Demszky Gábor kiállt a nyilvánosság elé, és megdöbbentő felhívást tett közzé

Kép forrása: Index.hu

Az Európa Blokk tolmácsolásában tesszük közzé Demszky Gábor szavait, és az ehhez kapcsolódó hozadékokat.


Demszky Gábor – aki a 1989/90-es rendszerváltozás meghatározó politikusa volt, majd pedig Budapestet két évtizeden keresztül főpolgármesterként vezette – a HVG március 3-i számában ismét megszólalt. A Kádár rendszerben is ellenálló Demszky, most az orbáni diktatúrában az alábbi össznépi tennivalót javasolja (megjegyzem, az Európa Blokk ezt már elég régóta szajkózza): …

“Erőszakmentes polgári engedetlenségi akciókra és hatásos civil kezdeményezésekre van szükség…” Sőt, még azt is hozzátette, hogy támogatja a választások bojkottját is.

A rendszerbojkott fogalma: politikában, illetve gazdaságban a kapcsolatok megszüntetése, kiközösítés; munka beszüntetése. Ezen belül a választási bojkott fogalma: a választáson való részvételre jogosult polgárok nem vesznek részt a hivatalosan kitűzött választáson sem. A hangsúly a kiközösítésen van, melynek során a fennálló diktatúra rendszerét teljesen kizárjuk a társadalom közösségéből.

Ez utóbbi megoldás (a választási bojkott) esetünkben azért veszélyes, mert a jelenlegi választási törvényünk mellett – mely egyfordulós és érvényességének megállapításához részvételi minimumot nem köt ki – a fennálló rezsim megerősített védvonalai a választási körzethatárok újrarajzolásával, az ellenőrizhetetlen – lassan milliós nagyságrendű! – külhoni levélszavazatok lehetősége szemben a külföldön dolgozó magyar állampolgárok szavazási lehetőségével – mely egyre erősebben korlátozódik -, valamint az itthoni kiszolgáltatott helyzetű megfélemlített és/vagy megvásárolt szavazók mind-mind a jelenlegi hatalom győzelmét garantálják!

Ezért mindenképp az első javaslat, a rendszerbojkott (az erőszakmentes polgári engedetlenségi akciók) a megoldás!
Magyarországon máig lényegében kizárólag ágazati szintű bojkott kezdeményezések voltak, azaz eddig még senki nem közösítette ki a fasisztoid jegyeket magán hordó, a gazdasági bűnözést is állami szinten űző orbáni-diktatúrát.

Rendszerbojkott akkor valósulna meg, illetve hozná el a kívánt sikert, ha a társadalom közössége kellő számban közösítené ki a ma fennálló rezsimet. Éppen úgy, ahogy Arany János A Walesi bárdok c. költeményében is olvashatjuk, …a háborút ugyan megnyerte a király, de a nép mégis kiközösíti őt…

Edward király, angol király
Léptet fakó lován:
Körötte csend amerre ment,
És néma tartomány.

Ugyanis azzal, hogy az önkényuralom minden egyes rezdülésére úgy reagálnak a pártok, hogy eltűrik: bármit mondanak, az falra hány borsó lehet, a média, mert elfogadják, hogy a hatalomnak csak szócsövei lehetnek, a közéletben aktív azon polgárok, akik minduntalan és csupán csak véleményezik a rendszer éppen aktuálisan bedobott és lerágandó csontjait (pl. itt a face-n is), azaz beéri pusztán annyival, hogy locsog, vagy fütyül, de az „éljen a haza! Menjetek haza” /forrás: Dollárpapa c. film/ után tényleg hazamennek ahelyett, hogy megszervezve a FOLYAMATOS és TÖMEGES jelenlétet, érdemben kimondva a lényeget, nem tágítanak, míg el nem érik a céljukat, azok az ilyen magatartásukkal mindannyian a mai politikusbűnöző rendszert – az általános kiközösítés helyett – éppenséggel életben tartják!!!

Ti urak, ti urak! hát senkisem
Koccint értem pohárt?
Ti urak, ti urak!… ti velsz ebek!
Ne éljen Eduárd?

