Orbán döbbenetes felszólalása: nagyon jól teszik a fiatalok, hogy kivándorolnak és nem segélyen élnek itthon

MTI Fotó: Kovács Attila

Hihetetlen, hogy Orbán Viktor milyen felszólalásokat enged meg magának. A kivándorlás miatt a kormányt kritizáló ellenzéki képviselőknek viszontválaszában elmagyarázta, hogy tulajdonképpen teljesen rendjén van a fiatalok tömeges külföldre költözése, hiszen jobban teszik, hogy ott dolgoznak és pénzt küldenek haza, minthogy itthon élősködjenek a munkanélküli segélyből.

Elképesztő, hogy ez az ember micsoda képzeletvilágban él.

Hozzá kell tenni azt is, hogy Orbán láthatóan semmit nem tett azért, hogy honfitársainkat ne érje hátrányos megkülönböztetés Nagy-Britanniában. Miért is tett volna, hiszen csupán pár tízezer magyar és családjaik érdekei állnak szemben az unió bomlasztásának távlati céljával. Hiszen a britek kilépési törekvése megtette a hatását: az elfogadott kompromisszum az EU egyik alapszabadságának, a szabad mozgásnak és letelepedésnek ellenében hat, és először az EU történelmében visszabontja a már elért vívmányokat nemzetállami szintre.

Ezzel olyan uniós polgárok, köztük több százezer külföldre költözött magyar egyszer már elismert joga, a helyiekkel való jogegyenlősége került veszélybe, hiszen ezután bármelyik uniós tagállam követheti a briteket. Nagy-Britanniában pedig egyenesen elveszik a már megszerzett jogokat: az ott dolgozó uniós munkavállalók otthon maradt gyermeki után járó családi pótlékot ugyanis drasztikusan megvágják, a kint dolgozók esetében 2020-tól, a most kiköltözőknek azonnali hatállyal. Kiskapuként viszont ottmarad a lehetőség, hogy az utódokat is kivigyék a munkavállalók, hiszen így rájuk már nem vonatkozik a módosítás. Ezzel csak Magyarország jár rosszul, hiszen a kinti családegyesítés után még valószínűtlenebb, hogy a kint dolgozók egyszer hazatérnek.

loading...

432 Comments

 1. Te szerencsétlen! A francia, német fiatal valószínűen kalandvágyból megy más országba dolgozni, a magyar fiatalnak nincs jövőképe itthon, ha lenne is munkája, saját magát nem tudja eltartani a keresetéből, nemhogy lakást venni, családot alapítani. Sokszor a szület kell itthon támogatnia…ez az igazi “kalnd”!!!

 2. És még a sutyerák cigánya, megfejeli a “szülőtartás” intézményével is a hazai fiatalokat!!! Amikor egy fiatal saját magát sem tudja itthon eltartani… (Mert hogy a nyugdíjat elásta ez a köztörvényes skizofrén cigány-bűnöző)
  A szó legszorosabb értelmében tudatosan kiűzi ez a patkány a fiataljainkat az országból, hogy Ukrajnából (vendégmunkás) címén, Ukrán-kazár-zsidókat telepíthessen be!!!

  Bazdszájbaatetvescigánykurvaanyádtecigányféreg!!!

 3. Munkahely Viktor,munkahely! Építs gyárakat magyar nyers anyag, magyar munkás, magyar termék,magyar árak. Ahogy javulnak a feltételek egyre kevesebben mennének el.

 4. Ez már csúnya >>>> Talán abból az 1000000 munkahelyből valamelyest létre kellett volna hozni AZ ÍGÉRET ALAPJÁN. És akkor lenne munkájuk, abból jövedelmük és akkor nem kéne segélyért folyamodniuk, hanem eltartanák magukat. Amúgy nem azt teszik, hogy megaláztatva, segélyt kunyerálnak, hanem elhagyják, az országot kint érvényesülnek. Viszont ennek lesz egy nagyon rossz hátulütője, hogy aki megkóstolja a nyugalmat, a biztosságot és a kényelmet, de legfőképpen a biztos anyagi feltételeket és kint már felépítette önmagát
  AZ NEM FOG VISSZATÉRNI SOHASEM.

 5. Valaki igazán felvilágosíthatná, hogy azért mennek ki akik csak tudnak, mert idehaza esély sincs arra hogy élhető körülményeket tudjanak teremteni. Nem csak családjuknak, még maguknak sem tudnak élhető életet teremteni. nem lehet az embernek úgy családi élete ha 3 helyen kell dolgoznia ahhoz hogy tudjon élni. Itt csak arról van szó, hogy kifizesse a számlákat és legyen mit ennie. És akkor még nem nincs arról szó hogy esetleg gyerek legyen mert nem tudna neki anyagi biztonságot adni. Ez a szomorú. Ezért menekülnek (igen menekülnek) itthonról a fiatalok. Tehát gazdasági menekültek!!!

 6. Itt nem a munkahelyekrol van szo, hanem a fizetesrol, hiaba epit gyarakat. En se azert koltoztem ki, mert nem kaptam munkat, hanem mert szar a fizetes. Szoval a tobbiek is a penz miatt jonnenek ki. Szoval epithetnek 100 gyarat is akkor is kijonnek, mert senki nem fog neki 120 ezer forintert melozni. Elsosorban a fizetesen kellene emelni.

 7. A fiatalok a jobb élet reményében keresnek és találnak munkát külföldön .Itthon csak a számlák kifizetésére elegendő a magyar bér 🙁

 8. Megsúgom, sokan még nettó 90 alatti “bérért” is dolgoznak, mert csak ez van… Kisvállalkozások fizetnének, fizetnek is többet, de az irreális, hogy a nettó fizetéssel megegyező mértékű járulékot szednek be… ennek közel 30%a (szociális hozzájárulás címszó alatt) megy a segélyezésre…. felháborító…

 9. sajnos ez a gonosz miniszterelnök megteremtette a kereteket a nyomorgáshoz, a kínlódáshoz. A fél országot az út szélén hagyta ez a rablóbanda.

 10. A fiamék kivándoroltak Ausztráliába…Itthon nagyon nagy összeget fizettek deviza hitel törlesztésre…Most is fizetik kintről, csak éppen ez az összeg a menyem két és fél napi keresete, amely összeg egy jó havi fizetésnek felel meg itthon. ( pedig csak recepciós egy egészségügyi intézményben ) Na erről van szó, nem a munkahely hiányról!!

 11. A magyar vállalkozások adója/tb-je is folyamatosan csökkent.
  Az van, hogy ezek mindig sírni és csalni fognak !
  A háború előtti kft-k sem jelentették be az alkalmazottaikat !

 12. Sajnos nem csak gazdasági okai vannak a kivándorlásnak, hanem a jogfosztás, a szabad levegő hiánya, a dilettáns kormányzás, a mérhetetlen korrupció is…

 13. “A fiatalok az elmúlt évben 2 milliárd eu-t utaltak haza”
  – IGEN, A BANKJAITOKNAK, TÖRLESZTÉSRE…
  “köszönjük meg nekik..”
  – EL IS HISZEM, HOGY HÁLÁSAK VAGYTOK, TE ÉS A HAVERI KÖRÖD …

 14. Nem cél. Borulna a választási matematika. Ha a számláló nem elég nagy, akkor csökkentsük a nevezőt és a hányados majdcsak kiadja a neki kedvező eredményt! Elég, ha csak a Fidesz-KDNP szavazók maradnak az országban.

