És akkor Orbán Ráhel megváltoztatta a profilképét: kitalálod, mire?

Kép forrása: borsonline.hu

Nem kellett már más az életünkbe, mint hogy a miniszterelnök lánya, akit egyébként is árgus szemekkel figyel a sajtó, megváltoztassa a profilképét, kifejezve véleményét, és erősítve, hogy ő mégiscsak közszereplő. Bár nemcsak emiatt, hanem a férje, Tiborcz István is elég sok okot ad arra, hogy annak tartsuk Ráhelt, nem beszélve a különös utazásaikról, ahol mindenféle miniszterekkel tetszelegnek, és nem tárgyalnak olajügyekben velük…

Az új profilkép tehát a következő:

Fotó: Facebook - Orbán Ráhel
Fotó: Facebook – Orbán Ráhel

A kezdeményezés nem egyedi a részéről, hiszen miután hivatalossá vált, hogy az illetékesek visszavonják Budapest olimpiai pályázatát, fekete-fehérbe borult a Budapest 2024 Facebook-profilképe.

A kérdés csak az, hogy:

 • Ráhel ezt sajnálja? Az apja miatt talán?
 • Vagy a baloldal miatt?
 • Esetleg a Momentumra neheztel?

Írd meg nekünk kommentben, hogy szerinted mit sajnál Orbán Ráhel! A legfrappánsabb hozzászólásokat külön cikkben hozzuk le!

42 Comments

 1. Kepzeljetek el azt a mennyisegu lovet, amit Rasika besoport volna a szallodaibol, ha az olimpiat Budapesten rendeztek volna. Joggal erezheti azt, hogy ot most csunyan becsaptak. Lehet, hogy az apuci meg a vegen vesz neki egy szallodat Parizsban vagy Los Angelesben, hogy megvigasztalja.

 2. Van a családjának meg a haveroknak annyi pénze hogy abból ki tudják fizetni az olimpiát!!!Ne megint az embereknek a kemény munkával megdolgozott pénzét lopják el!!!

 3. Értem én, hogy a nob által támogatásként általában felajánlott 3000milliárd elmaradása fájó pont lehet a családnak és barátaitoknak! Az is fájhat hogy a mészáros név alatt futó szállodák melyek szakmai /csak?/ felügyeletéért nem juttok további százmilliókhoz! Amig pedig még szabad lábon álltok hány meg hány város, sportlétesítmény világítástechnikai beruházását is veszítettétek! Nagy a baj! Apuci három tizenegyest sem tudott berúgni, a negyedik 2018-ban is véleményes! Ezeket jómagam nem sajnálom, de tőled ezt természetesen nem kívánom el!

 4. Ráhel, (és csalágggya) nagyot kaszálhatott volna (Addigra a fóti kastély lovardával is !!! üzemelt volna) Ó be kár, mekkora veszteség érte a csalágggyát, és barátait…Mészárost, a mindenhez értőt, és Vajnát…a kaszinóst…

 5. Képzeljétek csak el! Olimpia — Budapest — a miniszterelnök — és a LÁNYA!!!!! Mekkora lehetőség lett volna ,hogy 1 hónapig vele foglalkozzanak. Címlapokon! A világ minden táján!!! Mert ott lett volna,mint amolyan minden sz..ban kanál!!:)) Szállodái vannak (és még lesznek is!),amelyeket dugig tölthetett volna ,VIP-páholyokból nézhette volna a legfontosabb eseményeket ,legalább 20 testőr gyűrűjében (mint a papa!)…..Ó,mitől fosztatott meg a bugris,menthetetlen, pór nép hálátlansága miatt!!!:))) Pedig már a kondibérletet is megvette,sőt a hercegnői bevonuláshoz szükséges hajcihőt is elképzelte magának.:))) “Fúújjj, ezek a tapló magyarok ,ezeknek tényleg nagy sz.rt kell vaj a kenyerükre! Egyenek zsírt!!!” :)))

 6. A legjobban azt, hogy a “saját láb” egy kicsit megroggyant, mert a Pesta kevesebbet tud lopni! Mekkora kasza lett vóna, ha a Pesta lenyújja az összes olimpiai létesítmény világítását, a Pesta szállodáiban szállásolják el a komplett NOB küldöttséget. Így mi lesz a “saját lábon állás”-sal? Még a végén dógozni kell!

 7. Én az országot sajnálom – persze kivéve AZOKAT akik a fideSS-re szavaztak – hogy pont egy ILYEN díszpinty és gengszter bandája uralkodik felettünk. Az, hogy rühelke mire, és miért változtatja meg profilképét teljesen érdektelen. A lényeg, hogy Magyarország még igen messze van gazdaságilag attól, hogy egy ekkora horderejű vállalkozásba kezdjen.

 8. A milliárdokat gyászolja amit a családja ellophatott volna az olimpiai készülődésre szánt összegekből. Én is gyászolnám. A kis cigány csaj ugyanolyan sunyi mint az apja. Jól összeillik a párjával.

 9. Bizonyára apukája nem mesélte még el neki, hogy Trump sírva esedezett azért, hogy vonja vissza a pályázatot, így Los Angeles megnyerheti és általa elfeledtetheti az amerikaiakkal, hogy milyen balfácánként kezdte meg az elnöki munkáját. Ezért hozta létre és támogatta a Momentum munkáját, akik majd nemsokára fiatal párzóképes hím oroszlánként megjelennek a hazai politikai vadonban és a nőstényen kívül – jelen esetben a fidesz orbánnal az élen- valamennyi korábbi származékot – mszp, dk, kispártok- elpusztítanak annak érdekében, hogy újfajta utódokat hozzanak létre saját hatalmuk megszilárdítására.

