Egy fánkevő fiatal szoci politikus szívatta meg Andy Vajnát

Bárány Balázs az MSZP elnökségének tagja. Fánkot eszik Vajna Timi üzlete előtt, kényelmesen, komótosan, de szemében huncut csillogás tükröződik. Sejthetjük, hogy valami történni fog.

A fiatal politikus arról számolt be, (miután elfogyasztotta a Tímea fáradtságos munkája által kelesztett édességet) hogy Andy Vajna kormánybiztos, a TV2 tulajdonosa pórul járt, ugyanis azt gondolta, neki mindent szabad. Mi is azt hittük, hiszen az eddigi tapasztalataink alapján az igazi gazfickók nem ütik meg a bokájukat. Andy azonban tudatalatti reklámokkal kísérletezett, ahol Pakskettőt népszerűsítette csatornáján. Erről írtunk is korábban.

Bárányék nem hagyták annyiban az ügyet. Szkeptikusan ugyan, de a Fogyasztóvédelmi Hatósághoz (a beolvasztást követően formailag a Fővárosi Kormányhivatalhoz) fordultak, ugyanis az efféle reklám nemhogy etikátlan, hanem jogszabálysértő is. Az MSZP-s panasz azonban nem veszett el az irattárban. Arról tájékoztatták Bárány Balázst, hogy eljárást indítottak Andy Vajnáék ellen, tehát helyt adtak a beadványnak.

Úgy tűnik, hogy maradt néhány tisztességes, hivatástudattal bíró munkatárs is a jogállamiság maradékának őrzőjeként a hivatalokban…

Részletek a videóban. (Vigyázat, maszatos!)

loading...

5 Comments

  1. I simply want to tell you that I’m newbie to weblog and honestly enjoyed your website. Probably I’m planning to bookmark your site . You actually have impressive articles and reviews. Thanks a lot for sharing with us your web site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.