Az Index úgy leoltotta a közszolgálati médiát, hogy a hasunkat fogjuk a nevetéstől

Kép forrása: Index.hu

Ott kezdődött, hogy a hirado.hu kitette Trump elnök Twitter üzenetét, ami arról szólt, hogy felhívta Putyint, hogy mit csináljon a következő hét napban. Ezt követően leírták, hogy fog még beszélni Angela Merkel osztrák kancellárral is. Mindezt az a médium, amit a mi pénzünkből fizetnek… ez sokkal magasabb labda volt annál, minthogy az Index ne üsse le, ezért a következőt írta.

“Most egy picit ne figyeljen senki más, csak a Hirado.hu-s kollégák, de tényleg
Helló, kiment a cikketek, az a címe, hogy Telefonon tárgyalt Trump Putyinnal, és abban van két apróság, az egyik, hogy Merkel nem osztrák kancellár (még, ki tudja, mi lesz holnap), a másik, hogy az a tweet, amit idéztek, az valami poénkodó hülyegyerek, az igazi USA-elnök a sima @POTUS, de nyilván ti sem gondoljátok komolyan, hogy Trump azért hívta fel Putyint, hogy megtudja, mit kell tennie a következő héten” – írja Kolbert András újságíró, majd ellövi a slusszpoént is:”De az semmi, én a múltkor a HM Sajtóosztálynak úgy kezdtem egy levelet, hogy Tisztelt Sajtóosztáj, előfordul, szombat van. :D”

Ha esetleg a hirado.hu megváltoztatná a tartalmat, egy képet is mellékeltek hozzá:
hir
Oszd meg ezt a cikket, ha neked is eleged van abból, hogy az MTVA a mi pénzünkből folytatja dilettáns és kártékony tevékenységét!
loading...