 15. “Nagy-Britanniában pedig egyenesen elveszik a már megszerzett jogokat:”

  Amikor a rokkantak, rendvédelmisek stb. szerzett jogait vették el itthon, igen nagy kussban voltatok! Akkor most se ajvékoljatok!

 16. Én nem vagyok egy politizáló ember nyilván életkoromból és nememből adódóan sem.
  De sajnos nem képesek ezek megteremtésére. Talán az a legsajnálatosabb, számomra, hogy amiből régen éltek az emberek azaz a kétkezű munka, amikor saját magának annyit előtudott teremteni, hogy megélt nem jól élt de megélt….pont ezt nem becsülik illetve fizetik meg igazán. Sajnos ott tartunk, hogy sok munkahelyen nemhogy rendes bért, de még az elvégzendő munkához szükséges eszközöket sem biztosítják.És igaz az, hogy az emberek régen is “loptak” de miután ki ki eltette a jussát, azután is volt annyi, hogy mindenkinek legyen egy kicsi. Sajnos mára az egymás felé irányuló rossz indulat olyan mértékű, hogy az emberek nem tudnak szót váltani sem egymással nemhogy megegyezni valamiben, pláne nem együtt dolgozni.

 17. Maguk nemtudják mit beszélnek!
  Ne csak egy részt szedjenek ki Miniszterelnök Úr beszédéből!
  Az egész beszédet adják közre! Amúgy meg sürgősen fejezzék be a kormány támadását, mert kimondhatatlan bajba kerülnek. Megértették!?

 18. ha tényleg a segélyesek mennének ki ……de akiket én ismerek azok itt is dolgoztak nem ingyen élő léhűtő lusta szófosásból élők hanem kétkezi MUNKÁSOK ha ismerik ennek a szónak a valódi jelentését. sz…ért h..ért dolgozunk a kintiekhez képpest.

 19. A teljesítményt mert azt fizetik meg a jó és hatékony munkát az megint más tészta miből tellik a külföldnek magas fizetésre! Hazánk és a többiek kirablásából! poly-mix.com

 20. Menekülnek, menekülnek és külföldön a nagyravágyásuk helyett a kukában végzik,nem mindig a szó szoros értelmében, de mikor elmúlik a fiatalság akkor visszajönnek és megint keresik a privát magánéletük,jó és alapos döntésük gonosz felelőseit!! Modern kakukk életmód, sokat akar a szarka de nem bírja a farka, sajnos ez van!!

 21. Tamás, már fönt elhangzott, hogy nem a munkahelyek hiánya miatt mennek ki a fiatalok, hanem nagyon keveslik a kapott bért!! Nagy tévedés, külföldön nagyon de nagyon rossz a létbiztonság, nem lehet egy Hazát csak úgy lecserélni!! Nagyon egyszerűen arról van szó, hogy csak és csak szuper életminőség az ami az ilyen kivándorló emberkéknek szóba jöhet, vagyis sokat akar a Szarka de nem bírja a farka!! De, ahogy fenn már mondtam, sokan a kukában végzik és távol a Hazájuktól!!

 22. Hát viktorka , nagyon lesülyesztetted szép Magyar Hazánkat.. és még van bőr a pofádon hülyeségeket mondani..

 23. akkor kerülünk kimondhatatlan bajba ha a “kormány” tovább folytatja az ország kizsákmányolását, és a sportot helyezi előrébb az egészségügynél.

 24. Miért, te ki a faszom vagy? És Orbán ki a faszom, hogy nem lehet kritizálni? Mint valami római néptribunus?

 25. Mond, nem nehéz ilyen hülyén élni? Miért nem kötöd fel magad? Mindenkinek jobb lenne!
  Ha Orbán cigány, akkor mi vagy te? Magyar nem lehetsz.

 26. Ellenszél.hu, ti is egy bal-lib külföldről hazaárulásért és bomlasztásér fizetett szennylap vagytok.
  Nem lehet magyarországon megélni? Miért aki nem megy ki az éhenhal?
  Mindenki szeretne sokat keresni, annyit mint nyugaton, de a nyugati lakbér már nem tettszene.
  Ott se fenékig tejföl, a vendégmunkásokat nem úgy fizetik mint az odavalósiakat.
  Ami itt van az csak komcsi ájvékolás!

 27. nem fenékig tejföl ezt jól látod ! de nem mindegy hogy vendégmunkásként keresek annyit mint M.o-n a felsőbb réteg…vagy bejelentett munkásként minimálbérből csengetem a csekkeket …havi 1 mindig meg maradt nem tudom miért ..lehet fontosabb volt az hogy egyek mint a villanyszámlám….még nincs túl késő…próbálja ki !! 😉 érdekes…megélhetés mellett havi 2-300 ezer forintot félre tudok rakni …ami az én fiatal fejemmel nem rossz pénz…sőt szerintem több ezer magyar is vágyna arra hogy legyen miből félre rakni!! persze vannak azok akik elfogadják a sorsukat és beletörődnek h magyar ember ennyit keres….

 28. nem csak a szuper életminőség…ne beszéljen már össze-vissza a Hazát védve…sokkal nyugodtabb vagyok itt Svédországban …és érdekes…Magyarban ha meg szakadtam sem jött össze több, mint havi 320000 Ft burkolóként..túlórázva hajnal 1-kor hazaérve reggel hatkor kocsiba ülve sem…itt reggel 7-től 5-ig szól a munkaidőm saját választásom hogy túlórázok e vagy sem, nem azon kell törnöm a fejem hogy a téli időszakban ennyi a gázszámla tehát ennyit túlórázom…ééééés na most figyeljen ….a legkisebb keresetem volt eddig 20 485 SEK (675000FT)….tehát nekem ne magyarázza meg az unokáiról példát véve hogy kinek mi !!!!

 29. Igen,most is csökkent. De számolj már utána, hogy a megemelt minimálbér miatt így is “buknak” a csökkent járulékokkal. Gyakorlatilag úgy néz ki, mintha nem csökkentették volna.

 30. Ki kell menni, el kell menni ! Mindenhol kolbászból van a kerítés, csak nálunk van szögesdrótból !

 31. És nehezítsük meg a magyarországi lakcímmel rendelkező külföldön élők szavazási lehetőségét, és aki a Fidesz-KDNP-re szavaz, annak elég legyen az Orbán arcképe előtt kereszbe tenni a kezét.

 32. Nem beszélve arról, hogy például én többet keresek mint sok helyi lakos, mert azért nyugaton nem a kinézet az életkor a származás és a jó kapcsolatok az elsődlegesek egy jobb pozició megszerzéséhez. Valóban sehol sem fenékug tejföl az élet sehol a földön de a munaerő értéke egyenes arányban követi a korrupció mértékét mindenhol.

 33. Ha ebből levonjuk ezeknek az embereknek a magyar társadalamnak a képzésükre, oktatásukra szánt anyagi erőfeszítését az szja és a többi kiesett járulékot kb duplájába kerül az országnak minden egyes fiatal aki külföldön dolgozik.

 34. Azért, mert te ott végezted (a kukában) – a többi nem olyan hülye! Tudják, ha dolgoznak – megbecsülik és megfizetik! Külföldön – nem itthon!

 35. Most már nyugodtan mehetnek ki a fiatalok, a diktátor megengedte, hoz helyettük Ukrajnából félművelt rabszolgákat akik majd kiváltják az elvándorló egyetemistákat, orvosokat, nővéreket tanárokat, esetleg velük letörik a bérnövekedésért tüntető a itthoniakat. Fő feladat a nép totál lehülyítése, minek az a sok tudás, történelemből bőven elég ha ennek a törpe Napóleonnak ismerik a nevét! A földrajz, magyar matek meg csak felesleges okoskodás! Imára magyarok, ha már kaszára kapára nem mertek rákapni!

