Itt a legzseniálisabb rövid videó, amit valaha láttál a Parlamentről

El nem tudjuk képzelni, hogy mindeddig hol volt az a videó, amit nemrégiben a Magyar Narancs szúrt ki a Youtube-on. 2015-ben készítették, de kiválóan jellemzi az Országgyűlés munkáját. Mesteri vágásokkal, életszerű jelenetekkel mutatja be, hogy az urak, akiket a mi adóforintjainkból pénzelünk, mivel ütik el az időt.

Az egész Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával kezdődik, aztán bemutatja nekünk, hogy mindeközben mivel foglalatoskodnak a képviselők. Sírva nevettünk rajta, hiszen rendkívül vicces, de annál szomorúbb, hogy a tartalma nagyon is igaz.

A mestermű itt tekinthető meg:

Oszd meg te is a cikket, ha tetszett a videó, hogy mások is lássák!

 

26 Comments

  1. És mennyit basztatták rendszerváltás előtt az Országgyűlés résztvevőit a kormányváltásra igyekvő okoskák.

  2. Az arcom 64 éve ugyanaz,és nem rejtem így regisztráltam!Ha kiváncsi vagy a kubatov lista baloldalán mindent megtalálsz rólam!

  3. az igazságot kis barátom…..az hogy nép képviselet nem létezik ….nonsense maybe don’j worry

  4. Egy kompromittálónak szánt videot is lehet jól és hihetően elkészíteni, de ez még gagyinak is szánalmas volt.

  5. A semmilyeszsót nem nézte álmodozva, egyből elállt a szava… persze az elgurult gyógyszer esete sem kizárható! 🙁

  6. Mitől szánalmas böfögés az, amit egy idióta is tisztán láthat, ha végignézi ezt a video-t ? Vagy neked nem tűnt fel, hogy primitív módon összefércelt szar az egész? A képemmel meg biztosan sokra mennél, nekem is a két fülem között van a fejem, ha ez megnyugtat.

  7. Te vagy a segghülye, fröcsögő ostoba liba. Minek vagy még mindig itt, ha itt ilyen rossz, te szerencsétlen? Ja, hogy hülye vagy mindenhez, csak szövegelsz itt, osztod az észt, mert a takarítónőségen túl nem sokra jutottál. No, sejtem,.

Leave a Reply

Your email address will not be published.