Dalt írtak Orbán Viktor legendás kijelentéséből

Kép forrása: cink.hu

Zseniális dal született abból a bizonyos plafonszaggató kijelentésből, amit Orbán Viktor mondott Vona Gábor egy parlamenti kérdésére.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke a parlamentben azt kérdezte Orbán Viktortól, hogy  “Mészáros Lőrinc az ön strómanja vagy nem?”

Orbán Viktor miniszterelnök erre ezt mondta: “Sosem volt, sosem lesz, most sincs semmilyen strómanom.”

Később hozzátette Orbán, hogy  “Sosem voltam vagyonos ember, nem is vagyok, nem is leszek.”

Ez kellőképp megihlette a videó készítőjét ahhoz, hogy egy komplett dalt írjon ebből, ahol az előadó maga a miniszterelnök.

Strómanjain keresztül Orbán Viktor miniszterelnök a leggazdagabb magyar, 205 milliárd forintos vagyonával – mondta az Együtt elnöke. Szigetvári Viktor sajótájékoztatón közölte, a héten jelent meg a száz leggazdagabb magyarról szóló kiadvány, de az Együtt elvégezte azt a munkát, amit a kiadvány szerkesztői nem, és összeadták Orbán Viktor vagyonát, “amelyet strómanok kezelnek”, többek között a médiaiparban és az építőiparban.

Ez alapján szerintünk Orbán Viktor Magyarország legsikeresebb vállalkozója 205 milliárd forintos vagyonával – mondta. Hozzátette: ez 15-20 év alatt “csodálatos vagyonosodás”. Szigetvári Viktor szerint attól, hogy Orbán Viktor megkéri a családtagjait, a politikai érdekköréhez tartozó strómanokat, hogy kezeljék a pénzét, attól még az a pénz az övé marad.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Hakapeszimaki

  Wow, ez jó’

 • Ghanima

  Nagyon gyengus: attól, hogy egymás mellé rakja ugyanazt a két kijelentést sokszor, valamint pár videorészletet… nem lesz még húzása a dolognak. A KDMP (sic!) dal sokkal hatásosabb.

 • ballerhunter

  Legendás…
  Na ja.
  Inkább ebből írjatok dalt liberálkomcsi köcsögök:
  HAZUDTUNK REGGEL, DÉLBEN MEG ESTE
  HOGY HONNÉT JÖTTEK PÉNZEK AZ EMESZPÉHEZ, AZT JOBB, HA NEM TUDJUK
  AZ SZDSZ TELE VAN KORRUPCIÓS ÜGYEKKEL
  167 MILLÁRD ELLOPÁSA A 4-ES METRÓBÓL
  TOVÁBBI 100 MILLIÁRDOS MUTYIK AZ AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSEKBŐL
  STB,STB,STB
  Ja, ez rögtön nem olyan vicces.
  Szerintem sem, ti mocskos, pufajkás rohadékok!!!!

  • Umann Tamás

   Születésed óta vagy ilyen hülye, vagy a Habony müvek képeztek át tömény idiótává?

   • ballerhunter

    Szóval én vagyok az idióta, mert meg mertem jegyezni, hogy egyelőre ebben az országban NEM Orbán kezdte a lopást?
    Akkor beszéljünk arról, amikor a 90-es évek közepén az MSZ(M)P-SZDSZ elvtársaid 8 nap alatt lezavarták a teljes energiaszektor privatizációját, sz..ért-h…gyért eladva mindent.
    Természetesen ebből ők egy fillért sem profitáltak ugye, mert ez ilyenkor így szokott lenni, hogy még véletlenül sem “hálás” az a vevő, aki potom áron szerez állami tulajdont különösebb versenyeztetés nélkül.
    Aztán folytatták a sort a cukoriparral, ahol dettó ugyanez történt.
    “Honnét folytak pénzek az emeszpéhez” ugye…
    Tudod mit? Te vagy az idóta!

