Vérlázító, ami a Gozsdu udvarban történik

Vasárnap két beszámoló is megjelent a Facebookon, amelyek szerint két fiatal lányt arra hivatkozva nem engedtek át a Gozsdu udvar Madách Imre úti szakaszán, mert cigány származásúak. Pontosabban a leírás szerint csak úgy mehettek át, ha biztonsági őr kíséri őket az említett területen – írja az Index.

Az első történet Vikié, ezt változtatás nélkül közöljük.

“Elsőként történetem és kérdésem Orbán Viktorhoz és minden olyan emberhez szól akik úgy gondolják, hogy kevesebb és veszélyesebb vagyok bárkinél! Megtörtént eset alapján!!

Helyszín: 2017.02.05. Szombat este, nem sokkal éjfél után.Holló utcáról fellépve a Gozsdu udvar átvágásával a Madàch térre való érkezéssel. Barátnőmmel és egy barátommal haladok a szemerkélő esőben egyik helyszínről a másikra, egy kis szombat esti találkozó,laza italozás céljából, ugyanis a pár nap múlva külföldre visszautazó barátnőmet ismét sokáig nem látom. Nevetünk, beszélgetünk, sietünk, hisz az időjárás nem volt hálás hozzánk, hisz esett az eső.

A Holló utcáról fellépve a Gozsdu udvar irányába érkeztünk, mikor is egy biztonsàgiőr odalép hozzánk, hogy most itt nem mehetünk át. A kép körülöttünk a következő, tipikus szombat esti fennforgás jön megy mindenki tele emberekkel, szórakozni vàgyó emberek sietnek betérni a kedvükre való helyszínekre. Semmi lezárás esetleges film, reklám egyéb forgatás miatt. Így felmerült az első kérdés bennem kíváncsiságból és autómatikus reakcióként, hogy mi történik, hogy nem mehetek át,hiszen szemből is és a mi oldalunkról is folyamatos átjàrás történik!!??

Első válaszként a le van zárva az udvar magyarázatot kaptam, majd rögtön jött a következő de átkisérlek. Mint tudjuk esik és haladnánk és nem értem, időm sincs gondolkodni, elindultunk a fiatalember kiséretében az udvaron keresztül, majd alig 3méter után levált és az ott lévő két emberükhöz szólt, hogy ő most átkisért minket ránk mutatva. Haladtunk útunkon a Madách tér egyik helyszínére betérve. Még hangosan nevetve mondtam is, hogy ez milyen vicces, hogy kiséretet kaptam, ilyen sose volt az elmúlt 10évemben pedig sokat járok ezen szakaszon mióta Budapesten élek. Annyit kérdeztem az őrünktől, hogy ez miért van és annyit mondott, hogy nincs túl jó kedve, hogy ez a feladata az esőben hidegben. Nyugtáztam, hogy azt el is hiszem nem irigylem. Ennyiben hagytam a dolgot, hisz nem foglalkoztatott a dolog tovàbb.

Majd mikor betértünk egy helyre, akkor fedeztem fel barátnőm és barátom arcán, hogy ez mi volt és mi is történt éppen, kifejezést. Abban a pillanatban mikor barátnőm teljesen felháborodva és kiborulva kimondta az első mondatot, hogy mi is történt tulajdonképpen, akkor esett le, hogy ez komolyan ezért volt?!! Meg kellett bizonyosodnom, hogy tényleg ez a probléma vele és velem, így visszamentünk, hogy ismét átkeljünk eme Közterületen, hogy kiderüljön miért is vagyunk ketten kivàltsàgosak.

Ismét két fiatalember az egyikük közölte, hogy akkor ő átkisér minket, majd feltettük a kérdést, hogy most ez miért is van?? 2017.02.02 Budapest Réti Viktória vagyok, miniszterelnökünk Orbàn Viktor.

A válasz: Azért mert azt kaptuk utasításba, hogy CIGÁNYOKAT nem engedhetünk át!!!! Közöltem, hogy benne legalább volt annyi, hogy ezt elmondja így választ kaptunk a kiváltságos helyzetünkre. Képzeljük el a helyzetünket most, két 30éves dolgozó gyermektelen nők vagyunk nem részesülünk semmilyen támogatásban, ugyanúgy fizetünk adót, dolgozunk és eltartjuk magunkat mint bárki, akárki más. Magyarul beszélünk és a ruházatunk sem feltűnő vagy eltérő mint akárki másé. Egyetlen dolog más rajtunk. A pigmentjeink másképp viselkednek, így barnább a bőröm az éppen előttem álló őrnél. Tehát CIGÁNY vagyok. Ami azt jelentette, hogy veszélyes vagyok azon a 3méteren lévő közterületre és az ott közlekedő emberekre.

