Durván megtámadták Koncz Zsuzsát

Kép forrása: nlcafe.hu

Egy olyan énekesnő, aki generációk óta szórakoztat és gondolkodtat el minket dalaival, és még azokban az időkben is dacol a hatalommal, amikor senki más nem mer, vitathatatlan örökséget halmozott fel maga mögött. Koncz Zsuzsa azonban azon túl, hogy Orbán Viktor rettegett amazonja, irigyeket is szerzett.

Markáns véleménnyel vannak pályatársai Koncz Zsuzsáról, Kovács Kati például már a szájára sem veszi a nevét. Az énekesnő Teszári Nórának adott interjút a Hír Tv Képregény című műsorában, és bizony kiderült, évtizedes ellentét húzódik közöttük – írja a Ripost.

Kovács Kati felelevenített egy esetet, amikor közös nagylemezt készített Szörényi Leventével és Adamis Annával. Ekkor Erdős Péter, a könnyűzenei élet akkori ura behívta magához és közölte vele, hogy az albumból nem lesz semmi. Hiszen a két kolléga egy másik énekesnőhöz volt elkötelezve.

“Azt mondta nekem, ne bontsuk meg ezt a hegemóniát, ami egy másik énekesnőhöz kötődik. Nem mondom ki a nevét. Nem akarom mondani. És te se mondd el, ha megkérhetlek rá!” – kérte Teszári Nórát.

Hogy kire célzott, azonban (a Ripost szerint) egyértelmű: Szörényi akkoriban egyetlen egy énekesnőt kísért, de már rég ki akart ebből szállni.

A farkasok előjönnek a bokorból

Koncz Zsuzsát a Bors kereste, de nem tudta elérni, Zalatnay Sarolta viszont már sokkal bőbeszédűbb volt.

“Szabadulásom után szerettem volna egy nagy Aréna-koncertet, Koncz-Kovács-Zalatnay hármassal. (…) Bródy is próbált segíteni, hiába. A leggyengébb láncszem ebben a tervben Zsuzsa volt” – mondta el a lapnak Cini és hozzátette, Koncz a szerencsének is köszönheti sikerei nagy részét.

Milyen véletlen, hogy amikor a lázadó gondolatait nyíltan vállaló énekesnő Orbán Viktorról is énekel új lemezén, egyből előjönnek a sötétből azok, akik megpróbálják őt besározni.

Így működik ma a rendszer, így működik a NER…

loading...

162 Comments

 1. Az új albumról nem sokat voltak képesek beszélni a lelkes orbánseggnyaló interjúalanyok …

 2. Most mondhatnám, hogy nem csodálkozok. Nem is mondom. Várható volt. Zalatnairól és Kovács Katiról pedig sosem voltam túl nagy véleménnyel. Mármint szakmai szempontból.
  Koncz Zsuzsa cipője sarkáig sem érnek fel! Ha ez igaz amire utal a cikk, akkor rosszabbak, mint gondoltam! Remélem, csak valami újságírói tréfa az egész!!!!

 3. Koncz Zsuzsának gratulálok az új lemezéhez, nagyon bátor, és tisztességes a kiállása a mostani politikai elit elé állított tükrében! Nagy igazságokról énekel, és nagyon jól! Akik most gyakorlatilag elhatárolódnak tőle, nagyon tisztában vannak vele, hogy sem emberileg, sem tudásban, a nyomába se léphetnek! Főleg Z.S.- ta. Nem hallottam arról hogy ők bármit is tettek volna, hogy világgá énekelték volna a véleményüket, csak lapítanak, és a sült galambra várnak! Nem így van Z.S.? Minden esetre Koncz Zsuzsának ezúttal is gratulálok, csak így tovább!!!

  A “VADVILÁG” albumot mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!

 4. Konznak nagyon gyenge a hangja, hangterjedelme mondá egy nálamnál sokkal jobb hozzáértő. Cininek igaza van!

 5. Koncz Zsuzsának legalább volt, és van hangja, amit kovács Katiról a legjobb esetben sem lehet elmondani! Tiszta erőlködés az a nő, semmi más! És mielőtt bárki kioktatna: nem vagyok irigy, hangom sincs, egyszerűen ez a véleményem.

 6. Sosem szerettem Koncz Zsuzsát , mert azt a fajta homályagyú kispolgárt dicsőíti , akiket semmire sem tartok . Ami a művészetét illeti : Kovács Kati minden stílust egyformán jól előad . Koncz olyan mint Törőcsik Mari : megnézhetem 100 filmben is , mindenben ugyanolyan .

