a pártba. Akkoriban egy egész ország lopott, mindenki azt, amihez hozzáfért. A KGST-nek köszönhetően egy sor korábban nagy múltú iparunk ment gallyra. A mai napig nem tudunk igényes/minőségi munkát végezni, mert kiölték belőlünk az ez irányú igényünket. Azzal, hogy csak olyan emberek lehettek pedagógusok, akit megfeleltek a marxista-leninista ideológiának padlóra vitték az oktatást, amelynek a mai napig isszuk a levét. Egy megyei párttitkár szájából, saját fülemmel hallottam, amikor az egyik nagy kohászati vállalat szocialista szombatot akart rendezni, hogy „gondban vagyunk, mert hogyan mondjuk meg a dolgozóknak, hogy talán nem kellene, mert mindennap működés több millió forintos veszteség”. A jelenlegi rendszer korrupciós ügyeit illeti, meg sem közelítik azokat amit a baloldal művelt. Orbánnak még van mit tanulnia a baloldaltól, hiszen sorra esnek ki a csontvázak. Én tuti, hogy egy ellenzéki
  demonstrációhoz nem fogok csatlakozni, mert ugyanazokat a szánalmas kispajtásokat látom ott, akiket 40 éve láttam a május elseje felvonuláson, akik a mai napig visszasírják a sör-virsli feelinget.

 39. Kedves Mihály, ön nem hajlandó észrevenni, hogy semmilyen érveket nem pufogtathatnánk egyedül de akár közösen is, ha nem ez a Kormány lenne!! Miért mondom, nem másért mert a nagy planétán úgy gondolják, hogy megetetnek bennünket az Ördöglelkű bevándorlókkal és valami elkúrt személyiség, egy báb csúcs lesz majd az Országunk vezetője, illetve a bevándorlók vezetője!! Higgyen már a saját szemének, hogy mit művelnek akár a Svédekkel, ahol már számtalan fehér nő áldozatul esett, de mostanság már lefejezik őket és azt ordibálják a kecskeszelídítők, hogy a fehér nők nem érdemelnek mást!! A Kormányunk a jelenleg létező legnagyobb csapást védi ki, de megfeszített erejével és a majomésszel gondolkodó ellenzéki és bevándorlópárti véleményzuhatagokban!! Ki az a barom állat aki a jelen történései alapján, csak simán odadobná a magyarokat az Országunkkal együtt, a Szaracénok hadának?? Most lehetett látni a TV valamelyik adásában, talán az M1 ben, hogy II. András a XIII, században élő Magyar Király a keresztes hadjáratokban, a magyar bányák jövedelméből, egy hatalmas várat építetett Szíriában, amiben védve voltak a Keresztes Hadak!! De, ez is,mind,de mind azt fémjelzi, hogy a Hiénából soha nem lesz egy békés nyugodt állat, a gazellák barátja, soha de soha!! Az elmondottak mellett,az Országban jelenleg elhangzó és nemzeti oldalt támadó,de minden átkozott hazug koholmány végtelenül eltörpül, amit senki de senki nem lát!! Mindenki hagyja, hogy a nagyon találó és ahogy Ők mondják az érzelmekre ható koholmányokkal operáljanak a külső hatalmak által jól megfizetett, magukat magyartalanul rázó és bevándorló párti civil hordák!! A tényeket,és hogy a Magyarság támadva van,nos, akár rongy szemmel is lehet már látni, de az igaz, hogy Hazaszeretet és Nemzetszeretet kell hozzá, ha valaki idegen szívű, no az hagyja már békén a Magyarok Nagy Családját, mert akárhogy is van de a magyarok, székelyek….. megfogják védeni a Hazánkat és Népét!!

 40. Így van, és az egész egy töketlenkedés, hiszen mi a cél? Az új Köztársaság? Na ne röhögtessetek már! Én voltam rengeteg tüntetésen, de ilyen impotens szlogennel nem lehet tömegeket hívni az utcára! Ki a fenét érdekel, hogy ki lesz a súlytalan közt.elnök? Ezt a kormányt ki kell innen robbantani, de így nem fog menni, vagy tán nem is akarja az ellenzék? Jó nekik a húsosfazék felelősség nélkül is?

 41. Ez elcseszett ötlet…mint anno a menjünk a kossuth térre szlogen, aztán mi lett, megosztották a tömeget.

 42. Nekem is van ilyen gyanúm, és egyre erősebb…ez a baloldali teszetoszázás több mint árulkodó – jó nekik a bársonyszék így is lehet lobbyzgatni, üzletelni, a nép meg le van…

 43. És utána ki jöjjön? Mert szép dolog a zavarjuk el hőbörgés, de aztán? A romokon megint egy bitang banda üljön a kormányrúdhoz? Már elegünk volt mindegyikből, a csútiból meg főleg. Azért nem ártana valami alternatíva…

 44. És a fidesznek még volt egy elévülhetetlen “érdeme” az uniós csatlakozás kapcsán: megszavazta a termőföld mint tőke kerüljön a fejezetbe, így a tőke szabad áramlása miatt ugyebár a magyar földnek is szépen lába kél…óriási! “Köszönjük” ezt is a csúti csüngőshasúnak és zenekarának! 🙁

 45. ..pedig én kíváncsi lennék, hogy mi épült a stadionokon kívül? Hány km. autópálya, hogy áll az egészségügy, az oktatás?

 46. Mivel? Azzal hogy hagyja kilakoltatni a devizásokat, a bankokkal kesztyűs kézzel bánt, lenyúlta a manyup vagyont, és 220 milliárdot átjátszott tarsolycsabika révén haveri zsebekbe? Most üveghidat épít, süsüvonatozik, focimániájának élve költi a közvagyont baromságokra, míg a gatyánk leszakad a nyomortól? Még hány ezer milliárdot fognak lenyúlni a szemed előtt, míg rájössz, hogy ezek is csak mocskos, tolvaj maffiózók???

 47. Méghozzá sürgősen! Erre volt büszke, hogy már mennyi “fejezetet” lezártak, míg mások keményen alkudtak a saját érdekeikért.

 48. Ott voltam, a tömeg békésen ünnepelt (volna) a provokátorokat közéjük keverték, azok voltak a kapucnis dobálózók, akiket nem ítéltek el a mai napig. A rendőrség brutális és azonosító nélküli volt, így tul. képpen idegen erőszakszervezetként lehet jogilag meghatározni. Érdekes módon csak a zászlóval felvonuló tömeggel voltak erőszakosak, a provokátorokat hagyták “működni”, nem emelték ki, ahogy kellett volna, Orbánék meg álszenten félrenéztek, és hazahúztak a páncélautón.

 49. Áh, ők roppant demokratikus, píszí módon akarnak sétálgatni, nem is lesz ebből énekes halott se…

 50. Na kérem. Ez erőszakos viselkedés!
  Jelenteni fogom ezt, mert olyasmit támogat, ami a NÉPAKARAT ellen van, Durva erőszak!
  Ezt nemlehet megengedni! Mitöbb a hatóságnak minden erőszakos viselkedés, a rendezvények zavarása ellen fel kell lépni! Ami pedig a köztársaságot illeti.Jelenleg is köztársaság az ország. Csak nem gyurcsány, bajnai, vagy valamelyik soros bérenc társa van kormányon! Ez a NÉPAKARAT! A NÉP dönt, nem pártok döntenek az ország sorsáról! Ez így volt mindig, főleg 2010-től, és így lesz ezután is! Vége!