Történetem, szégyenteljes, felháborító és tudnám még ragozni de nem fogom ugyanis váratlan fordulat következett be. Kértük az őrök felettesét, hogy ezt beszéljük meg, mert magyarázatot szeretnénk kapni a fellépésük okára. Aki 2percen belül megjelent és senki nem hiszi el, látnotok kellett volna az én arcomat mikor megláttam eme férfi embert, aki legalább 4 árnyalattal barnàbb volt mint én, hiszen CIGÁNY volt. Normálisan beszélt, ugyanolyan volt mint bármelyik ember, pont mint mi, az első mondata, hogy nagyon kellemetlen ez a szituáció mert ő is CIGÀNY de ezt kapták utasításba, majd átmehettünk kiséret nélkül csak menjünk el mert nem volt idegzete hallgatni a felhàborodásunkat.

A történetem ez!

Mindenkinek joga van azt gondolni és tenni ebben az országban amit akar a törvényeket betartva mások testiépségét nem veszélyeztetve és tulajdonát óvva élni. Kérdem én tisztelt Orbàn Viktor, hány árnyalattal barnább a bőre önnek az enyémnél? Mert én úgy láttam,ha személyesen nem is találkoztunk, de szerintem nagyjából ugyanolyan emberek vagyunk sőt a pigmentjeink is hasonlóan viselkednek. Ha az ön lánya lett volna ebben a helyzetben, mert neki is hasonló pigmentjei vannak mint nekem, akkor mit tett volna?? Mert szeretném tudni, hogy nekem mit kellene tennem!!!!??!!!”

Az Index telefonon beszélt a történet másik szereplőjével, aki elmondta: nagyjából szombat éjfél körül történt az eset. Nem a Gozsdu valamelyik helyére tartottak, azon csak átkeltek, egy szórakozóhelyről mentek, a Holló utca felől, a Madách Imre tér felé, a Madách Imre úton. Ekkor állították meg őket a biztonsági őrök, és közölték velük, hogy kíséret nélkül nem mehetnek át a pár méteres szakaszon. Az őrök közül az egyiken egy Gozsdu feliratú kabát volt, így minden bizonnyal a Gozsdu udvar alkalmazásában álló emberről van szó. Az Index megkeresésére határozottan cáfolta a szakaszhoz közel lévő Gozsdu Manó Klub, hogy az ő emberükről lett volna szó.

Az, ami a Gozsduban történik, akárki is a felelős miatta, vérlázító. A két történet egymást igazolja. Ha valaki azért nem közlekedhet Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, mert a biztonságiak megállapítják róla, hogy roma származású, akkor már óriási bajok vannak…

Megjött a válasz a Gozsdu udvartól

“Tisztelt Szerkesztőség!

Meglepődéssel értesültünk a cikkükben említett történetről, ami abszolút nem illeszkedik az eddig a Gozsdu Udvarban tapasztaltakhoz. A leírtak tartalmára való tekintettel erős fenntartással kell szerintünk kezelni hírforrásukat.

Tájékoztatjuk Önöket és minden kedves vendéget, aki az Udvarban megfordul, hogy a cikkben említett és ahhoz hasonló utasítás nincs és soha nem is volt érvényben! Ez egyébként is nonszensz, hiszen a Gozsdu Udvar a város legszínesebb területeinek egyike. A Gozsdu Udvar naponta százával, időnként ezrével fogad vendégeket a világ szinte minden részéről. Ezek a vendégek a szó szoros értelmében sokszínűek és sokfélék, mind emberileg, mind kulturálisan. Ha ebben a városban valamelyik helyre el lehet mondani, hogy a sokszínűséget támogatja, akkor ez biztosan a Gozsdu!

A biztonsági szolgálat embereinek az a feladata, hogy az Udvar rendjét és békéjét biztosítsák, különös tekintettel a hétvégi „bulizós időszakra”. Aki egy kicsit is tájékozott a belváros éjszakai életében, az tudja, hogy sajnos ezeken a szórakozóhelyekkel jól ellátott gócpontokon megjelennek az éjszakai élet „haszonélvezői”. Azaz sajnos előfordulnak prostituáltak és futtatóik, drognepperek és egyéb balhés emberek, a részegekről nem is beszélve. A biztonsági szolgálat feladata az ezen személyekkel kapcsolatos problémák kulturált kezelése, amit eddig sikeresen el is láttak.

