“Ne nézzétek az RTL híradót, mert elvisz az ördög!” – ezzel tömik a gyerekek fejét

Kép forrása: origo.hu

Megszokhattuk már, hogy a hithű fideszesek nem szeretik, ha valaki a pártjukat szidja. Az azonban még a mai napig meglepő, hogy az ideológiai nevelést már az iskolákban elkezdik a tanárok. Nem véletlen, hogy a kötelező erkölcstan- és hittanórák esetében olyan témákról esik szó, amelyek eltántorítják a tanulókat a gondolkodásra késztető hajlam bárminemű igényétől, esetleg a Fidesz-tanítástól távolabb eső témáktól.

Így történt ez egy budapesti egyházi iskolában is, ahol egy apuka beszámolója alapján a gyermek az alábbi párbeszéddel jött haza.

somogyi

Tehát van ugye az RTL Klub. Az a csatorna, amelyik már beintett a Fidesznek, és híradóját a nyalós, közszolgálati stílus helyett a kekeckedős műfajra váltotta. Mivel ez a híradó a fideszes tanárnéninek nem kedves, ezért azzal tömi a gyerek fejét, hogy a Sátán keze irányítja a híradót.

Erkölcstanórán, és még csak nem is hittanon. (Nem mintha ott sokkal jobb lenne). Az azonban megnyugtató, hogy a tanárnéni megindokolta azt is, hogy Orbán Viktor miért van hatalmon. Azért, mert Isten akarta, hogy a magyarokat vezesse. Ez azért jó, mert így már fellélegezhetek, ugyanis hogy én nem akartam, az biztos…

Oszd meg ezt a cikket, ha szerinted sem kellene engedni tanítani az ilyen pedagógusokat!

loading...

36 Comments

 1. Messzirol jott ember, ne irassa be a gyereket katolikus fenntartasu iskolaba, ha nem tetszik neki …

  Mielott mindenki elfelejtene, miota lett a retekklub ilyen fene hithűdenagyon ellenzeki, szögezzük le amiota extra adot kell fizetniuk. Elotte kussoltak, es kussoltak 2008-ban is, meg 2010-ben is. Csak hat a “szabad” sajtot nem lehet levaltani demokratikusan …

 2. Mindig is tárgyilagos és feltáró volt,mivel egy normális csatornának az a feladata. Ez annak idején nem volt feltűnő, mivel akkor még az volt az etalon.Időközben a felcsúti tolvaj törpe és bűnbandája bekebelezte a médiát és vegytiszta hazugságokat tesz közzé.Azóta kakukktojás lett a korábban a sorba szépen besimuló RTL-ből,pedig nem tesz mást,mint amiért többek között van.

 3. orbánt az rtl-t együtt betiltanám mert az utobbi is törvényesiti a fosztogató pénzesö rontaslevetel apám fasza musorában a mocskos élösködöket.se orban se rtl se ilyen musorok.minden szereplöt falhoz

 4. Eloszor en is erre gondoltam de aztan eszembe jutott hogy lehet hogy valahol csak ilyen iskola van es nincs valasztasi lehetoseg.

 5. hogy igaz-e vagy sem nem tudom megitélni, mert tényleg messziről jött az az ember. amennyiben igin akkor annak a tanárnőnek fegyelmivel repülni kell.

 6. Ezt még is hogy gondolod? Fiam Negyedik osztályból ment ötödikbe,mikor Július végén megtudtuk,hogy a katolikus egyház átveszi az iskolát.Ugyan azok a tanárok,ugyan az az iskola,csak az egyház tulajdonában.Mit tudtunk volna tenni? Gyerekünk akkor már 4 éve oda járt,ott voltak a barátai, szerette a tanárokat.Mi is szerettük az iskolát,mert aránylag közel volt.Hidd el,hogy nem örültünk neki,mikor kiderült az évnyitón,hogy vagy Hittan vagy erkölcstan.Mivel nem vagyunk vallásosak,így kénytelenek voltunk az erkölcstant választani.Nem sok idő kellett hozzá,hogy kiderüljön,nincs is erkölcstan,mert annyira kevés gyerek választotta,hogy nem volt érdemes erre tanárt alkalmazni.Így aztán az a pár gyerek is hittanra járt,ha tetszett ha nem.

