“Ne nézzétek az RTL híradót, mert elvisz az ördög!” – ezzel tömik a gyerekek fejét

Kép forrása: origo.hu

Megszokhattuk már, hogy a hithű fideszesek nem szeretik, ha valaki a pártjukat szidja. Az azonban még a mai napig meglepő, hogy az ideológiai nevelést már az iskolákban elkezdik a tanárok. Nem véletlen, hogy a kötelező erkölcstan- és hittanórák esetében olyan témákról esik szó, amelyek eltántorítják a tanulókat a gondolkodásra késztető hajlam bárminemű igényétől, esetleg a Fidesz-tanítástól távolabb eső témáktól.

Így történt ez egy budapesti egyházi iskolában is, ahol egy apuka beszámolója alapján a gyermek az alábbi párbeszéddel jött haza.

somogyi

Tehát van ugye az RTL Klub. Az a csatorna, amelyik már beintett a Fidesznek, és híradóját a nyalós, közszolgálati stílus helyett a kekeckedős műfajra váltotta. Mivel ez a híradó a fideszes tanárnéninek nem kedves, ezért azzal tömi a gyerek fejét, hogy a Sátán keze irányítja a híradót.

Erkölcstanórán, és még csak nem is hittanon. (Nem mintha ott sokkal jobb lenne). Az azonban megnyugtató, hogy a tanárnéni megindokolta azt is, hogy Orbán Viktor miért van hatalmon. Azért, mert Isten akarta, hogy a magyarokat vezesse. Ez azért jó, mert így már fellélegezhetek, ugyanis hogy én nem akartam, az biztos…

Oszd meg ezt a cikket, ha szerinted sem kellene engedni tanítani az ilyen pedagógusokat!

loading...