Maradona Orbánnal akart fotózkodni: élő legendának tartja a miniszterelnököt

Fotó: Facebook

Ki gondolta volna, hogy egy világhírű sportoló olyannyira felnéz Magyarország miniszterelnökére, hogy közös fotót is készíttet. Márpedig ez így történt, legalábbis sokak szerint, akik ezt a képet látták és kommentelték:

marmad1

Néha Orbán Viktor megosztásain és kommentjein elhűlünk. Hihetetlennek tűnik, hogy vannak Magyarországon olyan emberek, akik világklasszisnak tartják Orbánt, összehasonlítva Maradonával. Az egyik kommentben kitérnek arra is, – bár ironikusan, – hogy nem is Orbán tartja élő legendának Maradonát, hanem fordítva.

marmad2

A kommentek azért érdekesek, mert bár azt gondoljuk, hogy egy nyelvet beszélünk, mégis, mintha ember-ember között legalább akkora különbség lenne Magyarországon, mint marslakó-ember között. Az egyikünk Orbán gazságait elfogadhatatlannak tartja, a másikunk a miniszterelnököt valami Istenségnek tekinti.

Ekkora különbségek, ekkora szakadékok vannak köztünk. Így nagyon nehéz lesz megtalálni azt a bizonyos nemzeti minimumot…

5 Comments

 1. A felcsuti “Puskas-dij, akademia” nev bitorlas oruletre koltott eddigi (ami nyilvanos)
  kozel 23.000.000.000Ft “nemkozpez” szolgalja evrol evre a meghivot a
  koztorvenyes gecigany, FIFA. UEFA. VIP paholyokban, galakon valo reszvetelet! Sutkerezik a zsugoritott,
  megyei futball uszok. 🙁

 2. Pedig igazuk van. Orbán éppolyan jó kormányfő, mint labdarúgó.
  De nekünk így is megfelel, mink így szeressök.

 3. a különbség oka, akiket kifoszt azok utálják, annak a néhány embernek pedig, akiknek juttat a rabolt pénzből azok istenítik!

Leave a Reply

Your email address will not be published.