 7. Koncz Zsuzsának nem lehet ártani. Olyan szakmai és erkölcsi magasságokban áll, hogy nem hozzáférhető.

 8. Ezt Szörnyű Levente nyilatkozta róla egy olyan interjúban, amelyben mindenkit besározott a könnyűzenei világban, aki csak szóba került. Természetesen Zsuzsát sem kímélte, mert nem tudta neki megbocsátani, hogy az Illés együttes egy éves eltiltása alatt nem óhajtott kísérő együttes nélkül maradni és ezzel a pályáját kockáztatni, hanem más együttesekkel lépett fel.

 9. Kovács Katinak is, Zalatnaynak is állt a zászló. Kovács Kati, aki máshol világsztár lehetett volna a hangjával, beállt a slágercéhbe, és elvállalta a leggagyibb nótát is, csak hogy a pályán maradhasson. Nem volt szerencséje, rossz lóra tett: a tánczenével együtt eltűnt ő is. Zalatnay pedig…. – hát, élőről vagy jót, vagy semmit. 🙂 Maradjunk annyiban, hogy fantasztikus tehetség volt, aki azt csinált a torkával, amit akart. Eleinte csodálatosan énekelt vele, aztán….khm…. aztán lecsúszott. Most ez a két egykori tehetség azon akarja leverni a félresiklott művészi életét, aki végig a pályán tudott maradni, aki maradandót alkotott, aki ma is megtölt egy stadiont – és aki mindvégig hű maradt az elveihez….

 10. Az egyik elgondolkoztató,időnként politikai jellegű jellegű dalokat ad elő.Bármilyen furán is hangzik,lehet,hogy megrendelésre…Énekelni is tud,de nem ez a legfőbb jellemzője.Erősen sznob.A másik,hát arról nem igazán beszélek,mert csúnyákat mondanék.A kiugrott kisebbségi tipikus példája. Valamikor valamit jól tudott,aztán a fejébe szállt a dicsőség,most lop,csal,hazudik,ebből él. A harmadik “A” Kovácskati “. Ő az énekesnő. Szerintem 🙂

 11. Nem véletlen,hogy Koncz Zsuzsa terítékre került.Mert bizony Zsuzsa új nagylemezén van egy dal amit Orbán Viktorról szól.Nagyon kemény,de igaz szövege van a dalnak.És ez a csuti törpe válasza.Kár,hogy ebbe belekevernek egyébként másik két énekest is! Tuti ,hogy semmi nagy ellentét nincs a háttérben.Ez megint az szokásos alattomos Orbáni húzások egyike!

 12. Semlegesként az a véleményem a múltban se volt könnyű ma se lett könnyebb! A módszerek sose változnak! ” Az erősebb kutya ……..! 🙂

 13. Úgy gondolom a művésznő csak úgy,”véletlenül” nem ír dalszöveget.Minden
  dalának komoly üzenete van.Konkrét személről,személynek szól a dal,és az
  illető biztos,hogy felismeri magát a dalban.
  Ha megkérdeznék a
  művésznőtől,hogy arról a személyről szól-e a dal
  szövege,akiről…,biztos, hogy felelne rá: megerősítené,vagy
  megcáfolná.Ha volt bátorsága(és miért ne lett volna) megírni,lemezre
  vinni,akkor fel is vállalja….

 14. Mint ahogy az elmúlt rendszerben sem rejtette véka alá a véleményét a dalaival!!!
  Szomorú, hogy ennyi idős korukban,és hosszú, sikeres pályafutás után még mindig rivalizálnak!!! Mindegyik a saját műfajában nagyon remek volt, nem lenne szükségük már az egymásra mutogatásra!!!!

 15. Ez is egy vélemény. Engem mindig jobban megfogott egy-egy dal – gyakran mögöttes- mondanivalója, mint az előadó (esetleg nem tökéletes) technikája. Ezért szerettem pl. Bródy dalszövegeit.

 16. Ahhoz hogy megértsük a művész Nőt . Szeretnünk KELL hazánkat és ember társainkat , és nem árt egy kis intelligencia sem 🙂

 17. Megsértve Kovács “művésznő ” önérzetét, már megvettem a jegyeinket a kocertjére. Kovácséra ingyen sem mennék el.

 18. Akkor elég alacsony a zenei inteligenciája. Rossz hanggal egy Arénát megtölteni ? Ugyan próbálja meg valaki.

 19. Nem kellene leszólni se Kovács Katit, se Zalatnai Sacit, mivel nekik is van sok rajongójuk , nem csak Koncz Zsuzsának. Szerintem, ha most azután ítéljük meg Koncz Zs. előadását, hogy miről mer, mert énekelni, akkor talán nem is őt sztároljátok. A dalokat nem ő írta, (egyetlen egyet sem ) ő csak előadja, amit a másik 2 énekesnő is pont ugyan úgy elő tudna adni.