 10. Szerény véleményem szerint csak azt sajnálja hogy nem Vajna Andrásné, vagy Mészáros Lőrincné a neve! Tudjátok “többnél, több a több”! Sajna így nincs elég pénzmag egy jó Angoltanárra! Sh*t happens! És Rhécsülke nincs hozzászokva, hogy nem úgy van ahogy (kis ő-vel) ő azt kiböfögi!

 11. Hajrá Momentum…keményen de higgadtan, okosan de szerényen, rögtön reagálni az orbáni geciségekre. Meg kéne firtatni az új Nemzeti Stadion költségnövekedését is…..Orbán takarodj…

 12. Messzebbről kell indítani, hogy az igazi okot meglássuk.
  Apuka kedvenc leánykája kiszemelt volt a jövő szempontjából. Hogy ezt honnan veszem? Nem dicsekszik egyik kölykével sem, csak ezt a lányát tette celebbé, aki mindig tiltakozott hogy közszereplőnek titulálják – azt is csak azután,miután a szeme elé kerültek a negatív, lehúzó vélemények. (a fiával soha nem dicsekszik, és ez sokat elmond a gyerekeihez való viszonyáról az apának) Az országházbeli bulija a leánykának a diáktársaival is arra enged következtetni, hogy ez a lány kiszemeltje volt apuka további terveinek. Nagyon okosan Svájcban taníttatta a turisztika fortélyaira sok millióért, miközben idehaza fű alatt a strómanjuk rátette a kezét (eleinte nem nyíltan) erre vagy arra a kiszemelt turisztikai célpontra. Ma már nyíltan megvesz (a stróman) bármilyen szállodát, sportlétesítményt, de ha kell (és látjuk hogy kellett) akár TV csatornát is, látszólag minden cél nélkül. Sokról tudunk, de gyanítom legtöbbje rejtve van a nagyérdemű előtt. Így a celeb, aki nem közszereplő, megkerülhetetlen tényező lesz a későbbiek folyamán egy nagyon pénzes területen, ahová egyszer csak miniszter (nő) is szükségeltetik. A Tiborcz gyerek ebben a játszmában csak segéderő a családi kassza gyarapításában, mert van annyira számító, hogy nejének oldalán több lehet, mint egy falusi suttyó a nagy arcával. Apósa kisebb nagyobb beruházásokat ajándékoz neki, megbízza hogy kedves nejével menjen el “kávézni” az arab világ valamelyik prominenséhez, (fű alatt meg üzletelhet is) és így szépen építik suttyomban a háttéranyagot a jövendőbeli kiszemelt érdemeinek prezentálásához valamelyik (Echo) Tv csatornáján. Láthatjuk majd az esküvőjét, aztán mint egyetemi oktatót, majd az arab ismerőseivel (akivel nem üzleti alapon tárgyalt) kávézni, láthatjuk az olimpiáért gyászba borulni (hiszen ebből a legtöbbet a turizmus profitál) és gyanítom hogy szépen gyűlik az a háttéranyag, ami előtt leborul majd egy ország, és szó nélkül fejet hajt apuka akarata előtt, ha megteszi “valakinek” a celeb leánykáját.
  Az már csak hab lesz (lenne) a tortán, ha közben apuka beül/ne a KE-i székbe megerősített elnöki jogkörrel, és meglepetésként nem Lázár Jankót, hanem a celeb leánykáját nevezné ki – nem turizmusért felelős miniszternek, – hanem miniszterelnöknek. És szépen kiépülne egy dinasztia, ahol az utódlás már nem is kérdés, már meg van az unoka is hozzá.
  Ugyanis – ha közben el nem zavarjuk – így leplezhető lesz mindaz az aljasság, amit törvényesített tolvajlással követtek el, megfelelő aljas emberek közreműködésével apuka, és tettestársai.
  Mindez csak fikció. Aztán már nem is lennénk meglepve, ha mégis megtörténne.
  Jesszusom, ez egy rossz álom volt, de felébredtem.Ez nem az az ország, ahol ilyen aljas dolgok mennek. Vagy mégis? Ki fog derülni.

 13. Szerintem ez az új olimpiai logo. Híven tükrözi azt a sötétséget, ami az országban (mióta Tiborcz szereli a közvilágítást) és a fejekben (mióta Hoffmann Rózsa segedelmével megreformálták az oktatást) kezd eluralkodni.

 14. Azért tanácsokat nem kellene osztogatni vélemény címén, mert ha véletlen ezt beváltják csak anyázások sora van belőle! Ugyanis simán van annyi lopott anyagi a család hűbéreseinek kezében, hogy egy szállodát megvegyen, ha azt nagyon akarja.

 15. Jó sokat hozott volna a konyhára apu és a férjecske cégeinek pár százmilliárdot tudott volna zsebre rakni.

 16. OrbánRáhel a magyar népet sajnálja, akikkel néhány felelőtlen fiatal el tudta hitetni, hogy Magyarországon olyan kérdésben is népszavazást lehet tartani, amit nem a “kedves papa” fogalmazott meg.

 17. I am truly delighted to glance at this weblog posts which contains lots of valuable information, thanks for providing such information.

 18. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So nice to seek out any individual with some authentic ideas on this subject. realy thanks for beginning this up. this website is something that is needed on the internet, somebody with a bit originality. helpful job for bringing something new to the internet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.