Pedig könnyű belátni, hogy a társadalom által kiközösített, bojkottált rendszer nagyon hamar életképtelenné válik. Pontosan ugyanúgy, mint a gyökerétől megfosztott gyomnövény. A példának felhozott versben a diktátor a kiközösítésébe beleőrül:

Ha, ha! elő síp, dob, zene!
Harsogjon harsona:
Fülembe zúgja átkait
A velszi lakoma…

A helyzet az, hogy amíg a fejlett és demokratikus Európa közösségének Magyarország (még!) tagja, addig nyugodtan kiközösíthetnénk, mondhatnám hazafias kötelességünk kiközösíteni ezt a mai diktatúrát! Nem belemenve a részletekbe, nem lereagálva minden tettét, hanem folyamatosan, a felbukkanó újabb gaztetteit, ítéletet hirdetéseit követően kell elfordulni tőle. Soha nem arra válaszolni, amit mond vagy tesz, hanem mindig csak azt közölni, ami történni fog vele:

Elhullt csatában a derék –
No, halld meg, Eduárd:
Neved ki diccsel ejtené,
Nem él oly velszi bárd.

Éppen úgy, mint a szolidaritás hatalmát csodálatosan érzékeltető legújabb Oscar-díjas filmünkben, a Mindenki-ben, ahol a kórus mindaddig csak tátog, amíg a diktátor a színpadon áll…

128 Comments

 1. Mert most nem megy rablás! Á, nincsenek nagy bírtokosok, a törvény egyformán itél, a nép jól él, egészségügy, oktatás rendben, devizahitelesek utcára kerülve. Nincs itt semmi gond, csak az qrva emút nyóc év!

 2. “Miért basszátok szét az országomat,
  Miért rúgjátok hasba az ápolót,
  Miért ültetitek szamárpadba a tanárokat,
  Miért szarjátok szájba az álmodót?

  Ti még a Sátánnak is túl gecik vagytok,
  Még ő is megvet titeket,
  Mert a Sátán bátran vállalja magát,
  De ti hívőként lettetek hitetlenek.

  Másfél millió káposztafej,
  Hibbant elméjű hatalmasok,
  Mocsár e táj és a Varangykirály
  Ünnepli, amit alkothatott.

  De ha lepihentek a büdös sárba
  Ugyanúgy, mint a népetek
  Én pióca leszek a pusztulásban,
  És szívom majd a véretek.”

 3. Hagyjuk ezt a kocsmai szöveget. Budapest Demszky idején Kelet-Európa gazdasági motorja volt. Ma sereghajtó.

 4. Élen jártak bizony de most már tudjuk, hogy miben, nem csak lapáttal de motorral is hajtották a pénzt és nem máshová mint saját zsebeikbe!! De, tényleg példásan és meglepően tették, de mindenki,de sokan már akkor kiakadtak, mert ők keményen és következetesen lenyúltak hatalmas pénzeket, játszva a naivat és a tudatlant!! Akár mit mond a Főbűnös, nem tudja megnemtörténtté tenni azt a gyalázatos, arctalan de inkább pofátlan rablást,ne akarjuk már annyira mosdatni a bűnösöket!!

 5. A beteg kigyógyul! Ez a hűűűjjje “kuruc” még csak nem is kuruc,hanem egy ócska tróger labanc! Egy hazaáruló orbanista g.ci!!

 6. Rohadt tetű, patkány!
  Nemzetrontó bagázsával együt ki kellene tiltani M.O-rôl. Nézzen a tükörbe mielőtt Aranyt a szájara veszi ez a aqrva pecér!

