Magyarok halálos megbetegedéseiért követelnek bocsánatkérést Orbántól

forrás: nol.hu

Sokféle okból kifolyólag hibáztatták már a kormányfőt, de ezúttal sokkal durvább vizes lepedőt akarnak ráhúzni, mint eddig valaha. Azt az olvasókra bízzuk, hogy mindezt jogosan teszik-e.

Az élelmiszerbiztonság és az élelmiszertermelés javítását célzó országgyűlési határozati javaslatot terjeszt a Ház elé az LMP, amelyben a miniszterelnököt is bocsánatkérésre szólítanák fel az elmaradt intézkedések miatt.

Sallai R. Benedek országgyűlési képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: tizenkilenc pontos javaslatukban a többi között hatékonyabb minőségbiztosítást és minőségellenőrzést sürgetnek, valamint a minőségi kritériumokat is tartalmazó Magyar Élelmiszerkönyv átfogó vizsgálatát.

A politikus bírálta a kabinetet “a hatósági háttér leépítése” miatt, vagy mert árpreferencia-versenyt vezettek be a közétkeztetésbe, amely miatt a gyermekek rosszabb minőségű élelmiszereket esznek. A kabinet szerinte Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor kezébe adta az élelmiszerellátás jelentős részét, és a multiknak biztosított piaci előnyt a helyi termelőkkel szemben a támogatásokkal.

Kijelentette: a javaslatban arra kérnék Orbán Viktor miniszterelnököt, nyilvánosan kérjen bocsánatot a magyar társadalomtól az eddigi élelmiszerbiztonsági hiányosságokért, a daganatos megbetegedések hazai kiemelten magas számáért, vagy azért, mert az elmúlt években semmit sem tettek a kockázatok kiküszöböléséért.

Hozzátette: az előterjesztést Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek személyesen kívánja átadni, mert úgy véli, több befolyása lehet a kérdésre mint Fazekas Sándor földművelésügyi miniszternek, aki az elmúlt években semmit sem tett az ügyben.

Forrás: MTI-Népszava


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • G.

  És a kórházakban, gyógyítható betegségekben, és otthonaikban szociális háló elhunyók………?

  • agnes losonczi

   Gyilkosok egytől egyig!

   • G.

    Már a múltkor is szerettem volna valami értelmeset, jót írni Neked, mikor a Veletek történtekről írtál … De erre nem lehet!!! 😓 Gondoltam rád sokat, csak ennyit tudok….

    • agnes losonczi

     Én még nem adtam fel, hogy elszámoltatom a felelősöket és ha az kell, hogy végre maghalljanak, hogy felgyújtsam a kórtermet, legyen úgy! Igenis az ott “dolgozó” személyzet is felelős az emberölésekért!

 • istvanka

  Már a hazugságaiért is kötelet érdemel,az intézkedései a hitleri pucerájra hajaznak!

  • Károly Daroczy

   No no… azér Hitlerrel ne keverjük ezt a fasszopót!!!

   Hitler nem kirabolta a népét hanem megalapozta azt a gazdaságot, amit ma a világon mindenütt elismernek.

   • istvanka

    Nagyon kevered,de hát te tudod!Ismered a történelmet és a hozadékát!Szerintem az az ár amit fizettek ezért……..

    • G.

     Hát ez az, hogy ott is más fizetett…. Milliók… Elszámoltatható, visszahívható politikusokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Károly Daroczy

     Hát akárhonnan is nézed, A II. világháború alatt a német technológia fejlődése, maga alá gyűrte a világ összes államát.

     Az amerikaiak, és az Oroszok is, a kimenekített náci tudósokkal turbózták fel a saját tudományukat, és a gazdaságukat. Az amerikai űrprogram nem is valósulhatott volna meg a náci tudósok nélkül… Hmm?

     • istvanka

      Olvss történelmet,necsak a náci propagandát!A tudósaik jó része úgyvolt német,ahogy a magyarországról elhurcolt “magyarok”!Az összerabolt pénzekről meg kár is szót vesztegertni!Könnyű más brokijával “diót” tőrni,még neked is!

     • Károly Daroczy

      ??? Mi van veled pityuka? Má nem kúrják a seggedet? Milyen náci propagandáról karattyolsz itt lyányom? Mégis ki tervezte az amerikaiak első rakétáit… amit a NASA a mai napig is használ??? Mennyémán a kurva anyádba, ne húzd az agyamat te tudatlan büdös zsidó!!!

     • istvanka

      Azért,mert az igazság fáj nem kell mindjárt bemutatkoznod a “jobbik”oldaladról!Bár az apád híresen nagy magyar volt,de nem gondolta,hogy a spermája még rajta is túltesz!Az anyáddal kapcsolatban nem tudok és akarok nyílatkozni,mert nem ismerem a Conti utai bejelentett “dolgozóit”!Szóval a zsidóságomra ,csak a renszarváltás óta vagyok Büszke,mert nem a csatornából születtem ,mint az általad oly sokra tartott nemzetiszemetek!Nekem a tatárjárás óta gyanúsak vagytok,mert minden országégés kapcsolatba hozható a nemzetet kirabló urakkal és a megszállókkal lepaktáló hozzád hasonló mérget köpkődő szolgákkal!A menykampot meg jó lesz újra olvasnod,hátha fejlődsz az ovoda alsós csoport szintjére!Már,ha akarsz!

