“Jobban jár ez az ország, ha Viktorka marad a tyúklopásnál” – zseniális Orbán-paródia terjed a neten

Kép forrása: origo.hu

Találtuk egy Orbán-paródiát, ami néhol kicsit erős, mégis azt az általános érzést idézi fel, amit nap mint nap élünk át, kilépve az utcára vagy éppen bekapcsolva a televízióban a híradót. A készítők egészen fanatikusak lehettek, mert még Orbán Viktor hangját is összevágták – vagy zseniálisan utánozták? – a videó szerkesztésekor. Emellett pedig animálisan is megformálták a miniszterelnököt.

A címen sokat gondolkozhattak, egyszerűen azt adták neki: “Orbán az elmebeteg.”

Szóba kerülnek a videóban álszentnek vélt politikusok, mint egy bizonyos “semjénzsóti” de Farkas Flóriánról is esik szó. Ha egy könnyed délutáni szórakozásra vágyunk, csak dőljünk hátra, és nézzük meg ezt a párperces videót.

Ha másban nem is, egy dologban mindenképp egyet tudunk érteni a videóban elhangzottakkal: “Azért még reménykedem, hogy 2018-ra a börtönőr lesz Orbán kihívója.”

11 Comments

  1. kicsi zsidó a probléma regebbi keletü .visszanyulik elsö körben a csuti ciganybetyar befuttatasahoz a rendszervaltashoz söt az aztmgelözö evtizedekig fekete jánosig.a 200 eves demokracia fedönevünemzetközi pénzhatalom elcsent szavazatos parlamenti rendszeretöl büzlik minden 27 ev ota kitapinthatoan megélten.a többi süket duma.alanyi jogu népszavis elsö embert aki visz mindent es mi a nép felugyeljuk folyamatos népszavival nem rablohordaval.a népet meg nem lehet megvenni.ja..ez a baj!! akkor mi a baj?? ja…hogy nem ti loptok momentan.varjatok sorotokra.vagy ti jöttök vagy mi a nép.utobbi esetben mind logtok együtt

Leave a Reply

Your email address will not be published.