Az Index úgy leoltotta a közszolgálati médiát, hogy a hasunkat fogjuk a nevetéstől

Kép forrása: Index.hu

Ott kezdődött, hogy a hirado.hu kitette Trump elnök Twitter üzenetét, ami arról szólt, hogy felhívta Putyint, hogy mit csináljon a következő hét napban. Ezt követően leírták, hogy fog még beszélni Angela Merkel osztrák kancellárral is. Mindezt az a médium, amit a mi pénzünkből fizetnek… ez sokkal magasabb labda volt annál, minthogy az Index ne üsse le, ezért a következőt írta.

“Most egy picit ne figyeljen senki más, csak a Hirado.hu-s kollégák, de tényleg
Helló, kiment a cikketek, az a címe, hogy Telefonon tárgyalt Trump Putyinnal, és abban van két apróság, az egyik, hogy Merkel nem osztrák kancellár (még, ki tudja, mi lesz holnap), a másik, hogy az a tweet, amit idéztek, az valami poénkodó hülyegyerek, az igazi USA-elnök a sima @POTUS, de nyilván ti sem gondoljátok komolyan, hogy Trump azért hívta fel Putyint, hogy megtudja, mit kell tennie a következő héten” – írja Kolbert András újságíró, majd ellövi a slusszpoént is:”De az semmi, én a múltkor a HM Sajtóosztálynak úgy kezdtem egy levelet, hogy Tisztelt Sajtóosztáj, előfordul, szombat van. :D”

Ha esetleg a hirado.hu megváltoztatná a tartalmat, egy képet is mellékeltek hozzá:
hir
Oszd meg ezt a cikket, ha neked is eleged van abból, hogy az MTVA a mi pénzünkből folytatja dilettáns és kártékony tevékenységét!

2 Comments

  1. I don’t know if it’s just me or if everyone else encountering
    issues with your site. It appears like some of the written text in your
    content are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them as well?
    This might be a problem with my internet browser because I’ve had this happen before.
    Kudos

Leave a Reply

Your email address will not be published.