Mindemellett természetesen azonnal írásos tájékoztatást kértünk az őrszolgálatot ellátó cégtől. A tájékoztatásból egyértelműen kiderül, hogy nem teljesen egyezik meg a nevezett történet két változata az önök hírforrása és a biztonsági szolgálat által előadottak alapján. Annak a ténynek a kiemelése, hogy valakit roma származása miatt kísérnek át az udvaron és ezt maga a biztonsági szolgálat emeli ki nyomatékosan, az már csak azért sem stimmel, mert a biztonsági szolgálat nevezett embere maga is roma származású. Már maga ez a tény is azt bizonyítja, hogy a Gozsdu Udvar semmilyen tekintetben nem tesz ember és ember között különbséget származása miatt.

Megjegyezni kívánjuk, hogy cikkük címe véleményünk szerint szenzációhajhász és indokolatlan módon erősen negatív hírbe hozza a Gozsdu Udvart, ami ellen ezúton is tiltakozunk!

Üdvözlettel,
A Gozsdu Udvar Üzemeltetése”

 

loading...

234 Comments

 1. Na megint megy a liberalis hiszti, mert veletlenul az 1%-ot osszemostak a 99%-al.

  Nem kellene esetleg elgondolkozni, hogy miert alakulnak ki ezek a sztereotipiak?

  Vagy magatokba nezni, hogy egy esetbol elkezdtek lejarato cikkeket krealni.

  (A Gozsdu udvar uzemeltetese valasza teljesen korrekt)

 2. A cigányoknak elsősorban a saját fajtájuknál kéne keresni a felelőseket, amiért “megbélyegzik” őket. De eszük ágában sincs!!!
  A Magyart le lehet húzni, a cigány nem.
  Ezt ők is jól tudják!!! Ezért nem lenne szabad 4 eleminél többre képezni az a primitív hordát. Az írni-olvasni tudó retek még veszélyesebb, mint a putris kollégái!!!

 3. ahogy egyik kedven magyar elöadom is leirta ezt gondolom rolatok 😀 Egy zsebkendőbe száradt ondó mondogatja ő a jobb. Gyűlöletre építene
  szebb jövőt?! Na takarodj! Reménytelen emberekbe ébreszteni hamis
  reményt, betegnézeteid érdekében?! Na az kemény! Hazafi! Hős! A tiszta
  lelkű Magyar! Óóó… Inkább szégyelld el magad! De nem… Ő büszke mint a
  führer. A következő AMD-n vár a Dürer! Gyere ott tartsál beszédet,
  meséld el! Hogy hogyan fejeznéd be amit elkezdett a vezéred! Kritizálni
  gyönyörűen tudod ezt a kormányt. Tényleg le a kalappal, de a tudomány
  itt megállt. Szép dolog a népmese, a viselet, a hagyomány, de neked ez
  csak kampány, lényeg a hatalomvágy! Ne uszítsd az embereket, nem vagy te
  más, csak egy erős Pista túltengésű rasszista portás! Rubik kocka, Pick
  szalámi, Zwack unicum. A gyűlölködő butaságotok lett az új hungarikum!
  Fúj a büdös tudós magyar nobel díjasok, helyette íj, meg nyíl, de legyen
  sok! Mer hogy nyolcszáz éve mi volt itt, még nem volt wc. Az akkoriak a
  dolgokat máshogy intézték. Változott a világ nagyot keveredtek férek,
  ebből lettél te, én, ő, a Magyar, érted?! Úgyhogy ne vezesd félre ezt a
  megkeseredett népet! Ettől nem lesz kenyér az asztalon, csak méreg!
  Találj ki jobbat! Okos fiú vagy te! Retorika négyes felé, etika egyes.
  Na most ülj le!

  Na most Irán?! Mutatja meg neked mi az irány?! Vagy elhívod a baridat
  hogy intézzen el cigányt?! Aztán kéz a kézben kilőnétek Izraelt, meg
  Amerikát?! Az egyetlen napilapja az országnak a barikád. Ez a te szebb
  jövőd?! Hazánk ügye?! Rosszul látod Magyarországon nem mindenki hülye!

