Hoppá: Lendvai Ildikó Mészáros Lőrinccel vásárolt

Naponta látogatjuk a boltokat, hogy ki-ki a maga lehetősége szerint megtöltse kosarát. Lendvai Ildikó és Mészáros Lőrinc is vásárolni mentek. Egyikük túrógombócnak valót, másikuk szállodát és egy TV-csatornát.

“Ma tovább nőtt a lakosság fogyasztása. Ketten is vásároltunk, Mészáros Lőrinc meg én. Szeretjük a túrógombócot, úgyhogy vettem fél kiló tehéntúrót és egy zacskó zsemlemorzsát. A többi volt otthon. Mészáros Lőrinc szereti az Echo TV-t (végül is gusztus dolga) és a hoteleket, ezért megvette a tévét és egy szállodaláncot. A többi volt neki otthon. Kettőnk statisztikai átlagával elégedett vagyok. Ebből a szempontból elhanyagolható, hogy neki a szállodák, nekem túró. Elvégre nem szórhatom meg a gombócot hotelekkel” – írja Facebook-oldalán a baloldali politikus.

Már biztos, hogy Mészáros Lőrinc stábja vette át az ellenőrzést a Hunguest Hotels Zrt. felett – írja a Válasz.hu.

A lap azt írja, már beérkezett a cégbíróságra a Hunguest Hotels Zrt. október 13-i közgyűléséről szóló jegyzőkönyv, ebből pedig kiderül, hogy az eddigi tulajdonos Leisztinger Tamás emberei kivonultak a társaság igazgatóságából és felügyelőbizottságából, helyettük pedig Mészáros Lőrinchez és Tiborcz Istvánhoz közelálló emberek kerültek be a vezetésbe.

Az igazgatóságban helyet kapott Jászai Gellért, aki a lap szerint Mészáros strómanja lehet, egyébként pedig a Hunguestet felvásárló Konzum-csoport képviselője; Schmidl Péter, aki a hivatalosan is Mészároshoz tartozó szállodákat üzemeltető Event-Immo Kft. ügyvezetője és Somlyai Zoltán, aki a Tiborcz Istvánhoz köthető cégek által megszerzett belvárosi Mahart-ház szállodaüzemeltető cégének vezetője. A felügyelőbizottságban szintén helyet kapott a Komzum-csoport embere, Linczényi Aladin Ádám, valamint a Mediaworksöt megvásárló Mészáros-közeli Optimus Group igazgatósági tagja, Malasics András.

loading...