 20. Ilyen az, amikor már nem képesek a művészetükkel az emberek figyelmét felkelteni. Cini még próbálkozott pár meztelen képpel, bár mostanában inkább a bírósági hírekben hallhatunk róla. Ja és ő az önjelölt Kossuth-díjasunk.

 21. Cini a sült galambos Lajosra vár 😀
  Ő már csak tölcsért csinál a kezéből és semmi mást…
  Csak így tovább Koncz Zsuzsa nem foglalkozzon a fideszbérenc wannabe sztárocskákkal. Ők már csak letűnt szellemek…

 22. De van nagy ellentét, hogy Kovács Kati zeneileg bulvárosodott, a Zalatnay meg mindenhogy. Koncz ezt mindig is kerülte, így érthető, hogy nem akar így velük együtt fellépni, hisz pont olyan dolgokat képviselnek, amit ő mindig is elkerült

 23. A mögöttes mondanivalóról: érdekelt hogy azt írták ; Zsuzsa Orbánról is énekel .Nosza megkerestem a dalszöveget , betűről betűre , gondosan figyelve . Nincs abban semmi olyasmi , de konkrétum sem , szólhatna akár rólam vagy Önről is.

 24. Földes László.
  Egyébként Koncz Zsuzsának szép énekhangja van, de néhány Zalatnay, és főleg Kovács Kati nótába beletörne a bicskája. Szörényiék jól gazdálkodtak a hangjával, nem akartak kiénekeltetni vele 4 oktávot, jó kis testreszabott dalokat írtak neki. Ami meg a bátorságot illeti, a múlt rendszerben nagyon vigyáztak arra, hogy a 3 T elve szerint a tűrés és a támogatás mezsgyéjén belül maradjanak. A mai világban, ahol a piac határoz meg mindent, senkit sem érdekel, hogy mennyire merész, az a lényeg, hogy minél eladhatóbb legyen.

 25. Azt azért megjegyzem, akinek füle van, vagy ért hozzá: Koncz Zsuzsa tipikus egy oktávos énekesnő és – politika ide, vagy oda – azért nem állt ki soha egy Kovács Kati, vagy egy Cini ellen, mert úgy látszott volna a kontraszt. Most ebben az esetben hanyagoljuk a magánéleti konzekvenciákat….

 26. Ez így igaz !
  Kovács csak ordított, míg ha Koncz hangját hallgatjuk, nem is egy oktánba énekel, egyszerűen váltogatni tudja. Ez egy adottság, de egy másik még jobb adottsága is van, mégpedig, hogy van GERINCE !
  Az ünnepek előtt szerettem volna venni a legújabb CD ből, és lám egy hatalmas áruházban ami erre szakosodott, az utolsó előtti CD-t tudtam megvenni.
  Kovácsból volt bőven !

 27. Igen hallottam! Különben, hogy írhattam volna véleményt? Erre mondják: ízlések és pofonok különböznek.

 28. Teljesen igaza van Tisztelt Fodor Zoltán! Én nem csodálkozom, hogy Kovács és Zalatnay “támadják” Koncz Zsuzsát, hiszen ők még a Koncz Zsuzsa árnyékában sem lehetnek. Mindenki előtt ott volt a lehetőség és nem is voltak tehetségtelenek. Kovács Kati nem veszi szájára még a nevét sem Koncz Zsuzsának?! Jól is teszi!

 29. Több minden stimmel, de Hobó rossz hangja nem. Hobó ugyan nem egy Zámbó Négyoktávos Imre, de igen különleges hangszíne van, az énekmondáshoz, a krónikás feladathoz tökéletes (Viszockijhoz hasonlóan). Koncz Zsuzsa szép és művelt hanggal rendelkezik, de tényleg szükséges volt, hogy Szörényiék ismerjék a korlátait, ő ugyanúgy a krónikás műfajban maradt, amihez tökéletes. Kovács Katinak remek hangja volt, szerintem kommercializálódott, de mostanában az ő bicskája is beletörik egy-egy Kovács Kati nótába, személyes tapasztalat. Egykor azt gondoltam, lehetett volna magyar Tina Turner, de Tina máig alig hibázik a zeneileg igen durva dalai közben, míg Kovács Kati csak véletlenül nem énekel mellé. A saját dalait Koncz máig hibátlanul énekli. (Zalatnayról itt ne beszéljünk, ha kérhetném!)

