Orbán Viktorral nagyon csúnyán elbánt egy óvodás (videó)

Ki tudja, miért, de Magyarország miniszterelnöke jó ötletnek tartotta, hogy kamerák előtt tegyen családlátogatást Rogán Antal szülőfalujában. Az egész felvétel teljesen abszurd, mesterkélt, miközben megpróbálják természetesnek beállítani azt. Amikor azonban Orbán Viktor betrappol az óvodába, és felébreszti a kisfiút, ő bizony nem adja oda a csúf miniszterelnöknek a nyusziját.

A látogatásnak nem igazán van koncepciója. Orbán Viktor kinyit egy szekrényt, amiben könyvek vannak, majd azt nézi sokáig, közben üresen fecseg. Később süteményt eszik Rogán Antal édesanyjánál, majd közli, hogy aki nem olyan családból jött, ahol jó a sütemény, nem lehet jó polgármester (???)

A videót a HVG készítette, mindenképp érdemes megnézni, hátha sikerül valakinek megfejteni a lényegét.

Oszd meg ezt a cikket, ha szerinted is szánalmas, hogy Orbán gyerekekből és családlátogatásból próbál politikai hasznot húzni!

2 Comments

  1. I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a nice blog like this one today..

Leave a Reply

Your email address will not be published.