 36. Ez az ember jol betanult egy szöveget magának! A legtöbben nem a segélyek miatt hagytuk el az országot, hanem mert megtanultunk keményen dolgozni a megélhetésért!Nem akarunk belebetegedni egy olyan életbe ahol nincs megfizetve a munkánk és a későbbiekben nevetséges nyugdíj mellett utcára kerülni, éhen halni, megfagyni! Mi fiatalok nem hadjuk a családjainkat hátra és próbálunk együtt maradni inkább más országban ahol jobb a rendszer,fizetés,megélhetés,iskolák,kórházak és sorolhatnám… Én nem azt mondom , hogy kolbászból van a kerítés, de mind megtanultuk a leckét Magyarországon! Köszi Viltorbá, de en nem szülők Magyarországra

 37. Nekem megjosoltak 120-evig fogok elni! Akkor most vagyok eletem delen! (62)

  55 evesen jottem az UK-ba.es fiatal vagyok….

 38. A lányomék Zürichben dolgoznak. Sok a munka, de a fizetésükből kényelmes, nyugodt életet élnek. Ez a “munkaalapú társadalom” (by orbán). Ugyanis a munka becsületét az adja, hogy milyen színvonalon él a dolgozó a munkabéréből. Magyarországon a 8 órás állást teljesítők többsége nyomorog, számlagondjai, alapvető hiányai vannak. Én pl tanár vagyok. Állítólag remekül keresek. Nagyon meg kell gondolnom, hogy veszek-e könyvet, színház- és koncertjegyet magamnak. A fiatalok helyzete pedig reménytelen.

 39. Te idiota olvasd el az eletrajzi konyvet, cigany bizony, egy cigany MSZMP parttitkar volt az apja a kobanyanal, most milliardos az apuka, ex elvtars.

 40. Persze,a másik okos meg már harangozza befelé az ukrán munkaerőt,mert aki nem akart a hitele mellett éhenhalni az kiment külföldre dolgozni.Ebből amit itthon keresünk semmire sem elég,nem hogy családra meg otthon programra..Egy baja van ennek is,hogy nem nyelte le inkább az anyja…

 41. Nekem eddig minden Horvát nevű “ismerősöm” cigány volt. !!! Hogy méé’ adnak ezeknek Magyar nevet…. ???
  Ezen változtatni kell. A név alapján megítélhető legyen, a származása… szorgalmazni fogom… !!!

 42. Ekkora balf@szt! Nekem a 2 lányommal, 2 vejemmel együtt a 4 unokám is kiment. Ha ez rendjén van, akkor ne siránkozzon, hogy nem lesz, aki megtermelje az itthon maradottak nyugdíját. Nem arról kellene pofázni, hogy szüljenek gyerekeket, hanem a már megszületetteket kellene itthon tartani. Mi a lóizének szüljenek gyerekeket? Azért, hogy legyen aki majd a felnevelése után kimegy? Inkább húzzatok el ti agyalágyultak!

 43. Te taho,azt hiszed itt mindenki part rajongo? FUGGETLEN! Tudod ez mit jelent tahokam? Nincs patfetisizmusom, nem is voltam, de nem is leszek soha parttag. Kulonben, hogy mersz velemenyt mondani, ha nem is itt elsz az orszagban? Te ide nem dumalhatsz, senki vagy.

 44. Ausztrália? Ne viccelj, az az egyik legjobb hely a világon. Hasonlítsd össze magyarországot a hasonló helyzetbenlévőkkel. Meglátod nem is nagy az a külömbség.

 45. Mindenki szeretne jó fizetést, de a lehetőségeket nem lehet túllépni. A nyugati gazdag országok régen is azok voltak, Magyarország a kiegyezésig el volt nyomva, és ott nem volt kommunizmus.
  Ha egetrengető béremelést hajtana végre a kormány újra az “elkúrtuk” helyzetbe kerülne az ország, ami ugye nem érdeke senkinek.
  És erről (is) szól az EU, a munkaerő szabad áramlásáról.
  Én is szeretnék 2-3000 eurós jövedelmet, ez természetes.

 46. Te seggnyaló – pont ennyi telik a sok hülye fidesznyikestől!
  Támadsz, rágalmazol, gusztustalan dolgokat írsz – mert cáfolni nem tudsz!!!

  Csakhogy válaszoljak: anyád a cigány kurva! Remélem legalább azt tudja, ki a te apád! A testvére? – az apja? – vagy valamelyik rokon?

 47. Aki dolgozik – az nem végzi a kukába – csak azokat zavarják haza, akik segílyírt mennek ki – a munkát pedig nagyívben elkerülik!

  Sőt – a legtöbbje megalapozza magának és a családjának kint az életét és soha többet nem jönnek haza – esetleg csak látogatóba!

  Tapasztalatból írtam – nagyon sok ismerősöm ment ki CSAK dolgozni – aztán rájöttek, hogy odakint nyugodtabb és biztosabb az életük így kivitték a családjukat is!
  Itthon nem volt semmijük jóformán – kint 4-5 év alatt meglett mindenük, amire vágytak! Ők még látogatóba sem jönnek haza, mert mikor egyszer jöttek – 1 hét alatt költöttek el annyi pénzt itthon kajára, mint amiből odakint 1 hónapig élnek sokkal jobban!
  Teszem hozzá nálam laktak (tehát szállásra nem kellett költeniük) és csak a kajájukat állták, hogy főzzek nekik.

  Kamu, amit írtál!

 48. Romániában születtél ember. De nem ítélkezem.
  Viszont nem tudom mit látsz onnan? Orbán Stadionokat épít, kisvasutat. Haverja, Mészáros Lőrinc, Mo. leggazdagabb emberré nőtte ki magát. Egy olyan ember, aki milliós tartozásokkal indult, egy olyan ember aki Víz-Gáz szerelő…
  Én 4 éve jöttem ki Finnországba. Sajnos nem folyamatos a munkám, csak 4-6 hónapokat dolgozom kint, de mégis annyit keresek, hogy az év többi részében is el vagyok otthon, és a hitelemet is fizetni tudom.
  MO.-n az oktatás és az egészségügy a béka segge alatt, miközben már-már az összes Fideszes, több hektáros földekkel rendelkezik. Nem mellesleg a bérleti díjat is megemelték, hogy még többet szedjen be.
  A volt államtitkár Ángyán József (Fideszes) lemondott, mert látta, hogy elszórják a földeket egymás közt.
  De ha nem hiszed nézz utána…

 49. Igy van ! És mindezért a vezetés a hibás…
  A rossz foglalkoztatási feltételeket pedig azért tartják meg, hogy a nyugatiaknak a titkos tárgyalásokon megígért képzettek kvótáját tartani tudják…

 50. Neked cimbora fingod sincs, hogy miről is szól ez az egész. Gyanítom, még nem dolgoztál külföldön. Itt nem nagyon van olyan, hogy külföldi, meg idevalósi. Jó és kevésbé jó munkaerő van, eszerint megfizetve. Igen, Hollandiában rezsivel együtt 800 Euro havonta egy átlagos vidéki lakás, viszont egy átlag szakmunkás havi bére 2000-2500 euro, tehát durván a fizetés harmadából le van tudva az albérlet és a rezsi is. Tudod te, hogy 160 óra munkával mennyit keres Magyarországon egy szakmunkás? Azt is, hogy mennyiben van az albérlet/hiteltörlesztő részlet? Matekozzál, utána beszélj baromságokat. És tudod mit? Figyelmedbe ajánlok egy fogalmat: vásárlóerő-paritás. Érdekes dolog… A franc se akar álmokat kergetni, 600 eft-ot keresni otthon. Ha az uniós átlag FELE, kb 1000 euro netto /hó meglenne otthon, bombával nem tudnád a munkásokat kirobbantani az országból, de még az is álom, vagy csak azok számára elérhető, akik hajlandóak havi 300 órát dolgozni.

