Kiszivárgott a fideszes őszödi beszéd: Lázár megbánta, hogy felkelt aznap

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Lázár János mindig is a kimértségéről volt ismert, és hogy ő az a politikus, akitől ha kérdezünk valamit, háromszor kell elvégeznünk a Kommunikációs Főiskolát, mert olyan rafkós válaszokat fogunk kapni, hogy a végén mi húzzuk a rövidebben. Ez azonban nem minden alkalommal igaz. Akadnak olyan esetek is, amikor Lázárra rátör az őszinteségi roham, főleg, ha esetleg nincs feltétlenül tisztában azzal, van-e a közelben kamera.

Bemásolhatnánk az eredeti videót is, de ez jobban kiemeli a lényeget:

Remek ritmusérzékkel vágták össze Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter nyilatkozatait egy klipben. “Szétlopták, ellopták és szétcsalták” (mármint az állami tulajdonú földeket a mindenkori politikai színekben hatalmat gyakorlók) – mondja a videóban Lázár olyan sokszor, hogy az üzenet végül annál is célba ér, aki direkt nem akarja meghallani.

A videót a Vakkomondor blogon tették közzé.

Különös, hogy Lázár kikotyoghat, véletlenül elmondhat mindenféle információt, beszélhet szétlopásról, hazugságról, mindez mégsem érdekel senkit. Annak idején Gyurcsány elmondta a beszédét, majd térkőhajigálás, kuka- és autógyújtogatás, valamint tanklopás lett a következménye.

Lázár igazságának maximum a fenti videoklipp. Oszd meg te is, hogy legalább rajtunk keresztül eljuthasson másokhoz, hogy milyen gazemberek élnek köztünk!

 

 

17 Comments

  1. Sírhattok ameddig akartok, a hazaárulást nem lehet semmilyen tolvajlással überelni…… de a kozmopolita libsik elé minek gyöngyöt szórni:), fel sem fogják, csak a píííííz-ig látnak, a MasterCardaon túl már megszűnik a világuk, meg is érdemlitek 🙂

  2. Persze, a tolvajlás rendben van, nekünk el kell viselni, mert odavetnek nekünk valami “nemzeti koncot”.

  3. A bal oldal arra se képes,hogy minden nap reggeltől-estig azt emlegessék nekik!!!!!!!!!!!!!

    A 2006-os őszödi beszéd óta a mai napig azt emlegetik,pedig az is egy kiragadott mondat volt,és abból lett a balhé!!

  4. Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam remarks? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

Leave a Reply

Your email address will not be published.