 7. A kereskedelmi televíziók a hátuk közepére kívánják a híradókat! EZT szögezzük le mindjárt az elején!
  Ugyanis az a kiesett idő mind nézővonzó műsortól – és ezzel reklámtól – voja el az időt!
  Sajnos, a Médiatörvény kötelezi az országosan fogható adókat híradó közvetítésére…

  Természetes, hogy amíg nem cseszegették az RTL klubot, addig igyekezett semleges maradni és a híradó csak a nagyon fontos híreket közölte, a lehető legtárgyilagosabban, valamint a “kis vombat született” szintű tudósításokkal operált!
  Persze ekkor is volt egy-két komolyabb anyag, mint pl a Házon kívül csak azt a késői sávban adták…

  Egy piacról élő cég alkalmazkodik. Ha nyugton hagyják és ellavírozhat a valóságsóival, Barátok közttel és 15 éves “országos premierjeivel”, akkor tojik a politikára. Ha viszont a létét veszélyeztetik, mert XY foga a csatornára fáj, akkor elkezdenek pénzt és időt áldozni (mert azt is tudni kell, hogy az egyik legköltségesebb műfaj az oknyomozás!) komoly riportokra!

 8. Miért is van az, hogy nem azt kritizálod, hogy a tanár agyat mos és szellemileg veri a gyermeket (feltéve, hogy igaz a sztori, bár én már semmin sem lepődöm meg!), hanem áldozathibáztató módon a “miért ment oda” demagógiával jössz?!
  A f@szomat! Az iskolában ne politizáljanak!!!

 9. Már bocs, de amit tanítanak, az konkrétan istenkáromlás. Orbán Viktornak Istentől eredő hatalmat tulajdonítani az első parancsolatba ütközik, tehát a Biblia szerint a tanárbácsi fog elkárhozni, nem az apuka.
  Az a fura csak, hogy a gyerek ezt beveszi, Én beírnék a papnak valami jó kis üzenetet az üzenőbe.

 10. Ha valaki elmondja a tényeket, még nem jelenti azt, hogy a fideszt szidja. Tényeket bárkiről lehet állítani, az nem szidalmazás Az a probléma, hogy a két dolgot azonosítják és ez már hit világában történik. A hit világában egyébként bármi megtörténhet, ami a valóságban soha. Főleg a gyerekeknél, csakhogy a gyermek egyszer felnő és kinyílik a szeme. Na, akkor csattan az ostor.

 11. Az RTL valóban teljes tudat, érzelem és hangulatromboló hatása mellett már teljesen mindegy, hogy Fidesz, MSZP, vagy bármelyik párt ellen vagy mellett beszél. Ha valaki ismeri a csatorna tulajdonosait és azok szandekat, valóban gondolatjs, hogy a sátán irányítja… 😀

 12. egy normális országban (pl Romániában) igen. Itt a vezér kedveli ezt és a sok nyalonc még tolni is fogja előre.

 13. Már nincs szükség kézi irányításra, ideológia sulykolásra.
  A rendszer kitermelte azokat a hívőket, akik vakon követik
  a kedves vezetőt, és rendszerét.
  Sokan állítják, (én is, aki éltem benne) hogy ez rosszabb a
  rákosi és a sötét- kádár rendszernél.

  Hozzáteszem,hogy ‘ ha igaz’, de azt is, hogy teljesen hihető…

 14. a katolikus iskolákba bőven nyomják a befizetett adónkat, a ‘ha nem tetszik, el lehet menni’ érvrendszer itt egyáltalán nem áll

 15. A lényegét nem fogod fel. A politikába belemászni, főleg azt a kormányt is támadva, amely ekkora túlhatalommal él vissza, nagyon nem kifizetődő!
  Nem vonz egy híradó sosem annyi embert a képernyő elé, mint a leggagyibb sorozat vagy ZS kategóriás mozi.
  Élni és élni hagyni! Ez a kereskedelmi TV-k mottója – egészen addig, amíg nem támadják őket.