 7. A rendszerbojkott az anyagi zsarolhatóság, és az állampolgárok bátortalansága miatt nem kikivitelezhető. A választási apolitikus bojkottal átadnák a döntés jogát Fidesz hívőknek. Véleményem szerint a legjobb megoldás az érvénytelen szavazás leadása. Ha tudatosan hibás szavazatot adunk le, akkor nagy tömegben fog megjelenni. Minden szavazatkor szokott viszonylag állandó számú rossz szavazat lenni, ha most sokkal több lesz, nem lehet a véletlen elrontásra fogni, hanem csak egyféleképp, a szavazópolgárok tiltakozása erre az életképtelen választási rendszere. Egyúttal elmarasztaló kritikai is lenne mind a kormányzati, mind az „ellenzék” által is elfogadott rendszer ellen. Ez a kapitalista rendszer (a szocialista is) abszolút nem emberséges, csak annak tűnik. Minden párt megzavarodna, mert ezzel a lépéssel a hatalomban való legitimációjuk erősen meg kérdőjeleződne. Tudják titkon ők is, hogy bitorolnak. Ha szignifikáns érvénytelen szavazat lesz, nem lehet majd a nép apolitikus hozzáállására fogni. Az ellenzéki pártok tudják, hogy nem győzhetnek, a legfőbb céljuk a parlamenti küszöb megléte, ahol jó pénzért a hülye népet hitegetik, tartják bennük a hamis reményt. Nem fogják soha az általam, és más gondolkodó által is helyesnek tartott módszert propagálni. Amit mi mondunk az a nép érdeke, és nem a pártoké. Vagyis a pártok nem a népért, önmagukért vannak. Demszky is haza beszél.

 8. A testednek melyik része irányítja a kommunikációdat? Az agyad ugyanis láthatóan a nyalást irányítja!!!

 9. Csak a magánnyugdíjak eltüntetésével többet nyúlt a jelenlegi vezetés,mint az előzőek összesen! És az csak az első lépés volt,hol vagyunk már attól!

 10. Elemzéseitek az útkeresés szándékát illetően korrektek!Ugyanakkor, akkor amikor egyik pillanatról a másikra előbukkannak ilyen első pillanataiban még hitelesnek is tűnhető mozgalmak, akik viszont rövid időn belül lelepleződnek, gyanús, már más helyen levitézlett ifjú titánok teszik hiteltelenné őket, merül fel velük szemben az orbáni manipuláció nagy valószínűsége!Vegyük az olimpia ügyét!Orbán sem, Borkai sem, a sunyi dölyfös de félig üres fejű Tarlós nem merte a pályázat visszavonását kezdeményezni, annak ellenére, hogy teljesen tisztában voltak azzal, hogy ez az ország a 2020 utáni időszak sötét helyzete miatt képtelen lenne sikerrel helyt állni! Előhúzták a cilinderből ezt a pár nyuszit és majmot, aztán még segítették is azzal őket, hogy súgták, hogy az is írja alá aki, hülye agya okán, de akar olimpiát! Aztán teljesen váratlanul dupla számú aláírás született!Gyorsan visszaléptek, mintha erre vártak volna már hosszú hónapok után! A megoldás nyilván való, össze kell fogni, nem egymást fikázni, mint ahogy a Botka, a Lengyel, a a Ceglédi meg a Szél, igaz Ő a sunyi Schiffer nyomásásra teszi, akkor menjen az LMP külön legalább tiszta lesz a kép, mert ezek megint gyanúsak!Annyira nem hülyék, hogy még mindig elhiszik a saját süket dumájukat, hogy Ők a jövőt képviselő párt! A francokat! És akkor jön ez a Mentum féle képződmény, mindenki takarodjon, mert ők képviselik a legkövethetőbb irányt!Öcsk, Hugik ne röhögtessetek már!

 11. Teljesen egyetértek Veled! Akkor amikor az MSZP Németh Miklóst jelölte meg Miniszterelnök jelöltjének, egy fóruma után beszélgettünk Vele, és konkrétan rákérdeztem, mert közel húsz éve ismertük egymást, amiket mondott azok után Ő ezt így nem vállalja fel? Az volt a válasza, hogy ha nem vonja vissza párt a jelentős, azonnali béremeléseket, akkor bizony jól értem nem lesz tovább jelölt, mert ez az ország a csőd felé tart, alig van 3 %-os növekedés, a közel 7 %-os ból, támogatott lakáshitelekben 2000 milliárd van, ami hatalmas teher, Ő a saját gazdaságpolitikáját szereti megvalősítani, de a mai viszonyok között az lehetetlen, mert most nem adni kellene, hanem visszafogni, aztán majd a következő ciklusban!Ezt az állapotot megfejelve kapta Gyurcsány az 50 %-os bérfejlesztésekkel és mégis talpon maradt, az IMF hitel is kellett hozzá, a kitört válság miatt! Azt is jól látta, hogy 2006-ot mindenáron meg kell nyerni, mert akkor az veszi kezdetét ami már hetedik éve dúl!Akkor a kampányban azok ünnepelték leginkább, akik most anyázzák és a reformjait amit az öszödi beszéd előtti helyzetértékelésen bejelentett, de a frakció sok tagjának nem tetszett, meg is buktatták! Aztán jött a “fiatalítás” ami úgy néz ki sok alkalmatlan ember miatt végképp betette a kaput!

