Ha olcsón akarsz lakást vagy albit Angliában, itt a te lehetőséged!

Az angliai ingatlanok sem vásárlás, sem bérlés tekintetében nem számítanak túl olcsónak, még a brit minimálbérhez viszonyítva sem. Éppen ezért szükséges más alternatívákat keresni, hogy áron alul juthassunk lakáshoz. Ha nagy a várólista a “council” lakások között, még mindig van lehetőségünk más utat találni.

Megvehetjük például a Hitler-házat, vagyis azt az ingatlant, ami hasonlít a náci diktátorra.

Swansea városában található egy ház, ami sokak szerint úgy néz ki, mint Adolf Hitler. Több százezer felhasználó nézte meg azt a Twitteren megosztott linket, amelyen az állítólagos “Hitler hasonmás” található. A ferde háztető a diktátor haját ábrázolja, az ablakok a szemei, a bejárat az alja, az alsó ablakok pedig mintha a bajuszát testesítenék meg. Az esetre egy humorista, Jimmy Carr hívta fel a figyelmet, ezután terjedt szájról szájra a közösségi oldalon. A 70-es éveiben járó tulajdonos elmondta, hogy korábban soha nem hallott a Twitterről és gyanítjuk, most is szívesen eltekintett volna tőle.

Íme az ominózus ingatlan.

hiller
“Rengeteg alkalommal elmentem a ház előtt, de soha nem jutott eszembe, hogy hasonlítana Hitlerre. Egyik nap a barátommal ültünk az autóban, elég agy forgalom volt ezért lassan tudtunk csak haladni, és hirtelen kiböktem, hogy ez a ház teljesen olyan, mint a náci diktátor. Jót nevettünk a dolgon, csináltam egy képet a telefonommal, és feltöltöttem a Twitterre” – nyilatkozta a lány a Telegraph című brit lapnak.

Érdekesség, hogy nem egy széles körben ismert bloggerről van szó, hiszen jelenleg mindössze 136 követője van. Jimmy Carr ezután említette meg a témát, azóta pedig a világháló sztárja lett a bejegyzés, szinte lehetetlen kikerülni, mindenki erről beszélt. Az egyik szomszéd, a 25 éves Lyn Thomas elmondta, hogy 2 éve lakik ott, de eddig semmi hasonlóságot nem vélt felfedezni, most viszont már ő is látja és csodálkozik, miért nem verte ki eddig a szemét.

Most azonban árulják a házat, méghozzá feleannyiért, mint amennyit valójában ér, pontosan a hasonlóság miatt. Sokak ugyanis nem feltétlenül képzelik el az életüket, otthonukat egy olyan házban, ami Hitler. Ha te mégis szeretnéd megvenni, vagy kivenni, akkor itt van életed lehetősége.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.