Durván beletrafált Vásárhelyi Mária: 100 pontos kérdést tett fel Schmidt “Terrorháza” Marcsinak

Vásárhelyi Mária a Facebook-oldalán osztotta meg a kérdését, amit Schmidthez intézett. A botrányok kereszttüzében lévő Schmidt Mária egyébként sem él nyugodt napokat mostanában, hiszen számos olyan mutyigyanús ügy köthető a nevéhez, amely arra sarkallja a publicistákat, hogy efféle üzeneteket írjanak neki:

“Soros tehát Magyarországon, és a régióban máshol is, a leszerepelt komcsik és a velük mindenben összebútorozott libik legfőbb támogatójává, sőt eltartójává vált. És maradt a mai napig. Megtestesít mindent, amit megvetésre érdemesnek tartunk. A kommunista hatalomátmentőket, az igazságtétel elszabotálását, nemzeti érdekeink képviseletének elbagatellizálását. Soros ma annyit tesz, mint liberális, a liberális annyit, hogy SZDSZ, vagyis utálatos, nemzetietlen, arrogáns és vállalhatatlan” – írja Schmidt M. a CEU elleni legújabb agymenésében.

És ezek után már csak egy kérdésre várunk választ; ő vajon miért ebbe a liberális mételyt okádó intézménybe íratta be a fiát, hogy itt szerezzen MA fokozatot. No és persze azt is megkérdeznénk, hogy a megrontás ennyi fázisán átesve jól van-e a gyerek?

Bezzeg kocsmára van pénz a jobber újságíróknak

Huth Gergely és Stefka István érdekeltségei összesen 75 millió forint állami támogatást kaptak különböző projektjeikre.

A jobboldali Pesti Srácok online oldal több vezetőjének érdekeltségei is részesültek az 1956-os Emlékbizottság pénzosztogatásaiból – adta hírül az RTL Klub Híradója.

A csatorna arról számolt be, hogy a pestisracok.hu főszerkesztője, Huth Gergely Dr. Sziget Bt. nevű cége kétmillió forint közpénzt kapott a Schmidt Mária vezette emlékbizottságtól arra, hogy felújítsák Huth Revolution 56 nevű kocsmáját a Bem rakparton. A “szabadságharcos söröző” néven futó kocsmát ’56-os tematika szerint alakították át, a forradalmat idéző falfestmények kerültek bele és egy szovjet katonai terepjáró is parkol előtte.

Huth Gergely egy másik érdekeltségének további 68 millió forint közpénzt ítélt meg az emlékbizottság, ebből egy többhetes rendezvénysorozatot szerveztek Józsefvárosban, köztük például divatbemutatót korabeli ruhákkal – írja a HVG.

Az ’56-os kocsmát üzemeltető Dr. Sziget Bt. Huth előtt egyébként a Pesti Srácok lapigazgatójáé, Stefka Istváné volt, aki további 5 millió forintot kapott egy dokumentumfilmre Schmidt Máriáéktól.

Ezek után csak annyit kérdeznénk, ami a Pesti Srácok szlogenjében is szerepel: “kell még valamit mondanom, Ildikó?”

loading...