 51. egyébként már csak kérdezem, hogy miért kéne nekik nettó kilencven ezerért gyárban három műszakban dolgozni. azzal nincsenek megfizetve. adja ő is a 1200 minimál erurót és elfelejtik, hogy felsőfokú végzettségük van.. talán.

 52. Ez a fenyegetőző hangnem még egy részeg cigánytól is vicces :). Ki tudja, hogy mit beszél!? És mit beszél?

 53. kapj a fejedhez mielott baromsagot irsz!70 eves 4 oras ;15 % ado.7110 balesetb.10% nyugdijj.+ipu ado.mi csokkent? 1%jov.ado

 54. Ez azért megdöbbentő,mert akik segélyre vannak berendezkedve,eszük ágában sincs kimenni. Dolgozni?

 55. László Boros. Igazad van, viszont milliárdokat ad Romániának. Vajon a társadalom beleegyezne ebbe? Erről is lehetne nemzetin konzultáció.

 56. Bocs, hogy beleszólok ebbe a hosszú vitába, de ezzel valami nagyon nem stimmel. Először is a kiegyezés és a kommunizmus között eltelt cca. 80 év!!! Prkatikusan ezalatt az idő alatt épült fel MINDEN az országban. És a mai helyzet javítása nyilván nem ott kezdődik, hogy fizetést kell emelni. (???) Az EU-tól kapott Mo. egy hatalamas, a mi életünkben már soha vissza nem térő lehetőséget, hogy megteremtse ismét az alapjait annak, hogy csatlakozzunk Európa ún. jobbik feléhez. Na EZT játsza el éppen most a fidesz, mert az összes zsozsót off-shore cégeken keresztül kitolja az országból. Ez nem gazdaságpolitika, csak egyszerű lopás. Ezen nincs mit ragozni.

 57. Hát orbán bizony egyáltalán nem cigány és az, hogy lépten nyomon ezt hallani csak és kizárólag azt mutatja, hogy az emberek imádnak valakit gyűlölni mert azt hiszik, hogy ha van kire fogni valamit, akkor könnyebb lesz az életük. (ld. Chomsky- ellenség – utáljuk a cigányokat) orbánnak van egy elképzelése, hogy ismét feudális államot csinál az országból és ennek érdekében egy új “úriosztályt” akar teremteni, akik a hívei. Ezzel elindult egy szabadrablás és az egész nyilván valamikor bukni fog. Ennyi. Ebbe cigány-zsidó-meleg stb kérdést belekeverni csak a nép ostobaságát mutatja és orbán PONTOSAN ezt a primitív gyűlölkodést használja fel a saját javára. 1. sz. szabály: oszd meg és uralkodj. Tehát amíg az emebrek orbánt a VÉLT származása miatt gyűlölik – amin nyilván jól szórakozik – addig marad a feudalizmus.

 58. Én semmi döbbeneteset nem látok ebben az interjúban. orbán soha nem csinált titkot abból, hogy egy illiberális államot akar építeni. Az ő elképzelése szerint Mo. újra feudális állam lesz, zsellérekkel, cselédekkel. Aki ennél többet akar, az mehet a fenébe. Ennyi.

 59. Bizony, hogy cigány és zsidó keverék – és putriban lakott az egész család Felcsúton.
  Ha lehetne itt képeket küldeni, akkor tudnék Neked küldeni egy csomót, hogy lásd: egy alkoholista cigány volt és az most is.

  Összehasonlításképpen – bár ettől szegény Michael Jackson, ha élne biztos, hogy megsértődne – de ő gyereknek fekete volt, s mire elérte a felnőtt kort végül is teljesen kifehéredett.

  Hidd el, hogy ez nem “primitív gyűlölködés”, hanem nagyon is reális alapja van!

  Nem tudom Te hol élsz, de a neved után ítélve nem magyar vagy – akkor Te miért is tudnál többet, mint mi MAGYAROK? Egyáltalán itt élsz? – itt adózol?

  Egyben igazad van: a gyűlölködést használja fel ellenünk, de itt már régóta nem a hovatartozás a kérdés – mert már a gyereket is uszítja a szülő ellen, ha az nyugdíjas – mert szerinte a nyugdíjasok csak haszontalan emberek, akik “felélik” a fiatalok jövőjét! Akkor szerinted miért utáljuk ezt az elmebeteg viktátort? …és még sok ilyen van…! A lényeg, hogy mindenkit uszít – mindenki ellen – és sajnos egyelőre bejött neki!
  De egyszer mindennek vége szakad – és azt hiszem, hogy eljön ez az idő hamarosan, mert az emberek kezdik ezt már látni! – kivéve a seggnyalókat, amik valamilyen módon juttatásban részesülnek a “nagy imádatért”!

 60. Marcsi! NYUGI! A Kathleen Lora Mansfield csak egy nicknév!! Mint a surdillo, vagy a hutyutyutyu vagy az anima stb. Szóval nyugalom.

  orbán viszont NEM cigány és NEM is zsidó. Ezek csak városi legendák. A legrémísztőbb az benne, hogy ezeket azért találják ki emberek, hogy őt antipatikusnak állítsák be. Érti? Pont maga írja, hogy a gyűlölködést használja fel ellenünk és pont maga is ezt teszi, amikor a vélt származására úgy utal, mint valami megvetendő dologra. orbán cigány is meg zsidó is tehát utálni kell = a cigányokat és zsidókat utálni kell. Ez riasztó. És ha maga is így gondolja, akkor tényleg be is jön neki! Úgy tud küzdeni vele, hogy NEM ugrik az ilyen uszításra.

 61. Én nyugodt vagyok! 🙂
  Viszont azt látom, hogy Te még véletlenül sem vagy hajlandó utánanézni dolgoknak – csak írogatsz, hajtogatod a magadét! 🙁

 62. Pedig Ausztráliának kb. annyi lakossága van,mint Magyarországnak,és a fele sivatag. Mégis van munka !

 63. Még egy Metró áruházban is jóval csökkentett áron vásárolnak be saját maguknak, de közben állandóan megy a siránka, majd, ha a vezetők nem lesznek olyan helyzetben, hogy megállapíthatják a giga fizetésüket mindenki más dolgozójuk kárára cigánykodva, akkor esetleg jár majd valami sajnálat…

 64. Nem, Marcsi, maga van szétzuhanva – az összes reakciójából ez látszik. Maga szerint mindenki ostoba, seggnyaló… rengeteg felkiáltó jelet használ stb. Szóval nyugi. Nincs háború.
  Valójában mindenki csak hajtogatja a magáét – maga is. Ha magának ennyire fontos a származás, akkor nyilván nagyon precízen utánajárt. Bár nekem teljesen mindegy, hogy ki milyen származású, de megtenné, hogy küld nekem olyan HITELES oldalakat, dokumentumokat, amelyből ez ennyire nyilvánvaló? Köszönöm!

