Kiszivárgott a fideszes őszödi beszéd: Lázár megbánta, hogy felkelt aznap

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Lázár János mindig is a kimértségéről volt ismert, és hogy ő az a politikus, akitől ha kérdezünk valamit, háromszor kell elvégeznünk a Kommunikációs Főiskolát, mert olyan rafkós válaszokat fogunk kapni, hogy a végén mi húzzuk a rövidebben. Ez azonban nem minden alkalommal igaz. Akadnak olyan esetek is, amikor Lázárra rátör az őszinteségi roham, főleg, ha esetleg nincs feltétlenül tisztában azzal, van-e a közelben kamera.

Bemásolhatnánk az eredeti videót is, de ez jobban kiemeli a lényeget:

Remek ritmusérzékkel vágták össze Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter nyilatkozatait egy klipben. “Szétlopták, ellopták és szétcsalták” (mármint az állami tulajdonú földeket a mindenkori politikai színekben hatalmat gyakorlók) – mondja a videóban Lázár olyan sokszor, hogy az üzenet végül annál is célba ér, aki direkt nem akarja meghallani.

A videót a Vakkomondor blogon tették közzé.

Különös, hogy Lázár kikotyoghat, véletlenül elmondhat mindenféle információt, beszélhet szétlopásról, hazugságról, mindez mégsem érdekel senkit. Annak idején Gyurcsány elmondta a beszédét, majd térkőhajigálás, kuka- és autógyújtogatás, valamint tanklopás lett a következménye.

Lázár igazságának maximum a fenti videoklipp. Oszd meg te is, hogy legalább rajtunk keresztül eljuthasson másokhoz, hogy milyen gazemberek élnek köztünk!

 

 

loading...