Dalt írtak Orbán Viktor legendás kijelentéséből

Kép forrása: cink.hu

Zseniális dal született abból a bizonyos plafonszaggató kijelentésből, amit Orbán Viktor mondott Vona Gábor egy parlamenti kérdésére.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke a parlamentben azt kérdezte Orbán Viktortól, hogy  „Mészáros Lőrinc az ön strómanja vagy nem?”

Orbán Viktor miniszterelnök erre ezt mondta: „Sosem volt, sosem lesz, most sincs semmilyen strómanom.”

Később hozzátette Orbán, hogy  „Sosem voltam vagyonos ember, nem is vagyok, nem is leszek.”

Ez kellőképp megihlette a videó készítőjét ahhoz, hogy egy komplett dalt írjon ebből, ahol az előadó maga a miniszterelnök.

Strómanjain keresztül Orbán Viktor miniszterelnök a leggazdagabb magyar, 205 milliárd forintos vagyonával – mondta az Együtt elnöke. Szigetvári Viktor sajótájékoztatón közölte, a héten jelent meg a száz leggazdagabb magyarról szóló kiadvány, de az Együtt elvégezte azt a munkát, amit a kiadvány szerkesztői nem, és összeadták Orbán Viktor vagyonát, “amelyet strómanok kezelnek”, többek között a médiaiparban és az építőiparban.

Ez alapján szerintünk Orbán Viktor Magyarország legsikeresebb vállalkozója 205 milliárd forintos vagyonával – mondta. Hozzátette: ez 15-20 év alatt “csodálatos vagyonosodás”. Szigetvári Viktor szerint attól, hogy Orbán Viktor megkéri a családtagjait, a politikai érdekköréhez tartozó strómanokat, hogy kezeljék a pénzét, attól még az a pénz az övé marad.

loading...