  Na szedd össze a seregedet, éljenző tömegedet, induljatok harcba a
  Perzsa megveszi a jegyet. Palesztina is számíthat rád, nagy szavak
  embere vagy! Hazámat hagyd ki ebből te tiszta lelkű Magyar! Na isten
  áldjon! As-Salaam-Alaikum! Létra ott! Az elterelés mesterének hiányozni
  fogtok! Mer amíg itt egymásra kenegethetik a sz@rt, a félrevezetett
  tömeg, másban keresi a bajt. A palotában becsületes politikus hiánya! Az
  a te mínuszod, nem a segélye a cigánynak!

  Minél cifrában zsidózok annál nagyobb magyar vagyok. Ezt a sok átb@szott
  szánalmas barmot! Rengeteg az ilyen köcsög, van is rá igény,

  így nyugodtan többet lophat miniszter úr idén!

 4. Ahogy megláttam ezt a betűhalmazt rögtön tudtam, hogy rasszista, gyűlölködő kisebbségi firkálgat. XD.
  Ezért el se olvasom.
  Mellékesen pedig meg kell jegyezni, hogy az a bizonyos biztonsági őr, cigány származású. Vagyis a cég nem tesz különbséget a dolgozói között, (cigány, és Magyar közt) ellenben a mélyen felháborodott zsebes, tolvaj, rabló, gyilkos cigány igen… Nahát… ki látott már ilyen csudát???

 5. olyan hófehérvagyok drágám mint a tej 😀 dehát te egy segg vagy neked mindenki kissebségi vagy cigány és gyülölködő (bár ezt pont egy náci senkiházi irja aki egésznap gyülölködik a neten ) aki probálja megértetni veled hogy faszvagy és rákéne térni a helyes utra mert neked semmivel nem lesz jobb ha mindenkit utálsz csak hitlerbácsitnem egy bohőc haverodat vonát nem aki 200szor bebukot mégis isteni szintre emeled 😀

 6. a neved meg le lett jelentve kicsit sokk amit csinálsz 😀

  mindenki hülye csak te nem kicsit gondolkoz el magadba ezeken…. XD

 7. I just want to say I am beginner to weblog and absolutely liked this web page. Almost certainly I’m likely to bookmark your site . You really have exceptional articles and reviews. Appreciate it for revealing your website.

 8. If you happen to be continue to on the fence: get your favored earphones, brain down in direction of a Best Order and request toward plug them into a Zune then an iPod and view which 1 sounds far better toward yourself, and which interface will make yourself smile added. Then you will recognize which is instantly for by yourself.

 9. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this web site. I am hoping the same high-grade site post from you in the upcoming also. Actually your creative writing abilities has encouraged me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

 10. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your website in my social networks!

 11. Thank you a lot for providing individuals with an exceptionally splendid opportunity to read from this website. It is always so useful and as well , full of fun for me and my office mates to visit your site at least thrice a week to learn the latest tips you have. And lastly, we’re usually fulfilled for the wonderful pointers you serve. Some 3 facts in this article are essentially the finest we’ve ever had.

 12. I haven’t checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 13. Sorry for the massive review, however I am truly loving the refreshing Zune, and anticipate this, as well as the high-quality assessments some other us residents comprise prepared, will support you determine if it really is the straight option for on your own.

 14. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 15. I needed to compose you a bit of word to finally give thanks yet again for your precious information you have shared above. It is really pretty open-handed of you to allow publicly exactly what a lot of people might have advertised for an e-book to help make some cash for themselves, particularly given that you could have done it in the event you desired. These things in addition acted to become good way to comprehend other individuals have a similar eagerness much like mine to know great deal more with regards to this problem. I am certain there are several more fun periods ahead for many who browse through your website.

 16. The refreshing Zune browser is incredibly superior, but not as beneficial as the iPod’s. It is effective perfectly, but is not as quick as Safari, and has a clunkier interface. If on your own once in a while software on getting the world wide web browser that’s not an issue, yet if you might be creating to examine the web alot from your PMP then the iPod’s more substantial show and much better browser may possibly be vital.

 17. Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch! “For most of history, Anonymous was a woman.” by Virginia Woolf.

 18. Great work! This is the type of info that are meant to be shared around the internet. Disgrace on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my web site . Thank you =)

 19. Great blog here! Also your website lots up very fast! What web host are you the use of? Can I am getting your associate link for your host? I desire my site loaded up as quickly as yours lol

 20. Somebody essentially assist to make seriously articles I might state. That is the first time I frequented your website page and so far? I surprised with the analysis you made to create this particular publish amazing. Wonderful task!

