Vágó István kiosztotta a hülyeségeket fecsegő Puzsért

Van, amikor valaki zseniálisan adja elő azt, hogy a legjobb, tabuk nélküli kritikus, akit valaha megálmodott a teremtő. Egyesek ebből karriert futtatnak fel, komoly pénzeket keresnek. Puzsér Róbert a maga furcsán monoton, ugyanakkor végtelenül agresszív stílusában egy Bayer-hangoskönyvhöz hasonlít, azzal a különbséggel, hogy nem a zsidók háttérhatalmáról, vérszívó menekültekről, hanem egészen más témákról beszél. Tény, hogy rendkívül tehetséges, az viszont megkérdőjelezhető (és több alkalommal ki is derült), hogy a háttérismereteknek többnyire híján van.

Ennek kinyilatkoztatása történt a Hír TV-ben is, ahol Puzsér Vágó Istvánba állt bele. Az egykori műsorvezető ezt nem hagyta szó nélkül. Facebook-oldalán osztotta ki “az ország kritikusát.”

 

“Ezúton köszönöm egy jóakarómnak, hogy felhívta figyelmemet a HírTV ordító egerének erre az újabb őrjöngésére. A látottak (és hallottak) a következő kérdéseket vetik fel bennem:

– miért van az, hogy a bunkók elképzelhetetlennek tartják, hogy valaki többet tud, mint ők?
– honnan veszi Puzsér, hogy volt “papír”? Soha nem volt, ahogy más segédeszköz sem. Se súgógép, se fülhallgató.
– miért nem tájékozódik számos volt kollégám egyikénél, hogy a fentieket bizonyítsák, és hogy ő maga értesüljön róla: a kérdések megismerését a játékvezető számára a licenc tiltotta, amit a jogtulajdonos rendszeresen ellenőrzött is?
– miért nem néz meg egy felvételt (sok ilyen volt), ahol bemutattam: az én képernyőmön ugyanaz látszik, mint a játékosén?

például itt:


– ha már mindenképp csesztetni akar, miért nem keres egy olyan területet, ahol arra rá is szolgálhattam?
– egy magamfajta “médiahazugságot” miért akart mégis meghívni több közvetítő útján egy közönség előtt folytatott kávéházi beszélgetésre? Vagy ez a bosszú, hogy nemet mondtam?
– miért nem perelek az otromba és könnyen cáfolható rágalmazás és a jó hírnév megsértése miatt? Nos, mert a bíróságon egy levegőt kellene szívnom ezzel a médiabohóccal.

Annyit meg semmilyen kártérítés nem ér meg.”

26 Comments

 1. Igazat kell adnom Vágó Istvánnak. A HÍR TV-n a “Szabad fogás” című műsor is lassan már nézhetetlenné válik miatta. Remélem, ha majd fogy a nézettsége rájönnek az okára és lecserélik. Addig meg kihagyom.

 2. Puzsér törekvése az ismertség felé egyre inkább kétségbeesettebbé válik, lassan elhiszi magáról hogy “érdemben” bármiről lehet őt kérdezni…..Nagy baj, ha visszanézve egy-egy beszélgetést nem tud önkritikával élni, és saját extrovertált személyiségének – ellenében- kritikusan beismerni hogy hol lőtt túl a célon…vagy melyik gondolatmenete volt elfogadhatatlan. Ő azt hiszi, a mindenkiétől elütő, megbotránkoztató válaszai….figyelemfelkeltőek és lassan védjegyévé válnak…igen…abban a félművelt kategóriában ahol a néző, hallgató nem képes értelmezni egy agyonbővített gondolatsort…ahol következetlenség és a kauzalitás hiánya imponáló….

 3. Puzsért én először egy tehetségkutató zsűrijében láttam, hallottam. Feltűnt a bunkó stílusa, de szórakoztatónak találtam. Aztán néha olvastam írásokat tőle, ami nem igazán nyerte meg a tetszésemet.

  Vágó István vezette vetélkedőket mindig szívesen néztem. Lenyügözött a tudása, ismeretei, kedves modora. Nagyon sajnálom, hogy nincs már a TV-ben, és nincs is hozzá hasonló műsor sem.

  Tehát Puzsérral az a bajom, hogy bunkó, Vágó Istvánnal pedig az, hogy nem maradt annál, aminek a professzora, amiben nagyon jó – hanem átnyergelt a politikához. Ez utóbbi nem áll jól neki.

 4. Fölöttébb sajnálatosan Puzsér pökhendi tobzódása a köznapi tudat torzító formálásának manapság csupán egyetlen szimptómája.
  Mert tele a média az afféle mindentudó verbálkrakélerekkel, akik mindenről és mindenkiről megkérdőjelezhetetlen magabiztossággal megmondják a lesújtó/letaglózó frankót, nem ritkán a kategorikusz imperativusz tömörségével: “hiteltelen”… Különösképpen dívik ez ítészkedés akkor, ha a szóbanforgó személy vagy szándék/tett – nesze neked összefogás! – ellenzékiként aposztrofálható.
  Eszükbe sem jut, hogy ilyenkor/olykor – kvázi szavahihetőségük megalapozásaképpen – azt is közölniük illene/kellene, hogy ők honnan a nyavalyából, kik által hitelesíttettek!?