 51. Ojojjj… vmi
  nagyon nem stimmel… Talán a szexuális mellőzöttség,vagy esetleg egy
  társ -akiben sokáig bízott- általi megcsalatásnak következtében szoktak
  így emberek elferdülni a valóságtól.

 52. te még itt tartasz?összes stasztikai adat jobb voltm te szerencsétlen, attól, h a lakájmédiát figyeled, és szervilis ostoba vagy, attól a baromságod nem lesz igaz.

 53. és a “békés” tüntetőket ki is hivta?no az a gond, hogyí pont ezek a köztörvényesek ülnek a nép nyakán, de egyszer minden véget ér:)

 54. te meg rohasztottad szokás szerint azt a rendszert belül, hogy rendszereken átivelve hosszú barna nyelvű szervilis bélsárnyaldosó lehess:)gratula:)

 55. Igazad van! Elvégre kisvasút is épült, meg kerítés is, sőt épültek vendégházak magáncélra, uszoda tízszer annyiért mint az eredeti költségvetés. Épültek új kórházak, iskolák. (vagy ebben tévedek?) épültek uradalmak, földbirtokok, mangalicatelep, de inkább folytasd, hogy mire gondoltál másodsorban.

 56. Tudja Ön kedves László, hogy mennyi menekült szándékozik hazánkban letelepedni? Bár úgy lenne, hogy ezrével akarnának nálunk boldogulni. Ugyanis az azt jelentené, hogy nálunk lehet boldogulni, nálunk érdemes letelepedni, nálunk jó élni. Ha Soros, Zuckerberg és Magyarország összes FIDESZ által kikiáltott ellensége összedobná az összes pénzüket, akkor sem lennének képesek arra bírni ezeket a szerencsétlen földönfutókat, hogy itt telepedjenek le.
  nekünk nem a bevándorlás jelent veszélyt, hanem az, hogy legjobbjaink hagyják itt országunkat. Saját lányaink, fiaink. abban igaza van, hogy Magyarország támadva van. Támadóinkat kirablóinkat viszont nem az idegenek között kell keresni. Keresni sem kell. Naponta láthatóak a parlamenti közvetítésekben.

 57. És aztán behorpasztana az ágyikójába?
  Ez ám a forradalom a javából!
  Mindenki otthon számot ad töketlenségéről és utána falnak fordulva aluszkálni kezd. Így lehet az önkényuralom útját zökkenőmentesen építeni, és néha beeeeegetni kicsit.
  Magyar bari a jövőért!

 58. Elbeszélünk egymás mellett! Amit Ön ír az igaz lehet nem vitatom! Attól még ez a kormány nagyon korrupt stb…. Nem akarok ezzel foglalkozni!!

 59. Igaza van! Épitett kisvasútat,szögesdrót keritést,épiti át a Várat,esetleges újra választása esetén beköltözzön,mint “putyinseggnyaló 1. orbánius viktorovics CÁR! Ugyanakkor leépitette az oktatást,az egészségügyet! A seggnyalók ülnek minden intézmény élén! Szétlopta az országot:trafik,föld és közbeszerzési myutyik százait és a stromanok hálozatát kiépitette stb.-stb.-stb! Ez az Ön által imádott keletről jött szinváltos skrizofén,besúgó kis diktátorocskája!

 60. Az alternatívát úgy hívják: szakember. Magyarországon több ezer világszínvonalú szakember van, akik politikától függetlenül művelik a mesterségüket a szakterületükön. A politikus egy NEM SZÜKSÉGES rossz, aki azt mondja, én tudom, hogy mi kell az országnak. Dehogy tudja. Csak azt tudja, hogy neki mi kell. Ha nem politikusok irányítanák az országot, hanem szakemberek, már Svájc színvonalán lennénk a rendszerváltás óta.

 61. Több milló ember fél tizezertől? Szégyen, ha páran oda is veszünk, a férgeket akkor is el tudjuk takaritani., vagy birkaként vonulunk szép csendben sorba a vágóhidra ?

 62. “Március 15-én jelenléteddel támogasd valamelyik– az orbáni diktatúra ellen tiltakozó – utcai demonstrációt ” ——— MÁRCIUS 15-ÉN ÜNNEPELJ! Lassan minden ünnep a mindenkori kormány elleni tüntetésekről fog szólni. A 48-asok nem ezt érdemlik. Tüntess 16-án, vagy május 1-én. Vagy az éve más napjain, de miért pont 15-én?

 63. “A nép nyakán” akkor a gyurcsányi terpeszkedett, a hazudozás, nem kormányzás bevallása után voltunk, a “kurva ország” voltunk. Köztörvényesek a balsók között többen is vannak… Mindkét oldal hatalommániásai azért tudnak URALKODNI FÖLÖTTÜNK, mert sikeresen megosztanak minket, hogy marjuk egymást, ellenségeskedjünk. Se a 2002-ben, se a 2010-ben megígért elszámoltatásból nem lett semmi. Vajh miért? Kóka Janika miért tud diplomata-útlevéllel együtt utazni Orbánnal?

 64. Hanem mire gondol!Próbálja felsorolni !Könnyű lesz :Korrupció,stróman,kisvasút,ki menekült több százezer fiatal,illetve most már középkorú is,3-5 millió koldus országa lettünk,igaz ebben a szocik is be segítetek!Lassan harminc év……szegény nép,gazdag politikus!

 65. Ha diktatúra van, hogyan is lesz ez a tüntetés? Ahol diktatúra van, ott az ilyen söpredéket gondolkodás nélkül halomra lövik….Csak ugattok ballib patkányok, de esélyetek még annyi sincs semmire, mint Szálasinak a főtárgyaláson…Sok hülye, primitív bunkó vagytok!

 66. Bocsika! Nem az arabokra, négerere gondoltam. Például ameddig még létezett Franciaország, maguk a franciák törtek-zúztak Szarközi munkatörvényköny -megbecstelenítése miatt. Nem is sikerült neki. Mi itt mindent megengedünk a sok tüsző-látogatónak…

 67. Ott a pont! Egyetértek maximálisan! Egy pártoktól független, szakértői kormányra van szükségünk. Vannak okos, egyetemet végzett jogászok, pénzügyi szakemberek, közgazdászok, mezőgazdászok, tanárok, orvosok, stb. belőlük kell kormányt alakítani!!!

 68. Kedves István!Akkor mi a 2/3-ad végre van egy összetartó mag és mind azon dolgoztok hogy szétverjétek.Mert nem azt nézitek mit tesz a népért hanem azt hogy mijük van meg hogy mivel ócsárolja az ellenzék ,A nyugat meg röhög ha sikerül megint összeugrasztania a népet akik azon lesznek hogy a vezetö párt pár százalékos többséggel birjon mert akkor már az ellenzék elég lessz ahoz hogy tehetetlenek legyenek az EU- val szemben.
  ui.:(Mutasson valaki egy szegény politikust a parlamentböl mindegy mejik oldalrol.) 🙂

 69. Napról napra jönnek a bizonyítékok, hogy mílyen korrupt, spekuláns nép vagyunk. Ne is csoldálkozzunk, ha ezért bárhol is lenéznek bennünket.

 70. Mint tudjuk nincs és nem is vólt 2/3 csak a magukra szabott választási rendszer szerint! Ha lőrinc meg a haverok számítanak a “nép”-nek (és csak ők senki más) akkor valóban sokatt tett azért a népért. Még 1: Melyik EU-val szemben kellene tenni? Amelyikhez annyira akartunk tartozni és most mi magunk vagyunk vagy amelyik évek óta sponzorálja az órszágot de mire ideérnek a pénzek már le is vannak osztva a cimboráknak. Arról már nem is beszélve, hogy még a leg rászorulóbbanak kűldött civil pénzeket is a saját zsebükbe akarták ill. flóri meg is tette, következmények nélkűl!

