A Momentum úgy leoltotta Orbánt, hogy pislogni sem tudott

Forrás: Index.hu

Beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktor a ma reggeli Kossuth rádiós interjújában mit mondott a Momentumról. A kormányfő úgy fogalmazott:

a Momentum Mozgalom álomgyilkosságot követett el. Nem drágállotta, hogy egyesek olimpiai álmainak meggyilkolásával törjön be a politikába – mondta, majd hozzátette: lassan harminc éve vagyok a politikában, meghallgattam őket, ez egy új SZDSZ. Kis lökdösődés után pedig MSZP-SZDSZ-koalíció jön.

Erre a Momentum az alábbi közleményt adta ki:

Nem a Momentum kezdte az SZDSZ ifitagozataként a politikai karrierjét, hanem a Fidesz. Nem a Momentumnak voltak az SZDSZ-szel közös jelöltjei, hanem a Fidesznek. Az, hogy Orbán Viktor az SZDSZ-ről beszél, mindennél jobban bizonyítja, hogy a múltban él és politizál. Nem a jövő embere.

Bár a Momentum ezt nem hozta fel, ugyanez igaz Soros Györgyre is, akit most Orbán a Sátánnak titulál, egykoron viszont Soros-ösztöndíjjal tanult ő maga is.

loading...

255 Comments

 1. Sajnos jellemző a felcsúti jött-mentre ,hogy összehasonlít ,jelzőkel illeti aki nem nyalja a seggét ,szomorú ,hogy egy ilyen ember taníttatására költötte a pénz Soros György ,mert hogy is van kutyából szalonna sosem lesz ,a hová tartozását származását soha nem lehet kiverni a kisebbségből ,sajnos ez cigány stílus messze áll egy úriemberhez ,

 2. Már akár Orbán védjegye lehetne, hogy olyasmit vagdos más fejéhez, amiben leginkább ő érintett, vagy volt vastagon egykoron. Például, szemrebbenés nélkül komcsiz le másokat, és nem nyílik meg a föld alatta…

 3. Nekem szimpatikus a Momentum. De. Felvetődik bennem, hogy mennyibe bízhatunk bennük. Mi a garancia arra, hogy a jelenlegi rémálom nem ismétlődik meg. Anno a Fidesz nyújtott reményt, sokan rájuk szavaztunk. Hiba volt, elqrtuk.

 4. Ha nem vette volna észre, történt 1990-hez képest egy fordulat a Fideszben. Talán mert volt aki belátta, hogy az, amit az Szdsz szárnyai alatt, politikai táborába beállva csináltak, nemzetellenes, és a magyar nép ellen van. Ki is szédültek akkor belőle a fő halálpártiak. Nagy Imre kommunista volt. A moszkovita fogat tagja. De volt az életében egy pont, amikor el kellett döntenie, hogy a nemzete mellé áll vagy az ellen. Fel is akasztották ezért. Ha ön és sokan nem értik meg, hogy itt voltaképpen két erő, a Megmaradásé és a Pusztulásé áll szemben egymással, akkor marad ez a butaság, hogy aki mondjuk húszéves fiatalemberként bekapta a liberális mérgezett cumit, az tartsa azt egész életében a szájában, s pusztítsa nemzetét. Nehogy ki merje köpni, mert akkor hiteltelen lesz. Ilyen alapon a grál lovag, Hermann Göring, aki végig ragaszkodott a náci Németországhoz, Adolf Hitlerhez. Holott nekem jobban tetszettek azok a német vezetők, akik beismerték, hogy sajnos a rossz oldalon álltak és ezért vállalták a felelősséget.

 5. Orbánnál már a korai szenilitás jelei mutatkoznak! Teljesen elfelejti a húszegynéhány év előtti önmagát.

 6. Sztem aki többször vált véleményt és arcot, arra nem a Saulus/Paulus jelző illik, hanem a köpönyegforgató, vagy inkább a pávatáncos!

 7. Ez mind szép és még érthetőis lenne ha nem lopná szét az országot,nyiltan strómanok /pld Mészáros L./felhasználásával a saját és pereputtya meg gazdagodására. Az irányított igazságszolgálltatásról nem is beszélve. Úgy hogy ne védje a védhetetlent.Remélem 2018 után nem kerüli el a felelőségrevonást.

 8. Hallott már valaki olyan ellenzékről ebben a ” ” országban aki nem Orbánt akarja szidni megbuktatni, hanem felelősséggel letesz egy jobb programot mint amire a jelenlegi adminisztráció képes . NEM HAZUGSÁGOT, PROGRAMOT, FELELŐSSÉGGEL !!!

