„Szeretsz szopni” – nézd meg, milyen példát tár fiataljaink elé a konzervatív TV2!

Egy barátom küldte át azt a videót, ahol a Vajna Tímea gondozásában működő Miss Universe Hungary egyik szépségkirálynő-jelöltje mutatkozik be. Először csak undort éreztem a klip megtekintése után, és nem is igazán értettem, miért kellene írnom minderről. Elgondolkodtam aztán, és rájöttem: ebben a videóban minden benne van.

Egy 23 éves lány fehérneműben vonaglik, majd irritatív, monoton hangon elkezdi ecsetelni előre betanult szövegét arról, hogy egy saját szépségszalonban dolgozik Isaszegen, és az édesapja mindig arra biztatta, hogy saját maga érje el, amit akar. Emellett arról is beszél, hogy mindeddig csak olyan párkapcsolatai voltak, ahol a partnerei visszahúzták őt.

giphy

Ennyi. Ne keressünk többet ebben a videóban. Nincs is benne több, maximum a háttérzene, ami nem más, mint a minden magyar által „szeretsz szopni”-nak értett refrénű I Took A Pill In Ibiza című dal, (Ibiza, milyen különös áthallás) ahol lényegében szexelnek és drogoznak.

Itt megtekinthető az alkotás teljes egészében is:

A múltkori cikkemben már értekeztem arról, hogy Vajna Tímea mekkora kártevő, és most a Miss Universe verseny szereplője mindezt alá is támasztotta. Mutassuk meg a TV előtt kéjelgő férfiaknak, hogy a nők szerepe nem több annál, minthogy saját maguk érjék el a céljaikat. Mi a cél? Bekerülni a reflektorfénybe, hogy ott aztán fehérneműben táncikáljunk a „szeretsz szopnira” és mi legyünk Miss Universe Hungary.

Nagyon sajnálom, hogy az ilyen szennyek erősítik a nőkkel kapcsolatos sztereotípiákat, és hogy jelenleg a mindenki számára elérhető kereskedelmi csatornának ez a minta, amit a fiatalok elé állít, élén Vajna Tímeával…


Oszd meg ezt a cikket, ha te sem értesz egyet a Vajna Tímea-féle irányvonallal!

loading...