  Nem az a gond, hogy nem szegények mint a boliviai elnök! Éljenek jól ha az jól teszik a MUNKÁJUKAT mert akkor megérdemelnék. De csak lopni, hazudni majd évekig ezt különböző sorrendben ismételni ez nem a munkájuk ill. nem hiszem, hogy bárki ezért szavazott rájuk!

 71. Ezeknek a hőzöngő okostojásoknak addig terjed a horizontjuk,hogy felakasztanák,vagy elzavarnák az aktuális államfőt.Utána,meg lesnének a semmiben az égre! Egy alternatív politikus sincsen,aki különben tudná kormányozni az országot. A posztkommunista banda,már elég kárt okozott,a Jobbik,meg megtagadta a saját elveit,és igen átlátszó hatalmi harcot folytat. Az mivel lenne jobb,ha anarchiába taszítanák az országot? János Horváth! Tahó paraszt létére,csak ne dobálkozzon olyan szavakkal,hogy skizofrén ! A valóságot mindenki másképp éli meg . Persze erről maga semmit nem tud,de jön itt a tudományos kifejezésekkel. Ha nem tudja elviselni a más véleményét,hugyozzon a konnektorba,és ne velem kekeckedjen itt!

 72. Persze hogy a gyáva nép.Meg hülye is ráadásul.Akinek esze van,az vagy jól él,vagy már elment máshová! A többség mindenhol a birkához hasonlatos.

 73. Tényleg korruptak, vagy csak az ellenzék kiabál mert nincs más egyéb mondanivalója. Hogy mondta Jézus ad vesse rá az első követ aki bűntelen, mikor a házasságtörő asszonyt meg akarták kövezni. Az is korrupt aki nem kér számlát a szerelőtől., mert úgy olcsóbb. Sok kígyó, béka kiabálás után gondolkodjatok el ezen. Ha meg tényleges korrupciót tapasztaltok, mint a 4 metrónál, akkor az ügyészségre kell menni és feljelenteni azt a politikus aki ilyet csinál.Csak úgy vagdalkozni nagy-nagy butaság és beleállás az MSZp retorikájába. Csak az ellenzéknek tesztek jót. Vajon aki jön Orbán után akkor jobb lesz?

 74. vasvillát kaszát és fütykösöket kötelező vinni mert ha jönnek a fakabátosok ök is hoznak magukkal gumi botot

 75. Ja, mert gondolja, hogy már eleget loptak, tehát jöhet a nép jóléte?? Jesszusom, milyen egy fejtegetés ez? Egyébként gondolja, hogy lopásból van “elég”? Most megállunk? Jöhet a fennmaradó 1/3, az a 8millió ember? Mert a fennmaradó 2/3 az az Önök összetartó 1 milliója!

 76. nemzetidegen soros bérenc
  banda, átlát rajtatok az ország, … A békés ünnepek tönkretétele sehol a világon nem alapvető emberi jog:

  Mivel a kendermagos juhász péternek és gyülevész csapatának nincs érdemi
  mondanivalója 1848-ról és a nemzeti függetlenségről, az

  – nem ok és

  – nem jog arra, hogy megzavarja magyar családok ünnepét, akik méltóképpen
  szeretnének emlékezni a szabadságharc hőseire

 77. A magyarok millióinak véleménye egyedül az, ami számít,
  – a magyarok milliói örülnek, a magyarok sikereinek,
  – a magyarok milliói örülnek a magyarok eredményeinek!
  az erköltelen, hitetlen, sunyi arctalan pubik, meg a nemzetidegen gyomelemek, a magyarok
  millióinak sikereit ledegradálók, az össze-vissza hazudozó, semmilyen
  teljesítményt felmutató tekergők és … „az
  ellendrukkereink pukkadjanak meg, forduljanak fel”. http://p.coldline.hu/2017/03/07/2485639-20170307-QgPUzg.jpg

  http://p.coldline.hu/2017/03/07/2485641-20170307-yK68xl.jpg

 78. Igen, sokan vannak. Idegen forgalmi szempontból frekventált helyen lakom és egyre több német, és angol vesz házat, költözik ide családostól.

 79. Először is nem nevezném őket menekültnek, másodszor, ki-ki gondolkozzon el azon, minek köszönhetően, de egyre többen térnek haza végleg, szerencsére. Harmadszor a kimenetel oka is sokszor világos számomra: Itthon nincs rögtön lakás, kocsi, meg kell érte dolgozni. Aztán rájönnek, hogy a legtöbbjüknek ott sem lesz hamarabb, viszont mindig idegenek maradnak. Ráadásul sokan nyelvtudás nélkül vágnak neki.

 80. Nos. Én hozzászólásomban menekültekről írtam, te említetted, hogy milyen sok német és angol család jön hozzánk, ami persze relatív igaz. De ha a magyarokat nem tartod menekültnek, akkor ugye sem az angolok, sem a németek nem menekültek. Abban viszont tévedsz, hogy egyre többen térnek vissza, hiszen a kivándorlók száma még mindig lényegesen több, mint a hazatérőké. Az említett és más országokból idetérők azért jönnek hozzánk, mert az otthoni jövedelmükből könnyebben megélnek nálunk. Nem azért jönnek, mert nálunk jobbak a jövedelmi viszonyok.

 81. Sokat hallom az állami lopást. Allandó jelző a diktatúra. Sőt az “újhorthys bűnöző világ” is ismerős néhány féleszű ellenzéki szájából- Ezek kijelentőmódban leírva tökéletesen ostoba szavak. Egyetlen egy bizonyító erejű alátámasztás sincs. Az is nevetséges, hogy a hihetőség érdekében egyéni megszólalásnak tüntetik fel ezt a jól felépített , a szavak szintjén a volt Népszava , az ATV stílusában előadott gyalázatos vádaskodást. A baj az, hogy a kevésbé tájékozott emberek arról, amit sokszor hallanak azt hiszik, hogy igazság. Sajnálom, de az elmúlt tizenegynéhány év gátlástalan mocskolódása sem segítette hatalomba azt az ellenzéket, melynek se programja, se jövőképe a nemzet számára nincs. A hatalom mániákus vágya, a düh és gyűlölet motiválja őket. Ez pedig kevés. Építkezni, elkötelezetten az ország javára dolgozni ellenszélben is, az kétharmadot eredményez. A sok félrevezetett emberekre nem haragudnunk, nem kell sértegetni őket, gonosz szavakkal bántani, még nem fejlődött ki a hallásuk a fals hangokra. BGG

 82. Tudok olyat, aki német létére idemenekült szó szerint az ottani viszonyok közül és tudok olyat, aki kint szeretett volna élni magyarként és hazamenekült. Nem említettem egyáltalán, hogy jobbak nálunk a jövedelmi viszonyok, de az még jó darabig nem is lesz és ez nem kormányfüggő. Ettől függetlenül, akik idejönnek, itt költik a pénzt és az nekünk jó, kivéve a frekventált idegenforgalmi helyeket, mert ott a magyarnak is többe kerül az élet, mivel felverik az árakat a külföldiek. Nem mondtam, hogy többen térnek, haza, mint ahányan kimennek. Azt írtam, hogy egyre többen és ez csak a hazatérők növekvő tendenciájára vonatkozik, nem írtam a kivándorlók számáról. A német viszonyokat ismerem, tudom, hogy más ott az élet, anyanyelvi szintem beszélem a németet, mégsem mennék ki a jobb megélhetés reményében, pedig a végzettségem tükrében nem kellene mosogatnom.