 30. hmmm….
  sokan gyalázzák itt Kovács Katit, meg cinit is. Cini nem lépi át az ingerküszöbömet.
  Kovács Kati viszont nagyon tehetséges énekesnő szerintem.
  a hangja sokkal szélesebb skálán mozog, mint Zsuzsáé. pár hónapja láttam, hallottam élőben, és még mindig nagyon tud! direkt figyeltem, nem playbackelt.
  mondom ezt úgy, hogy Zsuzsát is nagyon szeretem. de őt nem a hangjáért, hanem az igényes dalokért, amiket írtak neki.

 31. Nem tudom milyen bátorság kell egy ilyen megélhetési áthallásos szöveg előadásához…..de ezt Koncz Zsuzsa tudja.Zsuzsának is megvan a sajátos szubkultúrája,befogadó piaca,a rendszerváltás előtt a legjobban futtatott énekesnő volt akkor is “filozofikus” dalai volt összekacsintós ellenzékisége pontosan tudta hol a határ.Eljárt az idő felette és ezen már a fél play back és a csodaszerek sem segítenek.

 32. Oktán.., …persze – OKTÁN ..!!!
  Agyless!!
  Mióta mükszik’ Zsuzsanna énekileg üzemanyaggal ?
  Az oktán 8 szénatomot tartalmazó, nyílt láncú telített szénhidrogén:alkán.
  Képlete CH3(CH2)6CH3. 18 szerkezeti izomerje létezik.
  A Suzukim meg OKTÁV-val mükszik’. 😀
  Az oktáv (latin octava = ‘nyolcadik’) a zenében a diatonikus hangsor nyolcadik fokát jelenti, illetve azt a hangközt,
  amely az első fokot a nyolcadiktól elválasztja. Jelölheti még az egy
  oktáv hangközön belüli hangok összességét is. Az oktávhang frekvenciája kétszerese az alaphangnak, ez 1200 cent hangköznek felel meg.

 33. FIGYELEM!!! ITT AZ IGAZSÁG!!! Hozzászólásom előtt tájékozódtam ez ügyben. Az összes portálon ugyanaz a hír olvasható. A Bors megírta, a többiek ellenőrizetlenül átvették. Semmi szenzáció nem történt, az újságot valahogy el kell adni. Nem igaz? A szomorú dolog az, hogy az emberek a csúf üzleti fogásnak bedőlnek és utána kezdődhet a sárdobálás. Itt, ebben az esetben az történt, hogy Kovács Kati interjút adott a Kép-regény című műsorban. A műsorvezető kérdésére válaszolt, nem indulatosan, nem azokkal a szavakkal, amit a “szájába adtak”, hanem intelligensen, kulturáltan, mosolyogva. Nem említette Koncz Zsuzsa nevét, azt sem, hogy utálna bárkit is, a sztorit az újságírók fújták fel. Ezután megnéztem a youtube-on az Erdős Péter interjúkat. Remélem, akik itt véleményt formáltak, azok tudják, hogy ki volt ő. Külön figyelmetekbe ajánlom a 3 részes dokumentumfilmet és azt, amelyikben a hazai sztárokról nyilatkozik, de a többit is érdemes megnézni. Ezek után úgy döntöttem, hogy Kovács Kati mellé állok, hiszen ő volt a kárvallottja a hátrányos megkülönböztetésnek azokban az években. Túl csinos volt, túl jól énekelt és nem hódolt be senkinek, ezért néhányan riválisnak tartották. A művészek nem egyformán kapták az állami támogatást és nyilvánvaló, hogy akiknek nem építették fel a karrierjét, azoknak sokkal nehezebb volt a pályán maradniuk. Kovács Katinak ugyan kiadták a lemezeit, hiszen nem hallgathattunk csak Koncz Zsuzsa, vagy Neoton albumokat, az nem fedte volna le az ország kulturális igényét, viszont a nagy arénás koncertekből már kimaradt támogatottság híján. Ő abba a táborba tartozik, akik az egész országnak dolgoznak és sokkal több emberhez jut el a művészetük, mint némelyik “arénás” előadónak. Ennek is utánanéztem. Annak idején a Postabank által szponzorált koncertek háttere is érdekes lehetett. Végül szeretném itt az indulatokat lecsillapítani, s azt javaslom, hogy értékeljük át a helyzetet és lássuk be, hogy ennek a cikknek a művészek és mi szimpatizánsok vagyunk a szenvedő alanyai. Ne gyűlölködjünk, nincs rá okunk és tartsuk tiszteletben a művészeket! Békét szeretnénk, ahogy eddig is volt!