 9. Fontos kérdések, de szerintem nem ez a sorrend. A cél a jogállam újbóli megteremtése, a demokratikus Magyar Köztársaság visszaállítása, azaz a közjogilag egyébként is érvénytelen tákolmány hatályon kívül helyezése, normális, tervezhető adórendszer, a piacgazdaság beindítása, stb, stb,
  Ehhez az első lépés a jelenleg regnáló hatalom megbuktatása, a hatalom gyakorlói kerüljenek oda, ahová valók, a vádlottak padjára.
  Mindez csak összefogással sikerülhet, itt pártpolitikai marakodásnak helye nincs.

 10. Nem, akkor sem lenne szép és érthető, akkor sem lenne igaz, hogy a liberálisok nemzetellenesek lennének, és a liberalizmus pusztuláshoz vezetne. Csak hasonlítsa össze az életkilátásokat és az életszínvonalat a liberális berendezkedésű demokrata országokban, és az illiberális látszat-demokráciákban.

 11. Azt, amelyikben a bácsi, aki nem ért a közgazdaságtanhoz, olynaokat mond, hogy az olimpia akkor is kell, ha szétlopják, és gazdaságilag is biztos jó lesz az országnak? Vagy melyiket? Sok hasonló dolgot mondtak az utóbbi időben.

 12. Ezzel a sok komcsizással szépen-lassan ki is nyírják magukat….. 😉 Azért annyira nem hülye a nép, bármennyire is azt gondolják, hogy ne látnák, hogy ha valaki más véleményen van, az szerintük komcsi! 😀 Demagóg, idióta, démonizáló viselkedés, amivel felemésztik saját magukat. Ha valaki kompromisszum képtelen, az ne akarjon országot irányítani…. 😉

 13. Elnézést, ha vitába szállok a nép szellemi állapotát illetően. A dolgok jelenlegi állása szerint a nép tényleg nem hülye, hanem sík idióta barmok tömege, különben nem valami szavazásra várna a sorsa jobbrafordításáért, hanem belefojtaná a saját trágyájába ezt a szarházi fideszes csürhét!!!

 14. Ez a jellegzetes fideszes gondolatmenet! Viktor nem hagyta tovább, hogy a neo-bolse-liberális-zsidó nemzetközi maffia tegye tönkre az országot. Fogta magát és a bandáját és inkább megtette ezt ő maga, úgy- ahogy erre még nem volt példa a magyar történelemben. Ha kivenné a fejét a viktátor seggéből, ezt még akár ön is beláthatná!!!

 15. Szerintem meg szó nincs arról, hogy valamit is elfelejtene. Véleményem szerint a jelleméhez hozzáfér, hogy ma ezt mondja, holnap meg ennek az ellenkezőjét. Számára a világ legtermészetesebb dolga össze-vissza hazudozni. Vélhetően így szocializálódott, vagy genetikai adottság.

 16. Nagyon tetszik a vélemény nyilvánítása, de, és éppen egy olyan probléma a Momentum párttá szerveződése, amely nagyon sok rosszat hoz. Már az első kijelentésük, hogy ha elérik az 5%-s küszöböt, az jó lenne, mert ők is felvehetnék a 750 milliós pénz csomagot. És ez ki pénze lenne? Hát az adófizetők pénze! A másik, és ez már tömény politika, hogy a múlt összes szereplőjét összemosva a jelen párttal tolvajnak és korruptnak kiáltanák ki. Továbbá, a pártok közötti jobb és bal oldal felszámolása! Nos, ez nagy probléma, ha ez cél, mert a demokrácia egyik nagy lehetősége, hogy több párt legyen, és a kormányzó pártot a nép bármikor leválthassa egy másikra ha az szimpatikusabb. A jobb és a baloldal összemosása azon pillanatban véget vet még a látszatdemokráciának is. És egyenes irányban egy egypárt rendszer jönne létre amely hasonlatos lenne a volt Kádár rendszerhez. Ami a politikai célt nyilatkozataiban kijelentették, egy még ennél is rosszabb rendszer jönne a most levő helyére.

 17. Lajos bácsi! Ez az “ország” nagyon tesz bármilyen programra!Egyáltalán nem érdekli! ennek bizonyítására csak egy tény: 2014-ben a miniDuce s fideSS pártjának a programja egyetlen szóból állt: “FOLYTATJUK!” Hát ezt meg is valósították csak előtte köbre emelték vö a PuskásFerenc stadion költségvetése alig 3x-osára nőtt!

 18. Az a baj, hogy ami most van, az baromira nem tetszik. Nem azért, mert divat utálni, hanem úgy sz@r, ahogy van. Nagyon kis rétegnek jó. Üdv

 19. ekkora marhaságot mint “Megmaradás és a Pusztulás” rég olvastam Egyébként a magyar miniDucé-nek soha semmilyen elve nem volt a Biberach által mondotton kívül vö. “ott a haza hol a haszon” Egyébként 1993/94-ben pont azt látta be a miniNapoleón,h azon a térfélen nem jut neki “dinnyeföld”. Ennyi

 20. egy korrekció Nem “vezéreik” hanem VEZÉRük,m csak egy van ő pedig nem más mint a magyar miniDuce!!!!!!!!!!!!!!!!Ennyi

 21. Nem elfelejti, mert valójában ő az sohaem volt, csak a hatalom megszerzéséhez vezető úton való szerepjáték. Színésznek elmehetne. Az a gond hogy Mo jövőjét nem a szinészkedés teszi jobbá, hanem a valóság, amitől távolt tartja magát, mivel az elég kritikus.