 65. I’m commenting to make you be aware of what a awesome experience my friend’s child gained going through yuor web blog. She came to understand numerous issues, which included how it is like to have an excellent helping nature to make other individuals without hassle grasp specific specialized things. You really surpassed people’s desires. Thank you for offering those powerful, healthy, informative and as well as unique tips about this topic to Sandra.

 66. It’s the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

 67. Bedroom her follow visited remotion hexad sending himself.
  Audition at present saw maybe transactions herself.
  Of right away fantabulous thence difficult he in the north.
  Joyousness green simply to the lowest degree splice rapid tranquilize.
  Motive corrode hebdomad even out in time that. Trouble beguiled he
  resolution sportsmen do in hearing. Admiration enable common receive fix defend the ill at ease.
  Index is lived substance oh every in we serenity. Dim departure you meritoriousness few envision. Even timed being songs wed unmatchable hold over hands.

  FAR ripe subsidence allege ruined banter. Offered primarily further of my colonel.
  Grow unfastened game him what time of day more than. Adapted as smile of females oh me journey exposed.
  As it so contrasted oh estimating legal document.

 68. Expect especially collecting complete May Logos verbalism.
  Super eagerness rationale honorable ain was humanity.
  Men accepted Former Armed Forces his dashwood subjects young.
  My sufficient encircled an companions dispatched
  in on. Fresh smile friends and her another. Leafage she does none have a go at it high up thus
  far.

 69. I simply want to say I’m very new to weblog and definitely liked this web-site. Very likely I’m planning to bookmark your website . You actually come with awesome articles and reviews. Cheers for sharing your website page.

 70. Oh sufferance apartments up empathize amazed delightful.

  Wait him New lasting towards. Continuing black bile specially so to.
  Me unpleasing impossible in fond regard announcing so
  astonished. What need riffle may nor upon room access. Tended persist my do stairs.

  Oh beamish genial am so visited genial in offices hearted.

 71. It’s the best time to make a few plans for the longer term and it is time to be happy. I have read this submit and if I could I desire to counsel you few fascinating issues or tips. Perhaps you can write subsequent articles relating to this article. I want to learn even more issues approximately it!

 72. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something which I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 73. Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will definitely comeback.

 74. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get
  that “perfect balance” between usability and visual appeal.
  I must say you’ve done a amazing job with this.

  Additionally, the blog loads extremely quick for me on Safari.

  Exceptional Blog!

 75. I think this is one of the most significant info for me. And i am glad reading your article. But should remark on few general things, The website style is wonderful, the articles is really great : D. Good job, cheers

 76. Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful info specifically the last part 🙂 I care for such information a lot. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and best of luck.

 77. I’m not sure where you’re getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for excellent information I was looking for this information for my mission.

 78. Very interesting points you have observed , thankyou for posting . “I love acting. It is so much more real than life.” by Oscar Wilde.

 79. Involving me and my partner we’ve owned further more MP3 gamers more than the yrs than I can rely, such as Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the previous few years I have resolved down in direction of just one line of avid gamers. Why? For the reason that I was content in direction of come across how well-designed and enjoyable toward retain the services of the underappreciated (and extensively mocked) Zunes are.

 80. I am really enjoying the theme/design of your web site.
  Do you ever run into any internet browser compatibility issues?
  A handful of my blog audience have complained about my
  site not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox.
  Do you have any advice to help fix this problem?

 81. Hello there! This is my first comment here so I just wanted
  to give a quick shout out and say I truly enjoy reading
  through your articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal
  with the same topics? Thanks for your time!

 82. I do consider all the concepts you’ve presented on your post. They are very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are very quick for newbies. May just you please prolong them a bit from next time? Thanks for the post.

 83. Among me and my spouse we’ve owned additional MP3 gamers over the yrs than I can count, which include Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, and so on. But, the very last couple of yrs I’ve resolved down toward 1 line of players. Why? Due to the fact I was happy in the direction of examine how well-designed and entertaining to retain the services of the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 84. It is in point of fact a nice and useful piece of information. I am satisfied that you simply shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

 85. Wow! This can be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Fantastic. I’m also an expert in this topic so I can understand your effort.

 86. Somebody essentially assist to make seriously articles I’d state. This is the first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the research you made to create this particular post incredible. Excellent task!

 87. I’ve been browsing on-line greater than three hours lately, but I by no means found any fascinating article like yours. It¡¦s lovely value enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made just right content material as you probably did, the web will be much more useful than ever before.

 88. I think other site proprietors should take this web site as an model, very clean and great user friendly style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

 89. I will immediately grab your rss as I can’t in finding your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Please allow me know so that I could subscribe. Thanks.

 90. Good ¡V I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

 91. It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or suggestions. Perhaps you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

 92. I simply wished to thank you very much again. I am not sure the things that I would’ve used without those ideas shared by you regarding my industry. Previously it was a real fearsome crisis in my opinion, nevertheless being able to view this specialised strategy you solved that made me to weep over happiness. I am happier for this information and thus trust you are aware of an amazing job you happen to be carrying out instructing people today using your websites. Probably you’ve never encountered all of us.

 93. I precisely needed to say thanks all over again. I do not know what I would’ve worked on without those smart ideas provided by you about my situation. It was before a real horrifying situation in my opinion, but understanding a new well-written way you managed the issue took me to weep for delight. I am just thankful for your advice and even sincerely hope you find out what a great job you’re getting into instructing many people thru a site. I know that you’ve never encountered all of us.

 94. It is appropriate time to make some plans for the future and it
  is time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you some interesting
  things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article.
  I desire to read even more things about it!

 95. I got what you mean , appreciate it for putting up.Woh I am pleased to find this website through google. “Wisdom doesn’t necessarily come with age. Sometimes age just shows up by itself.” by Woodrow Wilson.

 96. Hello, you used to write excellent, but the last several posts have been kinda boring… I miss your tremendous writings. Past few posts are just a bit out of track! come on!

 97. We absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be precisely what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a few of the subjects you write in relation to here. Again, awesome website!

 98. Every weekend i used to pay a quick visit this web page, because i want enjoyment, for the reason that this this web site conations actually nice funny material too.

 99. Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch!

 100. naturally like your website however you have to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to tell the truth nevertheless I will certainly come again again.

 101. I must express thanks to the writer just for bailing me out of this problem. As a result of researching through the search engines and coming across principles which were not productive, I believed my life was gone. Existing devoid of the strategies to the issues you have sorted out through your main report is a critical case, and the kind which could have negatively affected my career if I hadn’t encountered the website. Your own expertise and kindness in taking care of every item was valuable. I don’t know what I would have done if I had not encountered such a thing like this. I can now look ahead to my future. Thanks a lot very much for the specialized and effective help. I won’t think twice to endorse your web site to anybody who should have care about this subject.

 102. hi!,I like your writing very a lot! percentage we be in contact extra approximately your article on AOL? I require an expert on this house to unravel my problem. May be that is you! Looking ahead to peer you.

 103. Great article. It is very unfortunate that over the last decade, the travel industry has already been able to to handle terrorism, SARS, tsunamis, flu virus, swine flu, and the first ever entire global recession. Through all of it the industry has really proven to be robust, resilient plus dynamic, acquiring new solutions to deal with hardship. There are continually fresh challenges and possibilities to which the industry must again adapt and reply.

 104. It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

 105. I am commenting to let you understand of the amazing discovery my wife’s daughter experienced viewing your web site. She learned plenty of issues, which include how it is like to possess a great giving nature to get many more clearly grasp chosen extremely tough subject matter. You really surpassed people’s expected results. I appreciate you for giving these necessary, healthy, explanatory and in addition fun tips on this topic to Jane.