 34. Tehát annyit akartál mondani, hogy nem figyelt eléggé. És mellesleg megtudtuk, hogy milyen okos is vagy és nekünk ez jó…

 35. fogalmad nincs mi folyik ezen a pályán ! bImádom amikor tök leikus emberek elkezdenek olyanon vitázni, amihez nem értenek! És igen a két sérelmezett énekesnő élete és pályafutása végén végre ki mert pakolni, Tessék elolvasni az eredeti cikket, hogy Zsuzsika milyen protekciókkal, és kik hátán lépkedett ki volt a férje annak apja, a magyar hanglemezgyártó igazgatója Erdős Péter milyen haver volt, stb. Még Szörényi aki a dalait írta is azt nyilatkozta róla 2 évvel ezelőtt egy sajtó tájékoztatón a Rock Múzeumban, hogy nem szerette Zsuzsát, kevés, picinyke hangjára kész művészet volt dalokat írnia. És, hogy miért írt mégis? Mert a közönség szerette. de ahogy tudta le is passzolta nem kísérte többé az Illés, vagy a Fonográf és tessék megnézni kikkel áll egy színpadra, milyen szedett vedett zenészek kísérik, mert egy hisztérika és mindenkit elmart már maga mellől. Egyébként pont erről, mint pályatárs írok egy cikksorozatot, akit érdekel itt elolvashatja …a cikk folyamatosan készül, de a Koncz rész készen van 🙂
  Koncz aki tényleg Levinekköszönheti a dalait összevesezett vele, mert írt egynagylemezt Kovács Kati részére. na zsuzsika elintézte !!!!!!!!!!, hogy ezt a lemezt bezúzták. tessék ezt elolvasni ! https://www.facebook.com/nyulassybeatrix/?fref=ts

 36. Pontosan, ez a kicsit odamondogatós összekacsintás is olyan píszí határokon belül volt mindig, ennyi az ő nagy forradalmisága. A többi biznisz.

 37. A beöregedett és elkopott két vén tyúk (K.K. és Z. S.) már nincs a rivaldafényben. Itt PONT ezt irigylik attól, aki ma is a HAZA EMBERÉHEZ tud szólni.Aktuálisan és nyalás nélkül.

 38. Nagyon mellé ment. Koncznak nincs nagy hangja. Egy bizonyos sávban tud csak mozogni. Kovács Kati egy fantasztikus hangú énekes volt. Zalatnay is. Koncz megmaradt, kedvelem, de azért hangja? Ma már egyáltalán nincs. Még annyi sem, amennyivel elvolt.

 39. Nem támadja senki sem Koncz Zsuzsát. Előkaptak egy régi videót, és most mazsoláznak. Kovács Kati igazat mondott. Még ha nem is tetszik sokaknak. Koncz meg nem áll ki egy börtönviselt, lecsúszott énekessel. Saját döntése. Korábban is, évtizedekkel ezelőtt is felmerült, hogy énekeljenek együtt, de Koncz elzárkózott. Úgyhogy nincs új a nap alatt. Csak uborkaszezon van.

 40. Ezt jobban el sem lehetett volna mondani, gratulálok Zoltán, nem bántón, inteligensen, mindenféle sallang nélkül mondta el a valóságot. Nagyon tetszett, mert

 41. Kedves Beatrix! Ki vagy te? Szerintem szintén egy laikus. Szíved joga, hogy melyik énekesnőt szereted. De álljunk meg egy pillanatra! Lehet segíteni valakit a pályája elején, lehet protekcióval előre jutni….az elején. De, ha valaki nem tehetséges, akkor 50 éven keresztül nincs az élvonalban. Akárki-akármit mond, Koncz Zsuzsa ott van. Lehet utánozni…..mindkét énekesnő előtt ott volt a nagy lehetőség, nem tudtak vele élni. Annak ellenére, hogy mindkettőnek nagyon jó volt a hangja. Ilyen az élet……

 42. Koncz Zsuzsa kétségtelenül nagyon sikeres énekesnó, de ugyanez Kovács Katiról talán még fokozottabban elmondható. Még a kitúntetéseik is csaknem azonosak: mindketten Liszt- és Kossuth díjasok. A magyar kózónség talán Kovács Katit még jobban is szereti, Koncz Zsuzsa a francia kitúntetése után itthon keveset volt hallható, Kati folyamatosan járja az országot gyónyórú dalaival, a régi pályatársaival; Zsuzsa csak koncerteken lép fel. Nincs bajom Cinivel, de mindenütt elmondott nagy terve kudarca miatt nem kellene egyik – említett -t ènekesnóról sem negatívan nyilatkoznia! Kovács Kati legalább akkora klasszis, mint Zsuzsa!!!

 43. Ha én Koncz Zsuzsa intellektusával, stílusával, hangjával, dalaival, művészetével szimpatizálok: akkor sem hallgatom- pótcselekvésként sem- Kovács Katit és Zalatnai Saroltát, ha Zsuzsát netán elhallgattatnák/elhallgattatták volna. Azért nem hallgatom őket, mert nem szeretem őket. Ilyen egyszerű. Azt, hogy miért nem szeretem őket/mit nem szeretek bennük: nem kívánom kifejteni- az én magánügyem.