 83. Az nem baj, ha bármely országból hozzánk érkezők jól érzik magukat nálunk. A Kádár korszakban is jöttek hozzánk. Mint ténymegállapítással nincs vitám. Azzal van vitám, ha ezzel azt akarod kifejezni, hogy nálunk általában jobb, mint a tőlünk nyugatabbra lévő országokba. Az pedig semmilyen büszkeséggel nem tölt el, hogy 600.000 magyarból több jön haza, mint amikor csak 10.000 magyar hagyta itt az országot. Hogy jobb legyen nálunk, az pedig bizony kormányfüggő, mint ahogy az is, hogyha rosszabb. És bizony állítom, hogy lehetne jobb, ha a közvagyont képező milliárdok nem offshore számlákon landolna strómanok nevén, hanem valóban a közjóra lenne fordítva. Ha az adópénzek egy része nem tűnne el (TAO) futballklubok zugaiban. A névre szóló közbeszerzéseken nem a sokszorosan túlszámlázott pályázó a nyerő, (Lásd,: vizes VB, Puskás stadion), e kettő összege egy kisváros lakossága minden polgárának több millió forintjáról szól.

 84. Segítek jó? Csak, hogy ne kelljen törnie a fejét… 🙂
  http://magyarepitok.hu/mi-epul időrendi sorrendben böngészhet, az oldal alján vissza lehet lépni a korábbi dátumokig.
  http://www.scmonitor.hu/cimkek/beruh%C3%A1z%C3%A1s ezek termelő és munkahelyteremtő beruházások, szintén időrendi sorrendben. A címekre kattintva elolvashatja a teljes hírt, közte azt is, hogy mennyi állami, és uniós támogatás szerepel ezekben a beruházásokban. Ezek mind épülnek, és épültek.
  Aztán rágódjon tovább nyugodtan egy nyomorult kisvasúton. Amit igaz, hogy 16 hasonló kisvasút vonallal együtt újítottak fel, és korszerűsítettek, mert bármilyen meglepő, ott is élnek emberek, ahova “nagy” vonatot nem lehet elvinni gazdaságosan.
  Egy vicc, hogy felnőtt emberek itt őrjöngenek népfelkelésről, meg a “nép majd elintézi”-ről, közben kb olyan szinten tájékozatlanok, mint ha egy ország élete népmese lenne. 😀

 85. Kezdjük a végén. Melyik hozzászólásomban olvastál népfelkelésről, vagy hogy majd a nép elintézi? Mit találtál részemről őrjöngésnek? De ha már ennyire tájékozott vagy, Akkor felhívnám a figyelmed arra, hogy én állami beruházásokról írtam, vagy olyan beruházásokról, ami közpénzből valósult meg. Erre, bemutatsz egy listát, melyek magánberuházások. A termelő munkahelyi beruházásokat nem is várom el, hogy állami forrásból valósítsák meg. Támogathatja az állam természetesen, jól ellenőrzött körülmények között. Vitathatatlan, hogy a körülményeket most is jól ellenőrzi a hatalom, hiszen kényesen vigyáz, hogy lehetőleg FIDESZ funkcionárusok, vagy azok rokonai, azonkívül megbízható strómanok kapják, persze addig, míg pártszempontból megbízhatóak. Ha már nem felelnek meg a kedves vezető elvárásának, (mert talán nem oszt vissza az elvártnak megfelelően) akkor az addig sorozatos megbízásokat és támogatásokat kapó “vállalkozó” kegyvesztetté válik. Csak tájékoztatásként közlöm, hogy a felcsúti kisvasút nem felújítás volt, főképp nem a többivel együtt. Abban viszont igazat adok, hogy ez csupán aprópénz, például a magánnyugdíj-pénztárak lenyúlásához, a stadionépítésekhez képest. A vizes VB eredeti költségvetéséhez képest 23 mrd. a mostani 100 Mrd, tudom, hogy neked aprópénz. Abban is igazad van, hogy élnek olyan helyeken is emberek, ahova nem jut el a nagy-vasút. …. Hát akkor nézd meg, hogy élnek ott. Kérdezd meg, hogy mennyire boldogítja őket a kedves vezető várbaköltözése, mennyit javult az egészségügyi ellátásuk, menyivel járult hozzá, (hogy jobbak legyenek az életkörülményeik) a letelepedési kötvényekből befolyt pénzből. És ha esetleg azt látnád, hallanád, hogy semmivel nem lettek jobbak, ne hidd, hogy ezért hazaárulók, vagy rossz magyarok. Sőt, lehet hogy még “népfelkelni” sem fognak.

 86. Lőnétek mi? Ha másoktól elvesznek kenyeret, lakást, emberi jogokat,az nektek örömforrás. Emberalatti lények…Sátánfattyak.Nem vagyok “libsi” de nektek pusztulnotok kell…

 87. Senki nem állította, hogy itt jobb, azt állítom, hogy van, akinek itt jobban tetszik, épp az Ön által kifogásolt politika miatt (nincsenek idegenek). A “jobb” fogalma relatív. van, akinek a pénzt jelenti, van, akinek a biztonságot, van, akinek a nyelvét, az országát. Ezt senkitől nem vitatom el. A TAO-ra van rálátásom. SOk minden épült belőle, és nem csak stadion. Természetesen mindennél van még jobb. Ez nem vitás. Mindent lehet jobban csinálni, de nem látok jelenleg az országban olyan erőt, aki ezt ki ne próbálta volna és bele ne bukott volna. Ilyen a magyar nép.

 88. Addig ,amíg a geci cigány fasza a szádban,a te fejed meg a valagában,addig nem érdemes válaszolni a miértedre !!!!

 89. Addig ,amíg a geci cigány fasza a szádban,a te fejed meg a valagában,te jól megélsz a faszszopásból,mások feje fölül meg elveszik a tetőt ,addig nem érdemes bármit is elmagyarázni neked!!!!!

 90. Az mszmp-s tagkönyvet már elégetted,most meg már fideszes sem vagy !Akkor miből élsz vén buzi?EU-s támogatásból,mert a munka az büdös neked

  !!!

 91. Fentebb írta a barátod vaktyúk, három sort sem vagy képes visszaolvasni, csak bogyogsz, mint a felforrt uborkalé. Fideszstandard ,hát ennyi lenne a tudásotok…

 92. Mert nemcsak Önöknek van véleményük, viszont Önökkel ellentétben ismerjük a kulturált kommunikáció fogalmát.

 93. Nem emlékszem rá,hogy felkértelek volna arra,hogy levelezz velem ocsmány parazita!Az orsós faszát lehet,hogy ismered,de a csürhéd a kulturált kommunikáció fogalmát nem,azért vannak kitiltva újságírók a parlamentből!