 22. Még nem tuduk mennyire értik is amit ajánlanak a programjaikban, azaz van-e hozzá szakértelműk is, mert az eddigi kormányzát csak kockajáték volt, ami időnként a pirosat, időnként a kéket hozta előtérbe. Szakmailag felkészült, a népet tisztelő, annak jót és békességet akaró vezetőkre lenne szükség. Félő hogy a Momentum tagjai között erre még nem alkalmasak sokan. Mindenesetre jó lenne ha nem zilálnák szét a baloldalt, mert ők lesznek a hibásak ha 2018-ban nem tudják leváltani ezt a bagázst. (Na meg az LMP, mert az is kivonul mindenből, annak ellenére hogy ott van Hadházy aki komoly munkát mutatott fel a korrupció.infó -s leleplezésekkel). Álmom hogy egyszer a sok h.. állampolgár is és a pártvezetők, tagok is félreteszik magán sérelmeiket és ÖSSZEFOGNAK ugy hogy mindenhol csak 1, azaz 1 fő lesz akire biztosan lehet szavazni és aki biztosan a NÉP érdekeiért harcol végre. Sok pénzük nem lesz amit szétoszthatnak, mert 2020-ig szétosztották már az EU-s pénzeket, szóval nehéz menet lesz bárkinek sikerül. Lehet a Fidesz már nem is akar ezek után maradni, mert csak 2 évig érné meg neki… Ravaszak… kár hogy a baloldal nem látja tisztán.

 23. De nem ment senki akkor az utcára Mo-on. Ha ezt más országban tették volna, ott …. hát nem tűrték volna fotelben, sört kortyolgatva zúgolódva… Máshol kevesebbért is a tettek mezejére lépnek és nem adják fel amig el nem érik. Ez a h… magyarság meg mond egy viccet minden hibáról és jót röhög rajta mindenki, aztán mennek a dolgukra. Na ezért utálom a vicces magyarságot.. Mert nem vicc az életünk amiből már 25 év csak az élet romboláséval ment el. Nincs biztonság, nincs ellátás, nincs lehetőség, nincs megbízhatóság, nincs jogszerűség, illetve a jog sem az igazság oldalán áll…

 24. Hát igen az illiberális önkényuralmi rendszer.. ahol a népnek kuss Megmondják mit tehet, mit nem és ehet vagy nem… (képletesen).

 25. Már csak reménykedni lehet. Annyira undorító az, ahogy politizálnak, ahogy vagyonokat harácsolnak, ahogy szemrebbenés nélkül hazudtolják meg önmagukat, stb., hogy kizártnak tartom újraválasztásukat. Ha ez a szerencsétlen ország rájuk szavaz, akkor megérdemli. Vagy lesz egy másik nagy balhé. Kíváncsi vagyok.

 26. nem egykoron.. mert Soros és Orbán ma is ugyanannak a szabadkőműves páholynak a tagjai.. szóval ne egykorozzunk..

 27. Képzelem, ettől most biztos a nadrágjába csinált. Különben meg a múltban élés nem keverendő össze a történelem ismeretével, és aki a rendszerváltás környéki markánsan antikommunista SZDSZ-t nem tudja megkülönböztetni a szocikkal összebújó nihilista, országromboló SZDSZ-szel, az ritka ostoba. Ja, és Orbánnal szemben még mindig azt felhozni, hogy majdnem 30 éve Soros pénzén tanult (teszem hozzá, pár hónapig), amikor még teljesen másak voltak a viszonyok és a felállások, az az a szitu, amikor mást már nem tudnak mondani.

 28. Talán nem hiba részemről azt feltételezni, hogy ekkora mértékű rablást egy ember egyedül nem képes véghez vinni. Ezért a fideszes vezetőket minde vezéreknek tekintem, akiknek tudniuk kell, hogy a vezérség a felelősségrevonásnál is úgy lesz beszámítva.

 29. A szavak önmagukban nem jelentenek szitkot, csak attó függ, ki mondja kire.V.ö liberalista, Soros ösztöndíjas, képviselő, pályázati nyertes, családfő, “álamfő”, vak komondor, közberuházási pályázat, saját lábon állás,stb.
  Bár elismerem, hogy a fideszes retorikában lassanként minden haladó szellemű kifejezés szitokszóvá változik.