 44. Koncz Zsuzsa nem sznob, hanem kiforrott egyéniség. Nem a kiugrott kisebbség tipikus példája. Ha így lenne: nem lenne stadionokat megtöltő rajongó tábora. Nem kell megalapozatlanul orbitális baromságokat összehordani :-)). Ha Önnek Kovács Kati az “énekesnő”, szíve joga, hallgassa kedvére- nem tilos Kovács Katit hallgatni, mint ahogyan nem tilos Koncz Zsuzsát hallgatni. :-))

 45. Koncz Zsuzsa egy intelligens nő ! …de Kovácskati ? Zalatnay is többre vitte volna, ha az énekléssel foglalkozik !

 46. Szegény KovácsKati megöregedett és rájött, hogy nem ér egy lyukas garast sem ! …annyira szánalmas szegény !

 47. Nyulassy! KovácsKatit és Cinit végigkefélte a “szakma” sőt ahogy Cini a könyvében megírta mások is………a város és a János ! Két kiöregedett vén csataló siránkozik !

 48. Kovács Kati sikeres a kommersz nótákat kedvelők körében…… sosem bírtam, mert nagyobb volt az arca, mint a tehetsége .

 49. Szerintem Beatrix Nyulassy Bice többet tud mint mi laikusok. Erős Péter az atyaúristen volt, a hanglemezpiacon. Rajta állt, vagy bukott a tehetségek jövője. Csak az jöhetett számításba, akiket kedvelt.. ld. Neoton Família

 50. A zalatnai, csak kussoljon. Még jó hogy nem fog egy színpadra lépni, egy retkes sikkasztó börtön töltelékkel. A Kovács Katinak is megvolt a lehetősége, de úgy látszik neki akkoriban más volt a fontos. Most lehet elő jönni a különféle történetekkel, de a vége akkor is az, hogy kúrva irigyek.

 51. ‘lököttebbet’ egyetlen szóban két ordas hiba… ez nem semmim gratula… ja és mostanábaN…! Tolnai ÚR! lapozgassa a helyesírási tanácsadó szótárt, s csak utána jöhet a comment…

 52. Először is nem látom én azt a támadást olyan durvának , legfeljebb nem istenítik ok nélkül . Aztán : végig hallgattam az ajnározott lemezét , semmi olyan megfogható kritikát nem fedeztem fel benne , ami egyenes beszéd volna . De ez az utólagos belemagyarázás jellemző Koncz Zsuzsa egész életére . Olyan semmitmondó számokra fogták rá , hogy “milyen jól megmondta ” , amelyek nem mondtak ki semmit , csak ha nagyon akarta valaki , akkor belemagyarázhatta . A tehetségéről meg annyit hogy olyan mint Törőcsik , ha száz szerepben nézem meg , mind a százban pontosan ugyanolyan . Míg Kovács Kati minden stílust egyformán jól képes előadni , nem csak ami illik a frizurájához !

 53. Úgy emlékszem, mikor Németo-ban éltem, Zalatnay Londonban élt, és a Bee Gees egyik tagja, Maurice Gibb meg is kérte a kezét, ezt a német újságok írták. A Bee Gees Németországban is nagyon népszerű volt, talán a legnépszerűbb a listán. De ő inkább hazajött Magyarországra.

 54. Elismerem en tenyleg laikus vagyok az ilyen adok kapokhoz, szeretem a zenet annak ellenere nincs jo hallasom es nincs zenere alkalmas hangom sem, szerintem ez adotsag, ti ostobak pedig vitaztok azon melyik milyen, en jobban szeretem Kovacs Katit, szerintem maradandobak a dalai, azok a 60 – as evek, de meg kel mondanom Koncz Zsuzsanak egyetlen szamara emlekszem, elment a ketlany viragot szedni, Kovacs Katitol vagy 30 ra, Zalatnai tol 4- 5 re szerintem ennyivel jobb volt Kovacs Kati, ami meg a gerincesseget jelenti, azert mert az oregaszony most atment politikusban , az nem jelenti hogy valaha is gerinces volt, egy nagy turost volt o a nagy igazsag szoszoloja, se most amikor mar lehet, akkor mikor nem lehetett akkor meg plane nem, nagyjabol az en korosztalyom valamenyien, baratok nem voltunk soha de ismerem valamennyit.,

 55. Maradjunk annyiban, hogy ők hárman anno igen népszerűek voltak és mind másnak voltak a kedvencei. 70 évesen jobb lenne, ha élveznék a nyugdíjasok gondtalan életét, járnának külföldre, szórakoznának, világot látnának, ahelyett, hogy egymást… leszólnák.