 16. A hülyék megérdemlik, ha felhívják az ilyen műsorokat! Megjegyezném, a Hörcsög TV EZO TV-je is ugyanazt csinálja!
  Senki sem szorít pisztolyt a fejedhez, hogy tárcsázd Zeuszt, a látót 😛
  Ha pedig ezeket betiltanád – nekem nem hiányoznának, de jogilag nincsen alapja! -, akkor ezen logika alapján az egyházakat is meg kéne szüntetned, de minimum megvonni az állami támogatásukat és az 1% KÖTELEZŐ egyházi támogatást az adóbevalláskor!

 17. Kiindulva a kő fideszes tanár néniből akik nekünk tartotta az analfabéta tanfolyamot sajnos teljesen életszerű. Ha bárki hőbörgött, hogy de ő pénzügyes tanfolyamra vagy szakápolóira jelentkezett, akkor ment a mantra, mi jót tett a Fidesz, meg a Szent Viktor és milyen jó nekünk ez a tanfolyam …

 18. A dolog teljesen érthető (aljas, de logikus), ugyanis a keresztény-konzervatív ideológia része az, hogy a vezető Isten akaratából lett az, tehát sérthetetlen. Aki ellene támad, az Isten ellen támad. (Ezt a Biblia is leírja!) Tehát egy kereszténységgel fertőzött tanár logikusan ezt oktatja a gyerekekkel. Éppen ezért kell az egyházat kitakarítani az oktatásból.
  Megjegyzem, hogy az álszent duma valójában hazugság, hiszen például Gyurcsány Ferenccel aljas módon bánt a kereszténynek hazudott banda, pedig ő is vezető volt.

 19. “Oszd meg ezt a cikket, ha szerinted sem kellene engedni tanítani az ilyen pedagógusokat!”

  Kedves cikkíró! A legnagyobb gond az, hogy a legtöbb esetben a hittan és erkölcstanórát adó embereknek semmilyen pedagógiai képzettségük nincs.

 20. Nincs ra bizonyitek, hogy ezt mondta volna, igy ezzel kar is foglalkozni, jelen helyztben. Pl, az sem teljesen egyertelmu, hogy erkolcstan órán, vagy hittan óran történt a dolog. Előbbin nem foglalkoznak istennel. Ha hittan oran, akkor meg igen, el kell fogadni a katolikus dogmakat, ha nem, akkor 1. ne menj oda, 2 nem vagy katolikus. Vege annak a vilagnak, hogy azert hazasodunk templomban, mert milyen szepen all a csajén a menyasszonyi ruha … és ha a plébános esetleg mondana valamit, akkor mindjárt az RTL Klub esti hiradojaban latod viszont a zokogo menyasszont, amint kigyot bekat hord a himszoviniszta, gumi és abortusz ellenes, gyerekbuzi istenszolgajara …

 21. RTL klúb volt az első csatornán, most a nyolcadik. Pofátlanul bezsebelte azt a sok reklámpénzt mert nagy volt a nézettsége a valóságsók miatt. Még a Bojtár utcában voltak albérletben míg meg nem épült a székházuk. Most persze ágálnak a kormány ellen. A TV reklám nagy üzlet. Külföldi tévék csak kárt tesznek. Sajnos nem lehet talán kitiltani őket egészen csak hátrébb tenni.

 22. Simán hülye vagy…
  Azt hiszed érvelsz, miközben akkora baromságokat írsz, hogy észre sem veszed!
  Miért kéne elfogadnia egy hívőnek egy hittan tanár ostobaságait?! Holnap mi jön, megvakul, ha magához nyúl vagy szőrös lesz a tenyere?!
  Kapj már a fejedhez!

 23. I was recommended this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You’re wonderful! Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published.