 30. Nem az. Cégéres gazember, nem egy nemzeti valutát döntött már be. Viszont tök szánalmas, hogy egyesek szerint a hajlott korú agg pénzember fő problémája egy a térképen alig kivehető, gazdaságilag és politikailag jelentéktelen ország támadása lenne. Adó optimalizálás okán támogat egy rakás alapítványt. Nyilván támogathatna szabadság jogokkal foglalkozók helyett teszem azt a Klu Klux Klánt is, de lehet annyira nem vevő az adóhivataluk. Viszont Viktort vagy pont a Fideszt is támogatták. Öreg hiba volt. Attól még a könyvelője ezeket is jóváírta, meg nem neki fáj.

 31. Előző választásokon a tucatnyi kamu párt, élén az ex-Fideszes feljelentő gép manus kamu Együtt pártjával is jobban szúrta a szememet, ettől még (sajnos) jogosan vagyunk gyanakvóak. A régebbi mini pártok is utólag inkább tűnnek tölteléknek, mint ellenzéknek. De a remény hal meg utoljára.

 32. Amennyire tudom éppen dolgoznak rajta és egyes részei már publikusak, nem?
  A felelősséggel meg jó kérdés, mert ugye olyan “csapat” meg még nem volt itthon, de igény lenne rá.

 33. indulat nélkül: annyi a jogász ebben az országban, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, az Orbán iránti bírálatokat–an blokk a korrupcióig bezárólag- MIÉRT NEM ŐK mondják el a bíróságokon ? A facebook nevű dühöngőn úgysem dől el semmi,itt csak egymást lehet bosszantani !!!!!!!!

 34. I simply want to tell you that I’m newbie to blogging and site-building and honestly savored your website. Probably I’m planning to bookmark your blog . You really come with tremendous writings. Appreciate it for revealing your website.

 35. Sorry for the substantial examine, however I’m truly loving the clean Zune, and assume this, as effectively as the high quality reviews some other individuals consist of prepared, will support you come to a decision if it really is the immediately decision for you.

 36. I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 37. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this website. I’m hoping the same high-grade site post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own web site now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a good example of it.

 38. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed
  in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to
  get there! Thanks

 39. F*ckin’ remarkable issues here. I’m very glad to look your post. Thank you a lot and i am taking a look ahead to contact you. Will you please drop me a e-mail?

 40. This is turning out to be a bit much more subjective, nevertheless I significantly favor the Zune Marketplace. The interface is vibrant, has a lot more aptitude, and some awesome features including ‘Mixview’ that enable oneself abruptly look at identical albums, songs, or other consumers identical to what you might be listening in the direction of. Clicking on a single of those people will middle on that item, and yet another set of “neighbors” will appear into check out, letting on your own towards navigate above investigating by means of comparable artists, audio, or users. Chatting of end users, the Zune “Social” is moreover superb entertaining, permitting oneself uncover some others with shared tastes and turning out to be buddies with them. Your self then can hear towards a playlist crafted centered upon an amalgamation of what all your mates are listening towards, which is as well thrilling. People concerned with privacy will be relieved towards comprehend yourself can protect against the community against looking at your specific listening practices if yourself as a result decide.

 41. I don’t know if it’s just me or if everyone else encountering
  problems with your site. It seems like some of the text on your posts are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to
  them as well? This may be a problem with my web browser because
  I’ve had this happen before. Thank you

 42. I’ve recently started a blog, the info you offer on this site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work. “The achievements of an organization are the results of the combined effort of each individual.” by Vince Lombardi.

 43. Thank you a lot for sharing this with all folks you really recognize what you’re talking approximately! Bookmarked. Please also seek advice from my website =). We can have a hyperlink exchange agreement among us!

 44. This is taking a little bit further subjective, still I substantially favor the Zune Market. The interface is vibrant, includes even more aptitude, and some awesome functions together with ‘Mixview’ that make it possible for you quickly view comparable albums, songs, or other users equivalent in the direction of what you happen to be listening toward. Clicking upon a person of those will centre upon that item, and a further established of “neighbors” will appear into perspective, allowing yourself in the direction of navigate near studying through equivalent artists, tunes, or end users. Conversing of buyers, the Zune “Social” is too excellent exciting, permitting by yourself obtain other folks with shared preferences and becoming pals with them. Yourself then can hear towards a playlist designed dependent on an amalgamation of what all your pals are listening to, which is on top of that enjoyable. These anxious with privacy will be relieved towards recognize yourself can steer clear of the public from seeing your particular person listening patterns if oneself so select.

 45. I do consider all of the ideas you’ve presented in your post.
  They’re very convincing and will certainly work. Still, the posts are too brief for novices.

  May you please lengthen them a little from next time? Thanks for the post.

 46. I was recommended this blog by my cousin. I am not
  sure whether this post is written by him as no one
  else know such detailed about my trouble. You are amazing!
  Thanks!

 47. I got what you mean , regards for putting up.Woh I am thankful to find this website through google. “Do not be too timid and squeamish about your actions. All life is an experiment.” by Ralph Waldo Emerson.

