24 éves lettem ma! Beutaltam Orbánt a pszichiátriára

Sokat gondolkoztam azon, hogy mit kellene csinálnom a születésnapomon. Nem azért, mert akkora jelentőséget tulajdonítok neki, hiszen nem az enyém az érdem a megszületésért, hanem a szüleimé. Ilyenkor inkább őket kellene ünnepelni. Nem is jutottam semmilyen különleges megoldásra, minden bizonnyal egy (nem Tütü nevű) diszkógömbös szórakozóhelyen ünneplek a barátaimmal, azonban az ajándékot Orbán Viktortól kérem, hiszen neki módjában áll megadni, amiket szeretnék. Legalábbis egy részét.

A listám, amit kérnék tőle:

  • Kötetlen beszélgetés egy kávézóban Koncz Zsuzsával.
  • Lépjen fel a születésnapomon Divine!
  • Semjén Zsolt énekeljen el egy Marilyn Manson dalt! Mondjuk ezt:

Nem jó… egyiket sem tudja teljesíteni, bár Zsótit rábeszélhetné. Inkább ne legyünk annyira nagyravágyók:

  • Legyen emberibb, és néha a profit helyett nézze a magyarokat is!
  • Lássa el teendőit, ne pedig alibifeladatokkal töltse el idejét, mint a négymilliárdos irodájának felépítése. Ehelyett hajtsa be inkább (a 2 éve érkező, csak ide nem érő) 30 milliárdos EU-s élelmiszer-adományokat, mert lehet, hogy az ő hasa nem korog, sokan az országban éhesek!
  • Utazzon el nagyon messze, és bízza az irányítást addig független szakértőkre. Mondjuk egy hónapra. Jöjjön haza utána, és ha azt látja, hogy javult a gazdaság és a társadalom helyzete, (nem a Fidesz-kozmetika szerint) akkor monnyonle!

A fentiek fontosak, de ezeket sem tartaná be. Épp ezért inkább még szerényebbre veszem a kéréseimet.

  • Menjen el egy jó orvoshoz! Aggódom az egészségéért, és tartok tőle, hogy talán, amit tesz, valójában csak a benne lakozó “démonok” teszik. Ha nincs igazam, az orvosi szakvélemény majd másként vélekedik erről, de legalább tudjuk, hogy Orbán megőrült, vagy csak szimplán gonosz.

Tudom, sokat kérek… de nem kell torta sem! Csak keressen meg az info@ellenszel.hu címen a sajtósa, vagy ő maga, és én segítek a beutalásban. Sok, neves pszichiáter szakorvos tanított az egyetemen, és biztosra veszem, hogy diszkréten kezelnék az ügyet. A szabad időpontok közül itt választhat!

szabadido

A lehetőség adott: szebbé tehetné a születésnapom! Köszönöm előre is, Miniszterelnök úr!

loading...