 94. A te családodrol van szó, vagy valaki mondta hogy ismer valakit aki elmesélte hogy hallotta valakitöl akinek elmondta valaki……..
  A hejzet töbnyire az hogy nagyon sok ember hozzászokott ahoz hogy az álambácsi gondoskodik rola és fentart egy bizonyos egyellöséget. A szomszédnak sem lehet sokkal több mert akkor gyanús lessz és nagyító alá kerülhet.Reklámok se voltak ojan eröszakosak és a nép megelégedett a többnyire magyar vagy a szocialista táborban kitermelt termékekkel.Mindenki boldogan élt míg valakik el nem hitették a tömegekkel többnyire tapasztalatlan fiatalokkal hogy ez így nem jó mert a szomszéd “ÁLLAMOK” jobban élnek meg mindenfelé utazgathatnak a világban.Hát szépen megdöntöttük a szocializmust és most a töbség sir hogy az állambácsi nem gondoskodik roluk.Szinte mindenki eladosodot mert a reklámok elhitetik az emberekkel hogy munka nélkül is meglehet az ami a szomszédnak van munkával vagy spekulácioval mindegy.Elég ha kölcsönkér a banktol.De hogy ezt a kölcsönt vissza is kell füzetni söt kamatostul arra már nem ad a bank receptet mert többet kap ha nem füzetnek.Elveszik a zálogba tett vagyont és erröl igazán nem a politikusok tehetnek.Mert a kapitalizmusban mindig a kapitalistát védi a törvény. És magát az államot is becsalták ebbe a csapdába. Ugy hogy van mit tennie hogy füzessék a kamatot.Mert ha nem akkor jön a vagyon elkobzása.A Gyurcsányi kormány kölcsönt vett fel a világbanktol azér hogy tudja füzetni a kamat adóságát.És mit gondolsz ezt a kölcsönt ki füzette vissza és mentette meg az államot az ujjab kamat csapdátol.A Fidesz de ezt nem lehet ugy megtenni hogy valahonnan nevegye el a pénzt.De mivel megtette most ez fáj a nyugatnak mert kicsit leszükült a pénszivattyujuk és nagyobb mozgástere lett a nemzeti kormánynak.Ezért hüjítik megint a népet mert jo lenne egy ujjab kormány aki avval kezdené hogy jó zsíros kölcsönt vesz fel a világbankbol a nép meg majd füzeti a kamatot az adóság meg halmozodik.
  http://www.penzvilag.info/mi-valtozott-az-orban-kormany-alatt-itthon/

 95. Megszólalása minősíti. Ön válaszolt az én hozzászólásomra, amit Horváth Jánosnak írtam:”Eszméletlen nagy faszszopó kurva vagy te zsuzsi!!!!!” Nem ezért vannak kitiltva, hanem az általam is kifogásolt stílus és csúsztatások miatt. De mindegy, mit mondok, Önnek marad sajnos ilyen mocskos a szája.

 96. Nemcsak az én családomról van szó,hanem több tízezer családról! 46 év munka után 60 évesen mentem nyugdíjba,14évesen heti 4 napon 8 órát dolgoztam,2 nap iskola a szakmunkás képzőben!Nagyon nagy butaságokat írsz,mert a fidesz nem az adósságcsökkentésre meg a kamatfizetésre használja az adófizetők pénzét,hanem a haverok és a saját zseb megtöltésére!Szidják az MSZP-t ,a Gyurcsányt,hogy hazudtak ,loptak,gyaláznak mindenkit!Hány embert csuktak börtönbe azok közül akiket megvádoltak?Nevezz meg valakit!

 97. Itt egy kis más forás.
  http://www.penzvilag.info/mi-valtozott-az-orban-kormany-alatt-itthon/
  http://www.penzvilag.info/miert-nem-szamithatunk-a-politikusokra/

  Ha azt tetszik hinni hogy a szocializmusban nem volt sogor koma jóbarát.Akkor Én állíthatom hogy pont ezek a rejtett komokapitalisták hergelték a népet a rendszerváltásra hogy legálissá tegyék lopott vagyonukat.És így lettek tolvajokbol üzletemberek.Ha valakit nem csuktak börtönbe az csak azért van mert más a törvény.Ez önnek lehet furcsa. De mivel a demokráciát választottuk nem lehet csak vádaskodások alapján elvinni valakit a gulagra vagy éppen agyonverni mint ahogy azt ön tenné.

 98. Csak karaktergyilkossággal lehetetlenné tenni valakit,gyalázni,alaptalanul vádaskodni,ez a ti demokráciátok!Olvasd el újra,hogy milyen baromságot írtál megint,igaz ,ha ezerszer elolvasod akkor sem érted meg,mert csak azt fröcsögöd amit a geci cigány a szádba vert!Ha megkérhetlek ,inkább ne válaszolj!

 99. Látom jól elszúrta az életét, korábban kellet volna születnie.Az a geci cigány akire ön utal ezerszer müveltebb önnél.És önt le sem tudná gyilkolni mivel önnél hiányzik e nemes jellem mit ugy hívnak karakter.

 100. Figyelj te faszszopó köcsög!A te jólétednek hamarosan vége lesz,nem lesz majd cumid,amit szophatsz!Nagyon fogsz majd rinyálni,buzi gyerek!

 101. Ahogy azt igen tisztelt Orbán miniszterelnök úr mondta, bolond lyukbol bolond szél fúj.Ami a jólétemet illeti azt saját kezemben tartom és nem cigány modjára kuncsorgok mint az Önhöz hasollok.Nem vagyok gazdag de nem vagyok írígy sem. S igy nem érzem magam boldogtalannak csak azért mert valaki nagy vagyont vagy hatalmat szerzett.Ha jól emlékszem Ön már nyugdijban van és épp a kukacok vagy a tüz társaságára készül.Nemértem hogy akkor mi a fenének veri itt a nyálát.Hisz ezt az országot az ön korosztája juttata oda ahol most van.Csináltak volna jobb, élhetöbb országot a fiataloknak is és akkor nem lázadozot volna senki sem.Kádár elvtárs utódja mai napig kormányozhatná boldogan bééégetö nyáját az Önhöz hasollok, munkásör,rendör,spicli,stb.meg szépen odafigyelne hogy nehogy valaki kilógjon a sorbol.
  ui.:A karma visszaüt!!!

 102. Pont fordítva végre van egy erös nemzeti kormány aki tehet valamit a Magyar népért önök meg hagyják a ballibis dumával ámítani magukat.Ha széttdarabolják a politikai többséget csak a pénzügyi nagyhatalmakat segítik.

 103. Ha valaki ojan könnyelmü hogy okos telefonért,vagy szép tengerparti üdülésért netán autóért vagy csak azért mert a szomszédot akarta elkápráztatni kölcsönbe verte magát vagy családját.Ezért nem szokás az éppen kormányon lévö minisztert hibáztatni.Ez esetben a jó isten sem segít mert a kapitalizmus nem erröl szól.Sajna a szabadpiacon vannak élösködök de legtöbb esetben szabájos keretek között mozognak ezeket a kereteket lehet formálni és éppen ehez kell egy erös nemzeti párt. A Fidesz nem tökéletes de ne tessék azt állítani hogy csakis az ö lelkükön szárad minden.És ha meggyengítitek majd akkor megtudjátok igazábol mijen a kemény kapitalizmus

 104. Elfogyott az értelem meg a trágárság akkor vegyük elö a jó öreg helyes írást.Soha nem állítottam hogy jeles a helyesírásom söt szégyellem is egy kicsit.De ha az Öné helyes akkor nincs mit szégyeljek.Mert ha valaki azt hiszi hogyha helyesen ír akkor akkora paraszt lehet mint Ön.Akkor nincs mit szégyeljek.Hozzátenném még azt az apróságot hogy nem arra a parasztra gondolok aki még annak idején a földet müvelte.Az a paraszt értelmes és intelkigens volt ha egy ijen paraszt lett volna az édesapja most lehet megértené mi történik a világban.És biztos megtanította volna egy kis jómodorra is.

