Elképesztő, hogy mi történik Orbán Viktor Facebook-oldalán!

MTI Fotó: Sóki Tamás

Ha Mahátma Gandhi még élne, és lenne Facebook-oldala, bizonyára sokan köszönnék meg neki az esélyegyenlőségért folytatott fáradságos munkáját, de ugyanígy van ez Teréz anyával is. Orbán Viktor esetében viszont soha nem gondoltam volna, hogy 10 ezer forintos propaganda-alamizsnát sorban állva köszönik majd meg a nyugdíjasok, mégis így történt.

erzs

10 ezer forint. Ennyi elég ahhoz, hogy idős emberek leüljenek a számítógép elé, és elkezdjenek hálálkodni Orbán Viktornak. Mintha a zsebéből adná. Az igazság ezzel szemben az, hogy mindannyiunk pénzéből gazdálkodta ki az utalványokat, méghozzá egyszeri alkalommal, kézzel foghatóan.

Ezzel szemben viszont:

  • Mengyi Roland fideszes képviselőt különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben, bűnsegédként elkövetett költségvetési csalás kísérletével és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedéssel gyanúsítják.
  • Rogán Antal vaskosabb borítékkal száll fel a helikopterre, mint amiben az Erzsébet-utalványok vannak.
  • Mészáros Lőrinc inkább az egyik traktorának hátuljába pakolja a pénzt, neki nem elég a boríték.
  • Matolcsy György adventet ünnepel, és nem hajlandó elárulni, miért is lakik ott, ahol…

Sorolhatnánk még, hogy kik és mennyi pénzt borítékolnak el, de közeleg  a karácsony, így inkább örüljünk annak, ami van, és köszönjük meg mi is Orbán Viktornak a 10 ezer forintot!

 

 

loading...