 21. Just want to say your article is as astounding. The clearness in your post is just great and i can assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

 22. I have been browsing online more than 3 hours lately, but I by no means found any fascinating article like yours. It’s pretty price enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content material as you did, the internet shall be a lot more helpful than ever before. “A winner never whines.” by Paul Brown.

 23. Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such wonderful info being shared freely out there.

 24. Usually I do not learn article on blogs, but I wish to say that this write-up very pressured me to check out and do so! Your writing style has been surprised me. Thank you, quite great article.

 25. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 26. I needed to compose you a little bit of note to be able to say thanks as before just for the spectacular strategies you have shown on this site. This has been so tremendously open-handed of people like you to allow unhampered exactly what a lot of people could possibly have made available for an e book to end up making some cash for their own end, certainly since you could have done it in the event you considered necessary. The suggestions as well served like the easy way to fully grasp most people have the identical eagerness like my own to know a lot more with regards to this matter. I’m sure there are a lot more pleasant times in the future for folks who start reading your website.

 27. Somebody essentially help to make seriously articles I would state. This is the very first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the research you made to make this particular publish incredible. Magnificent job!

 28. Fingers down, Apple’s app store wins by means of a mile. It really is a significant range of all forms of programs vs a as an alternative unhappy conclusion of a handful for Zune. Microsoft has Ideas, primarily within the realm of game titles, however I am not of course I’d want in direction of wager upon the upcoming if this aspect is vital to yourself. The iPod is a a lot superior determination in that scenario.

 29. A person essentially help to make severely posts I might state. That is the first time I frequented your web page and up to now? I amazed with the research you made to create this actual submit amazing. Great task!

 30. I have been surfing on-line greater than 3 hours lately, but I by no means found any interesting article like yours. It is beautiful worth sufficient for me. In my view, if all webmasters and bloggers made excellent content as you did, the net will probably be a lot more useful than ever before.

 31. What i don’t realize is in reality how you’re not really much more smartly-favored than you may be now. You are so intelligent. You understand thus considerably in relation to this matter, made me individually imagine it from so many numerous angles. Its like women and men aren’t involved except it is one thing to do with Woman gaga! Your own stuffs outstanding. All the time care for it up!

 32. Hello, Neat post. There is a problem with your website in internet explorer, might check this… IE nonetheless is the market leader and a large portion of other folks will miss your wonderful writing due to this problem.

 33. I’ve been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Reading this information So i am happy to convey that I have a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make certain to do not forget this site and give it a look on a constant basis.

 34. I just could not go away your web site before suggesting that I extremely loved the usual information an individual supply for your guests? Is going to be back continuously in order to check out new posts

 35. Concerning me and my husband we’ve owned more MP3 gamers around the many years than I can rely, such as Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, and so on. But, the ultimate few several years I have settled down toward one line of gamers. Why? Because I was joyful to uncover how well-designed and fun to retain the services of the underappreciated (and broadly mocked) Zunes are.

 36. We are a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your site offered us with useful info to paintings on. You’ve performed a formidable activity and our entire community can be thankful to you.

 37. Wow, amazing weblog layout! How lengthy have you ever been running a blog for? you make running a blog look easy. The total glance of your website is wonderful, let alone the content material!

 38. Magnificent web site. Plenty of useful info here. I am sending it to some buddies ans additionally sharing in delicious. And obviously, thank you for your sweat!

 39. Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, let alone the content!

 40. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

 41. Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

 42. I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a great blog like this one today..

 43. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something that I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 44. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.

 45. My spouse and i were absolutely joyous Raymond could round up his reports via the precious recommendations he made when using the web site. It is now and again perplexing just to find yourself freely giving steps which usually other folks have been making money from. Therefore we grasp we’ve got the writer to thank because of that. The specific explanations you have made, the easy blog navigation, the friendships you aid to create – it is many fabulous, and it’s facilitating our son and our family reckon that that idea is exciting, which is extremely serious. Thanks for all the pieces!

 46. My partner and I stumbled over here coming from a different web address and thought I should check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to exploring your web page again.

 47. Hi there, I discovered your web site by means of Google at the same time as looking for a related topic, your site got here up, it appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 48. Hey are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any coding expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 49. I think this is one of the most important info for me. And i’m glad reading your article. But should remark on few general things, The web site style is ideal, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

 50. Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just too excellent. I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it sensible. I cant wait to read much more from you. This is actually a terrific web site.

 51. I’m not sure where you’re getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for excellent info I was looking for this information for my mission.

 52. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be handing over the following. ill definitely come further before again since precisely the same just about very continuously within case you shield this increase.

