Minden túlzás nélkül: itt a legdurvább fideszes beismerés

Forrás: origo.hu

Egy fideszes kormánybiztos besétált az ATV-be, rákérdezett a riporter a kényes ügyre, amelyben illetékes, ő pedig nem kerített, nem köntörfalazott, a szerecsent sem kezdte mosdatni, egyszerűen beismerte, hogy amit nekünk, Európának és a világnak mondtak, nem volt más, mint puszta hazugság.

Az egész világ a csodájára jár majd – ezt mondta Vígh László kormánybiztos még 2013-ban azzal kapcsolatban, hogy mit szóltak a nemzetközi szövetség (FINA) vezetői a Dagály helyére tervezett új komplexum látványterveihez. A terv elkészült, valóban gyönyörű lett, csakhogy végül a vizes vb-re megépült uszodának – amit azóta Duna Arénának neveztek át – a legkisebb köze sem lett ehhez – idézi fel a történteket a HVG.

Ha emlékszünk még a tervekre, azok így néztek ki:

image (1)

Most pedig a történet újabb meglepő fordulatot vett: Fürjes Balázs, a kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos azt állította a korábbi tervről, hogy az csak egy blöff volt.

A kormánybiztos az ATV-nek adott interjújában először csak azt mondta, hogy nem készült terv.

Majd ennél tovább is ment: szerinte az, amit a közvélemény megismert,

az egy blöff volt.

A kérdésre, hogy ki blöffölt, azt válaszolta:

Az a helyzet, hogy az egy látványterv volt. Villámgyorsan valakiknek elő kellett varázsolni egy látványtervet.

Helyette ezt kaptuk.

uh

Tehát blöfföltünk. Ennyivel letudtuk a problémát.


Ha ez szerinted is vérlázító, te is oszd meg ezt a cikket, és tiltakozzunk együtt az efféle blöffök ellen!

 

26 Comments

 1. Képzeld el tudom. Az atlétikai stadionban csak 4 futópálya lett volna, az elég is. A strandröplabda pályán homok helyett kavics, az olcsóbb. A szlalom versenyek egy ellenáramoltatós medencében kerültek volna sorra. Az 50 méteres számokat 10 méteres lőtéren rendezték volna, s minden lövő kapott volna egy kicsinyítőt. A labdarúgó mérkőzéseket lábtengóval kellett volna eldönteni. Vitorlázás modellekkel a városligeti tavon. Stb. Ha ötletek kellenek csak szólj 😀

 2. Az a szomorú ezek mondják Gyurcsányra, hogy hazudott, akkor ezek mit tesznek. Átverik nemcsak a nemzetüket, de az egész világot, az már csak finomkodás róluk, hogy hazudnak, lapnak és csalnak.

 3. A pénz miatt hazudoznak! Igy akarják az EU-tól kicsikani! Ha észreveszik a csalást,akkor jön Gyurcsány,Soros és az összes többi ellenség! Ez van!

 4. Hány csontváz fog még előkerülni a szekrényekből. Ez a kormánybiztos sem lesz sokáig a helyén. Nem divat a kormány részéről az igazmondás.

 5. Gerelyhajítás fogpálcikával, Hosszútávfutás a metró alagútban. Lovaglás az Eötvös cirkusz pónilovaival. Rubik kocka kirakó verseny. Gombfoci, Kislabda dobás,

 6. Majd csak nyiladozik az emberek szeme kifele ! Nem lehet már bennünket orrunknál fogva vezetni ! Lesz még ebből balhé !

 7. Zsófikám! Az a kérdés az a “Majd csak” meddig fog tartani, miknek kell még kiderülni, hogy a többség valóban megelégelje és azt mondja netovább?!

 8. Azt mondja a vezír! Meggyilkolták az álmát! Hát hogy a búbánatba mer ő a gyerekeink kárára álmodozni? Mert mi van most is kiderült az ujj aréna: kilencven milla helyett előre láthatólag százkilencvenbe kerül!? Ott a sok megépült stadion az egész hétvégi nézőszám nem tölt meg egy stadiont még úgy sem, hogy féláron adják a jegyeket! És akkor kérdem én, miből fogják ezeket a létesítményeket fent tartani? Na erre varrjon gombot, ha tud!
  Ezeket már nem lehet meg magyarázni.

 9. Őszintén! Mi a francon vagytok meglepődve? Erről szól a büdöscigány egész politikája. Csak a látszat! Az fontos. A többi le van szarva. Mi is. Ahol pedig az lenne a dolguk, hogy komolyan fellépjenek ez ellen nemzetközi szinten, ugyanolyan hatalom és pénzéhes szarháziak ülnek. (Persze a kötelező basztatást azt nem felejtik el.) Akkor vennék komolyan az ilyesmit, ha valahol fellázadnának az emberek és halomra gyilkolnák a fajtájukat Addig nem, hiszen a saját hazáj8ban ugyanazt csinálják.

Leave a Reply

Your email address will not be published.