 12. Előbújt a szarléből a másik parazita patkány is. Nem elég nekünk orbán! ÍA rohadás vinne el már az egészet, hogy tisztulna már ki a magyar levegő…

 13. Demszky még mindig a DE világában él, aminek politikai tétovaságát az bizonyítja, amikor a DE-ből alakult SZDSZ összeállt az MSZ(M)P-vel, azok után, hogy az ügynöklisták nyilvánosságra hozatala állandó hiábavaló követelése volt. Demszky fölismeri mikor zsarnoki egy hatalom, de sem ő, sem az ú.n. demokratikus pártok nem voltak képesek a tiszta demokratikus hatalomgyakorlásra, a zemberekkel való demokratikus párbeszédre. Orbán állandó harcban ég mindennel szemben, ami a hatalmát veszélyezteti, az ellenzéke meg végveszélyben sem képes a lázongás szellemén túl értelmes, nyílt párbeszéddel és érzékelhető szervező munkával megnyerni azok támogatását, akik a zsarnokság valódi, tényleges, napi elszenvedői. Ez addig, amíg a hatalom egzisztenciájukban nem fenyegeti az ellenzék politikai celebjeit, egy kényelmes helyzet. Sztem Orbán felismerte ezt Demszky pedig csücsül a hintájában. DOLGOZNI ! egész más, mint pofázni.

 14. A mottó ebben a mondatban van:”A helyzet az, hogy amíg a fejlett és demokratikus Európa közösségének Magyarország (még!) tagja, “, mert amennyiben a teljesen lezüllesztett Franciaországban a szélsőjobb nyer, mint a rend és tisztaság megteremtőjeként feltűnt eszmerendszer, akkor kilépnek az EU-ból, és az a magyaroknak katasztrófával érne fel. Akkor már nem lesz semmi,
  ami ezeket elriasztaná attól, hogy azt tegyenek amit csak akarnak.A Back rendszer pedig visszaveti a gazdaságot, amit már mi kipróbáltunk a néma ellenállással a Habsburgok ellen. Itt egyetlen egy megoldás van, kikényszeríteni békés eszközökkel a törvényes rend helyreállítását, mert addig nincs elnökválasztás, nincs parlamenti választás, nincsenek hatályos törvények , és nincs hatályos törvények alapján működő közjogi rendszer sem. Tehát a mottó: Az alkotmányos rend helyreállítása.

 15. Értelmetlen a feljelentés, mivel Polt Péter minden fidesz-rablást eltusol. Figyeld csak meg, milyen csönd van pl. Rogán körül, mióta kiderültek a disznóságai.

 16. És ugyanúgy gáncsolták a magyar ember haladását, felemelkedését, mint ezek. A mocskos bürokratáik 100 E-re akartak büntetni a fővárosban-teljesen ártatlanul. Lógnának már a kötélen, úgy cuzámmen az ergész magyarellenes horda, orbánig bezárólag. Csak a pokolhoz imádkozom…

 17. Most marha okosat mondtál! Kit és kinél kellene feljelenteni? A Pintér Sanyinál vagy a Polt Petinél? Nem vetted észre, hogy a saját csalásaikat, lopásaikat jogszabályokkal bástyázták körül? Hogy titkosítanak mindent, amiből a bűncselekményeikre fény derülhetne? Ha komolyan gondolod, amit leírtál, akkor csak azt bizonyítottad be, hogy az agyatlan, mindent elhívő fidesz-seggnyalók közé tartozol.

