Ákos a koncertjére készül, de az esemény üzenőfalán valami egészen elképesztő történik

Van az úgy, hogy az ember nem felejt. Emlékszünk még rá, amikor Ákos a nőkkel kapcsolatban vállalhatatlan kijelentéseket tett, és a Telekom fel is mondta a vele kötött összes szerződését? A nők is emlékeznek rá…

Ákos: A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem.
Riporter: Nem az a dolguk?
Ákos: Nem az a dolguk.
Riporter: Mi a dolguk a nőknek?
Ákos: Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni.

Így zajlott az ominózus párbeszéd, amelynek hatására a Telekom szerződést bontott az előadóval, és az alábbi közleményt adta ki:

„A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott Ákossal, erről az előadóművészt ma délelőtt írásban tájékoztattuk.
Nagyra értékeljük Ákos zenei munkásságát, előadóművészi pályáján elért sikereit és köszönettel gondolunk vissza az együttműködés éveire, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét Csoportunk hitvallásával és értékrendjével.

A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot. Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását.”

A Magyar Telekom tájékoztatása szerint a partnerek a vitás kérdéseket megnyugtatóan rendezték, az ügyet véglegesen lezártnak tekintik, megköszönve egymásnak a sokéves, eredményes közös munkát.

Most azonban kiderült, hogy Ákos kijelentései nem tűntek el a homályban. Trollok özönlették el az esemény üzenőfalát, hogy iróniával fűszerezett kommentárokat fűzzenek a koncerthez.

aki

 

Aki esetleg kedvet kapna támogatásáról biztosítani Ákost, itt megteheti.


Oszd meg te is ezt a cikket, ha szerinted sem szabad elfelejteni Ákos kijelentését!

loading...