    • agnes losonczi

     Ugyan, ez, amint épp tudja… a tényeket akarja az előítéleteihez idomítani, még akkor is, ha rajta kívül mindenkinek kézenfekvő, hogy nemehogy sántít az egész, hanem lábra se képes vergődni. Ennek az alaknak a kurucinfo a színvonala, vagyis a -talansága.

   • agnes losonczi

    Egy faxot! A mai német gazdaság alapját az elrabolt zsidó vagyon képezte szerte Európából, mintegy 30 billió birodalmi márka értékben, meg a zsidó rabszolgákat ingyen dolgoztató gyárak, mint a phillips is! A hitleri “gazdaság” még ennél is korruptabb volt! Történelemből egyes alá!

    • Károly Daroczy

     Rendben. Akkor azt kérdezem meg, hogy a zsidók vajh, hogyan jutottak “30 millió” birodalmi márkához törvényes úton ???
     Mert a dolog ezzel kezdődik…

     • agnes losonczi

      Hát munkával, te véglény! Hatmillió halott, és még legalább három millió kifosztott! Valamint az ingyen dolgoztatott rabszolgák! Te is csak irígykedni tudsz a máséra, építeni, feltalálni nem megy! Az adatlapodon is látszik, hogy tele vagy faji előítéletekkel! Gondolom nem véletlenül vetted fel az egyik háborús bűnös miniszter vezetéknevét sem, aki a zsidótörvényekhez kötődik! Erre fáj a fogad, rendeletileg beletelepedni abba, amiért más dolgozott meg!

     • Károly Daroczy

      Te lotyó! Nem azt kérdeztem, hogy rólam mondj véleményt, hanem hogy a zsidajaid hogyan jutottak ehhez a mérhetetlen vagyonokhoz, akár Németországban, akár Magyarországon, Európában, Amerikában…

      Mert úgy néz ki hogy nem BECSÜLETES ÚTON!!!

      Nem irigykedek. Nincs mire. Mert nem vagyok tolvaj, rabló, gyilkos zsidó!!! Száradjon el a vaginád a tetves zsidajaiddal együtt. Csak hogy kvittek legyünk.

     • agnes losonczi

      Úgy néz ki, mert a gyűlölködéstől összezsugorodott jobbikos lelked annyira, de annyira szeretné?! És egyszerre véresszájú, habzó antiszemita és nőgyűlölő is?! Csúcs egy összefacsarodott életed lehet…

     • Károly Daroczy

      Te kis fing. Ha azt hiszed, hogy az “antiszemitázásoddal” majd jól elszégyenlem magam, akkor jól benézted. !!! 😛

      Minden zsidó úgy lett vagyonos, ahogy most Mészáros Lőrinc. Mert a módszer ugyan az!!! És nyugodj le… sokkal jobban érzem magam mint te… erre vegyél csak mérget. Pojáca.

     • agnes losonczi

      Ó, az eleve világos, hogy te nem tudod, mi az a szégyen. Az összeesküvés elméleteket gyártó bevadult jobberesek nem ismerik az érzést. Ahogy semmi normálisat.

     • Károly Daroczy

      Ráadásul még egy sötét, buta, liba is vagy. Na eriggy… nincs beszélni valóm veled.

      Kérj meg mást, hogy szopasson.

     • G.

      A hibáztatás, másra mutogatás, gyűlölet azoknak az eszköze, mentsvára, akik képtelenek vagy lusták a fekete-fehéren túl felfogni a jelenségeket, félnek egyáltalán megismerni a világot – és emiatt a problémamegoldásban impotensek. Nagy az arc, de az ölésen, kirekesztésen kívül más száz éve nem jut eszükbe. Kutatások igazolják amúgy, hogy a fasisztiod nézetek az iq-val fordított korelációt mutatnak. Szép estét!

     • agnes losonczi

      Köszi, neked is, vagyis már inkább olyan márc. 15-ét jövőre, amelyikre tényleg büszkék lehetünk.

     • kovács krisztina

      Végre megismertél egy igazi férfit a Karcsika személyében , egy kis gond van vele , roma és meleg is , meg egy piti kis bűnöző , a Daróczi Csoli rokona , vigyázz vele mert személyiség zavarban szenved .

     • kovács krisztina

      De azt hiszem már nem az országban él , a kép is róla legalább 30 éves . Kérd meg beszéljen a barátairól , gyerekeiről . Csendbe lesz szegénykém , mert egyedül van

     • agnes losonczi

      JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))

 • Károly Daroczy

  Lófaszt bocsánat!!! És a több ezer kilakoltatott, kisemmizett öngyilkos??? Az kinek a lelkén szárad??? ORBÁN VIKTORÉN!!!
  Egy gyilkos parazita féreg!!!

  • istvanka

   Bagoly mondja verébnek!

 • Szücs Istvánné

  Van rá egy fogadásom, hogy soha semmiért nem, fog bocsánatot kérni, olyan gőgös, és fennhéjázó a többi sz@rkupaccal együtt, hogy képtelen ilyesmire.

  • G.

   Most olvastam, hogy ő a momentum szerint egy tehetséges politikus. Eddig úgy tudtam, a politika a köz ügyeivel foglalkozást jelenti. Pofám leszakad… 🙁

 • agnes losonczi

  Bocsánatkérést??? Elszámoltatást!