 48. Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like you aided me.

 49. The fresh Zune browser is remarkably Wonderful, but not as beneficial as the iPod’s. It will work nicely, however isn’t as instant as Safari, and has a clunkier interface. If you sometimes application upon applying the world-wide-web browser which is not an issue, yet if you’re building in the direction of browse the net alot towards your PMP then the iPod’s larger show and improved browser might be considerable.

 50. Sorry for the enormous research, however I am actually loving the new Zune, and assume this, as effectively as the suitable testimonials some other Those people contain published, will assist yourself make a decision if it can be the instantly decision for your self.

 51. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 52. My husband and i have been now contented when Michael managed to complete his homework from the ideas he came across while using the site. It is now and again perplexing just to find yourself offering solutions which often most people may have been trying to sell. And we also take into account we’ve got the website owner to thank for that. The specific explanations you made, the easy web site menu, the relationships your site make it possible to create – it’s many wonderful, and it’s aiding our son in addition to us believe that the issue is exciting, and that’s highly pressing. Thanks for the whole thing!

 53. I am just writing to make you understand of the nice discovery my girl encountered viewing your site. She figured out a good number of details, which included what it’s like to possess a very effective helping character to get other individuals quite simply comprehend a number of hard to do issues. You undoubtedly did more than our own desires. Thank you for imparting these important, trusted, educational not to mention unique thoughts on this topic to Kate.

 54. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 55. Hello! I’ve been following your weblog for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Atascocita Texas! Just wanted to mention keep up the great job!

 56. I simply could not go away your web site before suggesting that I extremely enjoyed the standard info an individual provide to your guests? Is gonna be back steadily in order to investigate cross-check new posts.

 57. What i do not realize is in truth how you are no longer really a lot more neatly-favored than you may be right now. You’re very intelligent. You understand therefore considerably with regards to this matter, produced me individually imagine it from numerous numerous angles. Its like men and women don’t seem to be fascinated except it¡¦s something to do with Woman gaga! Your own stuffs outstanding. At all times deal with it up!

 58. You can certainly see your expertise in the work you write. The arena hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. All the time go after your heart. “Experience is a good school, but the fees are high.” by Heinrich Heine.

 59. A person necessarily lend a hand to make severely posts I would state. That is the first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the analysis you made to create this actual put up incredible. Magnificent job!

 60. Hey, you used to write wonderful, but the last few posts have been kinda boring… I miss your tremendous writings. Past few posts are just a little out of track! come on!

 61. Wow! This could be one particular of the most beneficial blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Magnificent. I am also a specialist in this topic therefore I can understand your effort.

 62. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I’m hoping the same high-grade site post from you in the upcoming also. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

 63. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such excellent information being shared freely out there.

 64. I found your blog website on google and verify a few of your early posts. Proceed to maintain up the very good operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. Searching for ahead to reading more from you later on!…

 65. I and my pals appeared to be examining the best thoughts found on the website and unexpectedly I had a horrible suspicion I never thanked the web site owner for them. Most of the people are actually so happy to read through them and have extremely been having fun with them. Thanks for getting well accommodating as well as for opting for this sort of important issues most people are really needing to know about. Our sincere apologies for not expressing appreciation to earlier.

 66. Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.

 67. Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, let alone the content!

 68. I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 69. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 70. I¡¦ve learn a few just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I wonder how so much attempt you set to create such a magnificent informative web site.

 71. Great article. It is very unfortunate that over the last decade, the travel industry has had to fight terrorism, SARS, tsunamis, bird flu virus, swine flu, and also the first ever true global tough economy. Through all this the industry has really proven to be robust, resilient plus dynamic, finding new tips on how to deal with hardship. There are always fresh problems and the possiblility to which the market must once again adapt and respond.

 72. Hiya, I’m really glad I’ve found this information. Today bloggers publish just about gossips and net and this is actually irritating. A good site with interesting content, that is what I need. Thanks for keeping this web-site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

 73. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 74. I do consider all of the ideas you’ve offered on your post. They’re really convincing and will definitely work. Still, the posts are too short for newbies. May you please lengthen them a little from next time? Thank you for the post.

 75. I in addition to my pals appeared to be digesting the excellent techniques from the blog then instantly got an awful suspicion I never expressed respect to the blog owner for those techniques. All of the women became excited to study them and already have clearly been using these things. Many thanks for indeed being really considerate and also for picking out some exceptional topics millions of individuals are really needing to be aware of. Our sincere apologies for not saying thanks to you earlier.

 76. I’m curious to find out what blog platform you have been utilizing? I’m having some minor security problems with my latest site and I would like to find something more risk-free. Do you have any suggestions?

 77. Thanks a lot for sharing this with all of us you actually recognize what you’re talking about! Bookmarked. Kindly additionally discuss with my site =). We will have a link trade agreement between us!

