Megjelent Mucsi Zoltán legergyább reklámfilmje, amit az ÁNTSZ készíttetett

Nagyon szeretem Mucsi Zoltánt. Ki ne szeretné Mucsi Zoltánt, hiszen ő Mucsi Zoltán! Egy komika. Egy ember, akire ha ránézek, már rögtön nevetni kezdek, hiszen a megjelenésével, örök poénjaival beírta magát a köztudatba. Az a film azonban, amit az ÁNTSZ megbízásából készített, egyszerűen katasztrofális.

Mi történik? Fekszik az ágyon egy inkább lecsúszottnak, mint betegnek látszó ember, megnézi a monitort, kiderül, hogy nincs vírusirtója, hosszan mutatják azért ezt a pillanatot a biztonság kedvéért, majd rátüsszent a monitorra, ami tiszta takony lesz. Komolyan? Ezzel akarja üzenni az ÁNTSZ, hogy:

Évről évre csökken azok száma, akik beoltatják magukat az influenza ellen, tavaly már csak kevesebb mint 800 ezer ember élt a lehetőséggel. Az idei adatokat most összesítik, január végén tudják megmondani, hányan oltatták be magukat ebben a szezonban – mondta el Molnár Zsuzsa a penzcentrum.hu-nak.

A rizikócsoportba tartoznak a hat hónaposnál idősebb krónikus betegek, a várandósok, azok a nők, akik a gyermekvállalást az influenza szezon idejére tervezik, valamint a 60 éven felüliek – ők ingyen juthatnak hozzá az oltáshoz.

Ezek fontos információk, de nulla kreativitással ezt a Mucsis videót közzétenni, elég fantáziátlan…

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.