“Kellemes döglődést!” – Így támadták meg a haldokló magyar politikust

Egy haldoklónak nem kell álarc. Akinek hónapjai, esetleg 1-2 éve van hátra, nem fog taktikázni, anyagi javakat felhalmozni, hanem – hitétől függetlenül – a véghez közeledvén elmondja, amit gondol. Ez történt Suchman Tamással is, aki az ATV stúdiójában beszélt arról, hogy egykor aktív politikusként miként látja a baloldalt, és vallott magáról is, miszerint súlyos betegségben szenved, szív és- veseelégtelenséggel küzd, hetente három alkalommal jár dialízisre, és még az is lehet, hogy csak pár hete maradt ezen a földön.

Az internetes kommentelők pedig egy egészen érdekes jelenséget produkáltak. Elkezdték őt gyalázni olyanok, akik politikai nézetei miatt nem értenek vele egyet, de a személyét támadták. A haldoklóba rúgtak bele.

fez

A “kellemes döglődést” felütésre aztán elkezdődött egy mindenki számára méltatlan anyázás, ami már egyáltalán nem is az eredeti riportról szólt. A gyülemlő feszültség, az internetes arctalanság felbátorít bárkit arra, hogy a monitorja mögött leköpjön földön fekvő embereket.

Ezt a világot éljük.

loading...