 56. Katja, nem mondom, hogy nincs igazság abban, hogy Erdős Péter volt az “isten”. Mivel az ORI-ban dolgoztam, sok mindent láttam. De hidd el, hogy Koncz Zsuzsa 50 éve a pályán van…..ez csak a saját szorgalmán, tehetségén és tisztességén múlik. Erdősnek már a porait is elfújta a szél…..

 57. Nem mindegy az sem hogy ki honnan érkezik,mert azért ez előbb utóbb meglátszik Kovács Kati vidéki Zalatnay proli Koncz Zsuzsa értelmiségi Abban igaza van a cikknek,hogy az utóbbi ma üldözendő a Bibó kollégisták uram bátyám pálinkagőzös világában

 58. Amikor annak idején erről a hármas koncertről hallottam, és hogy Koncz Zsuzsa nincs benne, azt éreztem, hogy Koncz úgy érzi, elüt az ő mentalitása, stílusa, zenei karaktere, mondanivalója Katiéktól. Elképzelhető, hogy ez volt. Az együtteseknek sem mindegy az előzenekaruk, vagy egy koncertsorozatnál a többi banda milyen stílusú, magukhoz passzintják egymást. Kati nem mondott nevet, ehhez tartsák magukat az acsarkodók. Ő nem tűnt le, idősebben is járta az országot, sokan akarták később is hallgatni a régiek közül, de akár a fiatalok is érezhettek belőle valamit. Mindhármuknak megvolt a tábora, rendkívül sajnálom Zalatnay “végét”, és ezt nagyon sokan, akik rajongói, szimpatizánsai voltak, és kedvtelve hallgatták a tényleg friss, jó hangját, az életének alakulását lesújtó volt tapasztalni. Korda nem volt azonos Zoránnal, és az Illés együttes nem volt azonos az LGT-vel stb., vagy éppen egyikük sem a Beatricével pl. Cserháti Zsuzsa a szimpatikus Ambrus Kyritől távolállt, stb. Ezért senkit nem lehet megkövezni. A szerencse pedig mindenkinek nagy szerepet játszhat bárkinek az egész életében.

 59. Kovacs Kati lába nyomába sem jön egy énekes sem !!!
  A legszebb hangú éneksnő és utánozhatatlan torka van !!!talpnyaló zsuzska egy fakutya hangu Kovács Katihoz képest !!!

 60. Nagyon szeretem Koncz Zsuzsát !!!!! Örülök, hogy van még olyan aki nem lett játéka “mindenféle szélnek” ! Respect !

 61. Koncznak egy oktávnyi hangja van ezt bármelyik hozzáértő ember tudja . A legjobb hangja mindig is Kovács Katinak volt. És ez nem kedvelés kérdése. Hanem tény. Cini is jó volt, nagy slágerei voltak ő sajnos a sikkasztásos dolgával ásta el magát ….

 62. Faluhelyi Zsóka! Nyulassy Beatrix egy énekesnő…tessék már beütni a Google-ba és nem pofátlankodni ! Egy szakmabeli csak jobban tudja, hogy mi zajlik a függöny mögött nem? Az itt replikázók, vajon elolvasták Nyulassy Beatrix blogját? nyilván nem ! Hát pedig nem ártana…

 63. Képzelem te milyen fiatal lehetsz 🙁 Tudod ahhoz, hogy valaki kiöregedett lehessen annak a bizonyos nagy generációnak kellett , hogy a tagja legyen, akik megteremtették Magyarországon a nekünk , rólunk szóló zenéket, dalokat. És akár tetszik, akár nem Kovács-Koncz-Zalatnay egy fogalom volt ebben a műfajban évtizedekig. És igen amit leírt Nyulassy Beatrix, mint szakmabeli nagyon is igaz sajnos. Nyilván ha valaki ilyen dolgokat le mer írni nem névtelenül az fel is vállalja azt. Bárhova beteszem a lábam a fórumozók elkezdik egymást szapulni, otrombán bántani stb. Ez jó magyar szokás 🙁 A Fórumozáshoz és bármilyen kommenteléshez is kéne egy bizonyos intelligencia, na meg helyesírási tudás 🙁 Ja és ha valakik nekem támadnának, hogy milyen nick nevem van, nem véletlen.Mert én is szakmabeli vagyok és nem kívánom, hogy tőlem is megkérdezzék te ki a franc vagy? 🙂 Ja és visszatérve a korra tudod, ha te egy fiatal nő vagy oké, ezek a sztárok is voltak fiatalok, de ők megélték mind a 70 . életévüket, Cini idén decemberben tölti be. Az is már nagy dolog, ha valaki megéli az idős kort. Miért kell kivénhedtnek, és egyéb otromba jelzőkkel ellátni azokat akik egy életet végig éltek és dolgoztak és felmutattak egy-két dolgot ellentétben veled! Te tényleg ki a franc vagy? És elég szégyen az,hogy itt olyan pofázik aki ráadásul az ORI-ban dolgozott, azt már persze nem írta, hogy mit, mert neki aztán nagyon is kell tudnia, hogy mi zajlott a Vörösmarty -téren 🙁