 78. My wife and i ended up being very joyous when Emmanuel could deal with his analysis from the ideas he came across when using the weblog. It’s not at all simplistic just to find yourself giving for free hints that many other people may have been trying to sell. And we know we’ve got you to be grateful to for this. These illustrations you’ve made, the easy web site menu, the friendships your site make it easier to promote – it’s got many terrific, and it’s helping our son in addition to us know that this idea is thrilling, which is certainly seriously important. Many thanks for the whole lot!

 79. Thanks, I have recently been searching for information about this subject for a while and yours is the greatest I’ve came upon till now. However, what in regards to the bottom line? Are you positive about the source?

 80. I discovered your blog site on google and check just a few of your early posts. Continue to keep up the excellent operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of ahead to reading extra from you later on!…

 81. You really make it seem so easy with your presentation but I find this
  matter to be really something that I think I would never understand.
  It seems too complex and extremely broad for me.
  I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 82. Your style is so unique compared to other people
  I’ve read stuff from. Many thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I will
  just bookmark this blog.

 83. hello!,I like your writing so much! percentage we be in contact more about your article on AOL? I need a specialist on this house to resolve my problem. May be that is you! Looking ahead to peer you.

 84. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less.
  I’ve been using WordPress on several websites for about a year and am anxious about
  switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net.

  Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it?
  Any kind of help would be greatly appreciated!

 85. My brother recommended I might like this website. He was entirely right. This post truly made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 86. I really wanted to type a simple remark to say thanks to you for some of the awesome recommendations you are writing on this site. My time-consuming internet search has finally been rewarded with high-quality facts and strategies to exchange with my relatives. I ‘d express that we website visitors are undeniably fortunate to dwell in a superb place with very many wonderful professionals with beneficial opinions. I feel rather privileged to have used your entire web page and look forward to some more fun times reading here. Thank you again for a lot of things.

 87. Magnificent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too fantastic. I actually like what you’ve acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it sensible. I can not wait to read much more from you. This is actually a terrific site.

 88. I simply couldn’t leave your website prior to suggesting that I really enjoyed the standard info a person supply in your visitors? Is going to be back incessantly to investigate cross-check new posts.

 89. The Zune concentrates upon staying a Transportable Media Player. Not a internet browser. Not a video game machine. Quite possibly within the upcoming it’s going to do even far better in those areas, nevertheless for previously it’s a Great route toward prepare and listen towards your audio and videos, and is with out peer in that regard. The iPod’s advantages are its website going to and purposes. If those good a lot more compelling, potentially it is your perfect choice.

 90. I have recently started a web site, the info you provide on this site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work. “The achievements of an organization are the results of the combined effort of each individual.” by Vince Lombardi.

 91. Very interesting details you have remarked, thankyou for putting up. “The surest way to get rid of a bore is to lend money to him.” by Paul Louis Courier.

 92. I have not checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 93. Sorry for the significant evaluation, yet I am incredibly loving the clean Zune, and expect this, as well as the Terrific critiques some other human beings have penned, will aid you come to a decision if it can be the instantly decision for by yourself.

 94. I will immediately take hold of your rss as I can not find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Kindly permit me understand so that I may subscribe. Thanks.

 95. One other important aspect is that if you are an older person, travel insurance intended for pensioners is something you should make sure you really look at. The more mature you are, the more at risk you might be for allowing something terrible happen to you while overseas. If you are definitely not covered by quite a few comprehensive insurance policies, you could have many serious difficulties. Thanks for discussing your guidelines on this weblog.

 96. Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it 😉 I may come back yet again since i have book marked
  it. Money and freedom is the greatest way to change, may you
  be rich and continue to help other people.

 97. you’re actually a just right webmaster. The site loading velocity is incredible. It sort of feels that you’re doing any unique trick. Moreover, The contents are masterpiece. you have performed a fantastic activity in this topic!

 98. Thanks for giving your ideas. I would also like to express that video games have been at any time evolving. Better technology and inventions have served create reasonable and enjoyable games. These types of entertainment video games were not really sensible when the concept was first being used. Just like other designs of technological know-how, video games too have had to evolve by means of many ages. This is testimony on the fast continuing development of video games.

 99. I got what you mean , regards for putting up.Woh I am lucky to find this website through google. “Spare no expense to make everything as economical as possible.” by Samuel Goldwyn.

 100. Hey, you used to write wonderful, but the last few posts have been kinda boring… I miss your super writings. Past several posts are just a little bit out of track! come on!

 101. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

 102. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a number of websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any help would be greatly appreciated!

 103. Simply want to say your article is as amazing. The clarity in your post is simply great and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

 104. I am going to devices this assessment in the direction of Two products of All those: latest Zune house owners who are considering an enhance, and people in america trying to come to a decision involving a Zune and an iPod. (There are other gamers really worth contemplating out there, such as the Sony Walkman X, however I hope this provides by yourself adequate information in direction of make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as nicely.)