 18. Társadalmi szinten, Gyurcsány után ő a
  legelutasítottabb figura, szemkilövető haverjával képtelenek felfogni, hogy már
  soha többé nem kerülhetnek hatalomba. Ellenállás pedig van, mégpedig velük
  szemben! 🙂

 19. Elszámolt már a metróépités körüli botrányos pénzügyi “túlkapásaival”???? Mit akar ez még itt???? Elfogyott a pénze?

 20. Bezárták a Lipótot! akkor most te vajon hol lehetsz? Ilyen megnyilatkozással csak valami elzárt magán zártosztályon!!!! Válasz annak aki ma “örökös miniszterelnökurról beszél”!!!!!

 21. semmiben nincs igaza, képmutató, hazug alak, most jópofizik, hátha elfelejtik neki “ennyi okosság” hallatán a sok bünét!!!

 22. És önök demszki úr mit adtak a népnek?Magyarország a V4-ek közül a legnagyobb vagyonnal rendelkezet a rendszer váltás után (mert a népnek semit nem adtatok).Hová lett? Ha jól emlékszem nem a Fidesz kezdte a magyar demokráciát.Ki adta el az ország aranytartalékját azt sem a Fidesz tette. Sajnos a politikában nem az arat mint aki vet.Föként nem akkor ha elintézik a négyéves cseréket.Úgy néz ki hogy az Orbánkormány valamit nagyon jól csinál hogy ennyire mocskolja öket.És nem akarja hogy ök arassanak.

  http://www.penzvilag.info/mi-valtozott-az-orban-kormany-alatt-itthon/

 23. Hát igen, már megint az igazi cion-bolsevik tempó. Választások útján, legitim hatalmat szerezni nem tudunk, akkor a demokratikus játékszabályokat felrúgva, a demokráciára hivatkozva uszítunk, lázítunk és bomlasztunk.

 24. Mi sem minősíti jobban ennek a nagyon gyenge kis versecskének a szerzőjét, mint az hogy fél évvel ezelőtt a “varanykirályt” minden gátlás nélkül kiszolgálta ” művészetével” egy rendezvényen, s mely szereplésért jelentős mennyiségű pénzt is elfogadott. Most meg majd ő ott lesz ám.. és a vérüket szívja.Hányingere van az embernek az ilyen kisstibi féléktől! Persze a lové, amit akkor kaszált az már azóta elment heroinra meg kokóra, így most újabb pénzforrást keresve megírta ezt a pár sort, amiért megint kapott egy kis tudatmódosítóra valót, csak most amonnan.

 25. 1. Idióta a felmenőd, aki 14-ben fehér lovon árult légyfogót a matróz csárda előtt.
  2. Ha Fidesz- vezérelt lenne az ügyészség, Demszki és társai már régen a sitten lennének.

 26. Tökéletesen igazad van!Gyurcsánynak mindkét kormány(Orbán és Medgyessy)2000 és 2003 közötti intézkedéseit fizetni kellett.100%-os minimálbéremelés,pazarló lakástámogatás (Orbán),50%-os közalkalmazotti béremelés,13.havi nyugdíj(Medgyessy)Igazából Medgyessy nem tett mást mint a többi bért és a nyugdíjakat igazitotta a duplájára emelt minimálbérhez.Ezeket Gyurcsány 2006-ig,akkor már négy éve fizette.Én csak azon csodálkozom,hogy van ,aki csodálkozik,hogy 2006ra elszállt a költségvetés.Miközben az egész ország azon rugózik,hogy Gyurcsány hazudott-e,hol van a 2000 és 2003 közötti kormányok felelösségének elismerése?Mert bizony ők qrták el azt az évtizedet!

 27. Alaptalan vádaskodásokat, hazugságokat kell sulykolni folyamatosan a választók fülébe hátha sikerül a Fidesztől eltántorítani őket. Ez a taktikájuk.

 28. Demokrácia?Hol van már a demokrácia,azt már orbán rég kiirtotta,még a magját is!Ott ahol a fidesz önhatalmúan megváltoztatta a választási szabályokat,ott már nincs semmiféle demokrácia!!!!

 29. Miből gondolja,hogy a fideszre szavaznánk,és eltántorítanának bennünket?Jó magam soha nem szavaztam a fideszre és nem is szvaznák ezután sem rájuk!!Ők az ország fő tolvajai!!!Sőt igen sok embert földönfutóvá tett!!Nem azért harcoltunk évtizedekig, az egyenlőségért,hogy most ezek az egykori kommunista ifjakból lett tokásodó tolakodó levitézlet személyek mindent de mindent felrúgjanak!!!