 53. Zune and iPod: Utmost us residents review the Zune in the direction of the Touch, nevertheless following watching how slender and surprisingly reduced and gentle it is, I consider it in direction of be a rather special hybrid that combines traits of either the Touch and the Nano. It truly is Really colourful and magnificent OLED display screen is marginally scaled-down than the contact screen, nevertheless the participant itself feels rather a little bit smaller and lighter. It weighs over 2/3 as significantly, and is substantially smaller within width and top, When getting merely a hair thicker.

 54. Thanks , I have just been looking for info approximately this subject for a long time and yours is the greatest I’ve came upon till now. But, what concerning the bottom line? Are you certain about the supply?

 55. Great – I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.

 56. It is actually a great and helpful piece of info. I’m happy that you shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 57. F*ckin’ awesome issues here. I am very glad to look your post. Thank you a lot and i am taking a look ahead to touch you. Will you please drop me a mail?

 58. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 59. I wish to convey my love for your kindness giving support to men and women who have the need for guidance on this one study. Your special commitment to passing the message all-around had been quite practical and has regularly allowed people like me to reach their targets. Your amazing important facts can mean a great deal to me and even further to my fellow workers. Regards; from all of us.

 60. I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site :).

 61. I was recommended this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are wonderful! Thanks!

 62. Amongst me and my partner we’ve owned further MP3 avid gamers about the yrs than I can depend, which includes Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, and many others. But, the ultimate handful of years I have resolved down toward one line of gamers. Why? Given that I was happy toward come across how well-designed and pleasurable in the direction of retain the services of the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 63. This is having a little bit a lot more subjective, still I a great deal want the Zune Industry. The interface is colorful, incorporates further aptitude, and some neat capabilities including ‘Mixview’ that permit you instantly look at very similar albums, songs, or other customers equivalent in the direction of what you are listening in direction of. Clicking on one particular of individuals will center on that product, and yet another preset of “neighbors” will occur into watch, letting yourself in direction of navigate over investigating as a result of equivalent artists, new music, or buyers. Talking of consumers, the Zune “Social” is as well suitable pleasurable, letting by yourself find others with shared preferences and turning out to be friends with them. Your self then can hear to a playlist constructed centered on an amalgamation of what all your good friends are listening in the direction of, which is furthermore exciting. Those people anxious with privateness will be relieved toward notice yourself can reduce the community in opposition to looking at your personal listening patterns if you so consider.

 64. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such wonderful information being shared freely out there.

 65. I acquired more something totally new on this weight loss issue. A single issue is that good nutrition is especially vital while dieting. A massive reduction in fast foods, sugary ingredients, fried foods, sugary foods, beef, and white flour products can be necessary. Keeping wastes organisms, and wastes may prevent aims for losing belly fat. While specific drugs briefly solve the problem, the bad side effects aren’t worth it, and they also never offer you more than a short lived solution. This is a known idea that 95% of celebrity diets fail. Many thanks for sharing your thinking on this website.

 66. This is getting to be a little bit further subjective, nonetheless I much want the Zune Market place. The interface is colourful, includes a lot more aptitude, and some amazing features including ‘Mixview’ that make it possible for on your own abruptly view related albums, tunes, or other end users related toward what you happen to be listening towards. Clicking upon one of people will middle upon that merchandise, and one more set of “neighbors” will arrive into belief, allowing your self to navigate in excess of studying through very similar artists, audio, or people. Talking of end users, the Zune “Social” is way too suitable enjoyable, permitting you locate other individuals with shared tastes and becoming pals with them. Your self then can listen toward a playlist developed primarily based upon an amalgamation of what all your close friends are listening toward, which is much too remarkable. Those people fearful with privacy will be relieved in the direction of notice on your own can prevent the general public in opposition to viewing your person listening practices if oneself so take.

 67. This is getting a bit even further subjective, nonetheless I much favor the Zune Current market. The interface is colourful, incorporates a lot more flair, and some awesome attributes which includes ‘Mixview’ that allow your self all of a sudden look at identical albums, audio, or other people comparable toward what you’re listening toward. Clicking upon just one of these will heart on that product, and an additional preset of “neighbors” will appear into viewpoint, letting you to navigate in the vicinity of investigating by equivalent artists, songs, or customers. Talking of users, the Zune “Social” is way too suitable enjoyment, permitting by yourself identify many others with shared choices and turning into buddies with them. You then can hear towards a playlist intended primarily based on an amalgamation of what all your pals are listening in direction of, which is furthermore interesting. These apprehensive with privacy will be relieved in direction of recognize oneself can avoid the general public from seeing your personal listening behavior if oneself as a result just take.