 105. Thank you, I have just been searching for information approximately this topic for a long time and yours is the greatest I’ve found out till now. But, what concerning the bottom line? Are you certain in regards to the supply?

 106. Hi, Neat post. There is a problem together with your site in web explorer, would test this¡K IE nonetheless is the market chief and a large section of folks will miss your fantastic writing due to this problem.

 107. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

 108. you’re truly a excellent webmaster. The site loading velocity is amazing. It sort of feels that you are doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterwork. you’ve done a wonderful activity in this matter!

 109. I got what you mean , appreciate it for putting up.Woh I am thankful to find this website through google. “You must pray that the way be long, full of adventures and experiences.” by Constantine Peter Cavafy.

 110. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is wonderful blog. A great read. I’ll certainly be back.

 111. What i don’t understood is in truth how you are no longer really a lot more smartly-favored than you may be now. You are very intelligent. You recognize therefore significantly when it comes to this topic, made me in my view believe it from numerous numerous angles. Its like women and men aren’t interested until it is one thing to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs outstanding. All the time maintain it up!

 112. Thanks , I’ve just been looking for information approximately this subject for a long time and yours is the greatest I have found out till now. However, what concerning the bottom line? Are you sure in regards to the supply?

 113. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is great blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

 114. My wife and i were thrilled that John could round up his investigations with the ideas he received using your blog. It is now and again perplexing to simply possibly be offering procedures which often some other people have been selling. And now we consider we have got you to thank for that. The most important illustrations you’ve made, the straightforward blog navigation, the friendships you will help create – it’s got mostly extraordinary, and it is facilitating our son in addition to the family know that this idea is awesome, which is rather important. Many thanks for everything!

 115. Excellent weblog here! Additionally your site lots up very fast! What web host are you the use of? Can I am getting your affiliate hyperlink on your host? I want my web site loaded up as fast as yours lol

 116. Hello! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no back up. Do you have any solutions to prevent hackers?

 117. Great write-up, I’m regular visitor of one’s site, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

 118. I’ve recently started a website, the info you offer on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work. “The only winner in the War of 1812 was Tchaikovsky” by Solomon Short.

 119. I think this is one of the most important information for me. And i am glad reading your article. But should remark on some general things, The website style is great, the articles is really nice : D. Good job, cheers

 120. The next occasion I read a weblog, Lets hope it doesnt disappoint me as much as that one. I am talking about, I know it was my method to read, but I really thought youd have some thing fascinating to mention. All I hear is actually a number of whining about something you could fix if you ever werent too busy searching for attention.

 121. Greetings from Carolina! I’m bored to tears at work so I decided to browse your site on my
  iphone during lunch break. I love the knowledge you present
  here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m shocked at how quick your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, great site!

 122. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one nowadays..

 123. Thanks for another informative site. Where else could I get that type of information written in such an ideal way? I’ve a project that I’m just now working on, and I’ve been on the look out for such information.

 124. It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve learn this publish and if I may just I want to counsel you few fascinating things or suggestions. Maybe you could write subsequent articles regarding this article. I desire to read more things approximately it!

 125. you are really a excellent webmaster. The website loading speed is amazing. It seems that you are doing any unique trick. Also, The contents are masterwork. you have done a excellent activity in this topic!

 126. There are actually plenty of particulars like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as normal inspiration however clearly there are questions just like the one you carry up where the most important thing will likely be working in trustworthy good faith. I don?t know if best practices have emerged round things like that, but I’m positive that your job is clearly identified as a good game. Each girls and boys feel the impact of only a second’s pleasure, for the rest of their lives.

 127. Wonderful paintings! That is the kind of info that should be shared around the net. Disgrace on the search engines for not positioning this put up higher! Come on over and seek advice from my web site . Thank you =)

 128. Among me and my husband we’ve owned a lot more MP3 players over the decades than I can count, which includes Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etcetera. But, the past number of yrs I have fixed down in direction of one line of avid gamers. Why? Due to the fact I was joyful towards take a look at how well-designed and fun toward use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 129. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Carry on the superb works guys I¡¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website 🙂

 130. Attractive component of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire actually loved account your blog posts. Any way I’ll be subscribing on your augment or even I success you access consistently rapidly.

 131. What i don’t realize is in reality how you’re now not really a lot more well-favored than you might be now. You’re very intelligent. You recognize thus significantly on the subject of this matter, produced me individually consider it from numerous varied angles. Its like women and men don’t seem to be involved except it is something to accomplish with Woman gaga! Your individual stuffs excellent. All the time care for it up!

 132. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

 133. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 134. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering
  what all is required to get set up? I’m assuming having
  a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web savvy so I’m not 100% certain. Any tips or advice would be greatly appreciated.