 5. Nem tette önszántából! Csak most nincs keletje a műveltségnek!
  A politikát Vágó SZERINTEM azért IS műveli ma, mert szeretné, ha újra a műveltség lenne a vetélkedők tárgya, a mai néhol a résztvevő számára már már megalázó “viccesség” helyett!

 6. Amikor még azt sem tudtam, hogy komcsi, vagy neonáci, akkor is nagyon
  irritált a tudálékoskodó stílusa és a kis gondosan nyírott
  kecskeszakálla. Attól meg falra mászom, mikor egyesek hozsannáznak, hogy
  milyen művelt. Mintha minden kérdést ő talált volna kis és mindenre
  tudná a helyes választ saját kútfőből. Cirka az a szint, mint amikor
  valaki adakozni akar Isaura a rabszolga lány felszabadítására. “Amit a
  képernyőn látunk az az általános érvényű, megmásíthatatlan igazság”

 7. Vannak bizonyos szakálltípusok. Szakállat viselnek például a hegymászók
  praktikus okokból: hegyi körülmények között bonyolult lenne
  borotválkozni és még melegíti is az arcot. Hasonló okokból viselnek
  szakállat olyanok, akik nem sokat adnak a külsejükre és sajnálják a
  borotválkozásra fordított időt. És van az a fajta, (nem faj!) aki nem
  akarja vállalni a saját arcát ezért körítést készít hozzá. Ebből a
  fajtából is van az, amelyik csak hagyja nőni, hogy minél többet takarjon
  és ne legyen vele gond. És van a legrosszabbik fajta, amelyik még hiú
  is a rosszul sikerült ábrázatára és bonyolult alakzatú kis szakállkát
  visel. Olyat, amilyet csak precíz munkával lehet naponta körbe
  borotválni. Drága jó Vágó úr is ezen fajtához sorolható azzal a kis
  tüchtig mérnökszakállal. Abban tökéletesen igaza van, hogy nem vállalja a
  saját arcát, mert valóban elég vállalhatatlan.

 8. Egyáltalán nem találtam színvonalasnak a stílusát. Egy megszokott sablonja volt: “nem is hinnék kedves nézők, de ez az igazság!” Most ez a vén kókler tényleg el akarja velünk hitetni, hogy minden kérdésre saját kútfőből tudta a választ? És, ha esetleg tévedett volna, ami még az istenekkel is előfordult, akkor rossz megoldás is születhetett volna? Azaz a műsor szerkesztői nem biztosra mentek? Nevetséges!

 9. Mi a különbség Vágó István és a hagyományos magyar értelmiségiek között?
  “Másrészt problémának látom azt az értelmiségi magatartást is, amely óvatosan kritikus, tehát virágnyelven megjeleníti a nyilvánosságban a véleményét a Fidesszel kapcsolatban, de “a politikától” elegánsan távol tartja magát. Ez arra utal, hogy sok értelmiségi nincs tisztában azzal, hogyan működik egy demokrácia, egy képviseleti rendszer. Botrány, hogy ezeket az értelmiségieket éppúgy el lehet riasztani a politikától, mint a legegyszerűbb embereket.” (Béndek Péter) Gondolom ebből kiderül.

 10. Némi frusztrációt érzek ki kedves és igen egyszerű szavaidból. Csak találgatni tudok az okokat illetően. Rokonod a kvizrabbi, vagy neked is ilyen kis hülye szakállad van? Nem baj, majd megnyugszol. Nem venném a lelkemre, hogy agyvérzést kapjál haragodban. Shalom!

 11. Persze amikor belerúgnak valakibe, akkor mindenki felbátorodik, és beáll a gyalázók közé, mert mi ilyenek vagyunk. A magyar média színültig van ízléstelen, buta, primitív bunkó zombikkal. Azok rendben vannak. Szóval aki a majkákat, győzikéket és társait nem gyalázta az elmúlt 10 évben nyilvánosan az kussoljon. Kérem felsorolni azt a 10 tv-s személyiséget, akik jobbak, jobbak voltak VÁGÓnál.

 12. Nálam egy mérce van: az illetőnek vannak-e saját gondolatai, amikkel egyetértek, és kb azt mondja saját kútfőből, amit én is mondanék. Helyettem beszél.
  Az hogy beszól, ordít, valaki, az eszköz. Kérem sorolni a magyar médiából azokat, akiknek van saját gondolatuk.

 13. Heya! I understand this is sort of off-topic however I had to ask.
  Does running a well-established website such as yours require a massive amount work?
  I am brand new to writing a blog however I do write in my journal daily.
  I’d like to start a blog so I can share my own experience and feelings online.
  Please let me know if you have any ideas or tips for new aspiring blog owners.
  Appreciate it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.