Na jó! Vajna Tímea most már igazán lenyugodhatna…

Kép forrása: borsonline.hu

Kezdjük ott, hogy Vajna Tímea már önmagában is egy olyan jelenség, amit külön írásban kell megmagyarázni. (Erről bővebben írtam is egy mostanra már 10 ezer megosztás feletti cikket.) Most arról a hamis énképről szeretnék szót ejteni, ami őt, mint közszereplőt jellemzi.

Mindenek előtt egy fotó.

cavallara

A fenti képen Alessandra Ambrosio, híres modell látható.

vajna

Ezt a képet pedig Vajna Timi a Maldív-szigeteken készíttette magáról, ahogy azt a videót is, amit egyelőre nem tudni, hogy miért. Lehet, hogy megunta a fánkozót, és most modell szeretne lenni? A válasz igazából mindegy is, a lényeg, hogy

Tímea nem akar a földön járni

Egészen addig, amíg úgy mozog a közéletben és a sajtóban, mint aki bármit is tett azért, hogy ez az ország, egy szakma vagy bárki más rajta kívül épüljön, jól járjon, addig ez el is várható tőle. Ehelyett mit látunk? Vajna Timi most épp egy hálón kelleti magát a tenger fölött. Erősíti a világ felé, hogy egy nő, aki mindent elért az életben, ezt is teheti. Azt próbálja kommunikálni, hogy a nőiesség nem egy érték, hanem egy fegyver, ami behálóz, felemel, lehetőséghez juttat. A Miss Universe szépségversenyen hasonló volt a helyzet. Ugyan ő annak idején még az első húszba sem jutott be, nem akarta, hogy ez így maradjon, ezért az esemény főszervezője lett. A fiatal Vajnatimik pedig imádják, Istenítik őt, mint A Példát!

Ha Magyarországon a nők példája egy olyan ember, aki a testi előnyein kívül semmit nem mutatott még fel önerőből, és aki lenézi, pocskondiázza “lúzernek” hívja azokat, akik nem tudnak gyémántgyűrűt venni a feleségüknek, akkor ez egy nagyon veszélyes ország. Félő, hogy a feltörekvő generáció már “Vajna Tímeán nő fel” és hogy ez a nő nemcsak a maga körül lévőket teszi tönkre, hanem sok más értéket zúz össze azzal, ahogy és amekkora befolyással működik, hiszen minden mozdulatát figyelik a kamerák. (Elvégre a férjének van egy kereskedelmi csatornája és a filmipar egyik legnagyobb szereplőjeként tartják számon, nem beszélve a politikai kapcsolatairól.)

Vajna Tímea tehát, ahogy azt a múltkor is írtam, minden szempontból kártékony. Nekünk, a gyermekeknek és saját magán kívül mindenki másnak…

 


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.



Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

  • Ádám Pfaff

    A Timike fogott egy jó pénzes madarat ,aki mindent megad neki(kivéve a gyerekáldást,mert az fizikailag már nem lehetséges)!Ha kedvébe akar járni az Andrésznak,akkor szülni kellene neki egy gyereket.Gondolom hogy ez nem lenne gond,mert jó pénzért akadna nagyfarkú macsó aki néhányszor megdugná rendesen, és 9 hónapra megszülhetné az utódot.Timike mégsem ezt akarja,hanem mindent bevet,hogy manöken lehessen,ez a foglalkozás pedig nem kompatibilis a gyerekszüléssel.Tehát itt a nagy dilemma!

  • Alexander Bánvölgyi

    Szerintem leszarom.