A Fidesz bevetette legnagyobb fegyverét, amit Kálmán Olga percek alatt összezúzott

Forrás: 24.hu

A Fidesz fagyasztójában mindig vannak előhúzható húsok, amelyeket itt-ott fel tud használni a kormánypárt. Ezek azonban nem a tarjában és a karajban merülnek ki, hanem Cser Ágnesben, Terry Black-ben vagy éppen Keszei Sándorban. Utóbbi igazi nagyágyú, aki egy tagsággal alig rendelkező szervezet nevében pocskondiázza a tanárokat, vagy éppen azt, akit kell.

Szüneteltetni kell a részvételt a PISA-felmérésekben a nemzeti alaptanterv újragondolásáig – írja a Magyar Szülők Országos Egyesülete (MSZOE). “Nemzetközileg is lejáratják a magyar gyerekeket a frissen publikált PISA-teszt eredményei. A pedagógusok sorozatos béremelése és az iskolaigazgatók hatáskörének növelése nem emeli az oktatás színvonalát” – áll a szervezet közleményében, amelynek elnöke nem más, mint Keszei Sándor, a magyarországi oktatás neutronbombája.

Az MSZOE több kérdést is megfogalmaz, amelyek közül egyet meg is válaszol: a szervezet szerint a magyar tanulók nemzetközi kudarcáért egyértelműen azok a pedagógusok a felelősek, akik nem tudják megtanítani gyermekeinket írni, olvasni, számolni a 8. évfolyam végére.

Ha elfelejtettük volna, ki az a Keszei Sándor, emlékezzünk arra a pillanatra, amikor Kálmán Olga élő adásban űzte őt vissza a homályba a kötelező erkölcs(telen)tan oktatás kapcsán! Itt Keszei úr élő adásban ismerte be, hogy hülyeségeket beszélt, márpedig komplett eszköztárral érkezett, hogy szajkózza a központi utasításokat.

Nem véletlen, hogy épp most jött a képbe Keszei, hiszen nemrégiben a tanárok arról beszéltek, hogy felháborítónak tartják, hogy Lázár János szerint a tanárok a hibásak a Pisa-mérés rossz eredményei miatt. Erről többek között Pilz Olivér értekezett a TV-ben. Válaszcsapásként pedig előhúzták a trezorból a bácsit, aki furcsa dolgokat beszél…

Köszönjük, Fidesz, de ez elég gyenge próbálkozás volt…

loading...