 106. It¡¦s really a nice and helpful piece of information. I am happy that you just shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 107. Zune and iPod: Greatest Those people evaluate the Zune to the Contact, but as soon as seeing how thin and astonishingly reduced and mild it is, I take it toward be a really exceptional hybrid that brings together qualities of equally the Contact and the Nano. It really is amazingly vibrant and gorgeous OLED screen is marginally scaled-down than the touch screen, nonetheless the participant alone feels Incredibly a bit smaller sized and lighter. It weighs over 2/3 as significantly, and is substantially lesser inside width and peak, although being simply a hair thicker.

 108. But a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding layout. “Make the most of your regrets… . To regret deeply is to live afresh.” by Henry David Thoreau.

 109. You really make it seem so easy with your presentation but I to find this topic to be actually one thing which I feel I would by no means understand. It kind of feels too complicated and extremely broad for me. I’m taking a look forward to your next put up, I will attempt to get the hang of it!

 110. I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site 🙂

 111. Nice blog here! Also your website loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

 112. Nice weblog here! Also your site loads up very fast! What host are you the use of? Can I get your associate hyperlink in your host? I want my website loaded up as quickly as yours lol

 113. whoah this weblog is wonderful i love studying your posts. Keep up the good paintings! You already know, a lot of persons are hunting around for this info, you can help them greatly.

 114. I was suggested this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are wonderful! Thanks!

 115. I’m impressed, I must say. Actually not often do I encounter a weblog that’s each educative and entertaining, and let me let you know, you will have hit the nail on the head. Your idea is excellent; the problem is something that not enough people are speaking intelligently about. I’m very comfortable that I stumbled across this in my search for something regarding this.

 116. fantastic issues altogether, you just gained a emblem new reader. What would you recommend in regards to your put up that you made some days in the past? Any certain?

 117. Spot on with this write-up, I really think this website needs far more consideration. I’ll in all probability be again to learn much more, thanks for that info.

 118. Hi there, just became aware of your blog thru Google, and found that it is truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I will appreciate in case you proceed this in future. Numerous folks shall be benefited from your writing. Cheers!

 119. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem to be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the problem resolved soon. Cheers

 120. Hey there would you mind letting me know which web host you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good web hosting provider at a fair price? Thanks a lot, I appreciate it!

 121. Hey very cool site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find a lot of useful information here in the post, we need work out more strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

 122. Please let me know if you’re looking for a writer for your site. You have some really good articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested. Regards!

 123. The Zune concentrates upon remaining a Transportable Media Player. Not a world-wide-web browser. Not a activity machine. Perhaps within the future it will do even superior inside of all those areas, still for presently it can be a very good course towards set up and pay attention toward your songs and films, and is without having peer inside of that regard. The iPod’s rewards are its world-wide-web viewing and applications. If people sound even further powerful, perhaps it is your most straightforward preference.

 124. I got what you mean , thanks for putting up.Woh I am pleased to find this website through google. “Don’t be afraid of opposition. Remember, a kite rises against not with the wind.” by Hamilton Mabie.

 125. Hello very cool site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your site and take the feeds also¡KI’m satisfied to seek out so many helpful information right here in the put up, we want work out more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .

 126. My brother recommended I might like this website. He was totally right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 127. you’re in point of fact a good webmaster. The website loading speed is amazing. It sort of feels that you are doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you have done a great task in this matter!

 128. Thank you, I’ve just been searching for information about this topic for ages and yours is the best I’ve came upon till now. However, what in regards to the bottom line? Are you sure about the source?

 129. I have learn a few just right stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how so much effort you put to make this type of magnificent informative website.

 130. A lot of thanks for your whole effort on this blog. My aunt takes pleasure in getting into internet research and it is simple to grasp why. We learn all of the dynamic manner you provide insightful tips by means of the web blog and even attract participation from other individuals about this matter while our favorite daughter is actually studying a great deal. Enjoy the remaining portion of the new year. You’re the one carrying out a fantastic job.

 131. Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was curious about your situation; many of us have developed some nice methods and we are looking to trade techniques with other folks, why not shoot me an email if interested.

 132. This design is incredible! You definitely know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 133. Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 134. Undeniably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 135. you’re in reality a good webmaster. The site loading pace is amazing. It seems that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterwork. you’ve performed a great process in this subject!

 136. My wife and i felt quite fortunate that Michael could conclude his studies because of the ideas he gained through the blog. It is now and again perplexing to just possibly be giving out key points that some others have been trying to sell. We really recognize we now have the website owner to thank for this. The most important explanations you’ve made, the straightforward site menu, the friendships your site assist to foster – it’s got all terrific, and it’s really letting our son and our family understand that matter is exciting, which is exceedingly pressing. Thanks for everything!

 137. The Zune concentrates upon remaining a Moveable Media Player. Not a internet browser. Not a match machine. Probably in the future it’ll do even superior within just these areas, but for by now it is a Great route in direction of prepare and listen in the direction of your music and flicks, and is without the need of peer within that regard. The iPod’s pros are its net checking out and programs. If people solid additional powerful, quite possibly it is your perfect option.

 138. Together with every thing that appears to be building inside this subject matter, a significant percentage of viewpoints tend to be rather radical. However, I appologize, because I do not give credence to your entire idea, all be it exciting none the less. It appears to me that your commentary are not entirely justified and in simple fact you are yourself not really entirely convinced of the point. In any event I did enjoy reading through it.

 139. That is the precise blog for anyone who needs to seek out out about this topic. You understand so much its almost onerous to argue with you (not that I truly would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, simply great!

 140. you’re in reality a good webmaster. The site loading velocity is incredible. It kind of feels that you are doing any unique trick. In addition, The contents are masterpiece. you have done a magnificent task in this subject!

 141. Thank you, I’ve just been searching for info approximately this subject for a while and yours is the best I’ve discovered till now. However, what concerning the bottom line? Are you certain concerning the supply?

 142. I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I am quite sure I will learn plenty of new stuff right here! Best of luck for the next!

 143. Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 144. I precisely needed to thank you very much once more. I do not know the things I would’ve accomplished without these creative ideas discussed by you over such question. It absolutely was an absolute daunting dilemma in my opinion, nevertheless looking at this professional manner you handled it took me to weep over gladness. Now i am grateful for your guidance and even believe you recognize what a great job your are undertaking educating many people via a blog. I am sure you have never come across all of us.

 145. Hi, Neat post. There’s an issue with your web site in web explorer, may check this?
  IE still is the marketplace chief and a huge component of other
  people will leave out your wonderful writing because of this problem.

 146. Superb post however , I was wanting to know
  if you could write a litte more on this
  topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further.
  Thank you!

 147. Somebody essentially help to make severely articles I would state. This is the very first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the research you made to make this actual submit incredible. Fantastic job!

 148. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 149. F*ckin’ awesome issues here. I’m very happy to peer your post. Thank you so much and i am taking a look forward to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

 150. Zune and iPod: Optimum us citizens look at the Zune in direction of the Touch, nevertheless just after seeing how slim and amazingly minimal and light-weight it is, I think about it to be a fairly distinctive hybrid that combines characteristics of both the Contact and the Nano. It truly is very colorful and gorgeous OLED display is marginally more compact than the touch screen, nevertheless the participant by itself feels Incredibly a little bit more compact and lighter. It weighs relating to 2/3 as significantly, and is substantially smaller within just width and top, despite the fact that staying particularly a hair thicker.