 105. Olvasni tud de értelmezni kevésbé.”Ahol diktatúra van, ott az ilyen söpredéket gondolkodás nélkül halomra lövik…”
  Halomra lötek valakit, nem akkor nincs diktatura.Ěrthetö?

 106. Tényleg nagy szükség van “középületekre” milliárdos berendezésekkel az aktakukacoknak, új”nemzeti”szállodákra (értsd fideszrablóknak-mert kisembert nem engednek ehhez az “ágazathoz”) milliókért “Földanya” terméskövekre parkokban, esetleg pisilő juhász-szobrokra ugyanott…NEKTEK! Közben hiányos eg.ü, nincs köz-lekedési infrastruktura falvak százaiban, meg lehet élni 23000 segélyből stb. Ugyan áruld már el ki cseszett titeket erre a világra, mert hogy félresikerült genetikai alkotások vagytok, az biztos…

 107. Ha valaki hazudik a sajtóban, törvény elé kell állítani !! Orsós mindig ezt hajtogatja. De tudjuk, nem mer ilyesmire vetemedni, mert akkor kurvára borul a bili a házatáján. Ennyi!! Ezért könnyebb kitiltatni a köteles hóhérral…

 108. Elképesztő! 800 ezres nyugdíjjal idemenekül a német ! Szomszédja a 23000 orbánhúgyból éldegélő Józsi bácsi. Ismét hánynom kell! Még ez sem ejt gondolkodóba szellemek nagy bajnoknője :))

 109. 18 idegen családot támadtak már meg orsós dédelgetett cigányai. 3 holland meg 2 német már belehalt. Mert pont annyira informáltak a pintőri biztonságról min te !!

 110. Nem úgy mint a rendszeres párizsi, olasz, elégedetlenkedők sorozatos, menetrendszerinti tettei -vaktyúk:)) Autók százai égnek, sok-sok milliósak a károk, nyuszifűl. (nem a migránsokról beszélek) Ki kellene már nézni abból a két üregből, mert szemüregnek teremtetett, nem vakondluknak !!

 111. A fidesz lelkén szárad MINDEN. 8 évük volt és szarabbak az állapotok mint valaha. Ki kell tekinteni a nagyvilágba Józsi, nem a gödörből bugyogni ! EZEK MAGYAR ÉLET ELLENI TERRORISTÁK !!Ennyi, nincs itt ilyen, hogy kevésbé, meg minden f@ság! Élni kellene minket hagyni! Szabályzókkal, cigányokkal, mészárosokkal vajnákkal szarrá nyomorítottak bennünket. Az uniós pénzek zömét zsebre rakják, holott okos beruházásokkal arany középóútat járhatnánk. Dánia a csúcs, elesettjeiről 5-600 ezer ft-al gondoskodik, mert ott tényleg NEMZETI A VEZETÉS Bsz.Tok meg!!!!! Itt 23 e., az is csak 3 hónapig! Mi a f-ból éljen meg az ember teljesen elvett lehetőségei, rémisztő állapotai mellett. Bennetek egy szikrányi emberség és meglátás sincs, csak lőkitek a nagy citromsárga dumát !!

 112. És holvannak azok az okos beruházások Gyurcsány 8 év alatt csak egy ujjabb kamat csapdát volt képes létre hozni.Amit természetesen ennek a kormánynak kellett kezelnie.És kezelte,ez a népen csattant de azért a multik és a bankok sem úszták meg.Ha ezt a Gyurcsány kormány megtette volna akkor nem kellet volna kölcsönt kérni a világbanktól és megmaradt volna egy halom pénz amiböl mégtöbb okos dolgot lehetett volna csinálni.És most nejöjön a süket dumákkal a lopásokrol meg egyebek.A szocializmust mi magunk szüntettük meg.Mert akkor is volt ijen butító duma mint amivel most is tömnek minket.A multikultis pénzhatalom meg csak röhög a markába mert a Magyar a Magyart eszi.És majd ha legyengül, behoz egy jó adag afrikait akik még jobban szaporodnak mint már az ittlévö élösködök.Tessék mar felébredni nézzen szét.Nem a Cigány magyarosodik hanem a Magyar cigányosodik.A mai fiataloknak már büdös a munka adóságba kergetik családjukat és ha szorul a hurok szídják a kormányt,hogy nem gondoskodik róluk.A nagyvilágba meg csak azért tekingetnek hogy legyen mit írígyelni.
  http://www.penzvilag.info/mi-valtozott-az-orban-kormany-alatt-itthon/

  http://www.penzvilag.info/miert-nem-szamithatunk-a-politikusokra/

 113. Boray Úr! Csak helyreigazítanám, az EU-ba való belépés előkészítésében Orbán Viktor Úr is részt vett teljes mellszélességgel!
  Nem védeni akarom az előző kormányt, de a 3000 milliárd Ft manyup az MSZP kormányzása alatt gyűlt össze, és ők továbbra is biztosították a nyugdíjakat mégpedig inflációval növelten, és ezt a megtakarítást nyúlta le a FIDESZ kormány! máig sem tudom, hogy mire költötte! Az IMF hitel visszafizetésére?! Akkor miről is beszélünk?! A más megtakarítását fordítani törlesztésre?! A gazdasági válságot nem az MSZP kormány idézte elő, hiszen számos más országban is beütött a krakk. A devizahitelt pedig az akkori FIDESZ-Kisgazda kormány vezette be! Most nem IMF hitel van, hanem az állampapírok eladásával verte magát a kormány kölcsönbe, csak éppen az közpénznek számít, mivel a magyar lakosság, vagy vállalkozások vásárolták meg az állampapírt (és ugyebár mi már nem szólhatunk bele, mint az IMF), de ha mindenki vissza akarná váltani az állampapírokat, akkor nagy bajban lenne a kormány,de lehet, hogy mi még nagyobba, mert azt mondhatják, hogy sajnáljuk, de most nem tudunk fizetni, talán még a kamatokat is elveszíthetjük, vagy értéken alul váltanák vissza! Próbálom elfogulatlanul nézni a helyzetet, minden kormány alatt voltak jó és hibás intézkedések, de sajnos sok hozzászólónak igazat kell adnom, hogy a FIDESZ kormány visszaél a hatalmával.

 114. Nálunk kórház újult meg és bővült, iskolák, óvodák, kulturközpont, közterek. “Ugyan áruld már el ki cseszett titeket erre a világra, mert hogy félresikerült genetikai alkotások vagytok, az biztos…”
  Remek érvelés.

 115. 23000 “orbánhúgyért” egyetlenegy napot sem dolgozott. Na, a németről ez biztos nem mondható el. Jó hányást!

