“Nyugdíjasok! Olyan hülyék vagytok, hogy kár belétek a levegő!”

Miért is számítana, hogy a nyugdíjasok felépítettek egy egész országot nekünk? Kit érdekel az ’56-os emlékév, ahol épp azokat a mára már nyugdíjas (vagy megboldogult) hősök képeit hirdetik, akik hozzátettek ahhoz, hogy megtörténhetett a rendszerváltás, akkorra már vér nélkül? (Pedig épp azok találták ki az emlékévet, akik most hülyének, butának, idiótának bélyegzik a nyugdíjasokat.

Kósa Lajos egyébként sem okos ember. (Ezt le lehet írni, ugye? Mert, ha ezt le lehet, akkor azt is, hogy Kósa Lajos egy tehetségtelen tuskó.) Az viszont, hogy fideszes politikusként azt hirdeti, hogy “a tisztelt választópolgár” szava mennyire fontos, és hogy az időseket meg kell becsülni, közben pedig azt is mondhatná: “nyugdíjasok! Olyan hülyék vagytok, hogy kár belétek a levegő!” Ehelyett azt mondta, hogy azért nem a postásnak kell kihozni a kampányfogásként beizzított Erzsébet-utalványt, mert ha ő hozná ki, a nyugdíjasok azt hinnék, hogy ez minden hónapban jár.

Ezek a nyugdíjasok voltak azok, akik végigdolgoztak egy életet annak okáért, hogy Kósa Lajos és társai jól éljenek. A nyugdíjasok azok, akik ugyanolyan értékűen szavazhatnak, mint az aktív keresők, és ők azok, akik már nem egy, nem kettő tetű diktátort éltek túl, és pontosan tudják, hogy mikor kell behúzni azt az X-et a másik oldalra. Legfőképp akkor, ha a Kósa féle tehetségtelen tuskók hülyének nézik őket, és lebecsülik a nyugdíjas-társadalmat.

Ezúton üzenjük Kósa Lajosnak, hogy ő is megértse: ha a nyugdíjasokat hülyének nézi, ’18-ban kereshet más munkát!


Oszd meg ezt a cikket, ha te sem értesz egyet azzal, hogy a politikusok ennyire tiszteletlenek legyenek a nyugdíjasokkal!

loading...