 68. Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump out. Please let me know where you got your design. Bless you

 69. Some truly superb information, Sword lily I noticed this. “Perfect valor is to behave, without witnesses, as one would act were all the world watching.” by La Rochefoucauld.

 70. I needed to draft you a very small remark to help give many thanks as before on the extraordinary knowledge you have documented on this website. It has been really remarkably generous of you to present freely what exactly a few individuals would’ve offered for sale for an electronic book in making some cash for their own end, mostly given that you might well have tried it in case you considered necessary. The tactics in addition served like a great way to realize that other people have the identical desire really like my own to grasp a whole lot more around this matter. I believe there are lots of more pleasurable sessions up front for those who see your site.

 71. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 72. I not to mention my pals were found to be looking through the great procedures on the blog and then all of a sudden I got a terrible suspicion I had not expressed respect to the site owner for those tips. My guys are already so thrilled to read all of them and now have definitely been taking pleasure in those things. Thanks for simply being well thoughtful and also for opting for this form of extraordinary subject areas millions of individuals are really needing to discover. My personal sincere apologies for not saying thanks to you sooner.

 73. I haven¡¦t checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 74. Good web site! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day!

 75. I’ve been browsing online greater than three hours nowadays, but I by no means found any attention-grabbing article like yours. It¡¦s beautiful worth sufficient for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made just right content as you probably did, the internet will probably be much more useful than ever before.

 76. I’m really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one today..

 77. I simply could not depart your web site prior to suggesting that I really loved the standard info an individual supply for your guests? Is going to be back incessantly to check out new posts

 78. I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one nowadays..

 79. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our whole community will be grateful to you.

 80. I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Keep up the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site :).

 81. I am so happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the random misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 82. Undeniably believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 83. I was just looking for this info for some time. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your website. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this type of informative web sites in top of the list. Generally the top web sites are full of garbage.

 84. What i do not realize is in reality how you’re not really a lot more well-favored than you may be now. You are so intelligent. You recognize thus significantly in terms of this topic, made me in my opinion imagine it from numerous various angles. Its like women and men aren’t fascinated except it’s something to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. Always care for it up!

 85. What i do not realize is actually how you are no longer actually much more well-liked than you might be right now. You’re very intelligent. You already know thus significantly relating to this subject, produced me individually believe it from numerous various angles. Its like women and men are not interested except it’s something to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs excellent. Always deal with it up!

 86. What i do not realize is in fact how you’re now not actually much more smartly-favored than you may be now. You are very intelligent. You recognize therefore significantly on the subject of this subject, produced me individually imagine it from numerous various angles. Its like women and men don’t seem to be interested unless it’s something to accomplish with Lady gaga! Your personal stuffs outstanding. At all times maintain it up!

 87. The Zune concentrates on currently being a Transportable Media Player. Not a net browser. Not a video game machine. Maybe in the future it’s going to do even greater within just those areas, yet for currently it is a exceptional way in direction of prepare and listen in direction of your new music and flicks, and is devoid of peer in just that respect. The iPod’s rewards are its internet browsing and applications. If those good far more compelling, quite possibly it is your best decision.

 88. I’d must verify with you here. Which isn’t something I usually do! I get pleasure from reading a publish that can make individuals think. Also, thanks for permitting me to comment!

 89. I really appreciate this post. I’ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thank you again!

 90. Fingers down, Apple’s application keep wins through a mile. It’s a large final decision of all forms of purposes vs a as an alternative unhappy option of a handful for Zune. Microsoft contains systems, specially inside the realm of online games, yet I am not certain I’d want in the direction of bet upon the potential if this characteristic is significant in direction of on your own. The iPod is a a lot better option inside that circumstance.

 91. hi!,I like your writing so much! percentage we keep up a correspondence extra about your post on AOL? I need a specialist in this space to resolve my problem. Maybe that’s you! Looking forward to peer you.

 92. Great ¡V I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

 93. A lot of thanks for all your hard work on this blog. Debby really loves getting into investigations and it’s simple to grasp why. Most of us learn all relating to the powerful medium you give very helpful tips and hints by means of your website and in addition recommend participation from some others on that content plus our favorite girl is certainly learning a lot of things. Have fun with the remaining portion of the new year. You are doing a good job.

