Hajmeresztő dolgok derültek ki a Fidesz tagfelvételi űrlapjáról

Megnéztük, hogy milyen módon válhatunk mi is Fidesz-tagokká, de meglehetősen különös dolgokat fedeztünk fel a Fidesz.hu weboldalon elhelyezett tagfelvételi űrlapon. Ahhoz ugyanis tartozik egy kérdőív, ahol a kormánypárt a múltunkban is kutakodik.

Többek között arra kíváncsi a Fidesz, hogy voltunk-e tagjai a munkásőrségnek, valamint, hogy 1990 előtt bármely módon együttműködtünk-e a BM. III. csoportfőnökségével. Ez több dologról is árulkodik. Egyrészt: a Fidesz nem igazán számít arra, hogy fiatalok jelentkeznek, akiknek közük sem volt a munkásőrséghez, vagy egyáltalán ’90 előtt bármihez. Másrészt pedig arról, hogy ez egy új tagfelvételi űrlap lehet, ami nem vonatkozik a jelenlegi Fidesz-tagokra…

Korábban ugyanis írtunk arról, hogy a Fideszen belül annyi a kommunista, amennyi egy nap alatt újraépíthetné a recski munkatábort.

kerdoiv

Ismerve a Fidesz demokráciaképét, ez a kérdőív egy kicsit úgy tűnik, mintha egy újnyilas beléptető rendszerbe kerültünk volna, ahol arra kíváncsiak, dolgoztunk-e azelőtt az ÁVH-nak.

Mindenesetre meglepődnénk, ha túl sokan használnák ezt az űrlapot. Zsarnok múltunk miatt inkább mi is bezártuk azt…


Oszd meg ezt a cikket, hogy lássák mások is, mennyire pofátlan a Fidesz!

loading...