    • Vidzsek

     szerintem k…ára mindegy melyik politikai párt kezdte.
     Nekünk kisembereknek kéne befejeznünk…

     • ballerhunter

      Na ez az, ami sosem jön el.
      És tudod miért?
      Azért, mert egyszerűen ilyen az emberi gyarlóság. Ez így volt, mióta világ a világ és így is lesz. El lehet zavarni persze a Fideszt is a hatalomból egy egyszerű, alulról jövő kezdeményezéssel (kisemberek), hiszen nem kell mást tenni, csak elmenni szavazni jövőre és nem melléjük tenni az x-et. De a jelenlegi palettáról ugyan ki lenne az, aki náluk jottányival is jobb?
      Az mszpdkegyüttpm akik már leszerepeltek, vagy az lmp akinek tagjai úgy harcolnak a korrupció ellen, hogy közben sorra derülnek ki dolgok?
      Netán a jobbik, amelyik éppen most fog kétfelé szakadni azért, mert a vezetője már most diktatórikus módszerekkel próbálja irányítani a pártját, vagy esetleg a viccel felérő, komolytalan kétfarkú kutyák?
      De szavazhatunk az egyszerű nép gyermekére is aki valóban függetlenként indul (ha lesz ilyen), de mi a biztosíték arra, hogy ő majd nem lesz ugyanilyen korrupt a hatalom ízét megérezve?
      Semmi…
      Mégpedig azért, mert ilyen az ember. Ha odajut a húsos fazékhoz, rögtön megjelennek a “barátok”, ismerősök, rokonok, akik az ő vállán szintén szeretnének felkapaszkodni. És nyilván nem az ellenfelei cégeinek fog állami megrendelést adni, hanem a sajátjainak.
      Szerintem…

     • János Király

      “vagy az lmp akinek tagjai úgy harcolnak a korrupció ellen,hogy közben sorra derülnek ki dolgok?”Te most tényleg a TV 2 híradót nézed? A hazugságokat amit simán megcáfolt Hadházy ,Egy embert támadnak akkor milyen tagjai?Te biztos STÁB tag vagy ontod itt az ostobaságot ezerrel, persze ez a dolgod.De aki a gecinek dolgozik maga is geci lesz jobb ha tudod.

  • darázsfészek

   Minek kell nyalni Orbán seggét? Meglop minket. Ha utálod Gyurcsányt, miért véded Orbánt? Nem vagy normális?

  • Koszegi Gabor

   Ejnye de feledékeny vagy! Te is visszarévedsz a dicső múltba, pedig a jelennel kellene foglalkoznod! Arcod nincs, de böfögsz! Ha ez jó neked, tedd…..De ennyit is érsz, mert ennyid van….észben! Írj nyugodtan kisbetűvel, azt is el tudom olvasni! Pubi!

   • ballerhunter

    Értem. Hagyjuk a múltat, mert még a végén kiderül, hogy a te elvtársaid minimum annyit loptak mint ezek és abban a pillanatban hiteltelenné válik a gyalázkodásotok.
    Na ennyit értek ti, balliberálisok!
    Pubi!

  • János Király

   Kicsit felhúztad magad nyugi!Honnan tudod,hogy most éppen nem jobbról jött a maflás. Lehet,hogy pont a pubizás nem jött be annyira!Egyébként itt lassan mindenki pufajkás lesz mert ez a divat csak most steppelt kabinak hívják. Dudold a dalt a szöveget nektek mondja hívőknek.

  • György Csillag

   Szerintem sem, ti mocskos, pufajkás rohadékok!!!!
   ilyenkor horn gyulára és hű harcostársára orbán gyöző bára gondolsz?

   • ballerhunter

    Nem, én csak az előbbire gondolok, ugyanis utóbbi NEM volt pufajkás, bármennyire is szeretnétek ti ott a balliberális oldalon összemosni a kettőt.

    • Laci Bihari

     Te szerencsetlen kis pocs nezz
     mar utana annak amit itt hazudsz.Lehalabb magafat ne csapd be-:))))

 • K REGŐS JUDIT

  Ez nagyon jó !!!
  És osztva !!!