 94. Maintain аАа’аАТ‚аЂТ˜em coming you all do such a great career at this kind of Concepts can at tell you how considerably I, for one appreciate all you do!

 95. I haven’t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 96. you are actually a just right webmaster. The web site loading velocity is amazing. It kind of feels that you are doing any unique trick. Moreover, The contents are masterwork. you’ve performed a excellent job on this subject!

 97. Hey, you used to write excellent, but the last several posts have been kinda boring¡K I miss your super writings. Past several posts are just a little out of track! come on!

 98. Keep up the fantastic piece of work, I read few posts on this internet site and I think that your web site is rattling interesting and has sets of fantastic information.

 99. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 100. It is in point of fact a nice and helpful piece of info. I’m satisfied that you simply shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

 101. great points altogether, you simply won a logo new reader. What would you suggest in regards to your post that you made a few days ago? Any positive?

 102. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something that I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 103. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative. I am going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

 104. Terrific paintings! This is the kind of info that are meant to be shared around the web. Shame on Google for no longer positioning this publish upper! Come on over and consult with my website . Thank you =)

 105. Hello there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Fairly certain he will have a good read. Many thanks for sharing!

 106. You have made some decent points there. I checked on the internet for more information about the issue and found most people will go along with your views on this site.|

 107. I must show my appreciation to this writer just for rescuing me from such a scenario. Right after surfing around through the search engines and seeing ideas that were not powerful, I figured my entire life was well over. Being alive minus the solutions to the difficulties you have fixed all through your main blog post is a critical case, and the ones that would have adversely damaged my entire career if I hadn’t come across your blog. That know-how and kindness in maneuvering all areas was valuable. I don’t know what I would have done if I hadn’t encountered such a thing like this. I can also at this moment look ahead to my future. Thanks a lot very much for the reliable and sensible guide. I will not think twice to propose your web sites to any individual who requires counselling about this problem.

 108. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 109. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this site. I’m hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own site now. Actually the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a good example of it.

 110. I in addition to my guys happened to be reading the great tips and hints located on the website and so immediately I had a terrible suspicion I had not thanked the website owner for those techniques. Those guys ended up absolutely joyful to see all of them and have in truth been taking pleasure in these things. Thank you for actually being indeed helpful as well as for utilizing these kinds of fabulous areas most people are really desperate to learn about. Our own sincere regret for not expressing appreciation to earlier.

 111. magnificent post, very informative. I ponder why the other experts of this sector don’t understand this. You must proceed your writing. I’m sure, you’ve a huge readers’ base already!

 112. Fantastic site. Plenty of helpful info here. I’m sending it to a few pals ans additionally sharing in delicious. And naturally, thank you in your effort!

 113. I just couldn’t go away your site prior to suggesting that I extremely loved the standard information an individual provide for your visitors? Is going to be again ceaselessly in order to inspect new posts

 114. I¡¦ve been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this information So i¡¦m glad to exhibit that I have an incredibly good uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I such a lot surely will make sure to don¡¦t put out of your mind this web site and give it a glance regularly.

 115. What i do not realize is in fact how you are no longer really much more well-appreciated than you might be right now. You’re very intelligent. You already know therefore significantly in the case of this topic, made me for my part imagine it from a lot of various angles. Its like men and women aren’t interested except it¡¦s one thing to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs outstanding. At all times care for it up!

 116. I like the valuable information you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly. I’m quite sure I’ll learn many new stuff right here! Good luck for the next!

 117. I simply needed to thank you very much again. I’m not certain the things I could possibly have tried in the absence of the recommendations shared by you about such concern. Previously it was a very frightful difficulty for me, however , observing a expert way you solved the issue took me to leap for delight. I will be happier for this help and hope you recognize what an amazing job that you’re accomplishing educating most people by way of a site. More than likely you have never come across all of us.

 118. I haven¡¦t checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 119. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

 120. I together with my buddies have been examining the best secrets from your site while immediately I got a terrible suspicion I never thanked the blog owner for those strategies. These guys became totally thrilled to read through them and have now pretty much been taking advantage of these things. Appreciate your being really helpful and then for deciding on varieties of beneficial useful guides most people are really needing to understand about. My honest apologies for not saying thanks to you earlier.

 121. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 122. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

 123. Howdy very nice blog!! Man .. Beautiful .. Superb .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally¡KI’m satisfied to search out so many helpful information here in the put up, we want work out more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .

 124. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such wonderful information being shared freely out there.

Leave a Reply

Your email address will not be published.