 30. Hi, i think that i saw you visited my website so i came to “return the favor”.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 31. I just want to tell you that I am beginner to blogging and honestly loved you’re blog site. Likely I’m going to bookmark your blog post . You absolutely have exceptional posts. Cheers for sharing your web site.

 32. Apple presently has Rhapsody as an app, which is a very good start out, nevertheless it is currently hampered via the inability to shop locally on your iPod, and consists of a dismal 64kbps bit value. If this modifications, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the Ten tunes for each thirty day period will nonetheless be a big moreover within just Zune Pass’ choose.

 33. I am writing to make you know of the fine experience my cousin’s girl encountered reading your web page. She discovered some issues, not to mention what it’s like to have a wonderful teaching mood to make other folks clearly have an understanding of selected multifaceted subject areas. You actually exceeded visitors’ expectations. I appreciate you for imparting those priceless, trusted, revealing and also cool tips on that topic to Kate.

 34. I think this is among the most significant information for me. And i’m glad reading your article. But wanna remark on some general things, The site style is ideal, the articles is really great : D. Good job, cheers

 35. Just wish to say your article is as astonishing. The clarity in your post is simply nice and i could assume you are an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

 36. you are really a just right webmaster. The website loading velocity is amazing. It seems that you’re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterwork. you have done a fantastic process on this subject!

 37. Wow! This can be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Magnificent. I’m also an expert in this topic therefore I can understand your effort.

 38. Hello there, I found your site by the use of Google at the same time as looking for a related topic, your site came up, it appears great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 39. I must show my appreciation to you just for rescuing me from this issue. Because of searching throughout the internet and coming across concepts which were not pleasant, I was thinking my life was well over. Being alive without the presence of answers to the problems you’ve solved by way of the guide is a serious case, as well as the kind which may have adversely affected my entire career if I hadn’t noticed your web blog. That understanding and kindness in taking care of a lot of things was priceless. I don’t know what I would’ve done if I had not discovered such a step like this. I can at this moment look forward to my future. Thanks a lot very much for this high quality and result oriented guide. I will not be reluctant to propose your blog to anyone who desires recommendations about this situation.

 40. I must show some thanks to you for rescuing me from this setting. Just after looking out through the internet and meeting ways which were not helpful, I thought my entire life was done. Existing devoid of the answers to the problems you have sorted out as a result of your entire review is a serious case, and the kind that might have in a negative way damaged my entire career if I hadn’t noticed your site. Your understanding and kindness in touching all the pieces was precious. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t discovered such a thing like this. It’s possible to now relish my future. Thanks so much for your specialized and results-oriented guide. I won’t hesitate to suggest your web site to anyone who wants and needs recommendations on this area.

 41. You actually make it seem really easy together with your presentation but I find this matter to be actually one thing that I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am taking a look forward in your next publish, I will try to get the hold of it!

 42. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this blog. I’m hoping the same high-grade website post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has encouraged me to get my own blog now. Actually the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a good example of it.

 43. I have not checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 44. Thanks for your article on the traveling industry. I’d personally also like to add that if you are one senior thinking of traveling, it’s absolutely crucial that you buy traveling insurance for elderly people. When traveling, retirees are at biggest risk of getting a health emergency. Obtaining right insurance policies package for the age group can look after your health and provide you with peace of mind.

 45. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this website. I am hoping the same high-grade site post from you in the upcoming also. Actually your creative writing skills has inspired me to get my own blog now. Actually the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

 46. certainly like your web-site however you have to check the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth nevertheless I will certainly come back again.

 47. It’s actually a nice and helpful piece of information. I’m happy that you just shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

 48. Nice blog here! Also your website loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol

 49. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

 50. F*ckin’ amazing things here. I am very happy to peer your article. Thank you so much and i am having a look ahead to contact you. Will you please drop me a mail?

 51. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your site?