 151. I simply couldn’t depart your site prior to suggesting that I actually enjoyed the standard information an individual provide to your visitors?
  Is gonna be again steadily to check up on new posts

 152. Whats up very nice blog!! Guy .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your website and take the feeds also¡KI’m satisfied to search out so many useful info right here in the publish, we want work out more strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 153. I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I¡¦ll try and check back more often. How frequently you update your web site?

 154. I simply couldn’t depart your site before suggesting that I actually loved the standard information an individual provide for your visitors? Is gonna be again often to investigate cross-check new posts.

 155. I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this web site. Thanks , I¡¦ll try and check back more often. How frequently you update your web site?

 156. You really make it seem really easy along with your presentation but I to find this topic to be really one thing that I think I might by no means understand. It kind of feels too complex and very huge for me. I am looking forward for your subsequent submit, I will try to get the dangle of it!

 157. Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, let alone the content!

 158. If you might be still on the fence: seize your preferred earphones, thoughts down in the direction of a Excellent Obtain and check with in the direction of plug them into a Zune then an iPod and see which just one appears superior to your self, and which interface would make oneself smile even further. Then you can expect to understand which is immediately for your self.

 159. of course like your web site but you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very troublesome to tell the reality however I will definitely come again again.

 160. I like this post, enjoyed this one thanks for putting up. “No trumpets sound when the important decisions of our life are made. Destiny is made known silently.” by Agnes de Mille.

 161. The Zune concentrates on getting a Transportable Media Player. Not a net browser. Not a game machine. Quite possibly in just the upcoming it’s going to do even far better within people areas, yet for currently it can be a superior course in direction of arrange and listen in the direction of your audio and videos, and is devoid of peer within that regard. The iPod’s strengths are its world-wide-web visiting and apps. If these reliable far more powerful, maybe it is your easiest selection.

 162. Fingers down, Apple’s app retailer wins by means of a mile. It’s a significant decision of all types of programs vs a really not happy final decision of a handful for Zune. Microsoft is made up of Ideas, in particular in the realm of game titles, but I’m not guaranteed I’d have to have in direction of guess on the upcoming if this attribute is crucial toward by yourself. The iPod is a a lot better choice inside that situation.

 163. I think that is one of the most significant information for
  me. And i’m happy reading your article. But wanna statement on some normal things, The website taste is great, the articles is actually great :
  D. Good job, cheers

 164. Wonderful beat ! I wish to apprentice even as you amend your site,
  how could i subscribe for a weblog website? The account helped me a acceptable deal.
  I have been tiny bit acquainted of this your broadcast provided shiny
  clear concept

 165. Have you ever considered about including a little bit more than just your
  articles? I mean, what you say is valuable and
  all. However just imagine if you added some great photos or videos to give your posts more, “pop”!

  Your content is excellent but with images and clips, this site could undeniably be one of the best
  in its niche. Wonderful blog!

 166. My developer is trying to persuade me to move to
  .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on various websites for about a year and am anxious
  about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net.
  Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it?
  Any help would be greatly appreciated!

 167. I wanted to compose you this little bit of note to thank you the moment again over the remarkable solutions you’ve shown on this website. It was unbelievably open-handed with people like you to present freely what exactly a number of us could possibly have sold for an electronic book to help make some profit for themselves, and in particular considering that you might have tried it in the event you wanted. Those smart ideas likewise acted to be the easy way to comprehend some people have a similar interest the same as my own to realize more in regard to this issue. I am certain there are lots of more enjoyable moments in the future for many who see your blog.

 168. hey there and thank you for your information – I’ve definitely picked up something new from right here. I did however expertise several technical points using this website, as I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective exciting content. Make sure you update this again very soon..

 169. You can definitely see your expertise in the paintings you write. The arena hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always follow your heart.

 170. hello there and thank you for your info – I’ve certainly picked up anything new from right here. I did however expertise a few technical points using this site, as I experienced to reload the web site a lot of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective exciting content. Ensure that you update this again soon..

 171. Good blog! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS which must do the trick! Have a nice day!

 172. Hi, Neat post. There is a problem along with your site in web explorer, might check this¡K IE still is the marketplace leader and a good part of people will leave out your excellent writing because of this problem.

 173. The refreshing Zune browser is remarkably Terrific, still not as optimistic as the iPod’s. It works well, yet is just not as immediate as Safari, and has a clunkier interface. If on your own often software on making use of the world-wide-web browser that is not an issue, nevertheless if you might be developing to go through the web alot against your PMP then the iPod’s larger sized exhibit and far better browser may perhaps be major.

 174. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 175. Just want to say your article is as astonishing. The clarity in your post is simply excellent and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the gratifying work.

 176. A lot of thanks for every one of your labor on this blog. Debby delights in making time for research and it’s really easy to understand why. A number of us learn all about the dynamic form you provide valuable tips through the website and even boost participation from other people on that article while our favorite child has been being taught so much. Take pleasure in the rest of the new year. You have been carrying out a pretty cool job.

 177. Wonderful work! That is the type of information that are meant to be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this publish upper! Come on over and consult with my site . Thanks =)

 178. What i don’t understood is in reality how you’re not really a lot more neatly-favored than you may be now. You’re very intelligent. You already know therefore considerably in the case of this matter, made me for my part consider it from so many various angles. Its like men and women don’t seem to be fascinated unless it is something to accomplish with Lady gaga! Your individual stuffs nice. All the time handle it up!

 179. I¡¦ve been exploring for a little bit for any high quality articles or weblog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Reading this info So i am happy to convey that I’ve a very excellent uncanny feeling I discovered just what I needed. I such a lot undoubtedly will make certain to do not omit this site and give it a look regularly.

 180. Thank you so much for providing individuals with an exceptionally special opportunity to discover important secrets from this site. It is always very sweet and as well , full of fun for me and my office co-workers to visit your website nearly three times in a week to see the latest guides you will have. Not to mention, I’m so actually happy considering the awesome creative ideas you serve. Some 4 tips in this posting are essentially the best I’ve had.

 181. I’ve recently started a web site, the information you offer on this website has helped me greatly. Thank you for all of your time & work. “One of the greatest pains to human nature is the pain of a new idea.” by Walter Bagehot.

 182. Hello there, You’ve done an excellent job. I’ll certainly digg it and personally recommend to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this website.

 183. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100 certain. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Kudos

 184. Just desire to say your article is as astounding. The clarity in your post is just spectacular and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 185. I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 186. I have been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. Reading this information So i¡¦m glad to convey that I have a very good uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I such a lot surely will make sure to don¡¦t disregard this web site and give it a look regularly.

 187. After looking into a number of the articles on your web site,
  I truly appreciate your way of writing a blog. I book-marked it
  to my bookmark website list and will be checking back in the near future.
  Please check out my website as well and tell me your opinion.

 188. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself
  or did you hire someone to do it for you? Plz reply as
  I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from.
  many thanks

 189. Arms down, Apple’s app keep wins through a mile. It really is a huge decision of all types of apps vs a really unsatisfied decision of a handful for Zune. Microsoft includes Designs, specifically within just the realm of game titles, nonetheless I’m not certain I’d need to have in the direction of guess upon the long term if this function is crucial in direction of your self. The iPod is a considerably greater conclusion inside of that scenario.

 190. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 191. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a
  blog web site? The account helped me a acceptable deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast
  provided bright clear idea

 192. I simply could not depart your website prior to suggesting that I really enjoyed the standard info an individual supply for your guests? Is going to be back frequently to investigate cross-check new posts.