 64. Pontosan ! A Kócbabák emiatt ment szét anno, mert mindegyiküknek térdre kellett volna ereszkedniük a vén zsidó előtt 🙁 Pál Éva és Fábián Éva leléptek. Maradt Csepregi Éva, aki letérdelt ! Sőt olyan jól csinálta, hogy behálózta a vén hülyét aki el is vette 🙁 És ha már neveknél tartunk Erdősnek volt pofája, Cserháti Zsuzsát felkérni, hogy legyen Csepi vokalistája! Amikor nemet mondott kész vége volt a karrierjének, pedig mekkora énekesnő volt! Ma emlékesteket rendeznek , de amíg élt elbántak vele. És ugyanezt tették Máté Péterrel. Erdős utálta. Megmondta, amíg ő az igazgató nem lesz lemeze ! Péternek is meg kellett halnia ahhoz, hogy örökéletű legyen egy zseni volt ! és Erdős tette tönkre! De folytathatnám a listát… 🙁 🙁 🙁 Pont tegnap volt 33 éve, hogy Máté Péter elhunyt 37 éves volt ! Mennyi gyönyörű dal születhetett volna még tőle? Rengeteg! De ellehetetlenítették.. Ugyanúgy, mint Cserhátinak, az éjszakában kellett énekelnie, hogy eltartsa a családját egy ilyen tehetségnek 🙁 Ugyan kérem soha nem volt igazság és nem is lesz !

 65. ugyanmár! Ki nem szarja le Orbánt? A nyílik még a sárga rózsa mikor is született? Ugye nem Orbán idején hagyjuk már ezt 🙁

 66. Szánalmas megvénült vén csataló vagy te is ! Tudod a kor nem érdem hanem állapot! ……..nem kellett volna az éneklést erőltetni, mehettetek volna 3 műszakba a könnyűiparba.

 67. Tudsz te még mást is! …ahogy a narancsos férgek ! …..kurv@anyázni pl. BayerZsóti után szabadon ! ….Koncz nem állt be a vályogsori suttyó seggnyalói közé ! Hál’ Istennek vannak még gerinces EMBEREK Orbánisztánban ! ……a hozzád hasonló mocskot pedig eltakarítjuk !

 68. A te szinted?……ahová a vakondok sem merészkedne le ! ….sajnos a csúti szintjére süllyedtetek ! ……a vályogsor mindennek a legalja !

 69. Szörényi egy zeneszerző szakmunkás ! Annak ír, aki megfizeti ! Leventének is megbuggyant a narancslé a fejében ! …….szegény vénségére sík hülye lett !

 70. miért te ott vagy? oda is illesz 🙁 tudod nekem pl. több diplomám van és egy ilyen ribanc ne oktasson ki, hogy mit kellett volna csinálnom, mert azt csináltam felső szinten amihez értek !

 71. Tényleg nagyon szánalmas vagy, ahogy ribancozol. A több diplomád semmit nem ér, ha emberileg egy nagy nulla vagy ! ……megjegyzem, aki 3 műszakba járt, intelligenciában magasan fölötted vagy ! ……..te is a vályogsori vezette jobboldalon vagy ? Gratula !

 72. Anyád picsájának hányas oktánszáma van marha ? Kovács Katit senki sem látta a Bors Jenő farkával szájában,de Koncz a titkárnő szerint ízlelgette azt ! Szerette a metéltet…!

 73. Mindössze egy oktávon énekel. Szörényi Levente szerint nagyon nehéz és unalmas egy oktáv hangterjedelmű énekesnek számokat írni, ezért nem szerzett többé neki dalokat!

 74. Énekelni is tud,de nem ez a legfőbb jellemzője.Erősen sznob.A másik,hát arról nem igazán beszélek,mert csúnyákat mondanék.A kiugrott kisebbségi tipikus példája. Valamikor valamit jól tudott,aztán a fejébe szállt a dicsőség,most lop,csal,hazudik,ebből él quotes about sunny day

 75. I simply want to mention I am all new to blogging and site-building and really liked your page. Likely I’m likely to bookmark your blog . You absolutely have really good posts. Thank you for sharing with us your blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.