  Thank you

 135. Excellent blog here! Additionally your site rather a lot up fast! What web host are you the use of? Can I am getting your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol

 136. I was recommended this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You’re incredible! Thanks!

 137. Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

 138. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 139. Wonderful web site. Plenty of helpful info here. I’m sending it to a few pals ans also sharing in delicious. And obviously, thanks to your sweat!

 140. great put up, very informative. I’m wondering why the opposite specialists of
  this sector do not realize this. You should proceed your writing.
  I’m confident, you’ve a huge readers’ base already!

 141. I take pleasure in, cause I discovered just what I was
  looking for. You have ended my 4 day lengthy hunt! God
  Bless you man. Have a great day. Bye

 142. I have been browsing on-line greater than 3 hours these days, yet I never discovered any interesting article like yours. It is pretty worth sufficient for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made just right content material as you did, the net can be a lot more useful than ever before. “No nation was ever ruined by trade.” by Benjamin Franklin.

 143. Apple currently contains Rhapsody as an app, which is a Terrific commence, however it is by now hampered by means of the incapability to store domestically on your iPod, and consists of a dismal 64kbps little bit rate. If this modifications, then it will to some degree negate this convenience for the Zune, still the 10 tunes for each thirty day period will even now be a large plus in just Zune Pass’ favor.

 144. Appreciating the time and energy you put into your
  site and in depth information you offer. It’s awesome to come across a blog
  every once in a while that isn’t the same old rehashed material.
  Excellent read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to
  my Google account.

 145. I am also writing to let you be aware of what a wonderful experience my girl had viewing your blog. She came to understand such a lot of pieces, most notably what it’s like to possess an awesome teaching style to make the mediocre ones with ease fully grasp a variety of problematic subject areas. You truly exceeded readers’ expected results. Thank you for coming up with these interesting, trusted, revealing as well as unique tips on the topic to Jane.

 146. I have recently started a website, the information you offer on this website has helped me greatly. Thank you for all of your time & work.

 147. I have seen lots of useful factors on your web site about pcs. However, I’ve got the viewpoint that notebooks are still more or less not powerful adequately to be a good selection if you frequently do things that require loads of power, including video croping and editing. But for world wide web surfing, word processing, and many other typical computer work they are okay, provided you may not mind your little friend screen size. Thanks for sharing your ideas.

 148. Good – I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

 149. I will right away grab your rss feed as I can’t find your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Please let me know so that I could subscribe. Thanks.

 150. I am very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 151. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something informative to read?

 152. Great weblog here! Additionally your site lots up fast! What web host are you the use of? Can I get your associate hyperlink for your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

 153. My husband and i felt joyful Louis managed to conclude his preliminary research with the ideas he gained in your site. It is now and again perplexing just to always be offering information people today may have been selling. And we all fully grasp we have got the writer to be grateful to for that. The specific explanations you’ve made, the straightforward website menu, the friendships you will help to instill – it’s got many spectacular, and it is helping our son and our family consider that this topic is fun, which is exceptionally fundamental. Thanks for all!

 154. I am also commenting to make you know of the incredible experience our daughter went through browsing your site. She realized a lot of things, with the inclusion of how it is like to possess an awesome teaching nature to get certain people just master various very confusing subject areas. You truly exceeded my desires. Thank you for displaying such beneficial, healthy, informative and unique tips on that topic to Tanya.

 155. I am also commenting to make you be aware of of the outstanding experience our child encountered browsing your blog. She came to understand several pieces, with the inclusion of how it is like to possess a very effective giving heart to have many more clearly know chosen specialized subject matter. You undoubtedly did more than readers’ expected results. I appreciate you for displaying these practical, safe, explanatory and even easy thoughts on this topic to Julie.

 156. I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I’m quite certain I will learn many new stuff right here! Good luck for the next!

 157. I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site :).

 158. Thanks for any other informative web site. Where else could I am getting that type of information written in such a perfect approach? I have a challenge that I am just now operating on, and I’ve been on the look out for such info.

 159. I’m not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this information for my mission.

 160. hello!,I really like your writing very so much! proportion we keep up a correspondence extra about your article on AOL? I require an expert in this space to resolve my problem. May be that is you! Looking ahead to look you.

 161. Wow! This can be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Fantastic. I am also a specialist in this topic therefore I can understand your effort.

 162. Good web site! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day!

 163. Thank you a lot for sharing this with all folks you actually recognise what you are speaking approximately! Bookmarked. Kindly also seek advice from my web site =). We can have a link change arrangement among us!

 164. I loved as much as you will receive carried
  out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter
  stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that
  you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 165. Greetings from California! I’m bored to tears at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch
  break. I love the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home.

  I’m amazed at how fast your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, good blog!

 166. Whats up very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I am glad to search out numerous useful info right here in the submit, we’d like work out extra techniques on this regard, thanks for sharing.

 167. Great paintings! That is the type of information that are meant to be shared across the internet. Disgrace on the search engines for not positioning this publish upper! Come on over and talk over with my web site . Thanks =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.