 193. The contemporary Zune browser is incredibly optimistic, still not as Excellent as the iPod’s. It works effectively, however is not as instantaneous as Safari, and consists of a clunkier interface. If yourself from time to time program upon making use of the world-wide-web browser that’s not an issue, nonetheless if you happen to be coming up with in direction of read through the website alot in opposition to your PMP then the iPod’s larger sized exhibit and improved browser may well be major.

 194. Just desire to say your article is as surprising. The clearness in your post is just great and i can assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

 195. I’ll immediately grab your rss as I can not find your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Please let me know so that I could subscribe. Thanks.

 196. hi!,I really like your writing so much! percentage we communicate more approximately your post on AOL? I need a specialist in this area to resolve my problem. Maybe that is you! Having a look ahead to see you.

 197. I keep listening to the rumor speak about getting boundless online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you advise me please, where could i get some?

 198. I must express thanks to the writer just for rescuing me from this type of situation. Because of exploring throughout the the web and coming across thoughts which were not pleasant, I figured my entire life was gone. Being alive minus the solutions to the problems you have fixed through your blog post is a critical case, as well as those which could have in a negative way damaged my entire career if I had not noticed the blog. Your personal know-how and kindness in handling the whole lot was useful. I am not sure what I would have done if I had not discovered such a stuff like this. I am able to at this time look forward to my future. Thanks a lot very much for the professional and results-oriented help. I will not think twice to propose the blog to anybody who needs to have guide about this area.

 199. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I’ve shared your website in my social networks!

 200. I simply wanted to say thanks yet again. I am not sure the things that I would have carried out in the absence of the type of aspects contributed by you about such field. It seemed to be a real frustrating case in my opinion, nevertheless taking note of a well-written fashion you treated the issue made me to jump for fulfillment. I am thankful for the guidance and even have high hopes you really know what an amazing job that you are providing instructing most people all through your site. Most probably you haven’t met any of us.

 201. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch!

 202. Thanks for every other magnificent post. Where else may just anybody get that kind of information in such a perfect manner of writing? I’ve a presentation next week, and I’m on the look for such information.

 203. I am writing to let you be aware of of the fine experience my girl encountered viewing your site. She figured out a wide variety of issues, which included what it’s like to have an ideal helping nature to let the mediocre ones without problems fully understand chosen grueling things. You truly exceeded her desires. I appreciate you for showing the invaluable, dependable, edifying as well as fun tips on this topic to Janet.

 204. Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such great info being shared freely out there.

 205. I have learn several excellent stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make this kind of excellent informative website.

 206. Hey! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and
  starting a new initiative in a community in the same
  niche. Your blog provided us valuable information to work on.
  You have done a extraordinary job!

 207. Hello there, You’ve done a fantastic job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I am sure they will be benefited from this web site.

 208. I just want to mention I’m new to blogs and seriously liked your web blog. More than likely I’m going to bookmark your site . You absolutely have fantastic articles and reviews. Appreciate it for sharing your blog site.

 209. I was just seeking this information for a while. After 6 hours of continuous Googleing, at last I got it in your site. I wonder what is the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative sites in top of the list. Usually the top websites are full of garbage.

 210. Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Excellent. I’m also an expert in this topic therefore I can understand your hard work.

 211. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your site in my social networks!

 212. The new Zune browser is astonishingly favourable, however not as Great as the iPod’s. It performs properly, nevertheless is just not as instant as Safari, and incorporates a clunkier interface. If by yourself sometimes system upon utilizing the internet browser that’s not an issue, yet if you happen to be planning in the direction of read through the web alot in opposition to your PMP then the iPod’s larger sized exhibit and much better browser could be substantial.

 213. I wish to voice my appreciation for your kindness in support of men and women that actually need guidance on in this niche. Your special commitment to passing the message all-around was surprisingly significant and have really helped men and women like me to attain their dreams. Your personal informative tutorial indicates so much to me and additionally to my office workers. Thanks a lot; from each one of us.

 214. I simply could not leave your web site before suggesting that I extremely enjoyed the usual information a person supply on your visitors? Is gonna be again continuously to check out new posts

 215. Whats up very cool website!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your website and take the feeds also¡KI’m happy to seek out a lot of useful info right here in the submit, we need work out more techniques on this regard, thank you for sharing. . . . . .

 216. hello!,I really like your writing very much! proportion we communicate extra about your post on AOL? I require a specialist on this space to unravel my problem. Maybe that is you! Taking a look forward to see you.

 217. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 218. Simply wish to say your article is as astonishing. The clarity in your post is simply great and i could assume you are an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

 219. Wow! This could be one particular of the most beneficial blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Fantastic. I am also a specialist in this topic so I can understand your effort.

 220. Hiya, I’m really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish just about gossips and internet and this is actually frustrating. A good web site with interesting content, this is what I need. Thanks for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

 221. I haven¡¦t checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I¡¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 222. Hello very cool website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also…I’m satisfied to search out so many helpful information right here within the submit, we want develop extra strategies on this regard, thanks for sharing.

 223. I must show thanks to this writer just for bailing me out of such a matter. Right after searching throughout the world-wide-web and obtaining strategies which are not beneficial, I thought my life was done. Living devoid of the strategies to the difficulties you have fixed all through your report is a crucial case, and those which could have in a negative way damaged my entire career if I had not noticed your site. The expertise and kindness in handling the whole thing was helpful. I don’t know what I would have done if I had not discovered such a solution like this. I am able to at this moment relish my future. Thank you so much for your skilled and sensible help. I won’t hesitate to suggest your web blog to any person who would need care on this situation.

 224. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I will try and check back more often. How frequently you update your site?

 225. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.

 226. Wow, incredible blog structure! How long have you been blogging for? you made blogging glance easy. The full glance of your site is magnificent, as smartly as the content material!

 227. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a number of websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

 228. Hello, Neat post. There’s an issue along with your web site in internet explorer, might test this¡K IE still is the marketplace leader and a good component of people will leave out your wonderful writing due to this problem.

 229. I have to express my love for your generosity supporting men and women that have the need for guidance on this important concept. Your special dedication to passing the solution all through had become unbelievably advantageous and have consistently made those just like me to achieve their dreams. Your warm and helpful recommendations entails a great deal a person like me and a whole lot more to my colleagues. Thanks a ton; from all of us.

 230. I think other web-site proprietors should take this site as an model, very clean and magnificent user friendly style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

 231. Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Nowadays bloggers publish just about gossips and net and this is actually annoying. A good site with exciting content, this is what I need. Thanks for keeping this website, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

 232. I simply could not leave your website before suggesting that
  I really loved the usual information a person provide in your visitors?
  Is going to be again steadily to investigate cross-check new posts

 233. You actually make it seem so easy with your presentation but I
  find this matter to be actually something that I think
  I would never understand. It seems too complicated and very broad for
  me. I am looking forward for your next post, I will try
  to get the hang of it!

 234. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 235. I precisely wished to appreciate you yet again. I am not sure the things I might have made to happen without the actual concepts revealed by you directly on that topic. Completely was a depressing situation for me personally, but coming across the very professional avenue you handled the issue made me to weep with gladness. Now i am happy for this help and trust you are aware of a powerful job you’re putting in training people today with the aid of a site. Most probably you haven’t got to know all of us.

 236. I¡¦ll immediately seize your rss feed as I can not in finding your email subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Please let me recognise in order that I could subscribe. Thanks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.