 116. Képzelje el, tudom, véletlen melléütöttem. Önnel még soha nem fordult elő, tudom.

 117. Innen is látni, mekkora duplanullák vagytok! 1. 80%-ban NEMZETI RADIKÁLIS VAGYOK! A Jobbik 20%-nyi eszmeiségével nem értek egyet. De egy szedett-vedett, az országot a végpusztulásba sodró hóhérkaszt, mint a fidesz, egyenesen ellenségem! 1000-nyi dologról beszélnék, de 2(!!!) ha eljutna igen korlátozott befogadókészségű szinapszisaitokig, én megelégednék. Évente 900k. ember megfagy, öngyilkos lesz (Japánban idén volt EGYETLEN-értitek???) EZEK MIND A MI MAGYARJAINK! Pillanatnyilag 4 “energiatalálmányunk”van, elvetik mindet! Egely-nek azt válaszolta egy államtitkár:”Mo. a szakadék felé tart, nekünk a dolgunk az, hogy fenntartsuk a rendet, amig odaér az ország, miért akarna Ön itt forradalmasítani az energiaszektort ??? “- ott a neten a történet- ” Ezektől mi a bánatos libabőrös f@.szt lehet várni drágáim? Amerika hívta őket, nem adják a találmányokat mert IGAZ MAGYAROK, nem orbanista üreshangú hangerőszótyárok! Horvát prof szere NOBEL DÍJAT ÉRDEMELNE, NEKÜNK SZÁNTA, ÉRTITEK,sok suttyó?? Kína, Japán kapkod a dr. úrért, a csuti cigótok viszont 2 év felfüggesztettel honorálja!!! 30.E szív és érbeteg menekülhetne meg évente, 10 év alatt 300 E (!!!) olyan hitvány orbánszarevó MAGYAROK IS, mint TI vagytok!!! Értelmetlen az egész, mélyen gödöralattiak, reménytelen…

 118. Bővíthetnek itt bármit, fogjátok már fel agyilag, ameddig a legfontosabbat, az EMBERI TÉNYEZŐT mellőzik ebben a történetben, addig ezek csak LÁTVÁNY-TERELŐ pótcselekvések, hatalmas pénzek lerablásai a fideszes “beruházók” és maguk számára!!! A legutolsó HÜLYE is tudja, hogy 30% körüli a VISSZAOSZTÁS a pénzekből, (a multiktól még több ) A közoktatás funkcionális analfabéták tizezreit elli a világra (minek ide luxusiskola, ahol -riportot saját fülemmel hallom-10 gyerekből 6 NEM TUDJA MI AZ A “PI” szám? ) Tanulmányi versenyek első 3 helyezettei között voltunk 25-30 évvel ezelőtt, ma az utolsók között Európában. Ti tényleg az agyagos földdel vetekedtek olvasottság terén!! Olvass a sztatinokról ! (Deák dr. előadása) Gyegít, öregíti a szervezetet. Tolják “ezerrel” a magyar egészségügyben (TEVA stb.) Szándékosság!!! Azt hiszem, fogalmatok sincs semmiről! Nyomjátok tovább a “hajráviktort”- nektek bőven elég az is…

 119. Csak semmi “gyanú”:)) Nyíltszíni előadás ez már, nem is rejtik v.a. = Lásd a NAGY SZÖGEDI ÖSSZEBORULÁST :)) Utána mondja lelkendezve a Bot-Ka, “le köll váltani a fideszt” -ki nem röhög ezen ? ja,a két dedós tábor…

 120. “Nemzeti vezető” akinek gyakori népviseleti cucca a sábeszdekli. Meg a sok fideszes kék nyakkendő és ing :)) Ugyanúgy mint a Nessszettben (helyesen is tudnám írni ) Nekem úgy tűnik, mintha egy kihelyezett tagozat lenne ez az Orbánszett:)) Van akinek nem ??

 121. Amit itt írní tetszet mindenröl tudok és egyetértek sok mindennel de ha egy kis ország akármijen tehetséges is ugy nekiugrik az EU-na söt tovább megyek a világnak.Akkor csak gazdagabbak leszünk egy ujjabb 48-cal 56-tal.Ha valamit tenni akarunk akkor elösször is szükségünk van egy erös Magyar nemzetre. Támogatni kell a nemzet szaporodását mindenféle hígítás nélkül ezért jó, hogy elhatároljuk magunkat az afrikai migránsoktól.Bár nemértem miért nem támogatta a jobbik.Akár mit is állít ez a kormány nemzeti és törekszik az anyagi függetlenségünkre is csak óvatosn.Ez az én véleményem.
  ui.:Ki tetszett hagyni a nagy rotormotort.A politika az nem kocsmai verekedés.

 122. “A z is korrupt aki nem kér számlát…” Csak a számla értékét is ezek a rabló tetvek állapítják meg, a szerelő csak ráírja kényszerűségből …

 123. Hát azért az olvasottság terén szerintem ne versenyezzünk. Én nem egy oldal érveit és “tényeit” olvasom. Tény, hogy a szólás szabadságjegyében mindenki azt ír, amit akar.

 124. Jajj, de értelmesen írsz! Mintadarab lehetne ez a röffenet bármelyik főiskolai nyelvtanórán ! Büszke légy ám magadra :)))

 125. A mostani helyzet,a kilencvenes évekhez képest a katasztrofális! Ezért az EU ból való mielőbbi kilépés a helyes út! Az ország szuverenitásának csaknem teljes feladásátjelenti az uniós diktatúra.Véget kellene neki vetni! Csak nem szabad előre betojni,mert minden változtatáshoz kell némi erőfeszítés!

 126. Mi a nemzeti politikus? Először is az ország népe,az nem a nemzet.A nemzeti politikus,az őt megbízó etnikai csoport képviselője,és érdekeinek védelmezője.Az idegen háttérhatalom,a finánctőke által létrehozott szövetség,állam az államban,és azok felett. Az EU-t is ezek találták ki. Egyébként a cionisták régi tervéről van szó,amit már a Basel-i kongresszusukon 1897-ben papírra vetettek.

 127. Ne személyeskedjen,meg vádaskodjon,mert az nem változtat az igazságon! Fel szeretném világosítani,hogy én nem vagyok evakult híve egy politikusnak sem,csak az objektív véleményemet írtam,amit meg is indokoltam. Ehhez képest,maga csak fröcsögni képes!

 128. Te,meg azt nem veszed észre,hogy én nem az Orbánt védem,hanem mindössze azt a helyzetet vázoltam fel,ami jelenleg érvényben van.

 129. Én nem védtem Orbánt,csak megjegyeztem,hogy jelenleg nincsen nála jobb politikus,aki az országot el tudná vezetni. Orbán,részt vett az EU előkszítésében,amivel nem értek egyet,de nem az ő munkáján,és szavazatán múlott. Megjegyzem azt nem mondta előre senki,hogy diktatúrát csinálnak belőle. Az ostoba nép a felelős azért elsősorban,hogy megszavazta a tagságot. Aki önként lemond a szabadságáról,meg a jogairól,az hülye. Erre nem lehet mit mondani!

 130. Boray Úr! Ezek szerint a világ legjobb állama Észak-Korea, mivel ott nemzeti politikus van hatalmon, a nép imádja, hangosan és szemmel láthatóan, aki védelmezi a teljes nemzet érdekeit, hiszen állandóan szájkaratézik Dél-Koreával, megvédi a az országát a háttérhatalomtól, az USÁ-tól..Igaz ott a zsidók nem fociznak, így az 1897.-es Basel-i kongresszusra nem lehet hivatkozni, de pl. helyettük ott van Japán, akik felé néha el lehet indítani egy rakétát a nyomaték kedvéért. Boray Úr, maga alapvetően náci/kommunista (számomra egykutya) gondolkodású, nem? A finánctőke kommunista duma, a zsidózás náci.

 131. Csak hogy a fiatalokat az EU szívja el avval hogy kettösmércét vezetett be az EU-s tagállamokban.Német munkás Német gyárban Németországban többszörösét kapják ugyanazért a munkáért.Mint a Magyar munkás Német gyárban de Magyarországon.És éppen ezért kellettünk az EU-nak olcsó munkaerö meg príma piac.

 132. Ámen és most evvel a dumával menjen le a déli határra és magyarázza el az ottélö magyaroknak hogy alapjába véve ök csak arrol ismerszenek hogy ellenséget vizionálnak.