 52. Great info and right to the point. I am not sure if this is really the best place to ask but do you folks have any ideea where to hire some professional writers? Thanks in advance 🙂

 53. Thanks for these pointers. One thing I should also believe is that often credit cards providing a 0 monthly interest often appeal to consumers in zero monthly interest, instant acceptance and easy on the net balance transfers, but beware of the top factor that can void that 0 easy street annual percentage rate and to throw one out into the poor house in no time.

 54. I got what you mean , regards for putting up.Woh I am pleased to find this website through google. “Delay is preferable to error.” by Thomas Jefferson.

 55. Thanks, I’ve recently been searching for information approximately this subject for a long time and yours is the greatest I have discovered till now. However, what concerning the conclusion? Are you certain about the source?

 56. Yet another thing to mention is that an online business administration training is designed for learners to be able to efficiently proceed to bachelor’s degree programs. The Ninety credit diploma meets the lower bachelor college degree requirements then when you earn your associate of arts in BA online, you will get access to the most recent technologies in this particular field. Several reasons why students have to get their associate degree in business is because they can be interested in this area and want to receive the general knowledge necessary previous to jumping into a bachelor college diploma program. Many thanks for the tips you actually provide in your blog.

 57. I have been surfing on-line greater than three hours lately, yet I by no means discovered any interesting article like yours. It is beautiful price sufficient for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content material as you probably did, the web shall be a lot more helpful than ever before. “It’s all right to have butterflies in your stomach. Just get them to fly in formation.” by Dr. Rob Gilbert.

 58. Thank you for every other magnificent post. The place else may just anybody get that kind of info in such an ideal means of writing? I have a presentation subsequent week, and I’m on the search for such info.

 59. I think this is among the most significant info for me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general things, The website style is great, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

 60. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Very helpful information particularly the last part 🙂 I care for such information a lot. I was looking for this particular info for a very long time. Thank you and good luck.

 61. You can definitely see your enthusiasm in the work you write. The arena hopes for more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. All the time follow your heart.

 62. What i do not realize is if truth be told how you’re no longer really a lot more neatly-preferred than you might be now. You’re so intelligent. You know therefore considerably relating to this matter, made me individually consider it from so many various angles. Its like men and women are not fascinated until it¡¦s one thing to do with Girl gaga! Your individual stuffs outstanding. At all times deal with it up!

 63. What i don’t understood is if truth be told how you are now not really much more smartly-liked than you might be right now. You are very intelligent. You know therefore considerably in the case of this topic, made me in my opinion imagine it from numerous numerous angles. Its like women and men aren’t fascinated except it is something to accomplish with Woman gaga! Your own stuffs outstanding. At all times care for it up!

 64. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something which I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 65. Great web site. Lots of useful information here. I’m sending it to some buddies ans also sharing in delicious. And certainly, thank you to your sweat!

 66. Simply want to say your article is as surprising. The clearness in your post is simply great and i could assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

 67. My husband and i got very cheerful that Chris could carry out his investigations via the precious recommendations he was given from your own web site. It’s not at all simplistic to simply be giving for free procedures others could have been selling. We really understand we now have you to thank for this. The entire illustrations you have made, the easy site menu, the relationships you assist to foster – it is mostly awesome, and it’s facilitating our son and the family reckon that the concept is brilliant, and that is extremely essential. Thank you for the whole lot!

 68. Thank you for sharing excellent informations. Your web-site is very cool. I’m impressed by the details that you¡¦ve on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and just could not come across. What a great web site.

 69. Wow, awesome weblog format! How long have you ever been running a blog for? you make running a blog look easy. The whole glance of your site is excellent, let alone the content!

 70. I am not positive where you’re getting your information, but great topic. I must spend some time learning more or working out more. Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.

 71. I am going to products this assessment in the direction of Two versions of us residents: recent Zune property owners who are looking at an update, and persons seeking to determine in between a Zune and an iPod. (There are other players worth looking at out there, together with the Sony Walkman X, nevertheless I be expecting this gives yourself ample information and facts to deliver an knowledgeable decision of the Zune vs gamers other than the iPod line as effectively.)

 72. Hi my friend! I wish to say that this article is awesome, nice written and include almost all important infos. I would like to see more posts like this.

 73. I have recently started a blog, the info you provide on this website has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work. “Everyone is responsible and no one is to blame.” by Will Schutz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.