 133. Nemértem itt mindenki éhezik meg éhenhal nekem meg órákig kell kóvájognom az autóval hogy valahol le tudjak parkolni.

 134. Én is hittem az EU-ban nem szégyellem hittem a mézes mázos dumáknak.Az ember álmodozó és ezt használja ki a politikus.Bedöltem ugyanojan dumának mint amit most tesz az ellenzék.Azért most egy kicsit más a hejzet.Nem kell csak arra halgatni, akit beszélni hagynak.Sokan nem kérnek a politikábol.A nagy gyász idején meg sokan nemkértek a hadseregböl. Nem kell emlékeztetnem senkit hogy aki hadseregét meghagyta az csak jött és akkora darabot szakított Magyarországbol amekkorát akart.A mostani politika Nekem azért tetszik mert politika és nem mellverös kocsmai halandzsa. Megpróbálja összefogni a nemzetet, jogi keretek közt erösíteni a mai határainkon túl élö magyarok hejzetét,függetlenségünket.Megszabadulni az egyirányú energia függöségtöl,nyitni a kelet felé apro lépésekkel visszaállítani hadsereget . Ami határvadász az nem katona de ha a szükség úgy hozza jóval gyorsabban az lehet.Egyébként osztom Boray úr véleményét a globalizácio,Szíria,Irak nem a véletlenek müve.Ez is politika de sajnos ellenünk.Ezért kell résen lenni megtanulni a sorok közt olvasni.Ha valaki azt hiszi nem tehet semmit ebben a harcban téved.Keresni kell minnél több információt, okosan vásárolni ha lehet Magyar terméket.Hitelt ne de ha muszáj akkor valós pénzt takarékszövetkezetböl a bank az levegöböl és a te vagyonodbol csinál pénzt.

 135. “Boray Úr! Ezek szerint a világ legjobb állama Észak-Korea ” Ha beleolvas az itteni Ön által is támogatott ellenzéki dumákba. Akkor valami hasollo elképzelésük van mint Észak -Koreának.Lámpavasra húzni agyonverni kinyírni elzavarni bezárni,stb. Akkor tisztelt druszám ki itt a náci/kommunista?És ki akar diktaturát?

 136. Örülök hogy nem csak üresfejü rövidlátó irígy emberek lakják megtépázott, kihasznált, kis hazánkat.Ha ez itt nem is látszik egyre többen vagyunk akik belestek a szinfalak mögé.

 137. Hogy maga mit gondol erről,az engem nem érdekel. Én nem tudom,hogy Kimg Jong Un.mennyiben képviseli a népe érdekeit,mivel nem ott élek,csak a hazug sajtóból értesülok néha néhány dologról! Ha maga annyira tájékozott,hogy meg meri magának engedni a véleménnyilvánítást,hát akkor tegye! Skatulyázgassa a kurva nénikéjét,ha megkérhetem! Minden filozófiai irányzatban van némi igazságtatalom,ideje lenne nem vak birkaként hozzáálni a politikához,és egy csordában bégetni,hanem levonni a konzekvenciákat a múltból,és felhasználni annak pozitívumait!

 138. Kedves Antal Kormányos (nem úr) Ön és az Önhöz hasollók zavarják el a tisztességes állampolgárokat a szavazó urnátol. Mert vájút csináltatok belöle,trágár,arogáns ocsmány dumátokkal.És képesek lennétek fizikai bántalmazásra is csak azért hogy igazatok legyen.Hiszem hogy e politikai analfabéták 99%-a különb Önnél.

 139. Kedves Druszám, hát én ilyen elképzelést nem olvastam ki a hozzászólásokból. Bár többen nem szeretjük a diktatúrákat és ráadásul azokat az eszméket, amelyek embereket a politikai meggyőződésük, pláne a vallási vagy faji hovatartozásuk miatt akarnak kirekeszteni, na azokat különösen nem. Itt többen úgy gondoljuk, hogy minden olyan politikai eszmének helye van, amely nem kirekesztő. Ezzel persze kirekesztjük a nácikat és a kommunistákat, hiszen az előbbiek a zsidókat, a cigányokat, az utóbbiak az általuk “nép ellenségének” kikiáltott másként gondolkodókat rekesztik ki, de ezt szívesen felvállalom.

 140. Ez itt teljesen normális a névnélküliek a legokosabbak.Ez látszik a hozzászólásukbol is.Lehet ugy felböszült hogy elfelejtette kinek a nevében kellet leírnía ezt az írtózatos baromságot.Lelke rajta.

 141. látszik is a poltikai tekintély… Bp-n markolássza a kilincset az összes jelentős országa a világnak. Nemzettemető tezsvérnek csak a Fehér Házba annyi meghívása volt, h nem győzte lemondani. Szargyártó futsalista külügyminiszterünk sem tud eleget tenni a Húsvét szigettől Novaja Zemljáig terjedő meghívásainak. Az IMF retteg matócsi tezsvértől… ja… ja…

  Vicces fickó vagy te, József Varga vagy mi… habonyművek alkalmazottjaként

 142. Önnek az a jó politikus akinek elsörangu heje van a nyugat fenekén.És elsökénnt szorja annak végbél termékét a népre akkor az egészen más.Le a maffiával s éljenek a seggnyalók.Hajrá Gyurcsanyi hajrá Pál György!!!

 143. Ez nem nemzeti hanem erős nemzet ellenes kormány amely belesüllyedt a korrupcióba, hazugságba , antidemokráciába, a népellenességbe !

 144. Én nem tudom hogy Ön ki seggén csüng söt azt sem hogy ki tanította a helyesírásra.De abban biztos vagyok hogy amit itt leírok az a saját véleményem.Önnek lehet jó a helyesírása,nekem meg lehet jobb a logikus gondolkodásom nem lehet mindenki nyelvész.Alapjába véve nekem mindegy ki kormányoz.A családomért és megélhetésemért válalom a felelöséget.Minden süket duma ellenére állítom hogy még soha nem volt ijen jó életünk.Nem vagyok írigy mások sikere nem tesz boldogtalanná.Igy immunis vagyok a süket neolibis dumára.Ami engem kicsit bosszant az az hogy még sokan vagytok függök és nektek csak az az igaz ahonnan alamuzsnát kaptok.Mint ahogy már azt itt valakinek szóvátettem.Nem a Cigány magyarosodik hanem a Magyar cigányosodik.

 145. Sajnos itt már nem segít a választás ha addig várunk elsétálnak a milliárdokkal!!! Csak a nép veheti vissza azt amit a néptől loptak el!!!

 146. nem tanított helyesírásra… gondolom, olvasással sem sokat fárasztottad magad, de beszélsz legalább 2 idegen nyelvet… mégiscsak IQ-bajnok vagy… hát… nem sokra futotta veled a habonyműveknek

 147. Nem ártana ha csak látnál valamit a tv-ben hanem a történelmet megtanultad volna.Svédekné nem fejeztek le semmilyen nőket abban egyetértek veled, hogy ilyen emberekre nem tartunk igényt A beándorló pártiakat civ il hordáknak nevezed.Felteszem neked a kérdést az az ukrajnából átjönnek és magasabb nyugdijat kapnak mint aki életét ledolgozta itthon.Ő pedig lo fillér adót ide nem fizettek. Erről is mondja már valamit, ezek nem hordák és ingyenélők. Havonta looo millió forintba keről az itthoni magyar adófizetőknek.Na komám erre varrjál gombot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.